Jótállás, Szervízelés, Komoder masszázsfotel alkatrészei

A Komoder cég Európában az egyedüli, amelyik 3 éves garanciát vállal a forgalmazott termékeire.

A Komoder termékek szállítását, kezelését, beüzemelését szakképzett személyzetünk végzi. A felhasználó pontos tájékoztatást kap a helyes használatról. Amennyiben műszaki hiba lép fel, kérjük, keresse bizalommal szervízszolgálatunkat.

Műszaki osztály – Elérhetőségek

Telefon: +36 30 012 4067
Email: contact@komoder.hu

3 éves kereskedelmi termékgarancia

A Komoder cég által biztosított jótállás minden típusú beavatkozást fedez beleértve a következőket is: kiszállás költségei, az alkatrészek ára, a szervízelés munkadíja. A termékének meghibásodása függvényében a Komoder műszaki osztálya eldönti, hogy az alábbiak közül mi szükséges:

1. teljes csere
2. az Ön helyszínén végzett javítás
3. a termék átvétele és szervízbe szállítása

Jótállás, Szervízelés, Komoder masszázsfotel alkatrészei

Kiegészítő garancia

A termék beszerzésének időpontjában a megrendelő kiegészítő garancia mellett dönthet így meghosszabbítva a 3 éves jótállást +5 évvel. A meghosszabbított garanciaidő éves költsége a választott masszázsfotel függvényében változik.

5 éves kiterjesztett garancia

A jótállási időszak kiterjesztését az eredeti garancia lejárta előtt lehet igényelni. Az ön által megvásárolt termék garancia utáni javításban részesülhet, így amennyiben műszaki jellegű meghibásodást észlel, kérjük, jelezze azt.
Annak érdekében, hogy elkerülje az olyan eseteket, amik a jótállási kötelezettséget megszűntetnék, kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza a termékkel járó használati útmutatót.

Jótállás, Szervízelés, Komoder masszázsfotel alkatrészei

A termék garanciájának megszűnését eredményező helyzetek:

- A felhasználó nem tartotta be a termék használati útmutatójában foglalt üzemeltetési előírásokat;
- A termék ütésnyomokat, folyadékbehatolás vagy tűzkárosodás jeleit mutatja;
- Nem megfelelő helyen történő tárolás; számottevő környezeti hőmérsékletingadozás mellett történő többszöri üzemeltetés, ami belső kondenzálást eredményezett; túlzott mértékű víznek vagy a nap sugárzásának való kitettség; a kábelek, huzalok és védőelemek megrongálása; gondatlan üzemeltetés;
- A terméket nem a gyártó által javallott kiegészítőkkel együtt használta;
- A termék javítását illetéktelen személyek végezték el.

Szakképzett munkatársaink

A Komoder műszaki csapata éves rendszerességgel továbbképzésben részesül, így szavatoljuk szolgáltatásaink minőségét és az Ön elégedettségét. Javasoljuk, hogy forduljanak bizalommal szakképzett munkatársainkhoz, és jelezzék nekünk a termék üzemeltetése közbeni észleléseiket.