ADRIATICA 4D Masszázsfotel

Vélemények
 • Elérhetőség

  Raktáron ✓

 • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén ✓

 • Garancia 3 + 5 év ✓

 • Régi ár:

  2.100.000 Ft.

 • AKCIÓS TAVASZI ÁR:

  1.500.000 Ft.

 • MEGTAKARÍTHAT:

  600.000 Ft.

RENDELJEN MOST »
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Az Adriatica felejthetetlen élményt kínál!

Az Adriatica cégünk újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db 4D típusú, csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. Az Adriatica masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

Az Adriatica masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testreszabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

A reflexoterápia egy szükséges masszázs, ami mély benyomást kelt

Az Adriatica masszázsfotel a reflexoterápiás masszázst hármas görgőrendszerrel ellátott lapfelület segítségével végzi. Ez a funkció tökéletes az idegközpontok serkentésére. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

A vádlimasszírozó egység önműködően nyúlik

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 16 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Az Adriatica masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

Az Adriatica masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 4D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik 6 típusú masszázst képesek nyújtani 5 erősségi fokozaton. A masszázskarok segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában, így például a magasságot és vállhelyzetet is képesek felismerni.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja az Adriatica masszázsfotelt

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Beépített fűtőfunkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően az Adriatica masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hát- és lábfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

Az Adriatica olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

Az Adriatica által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

Az Adriatica légpárnái követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit az Adriatica masszázsfotel tökéletesen leképez
a 12 önműködő program és
6 masszázstípus által,
amit 5 erősségi fokozaton állíthat

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

Az Adriatica önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

4D-típusú görgőrendszer

Az Adriatica masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 4D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Érintőképernyős LED-kijelző

Az Adriatica masszázsfotelt beépített érintőképernyős LED-kijelzővel láttuk el, amivel a teljes masszázsfolyamatot irányíthatja.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

4D joystick

Segítségével tetszés szerint állíthatja a masszázsfolyamat erősségi fokozatát.
A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja, hogy a 4D technológia segítségével a jobboldali kartámlán található Joystick-ot használva a masszázsgörgők helyzetét kedve szerint állíthatja. 5 erősségi fokozat közül választhat.
Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Vezérlőgombok. USB-port

Az új Adriatica masszázsfotel vezérlőgombjaihoz könnyedén hozzáférhet. Ezzel a funkcióval gyorsan megállíthatja a masszázsfolyamatot, változtathatja a súlytalansági üzemmód beállítását és az önműködő programokat, valamint a lábtartó egység nyújtási funkcióját is élesítheti. Az USB-port segítségével okoskészülékét töltheti.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új Adriatica masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Beépített hangrendszer,
megnövelt jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.
Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét az Adriatica masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak?
Az Adriatica masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.
Az Adriatica masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni 12 önműködő, minőségi masszázsprogramja segítségével.

ADRIATICA 4D masszázsfotel

MŰSZAKI ADATOK

ÖNMŰKÖDŐ ÜZEMMÓD: Önműködő masszázsprogramok 12: Úri masszázs, Karcsúsítás, Derék- és hátmasszázs, Nyak- és vállmasszázs, Spa, Alvás, Nyújtás, Irodai munkásoknak, Mély Shiatsu, Gyengéd masszázs, Sportolók számára, Királynő.
PROFI ÜZEMMÓD: Masszázseljárások 6: gyúrás, enyhe ütögetés, kopogtatás, shiatsu, veregetés, guasha masszázs
MEMÓRIA ÜZEMMÓD: A programok tárolhatók a masszázsfotel táblagépének memóriájába A memóriaegység 6 programot képes tárolni
Erősségi fokozatok 5 szint
Időzítő 5 perces intervallumokban 30 perces időkorláton belül
Teljes hát masszírozása Igen, 135 cm hosszú, íves sínrendszer segítségével
Elektromosan állítható háttámla Szükséges a faltól számított 5 cm-es távolság
Láb- és vádlipihentető egység Önműködően mozdul el 16 cm-es távon, a sarki részen irányító érzékelővel van ellátva
Légpárnák a csípők szintjén Igen
Légpárnák a vádlik szintjén Igen
Masszázsgörgők 4D-típusú, 135 cm-es íves sínrendszeren
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen, légpárnával
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció) A felhasználó hátfelületén
Gyorsvezérlőgombok Igen, a jobboldali kartámlán: be-/kikapcsolás, USB-port, önműködő programváltás, vádlipihentető egység nyújtása és visszahúzása, súlytalansági üzemmód, nyújtófunkció
Bluetooth Igen, zenelejátszáshoz
Érintőképernyő tartója Igen
Felületborítás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 118 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Színek
ADRIATICA 4D masszázsfotel Noir ADRIATICA 4D masszázsfotel Noir-Rouge ADRIATICA 4D masszázsfotel Ivoire-Bleu ADRIATICA 4D masszázsfotel Bleu-Gris
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Viszlát befeszült izmok!
B. Auróra / Ráckeve
5 / 5 pont
Mikor vásároltuk, ez volt a legújabb modell, régi fotelünk váltottuk le erre. Hatása már 2 hét után érezhető. A sok stressztől befeszült hátizmainkat gyorsan ellazítja a nyújtó funkció. Lehet a nyaralónkba is fogunk egyet vásárolni.
Mindkettőnknek tökéletes
V. Evelin / Tárnok
5 / 5 pont
Nehéz volt a választás, a férjem a nagyon erős masszázst szereti, én pedig a nagyon gyengét. Már teljesen le mondtunk az álmunkról, mikor megtaláltuk ezt a céget, ahol a bemutatóteremben rengeteg modell között megtaláltuk ezt, amit azóta is imádunk. Foglalás után 4 munkanappal érkezett azóta meg sem állt.
Emberi masszázs
I.Oszkár / Üllő
5 / 5 pont
Nem gondoltam volna, hogy egy masszázsfotel, egy gép, lehet ennyire emberi. A erősség tekerő segítségével választhatok egy erőskezű svédmasszőr, és egy lágy thai lány kezei közül. Az érintős kijelző pedig a kezelését könnyíti.
Csak egy szó: Csodálatos
F. Andrea / Keszthely
5 / 5 pont
Amikor masszázsfotelt választottunk, többek között szempont volt számunkra, hogy az egész családunk használhassa. Nagyszüleink már nem bírják a nagyon erős masszázst, viszont a mi testünk azt igényli, ezért volt ez a tökéletes választás, mert ha gyenge masszázs kell csak az oldalán levő tekerővel le vesszük minimumra és még a legérzékenyebbek is élvezhetik a masszázst.
Hasonló termékek
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
megnézem »
5 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés