CORPORATE masszázsfotel alkalmazottaknak. Irodába, várótermekbe elhelyezhető masszázsfotel cégeknek

Vélemények
 • Elérhetőség

  Raktáron ✓

 • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén ✓

 • Garancia 3 + 5 év ✓

 • Régi ár:

  1.550.000 Ft.

 • AKCIÓS TAVASZI ÁR:

  950.000 Ft.

 • MEGTAKARÍTHAT:

  600.000 Ft.

RENDELJEN MOST »
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Tökéletes az irodába, tökéletes az Ön vállalkozásához

Ezt a fotelt kifejezetten olyan vállalatok számára tervezték, amelyek serkenteni szeretnék a munkatermelékenységet és a dolgozók egészségét. A masszázsfotel ösztönzőleg hathat a modern munkahelyi gondok rutinszerűségek és ülőmunkát igénylő jellegének ellensúlyozására. Többletértéket és hasznot nyújt a munkáltatónak, aki így frissítő és pihentető szüneteket biztosít az egész munkaerő számára.

CORPORATE Masszázsfotel

A Corporate kialakításának részét képezi egy négy görgővel felszerelt intelligens masszázskar-rendszer, amely öt masszázseljárást, shiatsut, gyúrást, nyomogatást, kopogtatást, enyhe ütögetést és gyúrást végez. Ezek az intelligens masszázskarok egy ívelt sínen mozdulnak el, amely pontosan követi a gerinc vonalát, hogy teljes testmasszázst végezzen a nyaktól a vádliig.

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔

A jól célzott masszázs azonnal talpra állítja Önt.

A Komoder Corporate masszázsfotel hét önműködő masszázsprogrammal rendelkezik: kényelmes masszázs, gyengéd masszázs, teljes testmasszázs, nyak- és vállmasszázs, hátmasszázs, derékmasszázs, nyújtási program. A felsőtest számára ez a masszázsszerkezet olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek a sérülékeny területekre összpontosítanak. Így választhat teljes hátmasszázst, nyak- és vállmasszázst, derékmasszázst, rögzített ponton történő masszázst, valamint a távirányító segítségével három erősségi fokozatban állíthatja az egyes masszázseljárások sebességét.

A jól célzott masszázs azonnal talpra állítja Önt.

Rögzített ponton történő masszázs vagy személyre szabott masszázs

Ez a masszázseljárás lehetővé teszi, hogy a masszázsgörgőt pontosan az érzékeny vagy fájdalmas terület fölé helyezze. A távirányító gombjairól ez a masszázsgörgő felfelé vagy lefelé mozgatható, ami rendkívül pontos és hatékony masszázst eredményez.

Rögzített ponton történő masszázs vagy személyre szabott masszázs

Az egyes felhasználókra szabott shiatsu masszázs

Abból kiindulva, hogy minden egyes felhasználó egyedi méretekkel rendelkezik, a Corporate lehetővé teszi, hogy a masszázsprogram végrehajtása közben beállítsa a görgők közötti nyomtávolságot. Így például a shiatsu vagy kopogtató masszázsnál a két masszázsgörgő közötti nyomtávolságot három szinten lehet beállítani: széles, közepes és keskeny.

Gyógyító légpárnák

Bár általában a légpárnák gondolata az autóbaleseteknél a védelem fogalmához kapcsolódik, a légpárnarendszer egy masszázsfotel esetében nem kevésbé fontos. Az általuk nyújtott masszázs azonnali tonizáló hatással bír, és a karok, tenyerek vagy vádlik izmaira gyakorolt nyomás révén működik. A Corporate fotel esetében a légnyomásos masszázsfunkció három üzemmódra állítható: légnyomás az egész testre, légnyomás a karokra és légnyomás a lábakra. Ez a folyamat bármikor három szorítási erősségi fokozatban állítható.

Gyógyító légpárnák

A mágnesek csodája

A munkahelyi professzionális masszázst teljessé tevő tartozékok sokaságát a Corporate masszázsfotel esetében egy mágneses rendszer egészíti ki. Ezeket a sarok- és tenyérlégpárnáknál helyezik el egyfajta mágneses masszázshoz.

Súlytalansági üzemmód

A modern masszázsélmény kényelme minden részlet összhatásának köszönhető. A Corporate masszázsfotel a masszázsprogram teljes időtartama alatt vízszintes helyzetben marad, így a Súlytalanság üzemmód a lebegés érzését kínálja Önnek. A távirányítóval két különleges súlytalansági üzemmód közül választhat, ami hihetetlenül pihentető élményt nyújt.

Súlytalansági üzemmód

Egy meleg masszázsfotel, ami mindig elérhető

A jó közérzet és a kényelem állapotáért a Corporate képes a beépített masszázsprogramokat és masszázseljárásokat úgy futtatni, hogy megduplázza a folyamatok hatékonyságát a fotel háttámláján elhelyezett grafén fűtőelem melegével. Az ellenállás infravörös hőt sugároz, amely serkenti a vérkeringést, felmelegíti a fájdalmas szöveteket és küzd a reuma ellen.

Intelligens interakció

A Corporate masszázsfotellel való interakciót egy LCD-kijelzővel ellátott távirányító közvetíti. A rendkívül felhasználóbarát és intuitív felület lehetővé teszi, hogy bármikor kiválaszthassa és megváltoztathassa a masszázsprogramot, annak erősségét, a légpárnák szorítóerősségét, a masszázsfolyamat hatékonyséágának növelését a hősugárzó funkció élesítése által, és minden más műveletet, amelyet ez a masszázsszerkezet kínál.

Intelligens interakció

A kikapcsolódás művészete

A Komoder kikapcsolódás művészete már nem kizárólagosan a megánotthonok kényelmében érhető el. Mostantól ez bármely olyan vállalat erőssége lehet, amely azt szeretné, hogy az alkalmazottak a munkahelyükön is jól érezzék magukat, és küzdjenek az ülőmunkák rutinja ellen. A Corporatenak mindössze 200 milliméterre van szüksége a hátsó faltól, hogy tökéletesen illeszkedjen a modern irodai vagy várótermi környezetbe. A masszázsfotel strapabíró, újrahasznosítható környezetbarát anyagokból készült, és könnyű a karbantartása.

A kikapcsolódás művészete

Műszaki adatok

Önműködő masszázsprogramok 7
Időzítő Igen
3D típusú masszázs a teljes hátfelületre Igen. „SL”-íves 135 cm hosszú masszázssín
Masszázsgörgők közötti nyomtávolság 3 erősségi fokozaton állítható
Rögzített ponton történő masszázs lehetősége Igen
Elektromosan elmozdítható háttámla Igen
Légpárnák az ágyéki részen Igen
Légpárnák a vádlik szintjén Igen
Masszázsgörgők 3D
Légpárnák szorítóerőssége 3 erősségi fokozaton állítható
Masszázsfolyamat sebessége 5 erősségi fokozaton állítható
Vádlimasszázs Igen
Ágyékmelegítés Igen
Távirányító Igen
Távirányító tartója Igen
Borítás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 90 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Méretek
Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu