Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?
Gyors kiszállitás
- tól től
Márton Izabella / Budapest
Vásároljatok bizalommal, egy nagyon sikeres masszázsfotel. Be lehet állitani az intenzitását és nagyon gyengéd tud lenni. Nagyon elégedett vagyok a választásomban és nagyon jó az ára.
Nagyon elégedettek vagyunk!
- tól től
Nagy Vivien / Budapest
Nagyon meg vagyunk elégedve a fotellel, amelyet a tavasszal vásároltunk. Még egy lábmasszázs készülék is érdekel, olyan mint az előző ajánlatban. Ma benéztem a Budapesti üzletbe és ijen modelt láttam, amelyek különbözőnek tünnek.
Megéri az összes pénzét!
- tól től
Biró István / Győr
Köszönöm a szállitást, szerettem volna tudni vásárlás előtt a fotel méreteit, hogy ne legyen komplikált a lépcsőn való felcipelése. Nagyon jó masszázst végez a fotel!
Mindenkinek ajánlóm!
- tól től
Gábor / Debrecen
A legkomolyabb masszázsfotel cég. Azért választottalak titeket mivel helyesen értesitettetek és egy jó árat kaptam erre a masszázsfotelre. Elégedett vagyok, mivel egy új generációs fotelem van és szeretem a minőségét is!
Nagyon elégedett!!
- tól től
Barna Balázs / Budapest
10-es. Imádjuk a masszázst! Nagyon szép a designja!
Nagyon jó kiszállitás.
- tól től
Balázs úr / Debrecen
Egész mostanáig nagyon meg vagyok elégedve a fotellel, habár csak alig egy hete használom.
Köszönöm!
- tól től
Márton András / Pécs
Csak kivaló minőségű termékeket kerestem és azt hiszem ez a leg sikeresebb Komoder model ebben az árban.
Elégedettek!
- tól től
Ferencz János / Kecskemét
Magamnak és a feleségemnek vásároltam. Egz nagyon érdekes fotel és elégedett vagzok. Gratulálok a cégnek!
Egy hatékony és szép model.
- tól től
Gabriella / Budapest
Idejében lefoglaltam ezt a fotelt és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy teljes szolgáltatásban volt részem: működésbe tevése, felcipelése, összeszerelése, minden. Egy nagyon szervezett cég.
Megéri!
- tól től
Kósa úr / Budapest
Egy bagyon jó masszázs. A fotel nagyon sok személyt vonz helységünkbe és majdnem mindenki érdeklődik ez a model után.
10-es!
- tól től
Vince Márton / Budapest
Kiváló szolgáltatás. Mindent köszönök. A fotel jól működik, naponta használjuk, a család minden tagja használja.
Gyors kiszállitás. Nagyon jó minőség!
- tól től
Bartok Mária / Budapest
Kipróbáltam és nagy bizalommal megvásároltam. Mindazok közül amelyeket kipróbáltam, ez tűnt a legjobb Komoder fotelnek. A fiúk segitettek a felcipelésével, saját autójukkal jöttek. Egy nagyon komoly cég.
10-es nektek!
- tól től
Tamás Péter / Pécs
Örvendek a választásomnak!Én pirosat szerettem volna de végül a feleségem a bézst is elfogadta. Minden nap élvezzuk a masszázst. Más családi ismerőseimnek is fogom ajanlani.
Nagyon elégedettek vagyunk!
- tól től
Károly úr / Budapest
A legjobb masszázsfotel, merem mondani miután kipróbáltam a bemutató teremben. A családnak vásároltam és fantasztikus a masszázs. A masszázsgörgő a fenék résztől egészen a nyak részéig megy fel és nagy a hátradöntési szöge. Az KM400 a legjobb masszázsfotel amelyet kipróbáltam.
Nagyon elégedettek!
- tól től
Márton úr / Budapest
10-es. Szeretjük a masszázst!
Elégedettek vagyunk!
- tól től
Péter úr / Budapest
Egy érdekes szék, megfelelő arra amire mi akartuk használni: egy ajándék.
Jó minőség.
- tól től
Krisztián úr / Pécs
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Nagyon jó ár.
- tól től
Kinga / Debrecen
Elégedettek vagyunk a kiszállitással! A termékről annyit mondhatok, hogy olyan mint amijenre mindig is vágytam és nagyon örvendek ,hogy felhivtatok és megkérdeztétek véleményem a masszázsfotelről . Gratulálok nektek!
Nagyon elégedettek!
- tól től
Márton úr / Budapest
10-es. Szeretjük a masszázst!
Fantasztikus.
- tól től
Kata / Pécs
Egy igazi masszázs mester. Egy gyönyörű design darab a lakásban. Ajánlom, hogy próbálják ki ezt a masszázs fotelt.Egy művészet!
Olyan, ahogy nekem tetszik!
- tól től
Farkas Gyula / Nyiregyháza
Az egyetlen fotel, amelynél igazából be tudtam állitani a görgők intenzitását. Kerestem ezt a funkciót ,mivel egy nagy masszázs kedvelő vagyok és nagyon választékos. Olyan fotel, amilyent mindig is kivántam.
Szuper!
- tól től
I. Edit / Debrecen
Nagyon jó a fotel,próbáltuk többen is,eddig mindenki azt mondta hogy nekik is kell egy ilyen! Kedvesek,aranyosak voltak a kiszállítok is,úgyhogy eddig mindennel megvagyok elégedve!
Kiváló minőségű masszázsfotel
- tól től
Palkó Erzsébet / Győr
Kiváló minőségű masszázsfotel. Jó minőségű bőrbevonattal rendelkezik, ami biztos vagyok hogy sok éven keresztül tartani fog. Imádom, hogy hangvezérléssel is eltudom indítani a kedvenc masszázsprogramomat, majd akár le is állíthatom.
Nagyon megelegedett ugyfel!
- tól től
Kovács Szilárd / Debrecen
Noha úgy vásároltam meg, hogy nem próbáltam még ki, életem legjobb döntése volt az, hogy megvásároltam ezt a fotelt. Megváltoztatta a mindennapomat. Minden reggel munka előtt és délután munka után használom. Alaposan meggyúrja az ember testét, miután kiszáll belőle az ember, olyan mintha szárnyalna.'
Csillagos 5os szolgaltatas!
- tól től
Kelemen P. Kinga / Szolnok
Teljes mértékben a másszázsfotel szakértőre bíztam magam, mivel egy minőségi termékre vágytam. Neki ez volt az egyik legkedvencebb masszázsfotele, így vállt az én kedvencemmé. Hetente kétszer jártam masszőrhöz, és rájöttem, hogy azt a pénzt amit a masszőrnek szánok, belefektethetem egy ilyen masszázsfotelbe is. Bármikor használhatom, és a masszázsa pont olyannyira precíz mint a masszőr keze
Legjobb vádli masszázs
- tól től
Pál Ernő / Kiskunmajsa
A legtöbb masszázsgörgős fotelt szerettem volna megvásárolni, ezért választottam ezt. A 8 masszázsgörgő igencsak precízen végigmasszíroz. Imádom azt, hogy a vádlinál is görgőkkel rendelkezik. Pincérként dolgozok, mivel sokat állok lábon, minden nap alig várom, hogy hazaérjek, s megmasszíroztassam lábam, karjaimat, hátam, ülőizmaimat ezzel a masszázsfotellel.
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlat igénylés