ADRIATICA 4D Masszázsfotel

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067

Az Adriatica felejthetetlen élményt kínál!

Az Adriatica cégünk újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db 4D típusú, csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. Az Adriatica masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

Az Adriatica masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testreszabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

A reflexoterápia egy szükséges masszázs, ami mély benyomást kelt

Az Adriatica masszázsfotel a reflexoterápiás masszázst hármas görgőrendszerrel ellátott lapfelület segítségével végzi. Ez a funkció tökéletes az idegközpontok serkentésére. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

A vádlimasszírozó egység önműködően nyúlik

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 16 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Az Adriatica masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

Az Adriatica masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 4D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik 6 típusú masszázst képesek nyújtani 5 erősségi fokozaton. A masszázskarok segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában, így például a magasságot és vállhelyzetet is képesek felismerni.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja az Adriatica masszázsfotelt

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Beépített fűtőfunkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően az Adriatica masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hát- és lábfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

Az Adriatica olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

Az Adriatica által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

Az Adriatica légpárnái követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit az Adriatica masszázsfotel tökéletesen leképez
a 12 önműködő program és
6 masszázstípus által,
amit 5 erősségi fokozaton állíthat

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

Az Adriatica önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

4D-típusú görgőrendszer

Az Adriatica masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 4D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Érintőképernyős LED-kijelző

Az Adriatica masszázsfotelt beépített érintőképernyős LED-kijelzővel láttuk el, amivel a teljes masszázsfolyamatot irányíthatja.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

4D joystick

Segítségével tetszés szerint állíthatja a masszázsfolyamat erősségi fokozatát.
A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja, hogy a 4D technológia segítségével a jobboldali kartámlán található Joystick-ot használva a masszázsgörgők helyzetét kedve szerint állíthatja. 5 erősségi fokozat közül választhat.
Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Vezérlőgombok. USB-port

Az új Adriatica masszázsfotel vezérlőgombjaihoz könnyedén hozzáférhet. Ezzel a funkcióval gyorsan megállíthatja a masszázsfolyamatot, változtathatja a súlytalansági üzemmód beállítását és az önműködő programokat, valamint a lábtartó egység nyújtási funkcióját is élesítheti. Az USB-port segítségével okoskészülékét töltheti.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új Adriatica masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Beépített hangrendszer,
megnövelt jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.
Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét az Adriatica masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak?
Az Adriatica masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.
Az Adriatica masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni 12 önműködő, minőségi masszázsprogramja segítségével.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

MŰSZAKI ADATOK

ÖNMŰKÖDŐ ÜZEMMÓD: Önműködő masszázsprogramok 12: Úri masszázs, Karcsúsítás, Derék- és hátmasszázs, Nyak- és vállmasszázs, Spa, Alvás, Nyújtás, Irodai munkásoknak, Mély Shiatsu, Gyengéd masszázs, Sportolók számára, Királynő.
PROFI ÜZEMMÓD: Masszázseljárások 6: gyúrás, enyhe ütögetés, kopogtatás, shiatsu, veregetés, guasha masszázs
MEMÓRIA ÜZEMMÓD: A programok tárolhatók a masszázsfotel táblagépének memóriájába A memóriaegység 6 programot képes tárolni
Erősségi fokozatok 5 szint
Időzítő 5 perces intervallumokban 30 perces időkorláton belül
Teljes hát masszírozása Igen, 135 cm hosszú, íves sínrendszer segítségével
Elektromosan állítható háttámla Szükséges a faltól számított 5 cm-es távolság
Láb- és vádlipihentető egység Önműködően mozdul el 16 cm-es távon, a sarki részen irányító érzékelővel van ellátva
Légpárnák a csípők szintjén Igen
Légpárnák a vádlik szintjén Igen
Masszázsgörgők 4D-típusú, 135 cm-es íves sínrendszeren
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen, légpárnával
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció) A felhasználó hátfelületén
Gyorsvezérlőgombok Igen, a jobboldali kartámlán: be-/kikapcsolás, USB-port, önműködő programváltás, vádlipihentető egység nyújtása és visszahúzása, súlytalansági üzemmód, nyújtófunkció
Bluetooth Igen, zenelejátszáshoz
Érintőképernyő tartója Igen
Felületborítás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 118 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Színek
ADRIATICA 4D masszázsfotel Noir ADRIATICA 4D masszázsfotel Noir-Rouge ADRIATICA 4D masszázsfotel Ivoire-Bleu ADRIATICA 4D masszázsfotel Bleu-Gris
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Viszlát befeszült izmok!
B. Auróra / Ráckeve
5 / 5 pont
Mikor vásároltuk, ez volt a legújabb modell, régi fotelünk váltottuk le erre. Hatása már 2 hét után érezhető. A sok stressztől befeszült hátizmainkat gyorsan ellazítja a nyújtó funkció. Lehet a nyaralónkba is fogunk egyet vásárolni.
Mindkettőnknek tökéletes
V. Evelin / Tárnok
5 / 5 pont
Nehéz volt a választás, a férjem a nagyon erős masszázst szereti, én pedig a nagyon gyengét. Már teljesen le mondtunk az álmunkról, mikor megtaláltuk ezt a céget, ahol a bemutatóteremben rengeteg modell között megtaláltuk ezt, amit azóta is imádunk. Foglalás után 4 munkanappal érkezett azóta meg sem állt.
Emberi masszázs
I.Oszkár / Üllő
5 / 5 pont
Nem gondoltam volna, hogy egy masszázsfotel, egy gép, lehet ennyire emberi. A erősség tekerő segítségével választhatok egy erőskezű svédmasszőr, és egy lágy thai lány kezei közül. Az érintős kijelző pedig a kezelését könnyíti.
Csak egy szó: Csodálatos
F. Andrea / Keszthely
5 / 5 pont
Amikor masszázsfotelt választottunk, többek között szempont volt számunkra, hogy az egész családunk használhassa. Nagyszüleink már nem bírják a nagyon erős masszázst, viszont a mi testünk azt igényli, ezért volt ez a tökéletes választás, mert ha gyenge masszázs kell csak az oldalán levő tekerővel le vesszük minimumra és még a legérzékenyebbek is élvezhetik a masszázst.
Hasonló termékek
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék. A LUXURY masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint 4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
megnézem »
4 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés