Rólunk

KOMODER TEAMBUILDING

A KOMODER a masszázsfotelek kiskereskedelmére szakosodott cégek nemzetközi konzorciuma. 2011-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy a háztartási és professzionális környezetre szabott wellness és terápiás masszázsfotelek és fotelek európai piacának kiemelkedő szereplőjévé váljon.

Miután olyan világvezető márkák helyi forgalmazójaként kezdtük, mint a Panasonic, a Humantouch, az iRest és az Inada, pályafutásunk során mindössze három év alatt multinacionális méretűvé bővültünk, kiterjesztve jelenlétünket az EU egész területére, az Egyesült Királyságra és Írországra.

Arra törekedve, hogy kiváló foteleket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, belevágtunk a KOMODER márkanév alatt saját fejlesztésű termékeink megalkotásába. Célunk az volt, hogy kiszolgáljuk ügyfeleink egyre kifinomultabb igényeit, folyamatosan emelve termékeink minőségét, szabványainkat és szolgáltatásainkat. Ez az elkötelezettség számos európai országban piacvezetővé koronázott minket.

Sikerünk alapja mélyen gyökerezik abban, ahogyan márkánk hírnevét ápoljuk, jutalmazó és tartós kapcsolatokat ápolva ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel. A fenntartható vállalkozás megteremtése iránti elkötelezettség minden munkatársunk és érdekelt fél számára olyan ethosz, amelyet fáradhatatlanul képviselünk szervezetünk minden szintjén, az út minden lépésénél.

Növekedésünk egyik kulcsfontosságú aspektusa a termékfejlesztési megközelítésünkben tükröződik - a korszerű formatervezés és anyagok kiválasztásától kezdve a legmodernebb masszázstechnológiák és funkciók beépítéséig. Következetesen ráhangolódunk ügyfeleink törekvéseire és elvárásaira, és proaktívan beépítjük azokat minden egyes termékbe, amelyet kifejlesztünk és bevezetünk.

Ezen túlmenően a működésünk alapjául szolgáló etika és elvek iránti elkötelezettségünk, valamint az érdekelt feleink iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk döntő szerepet játszik szervezetünk kultúrájának és ethoszának kialakításában.

Víziónk és célunk

A KOMODER-nél egy olyan világot képzelünk el, ahol a fiatalító masszázs átalakító ereje mindenki számára elérhető. Végső célunk egy páratlanul magával ragadó masszázsfotel-élmény megalkotása, amely szintetizálja a csúcstechnológiát az ergonómia zsenialitásával. Célunk túlmutat a fizikai relaxáción; arra törekszünk, hogy elősegítsük a holisztikus jólét érzését, lehetővé téve mind a test, mind a szellem számára a kikapcsolódást és a megfiatalodást. A tervezés és az innováció határainak folyamatos feszegetésével új mércét kívánunk felállítani a wellness területén, biztosítva, hogy termékeink megfeleljenek a különböző igényeknek és életstílusoknak, és a globális piac élvonalában maradjanak.

Küldetésünk

A KOMODER-nél elsődleges küldetésünk az, hogy az automatizált masszázsfotel-élmények csúcsát nyújtva javítsuk ügyfeleink életminőségét és jólétét. A legmodernebb technológiát és a felhasználó-központú formatervezést egyesítve arra törekszünk, hogy terápiás megkönnyebbülést és relaxációt nyújtsunk egy gombnyomással. Elkötelezettségünk túlmutat a csúcstechnológiás masszázs kínálatán; folyamatosan újítunk, hogy termékeink a legmodernebbek legyenek, és ne csak kielégítsük, hanem túl is szárnyaljuk ügyfeleink fejlődő wellness igényeit. A kiválóság és az innováció iránti fáradhatatlan elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy az átalakító jólét jelzőfénye legyünk, és mindenki számára átformáljuk az egészség és a kikapcsolódás területét.

Értékeink


Integritás

Az etika és az erkölcsi feddhetetlenség elveit képviseljük, olyan értékeket helyezve előtérbe, mint az átláthatóság, az őszinteség, a felelősség és a megbízhatóság. Ezek az elvek mélyen gyökereznek szervezetünk minden területén, és következetesen betartjuk őket az érdekelt felekkel való interakcióink során. Az integritás iránti elkötelezettségünk a piactól vagy az üzleti kontextustól függetlenül megingathatatlan.

Tisztesség és méltányosság

Szilárdan elkötelezettek vagyunk a méltányosság és a egyenlőség elvei mellett. Minden érdekelt féllel, akivel kapcsolatba kerülünk, egyenlő tisztelettel bánunk, és ugyanazokat a lehetőségeket biztosítjuk számára, biztosítva, hogy nemi, szexuális irányultságon, etnikai hovatartozáson, nemzetiségen, társadalmi helyzeten, kulturális háttéren, valláson vagy a megkülönböztetés bármely más formáján alapuló előítéletek ne legyenek.

Elkötelezettség

Mély elkötelezettséget érzünk munkatársaink, ügyfeleink és üzleti partnereink iránt az üzleti utunk teljes időtartama alatt. Emellett szorgalmasan betartjuk minden olyan piac törvényeit, szabályait és előírásait, ahol tevékenykedünk.

Minőség, innováció és folyamatos fejlesztés

Fáradhatatlanul elkötelezettek vagyunk a masszázstechnológia és az innováció fejlesztése iránt. A hagyományos terápiás eljárások és a modern műszaki vívmányok ötvözésével arra törekszünk, hogy kitoljuk a masszázsterápiában lehetséges határokat. A minőség és a találékonyság iránti elkötelezettségünk nemcsak termékeinket és szolgáltatásainkat alakítja, hanem piaci megközelítésünket is vezérli, és gazdagítja a globális vásárlói élményt. Hiszünk abban, hogy az innováció révén újra tudjuk definiálni a masszázs világát, páratlan szintű relaxációt és terápiás hasznot kínálva.

Csapatmunka

Szervezetünkben aktívan támogatjuk a pozitív és etikus együttműködés kultúráját. A csapatmunka szellemének ápolásával biztosítjuk a zökkenőmentes és szerves kohéziót munkatársaink között minden szinten és funkcióban. Továbbá ez az együttműködési ethosz kiterjed az érdekelt felekkel való interakciókra is, biztosítva, hogy minden kapcsolat a kölcsönös bizalomra és a közös célokra épüljön. Ennek az integrált megközelítésnek az előmozdításán keresztül hiszünk abban, hogy közösen nagyobb eredményeket érhetünk el.

KOMODER a számok tükrében

  • Aktív üzleti tevékenység 41 országban
  • Több mint 70 elkötelezett munkatársból álló erős csapat
  • 19 Komoder bemutatóterem Európa-szerte
  • Több mint 45 000 eladott egység lenyűgöző rekordja
  • 10 különböző nyelven való jártasság
  • Több mint 98.000 elégedett ügyfélből álló felhasználói bázis
  • 10 stratégiailag jól elhelyezett nemzetközi raktár
  • Változatos kínálat, több mint 39 különböző, eddig bevezetett masszázsfotel modellel

Közösségi média

Meghívjuk Önt a Komoder Blogra, Komoder Instagram oldalunkra, a Youtube-on található Komoder Video galériára és a Komoder Facebook oldalra, ahol mindig talál hasznos tippeket és információkat a masszázsfotel helyes használatáról, mire kell odafigyelnie fotel vásárlásakor, és hol próbálhatja ki a Komoder masszázsfoteleket.

Média megjelenéseink

Japán D.Core Masszázsfotelek