A Komoder masszázsfotelek segítségével elfelejtheted a hátfájást. A legjobb masszázsfoteleket nálunk találja. Válaszd a Komoder Masszázsfotelt - tökéletes a tested számára.

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔
4 vélemény
Jobban hiányzik az otthon, ha várja a PRIME. A fotel csúcstechnológiája a korszerű formatervezéssel ötvözve kínálja Önnek a teljes kikapcsolódás és egészségmegőrzés tapasztalatát. Lassítson a gyors iramon a saját „fészkében”, amit arra terveztünk, hogy valóra váltsa álmait!
4 vélemény
TITAN II - A legújabb két független masszázsrendszerrel rendeklező, SL sínes masszázsfotel. A pontos testbeolvasó rendszer, a 8 inch-es táblagép, a vezeték nélküli gyorstöltő, valamint a 24 önműködő masszázsprogram, a TITAN II-t jelenleg a leghatékonyabb masszázsfotellé teszik.
4 vélemény
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
5 vélemény
KOMODER FOCUS III Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító funkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval.
3 vélemény
A Therapeutix a Komoder termékcsalád masszázsfotele, amelyet az emberi testalkat alapos kutatása után terveztünk és gyártottunk. Alapvetően a masszázsszerkezet tárolja az adatokat és a megoldásokat, hogy bármilyen típusú felhasználó igényének megfeleljen, a masszázst a művészet szintjére emelve.
6 vélemény
KOMODER FOCUS II Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített nfűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító nfunkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott nzenelejátszóval. Ízléses formatervezése tökéletesen igazodik Önhöz. Válassza a KOMODER II masszázsfotelt naponkénti használatra!
4 vélemény
VELETA II DELUXE masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
3 vélemény
Az EVEREST FLEX II a Komoder termékcsalád azon masszázsfotele, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy még a magas felhasználók számára is kellemes élményt kínáljon. A korszerű műszaki fejlesztések megoldások sokaságát kínálják, az EVEREST FLEX II pedig a tökéletes hátmasszázsra összpontosítva használja ezeket az első nyakcsigolyától az utolsó keresztcsigolyáig
4 vélemény
A NOVA DUO újgenerációs masszázsfotel innovatív technológiával, ami 20 önműködő programot és 9 különleges masszázseljárást kínál a felhasználónak
7 vélemény
VICTORIA II masszázsfotel, vádligyúró funkcióval, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérlővel, space saver (helymegtakarító funkcióval), súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval
5 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
5 vélemény
MONACO masszázsfotel, vádligyúró funkcióval, beépített fűtőfunkcióval, helymegtakarító funkció, súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval.
3 vélemény
Albert II masszázsfotel 8 masszázsprogrammal, 7 masszázstechnikával, fűtési rendszerrel, bluetooth-os zenével és hangvezérléssel, 135 cm-es SL masszázsrendszerrel.
Ezt a fotelt kifejezetten olyan vállalatok számára tervezték, amelyek serkenteni szeretnék a munkatermelékenységet és a dolgozók egészségét. A masszázsfotel ösztönzőleg hathat a modern munkahelyi gondok rutinszerűségek és ülőmunkát igénylő jellegének ellensúlyozására
VECTOR masszázsfotel SL-íves sínrendszeren elmozduló 3D típusú masszázsszerkezettel, önműködő programokkal, masszázseljárásokkal
OPERA masszázsfotel SL-íves sínrendszeren elmozduló 3D típusú masszázsszerkezettel, 12 önműködő programmal, 5 egyedi masszázseljárással

Japán D.Core Masszázsfotelek


A D.CORE termékcsalád csúcsmodellje Inada Soshu és Dr. Takehiro Isawa teljes tapasztalatát foglalja magába, és így válik az iparág kimagasló példájává. Az elegáns formavilág, amit a diófa karfák és a díszítés emelnek ki, a D.CORE Cirrust az Ön jólétének szentelt, barátságos fészekké varázsolják.
A Stratus masszázsfotel a Deep Core gyógyító masszázst új szintre emeli. Ez egy olyan modell, ami a szabadalmaztatott Wave Arrays technológiával ötvöz egy, a karok masszírozására fejlesztett külön mechanizmust.
A japán technológia tökéletes koreográfiával dolgozik, hogy egyedülálló gyógyhatású élményt nyújtson önnek. Az emberi kéz formáit és mozdulatait leképező masszázshengerek segítségével Deep Shiatsu masszázsban lesz része, ami mélyen ellazítja az izmokat. Mindez organikus formatervezéssel összhangban történik, a japán esztétikát idéző autentikus diófával burkolva.

Rácz Jenő Michelin csillagos séf egy Komoder Masszázsfotellel regenerálódik minden nap.

Cirrus - Rácz Jenő ajánlásával

Vélemények - VIDEÓ

Demjén Ferenc szívből ajánlja a KOMODER Veleta II Masszázsfotelt

Egy Sportoló Véleménye a KOMODER Masszázsfotelről

Komoder Veleta II Masszázsfotel: Az Erős Masszázs Titka

KOMODER Masszázsfotel: Feszült Izomzat Elleni Megoldás

Komoder Focus III: Ügyfeleink Őszinte Véleménye

KOMODER Masszázsfotel: Testre Szabott Masszázsélmény

Az összes vélemény megtekintése
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu