Az Inada a masszázs fotel felfedezője és befolyásolja az egész ipart. Tudni lehet, hogy a leg hatékonyabb masszázsfoteleket az Inada gyártja. Az Inada termékkinálat magába foglalja az orvosi masszázsfoteleket, zero gravity masszázsfotelek és hátproblémákra vannak ajánlva. Magyarországon az Inada a Komoderen keresztül van képviselve. A tény, hogy az Inada masszázsfotelek Japánba vannak gyártva, sokat elmond az anyag meg a masszázsgörgők minőségéről.
3 vélemény
A legújabb Japán fotel a világon most Magyarországon. A legteljesebb masszázsfotel váll, hát, nyak , kar, láb stb. masszázs programmal, plusz hőfunkció a hát és kar területén.
Inada 3S leirása
7 vélemény
Az Inada DreamWave a legkeresetebb masszázsfotel a masszázsfunkciói által. A leg performánsabb full body masszázs technológiája van: talp, láb,ülés, csipő, hát, váll, nyak stb.
Inada DreamWave leirása
3 vélemény
Inada Duet Zero Gravity- az egyedüli 8 görgős japán masszázsfotel. Inada által gyártva Japánban - világ vezető gyártó 1962 óta.
Inada Duet masszazsfotel
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D
Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?
Nagyon elégedett!!
- tól től
Barna Balázs / Budapest
10-es. Imádjuk a masszázst! Nagyon szép a designja!
Jó minőség.
- tól től
Pécs / Krisztián úr
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Fantasztikus! Nagyon elégedett.
- tól től
Márton úr / Budapest
Az este levettem a fotel hátáról a párnát (pontosabban hátra hajtottam) és most rendesen elvégezte dolgát a hátamon, szuper volt a masszázs, még egy kicsit csökkentenem kellett az intenzításból, de a görgőket fantasztikusan éreztem minden csigolyán és izmocskán és végre éreztem ,hogy rendesen megmaszíroz a nyak területét. Tehát párna nélkül sokkal jobb, visszatérek más véleményekkel is. Szép napot!
Nagyon elégedettek. Ajánlom.
- tól től
József úr / Budapest
Épp most jövök a masszázsfotelből és mint első benyomásom az, hogy nagyon szép a design-ja , a masszázsrogramok pedig jók és hatékonyak a hátnak... Végig mentem a Dreamwave összes előre meghatározott programján , az első a hatékonyság és élvezet sorrendjében- és nekem a leg teljesebbnek is tűnik- All Body, Quick is nagyon tetszik és a Night , valamint a Stertch is nagyon érdekes. A masszázs más szinten van elérve- mélyebb-a hátnál- és orvosilag hatékonyabb. Különben is kipróbáltam a manuális programokat minden módban és érdekes kombinációkat fedeztem fel és ha Kolozsváron járunk és időnkből kitelik, meglátogatunk és lehet más programokat is bemutattok. A következtetés pozitív a nagyon pozitív fele, a feleségem 2-3 órákat tölt a fotelben, a tény az ,hogy pár nap használat után, én meg a feleségem is sokkal kihúzotabb hátgerincel járunk és nálam mintha csökkent az a duzzanat is , amely már jóideje a lapockámon volt. Még visszatérek véleményekkel. Egy kellemes estét kívánok és várom esetleges visszaszólásotokat. Köszönjük a segítséget.
Nagyon elégedett
- tól től
Rozália / Debrecen
Az Inada Dreamwave masszázsfotel ténylegesen álomi . Még nem sikerült eldöntenem ,hogy a 8 előre meghatározott program közül melyik a kedvencem, az összes szenzációs. És ne beszéljünk a kézi beállításokról... Csak a következő képpen tudom leírni ezt a fotelt : legalább 5 pár kéz felfedezi, dagassza, nyomkodja ugyanabban az időben az egész testet, a talptól elkezdve , egészen a tenyérig. Az intelligens shiatsu pont felfedező rendszer fantasztikus, valamint a légpárnás masszázs is. És mivel egy masszázs nem lehet tökéletes csak akkor, ha a hőmérséklet eléggé magass ahhoz, hogy felmelegítse és ellazítsa az izmokat , a fotel hőfunkciós rendszere ezt a problémát is megoldja. Boldog vagyok az új beszerzésemmel.
Elégedett.
- tól től
Balázs úr / Budapest
Köszönöm, minden jól zajlott le. Meg vagyok nagyon elégedve professzionalizmusotokkal és a termék minőségével. A Dreamwave tényleg valami különleges dolog
Nagyon elégedett.
- tól től
Gábor úr / Győr
Köszönöm javaslatukat az Inada Dreamwave-el kapcsolatosan. Több mint elégedett vagyok ezzel a masszázsfotellel. Fantasztikusan érzem magam.
Elragadtattva és elégedett.
- tól től
Júlia / Hajdúszoboszló
Igen, minden rendben van. Az fotel összeszerelése a leszögezett dátumon történt és az adaptőr időben megérkezett.
Elégedettek.
- tól től
Krisztián úr / Budapest
Teljes bizalommal vásároltam meg ezt a terméket. A Dreamwave masszázs típusa hihetetlenül jól ki van gondolva. Két gyerekem van és ők is majdnem naponta használják. A Japán minőség távolról látható.
Nagyon elégedett vagyok a masszázsfotellel.
- tól től
Vilmos úr / Gyula
Olvastunk, érdeklődtünk és úgy döntöttünk, hogy azt szeretnénk ami a legjobb. Problémám volt a hátammal és nyakammal és állíthatom ,hogy több mint két hét használat után sokkal jobban és energikusabbnak érzem magam. A legdrágábbat választottuk, mivel a legújabb generációt akartuk. A masszázsról meg annyit mondhatok hogy.... fantasztikus.
Nagyon örülök a maszázsfotelnek!
- tól től
Biró Barnabás / Cegléd
Úgy érzem, hogy ez a masszázsfotel tökéletes számunkra. A családnak vettem, és a végzett masszázs rendkívüli. A masszázsgörgők tarkótól az ülőizmokig masszírozzák a testet, és imádom mikor hátradönt nulla gravitációs pozícióba. Naponta várom, hogy melóból hazaérjek hogy végre újra bele ülhessek. Az egész család imádja, senki sem akar kiszállni belőle. Csillagos ötös!!
Elérhető ár, sőt legjobb választás ár/minőség arányban!
- tól től
Kovács Barbara / Püspökladány
Bizalommal ajánlom mindenkinek azt, hogy ezt a terméket megvásárolják. Ebben az árban, jobb terméket nem találtam a magyarországi piacon. Tökéletesen kielégíti minden elvárásomat, ugyanis mindent a saját igényem után tudok beállítani. Elérhető ár, olyan amelyet úgy érzem bárki megengedhet magának.
Megbízható szállítás
- tól től
Papp István / Budapest
Mindenkinek ajánlom! Minden a megbeszélték alapján történt. Fizetés után azonnal megkaptam a számlát és ahogy ígérték két napon belül megérkezett a kitűnő masszázsfotel.
Kedves ügyfélszolgálat!
- tól től
Kelemen Gáborné / Pécs
Köszönöm a pontos és szakmai információkat, Sikerült személyreszabott fotelt vásárolnom a szakértő segítségével. Gondolkodás nélkül megvásároltam. Mindenkinek ajánlani tudom.
Első a minőség!
- tól től
Joó Péter / Nyíregyháza
Ez a fotel teljesen megfelel az elvárásaimnak. Teljes testmasszázst biztosít, közben zenehallgatásra is alkalmas, lábtartóban görgőkkel rendelkezik és talán az egyik legkedveltebb funkciója, hogy segít a hátfájáson is. A stresszes napok után legjobb befejezés a relaxációs masszázs. Köszönöm a lehetőséget.
Pont ahogy elképzeltem!
- tól től
Szellő Emese / Budapest
Az Everest masszázsfotel pont úgy működik, ahogy elképzeltem. Több intenzitású és sebességű állításokkal van ellátva, valamit a Bluetooth segítségével azonnal meghallgathatom a kedvenc dalomat. Nagyon szeretem, naponta használom, köszönöm.
Szuper szállítás!
- tól től
Vígh Piroska / Veszprém
A fizetést követő harmadik napon megérkezett a a fotel. Pontos és megbízható! A fiúk segítettek a fotel beüzemelésében, beállításában és gyorsan megtanítottak használni. Mindenkinek ajánlom!
Kiváló döntés!
- tól től
Szász Andor / Budapest
Először vásároltam masszázsfotelt, ezért a legjobb hosszútávú döntést szerettem volna meghozni. Köszönöm a szakmai tapasztalattal rendelkező eladási ügynök segítségét ebben. A Veleta masszázsfotellel olyan, mintha mindennapos bérletem lenne egy masszázsszalonba. Mindenkinek ajánlom!
Legjobb!
- tól től
Császár Gizella / Debrecen
10/10. A nehéz, stresszes napok után legjobb dolog egy teljes testmasszázs. Imádom, nem foglal nagy helyet a lakásba és minden izmomat megmasszírozza.
Igazi masszázs élmény!
- tól től
Imreh Károlyné / Győr
A legjobb masszázsfotel,amit eddig próbáltam, úgyhogy azonnal megrendeltem. Amit a legjobban szeretek benne, hogy tetőtől talpig megmasszíroz. Meglepett a gyors kiszállítás, ezért külön gratulálok.
Profi munka!
- tól től
Szilágyi-Nagy Zsolt / Szombathely
A megrendelt fotelt három nap alatt megkaptam. A cég munkatársai segítettek a beüzemeltetésbe és röviden bemutatták a terméket. Ezt nevezem igazi szolgáltatásnak. Profi munka, köszönöm!
Tetszik!
- tól től
Mária / Szombathely
Eddig nem hallottam erről a technológiáról, viszont engem lenyűgözött. A kerámiás fűtést egészen 40 fokig lehet használni a nyak, váll, hát és derék masszírozásakor. Minden masszázs végén energikusabbnak érzem magam.
Szállítás!
- tól től
Miklós Jóska / Budapest
Köszönöm a gyors és biztonságos szállítást. Nagyon szeretem a megvásárolt terméket.
Kerekekkel ellátott!
- tól től
Virág Elemér / Komárom
Köszönöm a gyors és biztonságos szállítást. Nagyon szeretem a megvásárolt terméket.
Elégedett vagyok!
- tól től
Mészáros László / Komárom
Szuper cég. Vásárló/kliens orientált. Nagyon jó árban vásároltam meg ezt a masszázsfotelt, és eddig elégedett vagyok. Külön kiemelném a lábmasszázst, ami annyira kellemes, hogy nehéz abbahagyni.
Minden lakásba kellene!
- tól től
Szabó Olga / Pécs
Családom imádja. Még csak 2 hete használjuk a masszázsfotelt, de meghatározza a mindennapjainkat. Munka után jól esik a lazítás. Örülök, hogy a saját lakásomban tudok ilyen formában pihenni, miközben a családommal vagyok.
Jól döntöttem!
- tól től
Jakab Kristóf / Győr
10-es. Köszönöm, hogy segített a cég eladási ügynöke a legjobb döntést meghozni. Meg vagyok elégedve.
Jó választás volt!
- tól től
Kelemen József / Szombathely
186 cm vagyok, nehezen találtam a magasságomnak is megfelelő masszázsfotelt. Ezzel a termékkel viszont, nagyon meg vagyok elégedve. A fizetés igencsak könnyen ment, elutaltam a pénzt és második napon már szállították is a fotelt. Bíztam bennük, ugyanis egy multinacionális vállalatról beszélünk akik egész Európában forgalmazzák termékeiket.
Leírhatatlan érzés!
- tól től
Lakatos Erzsébet / Szombathely
Mostmár biztosan tudom, hogy fölöslegesen óvakodtam a fotel megvásárlásával kapcsolatban. Olyan masszázs élményt nyújt, amilyet egy masszőr keze. A legjobb, hogy a nap bármelyik órájában elérhető és órák hosszat is használhatom. Köszönöm!
Idősek kedvence.
- tól től
Szép Rebeka / Pécs
Nagyszüleim évek óta hátfájással és séta utáni lábgörcsökkel küszködnek. A masszázsfotel szakértőre bíztam magam, így szüleim miután kipróbálták az ajándékot, izmaik kilazultak, és most sokkal könnyebben mozognak. Mindenkinek ajánlom, minden korosztálynak.
Remek csapat!
- tól től
Kardos Mihály / Budapest
Köszönöm a fiúk segítségét. Utalástól számítva a második napon már megkaptam a terméket. A szállítók percek alatt a lakásomba helyezték, beüzemelve. Legjobb választás a saját árkategóriájában. Csak így tovább!
Tetszik!
- tól től
Ferencz Attila / Kaposvár
Számomra nehéz döntés volt, hogy kínai vagy japán terméket válasszak, viszont némi segítséggel sikerült meghozni a döntést, és egyáltalán nem csalódtam. Ez a japán termék csodálatos dolgokra képes!
Ez aztán masszázsfotel!
- tól től
Nagy Bernadett / Szombathely
Egy 15 perces masszázs után úgy érzem magam, mintha szabadságon lettem volna 1 hetet. Megmozgatja minden porcikámat. Köszönöm szépen!
Köszönöm!
- tól től
Lőrincz Károly / Pécs
Egy régebbi masszázsfotelt cseréltem le az Inada Duet termékre. Egyedi masszázsélmény, messze felülmúlja a régit. Az egész testet átmasszírozza, relaxál, segít a pihentetőbb alvásban. Mindenkinek ajánlom!
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés