Komoder bemutatóterem Budapesten

Ahhoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.
Várjuk Önt a Komoder legújabb bemutatótermében!
Próbálja ki Ön is legújabb masszázsfoteleinket! Várjuk vásárlóinkat telefonos bejelentkezés alapján. Célunk, hogy minden kedves érdeklődő a lehető legnyugodtabb és legzavartalanabb körülmények között, tetszőleges tempóban, maximális diszkréció mellett próbálhassa ki termékeinket.
Időpont egyeztetésért, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot.
Egyeztessen időpontot budapesti bemutatótermünkbe
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00 (Időpontot kizárólag telefonos egyeztetés alapján tudunk adni)
Szombat-Vasárnap: telefonos egyeztetés alapján
Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16
Bemutatóterem
(időpontfoglalás):
+36 30 012 4066
eva@komoder.hu
Online értékesítés: +36 30 012 4067
elod@komoder.hu

Ügyfeleink véleménye: Budapesti bemutatótermünk értékelései

Komoder Masszázsfotel Bemutatóterem - ‎Budapest Review StarReview StarReview StarReview StarReview Star 4.80 (54 reviews)
User avatar
Gyula Karácsony
Review StarReview StarReview StarReview StarReview Star
"Kedves Éva! Ezúton is köszönöm, hogy egy nagyon sikeres - számomra feltétlenül - Komoder masszázsfotel vásárlásban volt a segítségemre. A fotel természetesen tökéletes, ami a gyártó érdeme. A mi kapcsolatunk már akkor jól kezdődött, amikor a nyitás előtt egy órával fogadott. Minden információt megkaptam, nyugodtan kipróbálhattam a nekem kiválasztott fotelt. Még arra is kitértünk, hogy családtagjaim is optimálisan tudják használni. Nagyon kedves és türelmes volt. A vételárat még aznap átutaltam. A kiszállítás előtt újra kértem, hogy találkozzunk, átbeszéljük a részleteket. Ekkor is nyitás előtt tudott fogadni. Nagyon szépen köszönök mindent. tisztelettel Karácsony Gyula"
User avatar
Gábor Schaffer
Review StarReview StarReview StarReview StarReview Star
"Masszázsfotel vásárlását terveztem, mivel online marketingesként sokat dolgozom gép előtt, és az állandó ülőmunkám miatt folyamatos derék- és gerincfájdalommal küszködöm. Rövid keresés után találtam rá a komoder.hu oldalára, ahol a termékkínálat áttekintését követően egyeztettem velük időpontot egy bemutatótermi látogatásra. A helyszínen Krisztina nagyon kedves és tapasztalt szakértőnek bizonyult, és nagy segítséget nyújtott a megfelelő fotel kiválasztásában. Vásároltam is egy Etna modellt, ami néhány nap alatt megérkezett, a kiérkező srácok pedig néhány perc alatt pikk-pakk összeszerelték. Azóta napi szinten használom, és nagyon elégedett vagyok a fotellel! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Komoder csapatát és termékeit! :)"
User avatar
Ibolya
Review StarReview StarReview StarReview StarReview Star
"A budapesti bemutató teremben Éva részletesen megmutatta az engem érdeklő foteleket. A választáshoz korrekt és hasznos tanácsokkal látott el. Nagyon kedves és segítőkész volt. A megrendeléstől a szállításig minden az előzetes tájékoztatásnak megfelelően történt. Pontosan a megbeszélt időpontban megérkezett a fotel. Kedves udvarias munkatársak végezték a beüzemelést. A masszázsfotel fantasztikus! Minden használatnál arra gondolok megérte megvásárolni! Szívből ajánlom mindenkinek a Komoder masszázsfotelt és a cég csapatát! Külön köszönöm Éva segítségét! Ibolya"

Olvassa el az összes véleményt

Értékelj minket a Google-on


VIRTUÁLIS SÉTA - VIDEÓ


KOMODER BEMUTATÓTEREM BUDAPESTEN

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu