"A szakmai hátterünk, a tudásuk és igazából a segítőkészségük meggyőzött arról, hogy a Komoder masszázsfotel több mint egy masszázsfotel."

Rácz Jenő

Vasarlok

F. Erika: Hálásan köszönjük!!

"Kedves Előd és Krisztina!
Szeretném megköszönni Önöknek a férjem születésnapi meglepetésének a megszervezését, a szép és egyedi üdvözlőlapot, a kollégáknak a kiszállítást és a beüzemeltetést valamint azt az egyedi és ügyfélbarát kommunikációt, amellyel végig kísérték a masszazsfotelük átadása előtti bemutatást és szervezést. Szeretnék nyilvánosan is pozitív feedbacket írni, de nem találtam, hogy hol kell. Hálásan köszönjük!!
Küldök egy fotót, amint a férjem boldogan ismerkedik a termékükkel!"


Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?
Gyors kiszállítás
M. Izabella / Budapest
Pénteken megrendeltük a fotelt, hétfőn már hívtak, hogy hozzák is. Nagyon elégedett vagyok a választásommal és nagyon jó az ára.
Nagyon elégedettek vagyunk!
N. Vivien / Százhalombatta
Nagyon meg vagyunk elégedve a fotellel, amelyet a tavasszal vásároltunk. Láttuk, hogy külön lábmasszírozót is lehet kapni ezért benéztem a Budapesti üzletbe és meg is vásároltam. Nagyon jó!
Maximálisan megéri!
E. Gábor / Győr
Szerettem volna tudni vásárlás előtt a fotel méreteit, hogy ne legyen komplikált a lépcsőn való felcipelése, de a szállítók mindenről gondoskodtak. Nagyon jó a masszázs! Élvezzük!
Mindenkinek ajánlom!
M. Izabella / Debrecen
Azért választottam a Komodert, mert a legkomolyabb masszázsfotel cég, meg vagyok elégedve az értékesítés menetével nagyon jó árat kaptam a masszázsfotelre. Elégedett vagyok!
Nagyon elégedett!
B. Enikő / Vonyarcvashegy
10-es. Imádjuk a masszázsát és nagyon szép a designja!
Profik
B. Balázs / Füzesabony
Meg vagyok elégedve a fotellel, habár mégcsak alig egy hete használom. Ajánlom a céget, profik.
Kiváló ár-érték arány
M. András / Pécs
A legkiválóbb minőségű termékeket kerestem és azt hiszem megtaláltam. Ár-érték arányban tökéletes számomra otthoni használatra.
Elégedettek!
F. János / Kecskemét
Magamnak és a feleségemnek vásároltam. Pont amilyet szerettünk volna. Gratulálok a cégnek!
Szállítás
K. Gabriella / Budapest
Idejében lefoglaltam a fotelt így karácsonyra meg is kaptuk, nagyon meg vagyok elégedve az egész szolgáltatással és a termékkel is. A rendeléstől a beüzemelésig mindent elintéztek, nekünk már csak élvezni kell a használatát. Nagyon szervezett cég. Köszönjük.
Megéri!
Kósa Sándor / Dunakeszi
Szépségszalonba vásároltuk. A dolgozók és minden vendégünk imádja. Jó befektetés volt.
10-es!
V. Márton / Pilisborosjenő
Kiváló szolgáltatás. Mindent köszönök. A fotel jól működik, naponta használjuk, a család minden tagja szereti.
Gyors kiszállitás. Nagyon jó minőség!
Bartok Mária / Budapest
Kipróbáltam és nagy bizalommal megvásároltam. Mindazok közül amelyeket kipróbáltam, ez tűnt a legjobb Komoder fotelnek. A fiúk segitettek a felcipelésével, saját autójukkal jöttek. Egy nagyon komoly cég.
10-es nektek!
Tamás Péter / Pécs
Örvendek a választásomnak!Én pirosat szerettem volna de végül a feleségem a bézst is elfogadta. Minden nap élvezzuk a masszázst. Más családi ismerőseimnek is fogom ajanlani.
Nagyon elégedettek vagyunk!
Károly úr / Budapest
A legjobb masszázsfotel, ezt választottam miután kipróbáltam a bemutatóteremben. A családnak vásároltam és fantasztikus a masszázsa. A masszázsgörgők lentről egészen a tarkóig masszíroznak. Ez a fotel volt a legjobb masszázsfotel amelyet kipróbáltam.
Nagyon elégedettek!
Márton úr / Budapest
10-es. Szeretjük a masszázst!
Elégedettek vagyunk!
Péter úr / Budapest
Egy érdekes szék, megfelelő arra amire mi akartuk használni: egy ajándék.
Jó minőség.
Krisztián úr / Pécs
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Nagyon jó ár.
Kinga / Debrecen
Elégedettek vagyunk a kiszállitással! A termékről annyit mondhatok, hogy olyan mint amijenre mindig is vágytam és nagyon örvendek ,hogy felhivtatok és megkérdeztétek véleményem a masszázsfotelről . Gratulálok nektek!
Nagyon elégedettek!
Márton úr / Budapest
10-es. Szeretjük a masszázst!
Fantasztikus!
L. Kata / Pécs
Ez a fotel mestere a masszázsnak. A dizájn megy a lakásomba. Ajánlom, hogy próbálják ki ezt a masszázsfotelt. Igazi művészet.
Olyan, ahogy nekem tetszik!
Farkas Gyula / Nyiregyháza
Az egyetlen fotel, amelynél igazából be tudtam állitani a görgők intenzitását. Kerestem ezt a funkciót ,mivel egy nagy masszázs kedvelő vagyok és nagyon választékos. Olyan fotel, amilyent mindig is kivántam.
Szuper!
I. Edit / Sopron
Nagyon jó a fotel, próbáltuk többen is, eddig mindenki azt mondta hogy nekik is kell egy ilyen! Kedvesek, aranyosak voltak a kiszállítok, úgyhogy eddig mindennel megvagyok elégedve!
Kiváló minőségű masszázsfotel
Palkó Erzsébet / Győr
Kiváló minőségű masszázsfotel. Jó minőségű bőrbevonattal rendelkezik, ami biztos vagyok hogy sok éven keresztül tartani fog. Imádom, hogy hangvezérléssel is eltudom indítani a kedvenc masszázsprogramomat, majd akár le is állíthatom.
Nagyon megelégedett ügyfél!
K. Szilárd / Érd
Noha úgy vásároltam meg, hogy nem próbáltam ki előtte, életem legjobb döntése volt, hogy megvásároltam ezt a fotelt. Megváltoztatta a mindennapjaimat. Minden reggel munka előtt és este munka után használom. Alaposan meggyúr, miután kiszáll belőle az ember, olyan mintha szárnyalna.
Csillagos 5os szolgaltatas!
Kelemen P. Kinga / Szolnok
Teljes mértékben a másszázsfotel szakértőre bíztam magam, mivel egy minőségi termékre vágytam. Neki ez volt az egyik legkedvencebb masszázsfotele, így vállt az én kedvencemmé. Hetente kétszer jártam masszőrhöz, és rájöttem, hogy azt a pénzt amit a masszőrnek szánok, belefektethetem egy ilyen masszázsfotelbe is. Bármikor használhatom, és a masszázsa pont olyannyira precíz mint a masszőr keze
Legjobb vádli masszázs
Pál Ernő / Kiskunmajsa
A legtöbb masszázsgörgős fotelt szerettem volna megvásárolni, ezért választottam ezt. A 8 masszázsgörgő igencsak precízen végigmasszíroz. Imádom azt, hogy a vádlinál is görgőkkel rendelkezik. Pincérként dolgozok, mivel sokat állok lábon, minden nap alig várom, hogy hazaérjek, s megmasszíroztassam lábam, karjaimat, hátam, ülőizmaimat ezzel a masszázsfotellel.
Szüleim imádják!
Bajka Éva / Nagykanizsa
Évek óta hát fájdalommal küszködtek a szüleim. Mivel nem próbáltam addig soha a masszázsfotel élményét, ezért a szakértő véleményét kértem. A legjobb terméket akartam és első perctől segítségemre voltak, ennek megtalálásának. Szüleim azóta naponta használják a fotelt, és már fájdalom nélkül végzik a ház körüli munkát.
Napindító!
Veres Géza / Szeged
Minden napomat a fotelben indítom. Az Everest teljes testmasszázst végez, ami sokat segít számomra, hiszen egész napos álló munkát végzek. Köszönöm a lehetőséget, mindenkinek ajánlani tudom!
Szuper cég!
Vajda Márk / Szekszárd
Számomra meglepő volt, hogy olyan rövid idő alatt megkaptam a rendelt terméket. Dicséretre méltó az alkalmazottak szakmai tudása. Köszönöm még egyszer!
Kiváló minőség!
Kelemen Attila / Dunaújváros
Ez a masszázsfotel a tarkómtól egészen a vádliig masszíroz. Tökéletes megoldás egy mozgalmas nap után, hogy percek alatt kipihentnek érezzem a testem. Az egész családom használja, gyerekeim is. Csak ajánlani tudom!
Legjobb minőség!
Simon Helga / Kecskemét
Volt lehetőségem ismerősöknél kipróbálni a Luxury masszázsfotelt.Leírhatatlan élményt nyújtott, ezért gyorsan eldöntöttem, hogy az én lakásomba is szükség van egy ilyen szuper termékre. Kényeztet ha kell, de a 8 masszázsgörgő segítségével keményebb masszázst is biztosít. Használat után mindig kicsit újjászületik a testem.
Ezt kerestem
Kósa Imre / Székesfehérvár
Nincs időm masszázsra járni, ezért döntöttem egy felső kategóriás masszázsfotel mellett a saját otthonomba. Ez a termék ugyanolyan precíz munkát végez, akárcsak a masszázs teraputa keze. Időt spóroltam meg, és elégedett is vagyok. Köszönöm szépen!
Tetszik!
Csáki Béla / Nyíregyháza
Az értékesítő segítségével választottam a Luxury terméket. Kedvenc funkció, amit a masszázsfotel tud az a Zero Gravity, amikor a fotel vízszintes helyzetben végzi a masszázst a testemen. Teljesen ellazítja az izmokat, egyszerűen imádom. Csak pozitív dolgokat tudok mondani, köszönöm.
Superia a legszuperebb masszázsfotel!
T. Anita / Szombathely
A masszázsfotel rendben, megbeszélt időre megérkezett. Minden nap használjuk, teljes mértékben kielégíti a kívánságainkat. Mind formailag, esztétikailag, valamint a masszázsfélék bőségességében. Külön köszönöm a rugalmasságát, amit a próbanap során tanúsítottak irányunkban. :)
Superia a legjobb ajándék!
B. Barbara / Csorna
Nagyon tetszik, a szüleimtől kaptam ajándékba és hatalmas élmény, hogy egy ilyen fotel tulajdonosa lehetek, a bemutatóremben pedig az értékesítő mindenben a rendelkezésemre állt, segített kiválasztani a számomra tökéletesen megfelelő masszázsfotelt, amit azóta is szívesen használok én is és az egész család, az erős masszázs nagyon jót tesz a hátamnak a sok sport után. Kedvencem a nyújtó masszázs program. Ajánlom mindenkinek!
Legjobb!
B. Enikő / Vonyarcvashegy
10/10, imádjuk a masszázsát, napi szinten használjuk. A legerősebb masszázsfotel amit valaha próbáltunk. Ajánlom.
Jó befektetés
K. Sándor / Szeged
Feleségem szépségszalonjába vásároltuk. A dolgozók és minden vendég imádja. Jó befektetés volt
Legjobb választás
T. Katalin / Vác
A fotelek hihetetlenül sokoldalúak, még a külön lábmasszírozó is nagy élmény, amit ajándékba kaptunk egy promóció keretein belül. Az értékesítő nagyon türelmesen, kedvesen tájékoztatott mindenről és ezért választottuk az Etnát, ami tökéletesen működik, teszi a dolgát. Nyakat nagyon jól megmasszírozza ami a férjemnek a legfontosabb szempont volt
Profizmus
K. Tamás / Tata
Ha valaki jó masszázsfotelt szeretne mindenképp érdemes felkeresni az üzletet. Az Etna masszázsfotelre esett a választásom a tágas tér, kiváló erős masszázs miatt, ami több fokozaton erősíthető-gyengíthető. Nagyon elégedett voltam a bemutatóterem hangulatával és a kiállított termékek választékával, minőségével
Jót választottam
O. Tibor / Nyúl
Minden nagyon jól ment, időpontra mentem és kipróbáltam több fotelt is, nagyon jók voltak, nagy méreteim miatt 2-3 fotel jöhetett csak szóba, de azok közül is az Etna volt a legkényelmesebb! Jó környezetben kedves eladó, csak ajánlani tudom!
Szuper a cég!
V. Marika / Szekszárd
Számomra meglepő volt, hogy olyan rövid idő alatt megkaptam a rendelt termékeket, azt hittem hónapokat kell rá várni. Dicséretre méltó az alkalmazottak szakmai tudása. Az igényeim, elvárásaim, méreteim alapján segítettek a legtökéletesebb masszázsfotelt kiválasztani. Köszönöm még egyszer!
Jó választás!
K.Károly / Budapest
Színekben pontosan illik a bútorainkhoz, ami színt szerettünk volna épp raktáron volt, ezért két nap a házunkhoz szállították és ingyenesen beüzemelték. Jó befektetés, mert az egész család szereti, és nem mellesleg a lakásunk egy fontos kiegészítője lett.
Kicsi és praktikus
R. Péter / Solymár
Mikor a bemutatóteremben kiválasztottuk az is fő szempont volt, hogy minél kisebb legyen. Nem lőttünk túl nagyra így nekünk teljesen megfelel ez a termék. A hangvezérlés segítségével még csak hozzá sem kell érnünk, ha ki szeretnénk kapcsolni. A gyerekünk imádja ezt a funkciót. A modern elvárásoknak maximálisan megfelel.
Nagyi ajándéka
Cs. Zsolt / Győrság
Nagymamámnak vettem karácsonyra, először meglepődött, furcsa volt neki, de miután hozzászokott mintha megfiatalodott volna. Örülök, hogy boldoggá tehettük :)
Ajándék a távolból
S. Dóra / München
Külföldön dolgozom, ezért sajnos nem tudtam ott lenni anyukám születésnapján, rendeltem neki egy fotelt, mivel folyton hátfájásra panaszkodik. Születésnapja hetén meg is érkezett a fotel, azóta is nagy kedvenc, anyukám és a párja is imádják. Én is maximálisan elégedett vagyok, alig várom, hogy haza jussak és én is kipróbálhassam
Viszlát befeszült izmok!
B. Auróra / Ráckeve
Mikor vásároltuk, ez volt a legújabb modell, régi fotelünk váltottuk le erre. Hatása már 2 hét után érezhető. A sok stressztől befeszült hátizmainkat gyorsan ellazítja a nyújtó funkció. Lehet a nyaralónkba is fogunk egyet vásárolni.
Mindkettőnknek tökéletes
V. Evelin / Tárnok
Nehéz volt a választás, a férjem a nagyon erős masszázst szereti, én pedig a nagyon gyengét. Már teljesen le mondtunk az álmunkról, mikor megtaláltuk ezt a céget, ahol a bemutatóteremben rengeteg modell között megtaláltuk ezt, amit azóta is imádunk. Foglalás után 4 munkanappal érkezett azóta meg sem állt. We <3 home office!
Emberi masszázs
I.Oszkár / Üllő
Nem gondoltam volna, hogy egy masszázsfotel, egy gép, lehet ennyire emberi. A erősség tekerő segítségével választhatok egy erőskezű svédmasszőr, és egy lágy thai lány kezei közül. Az érintős kijelző pedig a kezelését könnyíti.
Csak egy szó: Csodálatos
F. Andrea / Keszthely
Amikor masszázsfotelt választottunk, többek között szempont volt számunkra, hogy az egész családunk használhassa. Nagyszüleink már nem bírják a nagyon erős masszázst, viszont a mi testünk azt igényli, ezért volt ez a tökéletes választás, mert ha gyenge masszázs kell csak az oldalán levő tekerővel le vesszük minimumra és még a legérzékenyebbek is élvezhetik a masszázst.
Csúcs
F. Gábor / Érd
Minden szempontból megfelel nekem és a családomnak. A dupla görgőrendszer valami elképesztő, mintha egyszerre 4 masszőr dolgozna a hátamon. A kialakítása tökéletesen illik a nappalinkba. Az, hogy ezt a fotelt válasszuk nem volt kérdés, csak a színen vitáztunk kicsit, de sikerült szerencsére kompromisszumot kötnünk és azóta is élvezzük ezt a luxust.
Hála
H. Andrea / Biatorbágy
A masszázs nagyon jó, meg vagyok róla győződve, hogy a legjobbat választottuk. Elég hamar rájöttünk, hogy Magyarországon jobb terméket nem találunk. Csúcsmodell. Fontos volt számunkra a kialakítás, hiszen egészen alacsonytól, a nagytermetűekig mindenki használja a családban. Tökéletesen működik. A kedvencünk a Thai nyújtás program, ami véleményem szerint mindenkinek napi 1x legalább igénybe kellene vennie.
Profizmus
J. Endre / Debrecen
Volt lehetőségem az ismerősömnél kipróbálni egy masszázsfotelt, abban a percben eldöntöttem nekem is kell egy. Akkor még nem tudtam milyen, honnan, csak hogy kell. Utána is néztem, megtaláltam a Komoder céget akik roppant profizmussal leszervezték nekem az egész folyamatot. Csak ki kellett választanom a számomra megfelelőt, a többiről ők gondoskodtak. Azóta is élvezem ennek a gyümölcsét.
Ajándék
G. Gábor / Cegléd
A feleségemet leptem meg vele a 60. születésnapja alkalmából. Nagy volt az öröm, egész család odavan érte. Választásom azért esett a Prime fotelre, mert hosszútávon úgy gondolom ez az újgenerációs eszköz még hosszú ideig az élen lesz a piacon.
Jó választás
M. János / Mohács
Sok gondolkodás után erre a termékre esett a választásunk. A masszázsát mi állítjuk, lehet erős vagy lágy; dizájnos, illik a bútorokhoz. Külön köszönet a tanácsadóknak, hogy segítettek nekünk megtalálni a számunkra legmegfelelőbb modellt
Átlátható kezelés
B. Bernadett / Tapolca
Mivel idős szüleimnek vettük fontos szempont volt, hogy könnyen kezelhető legyen. A távirányítója átlátható, mindent tudunk rajta szabályozni. Édesapám imádja, ahogy a görgő erősen gyúrja a vádliját, mivel külön is lehet állítani, anyukámnak ki szoktuk kapcsolni, mert ő a finom masszázst élvezi. 1 hónapja használják és azóta már nem panaszkodnak annyit a hátfájásra. Köszönjük szépen!
A lábrésze egy álom
N. Helga / Ágfalva
Gyorsan reagáltak a megkeresésemre, rugalmas volt a szállítas. Nagy pozitívum, hogy nem kellett külön fizetnünk érte, sem a beüzemelésért. A masszázsfotel remekül működik. Vádlipárnás masszázsa mára nélkülözhetetlenné vált számunkra. Akinek a lábrész fontos, bátran ajánlom ezt a típust!
Hálásan köszönjük!
F. Erika / Budapest
Kedves Előd és Krisztina! Szeretném megköszönni Önöknek a férjem születésnapi meglepetésének a megszervezését, a szép és egyedi üdvözlőlapot, a kollégáknak a kiszállítást és a beüzemeltetést valamint azt az egyedi és ügyfélbarát kommunikációt, amellyel végig kísérték a masszazsfotelük átadása előtti bemutatást és szervezést. Szeretnék nyilvánosan is pozitív feedbacket írni, de nem találtam, hogy hol kell. Hálásan köszönjük!! Küldök egy fotót, amint a férjem boldogan ismerkedik a termékükkel.

"Próbálja Ön is ki a Komoder csúcskategóriás masszázsfoteleit a budapesti bemutatótermükben!"

Rácz Jenő IDŐPONTOT FOGLALOK
SUPERIA
SUPERIA

"Intenzív masszázs élményre vágyik? Én a Komoder masszázsfoteleit ajánlom!"

Rácz Jenő FEDEZZE FEL A CSÚCSMINŐSÉGŰ MASSZÁZSFOTELEKET
SUPERIA

Tekintse meg Rácz Jenő sztárséf miért választotta a Komoder masszázsfotelt

Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés