Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?

Rácz Jenő Michelin csillagos séf egy Komoder Masszázsfotellel regenerálódik minden nap.

Vélemények - VIDEÓ

Demjén Ferenc szívből ajánlja a KOMODER Veleta II Masszázsfotelt

Egy Sportoló Véleménye a KOMODER Masszázsfotelről

Komoder Veleta II Masszázsfotel: Az Erős Masszázs Titka

KOMODER Masszázsfotel: Feszült Izomzat Elleni Megoldás

Komoder Focus III: Ügyfeleink Őszinte Véleménye

KOMODER Masszázsfotel: Testre Szabott Masszázsélmény

Csúcs
F. Gábor
on

Minden szempontból megfelel nekem és a családomnak. A dupla görgőrendszer valami elképesztő, mintha egyszerre 4 masszőr dolgozna a hátamon. A kialakítása tökéletesen illik a nappalinkba. Az, hogy ezt a fotelt válasszuk nem volt kérdés, csak a színen vitáztunk kicsit, de sikerült szerencsére kompromisszumot kötnünk és azóta is élvezzük ezt a luxust.
Hála
H. Andrea
on

A masszázs nagyon jó, meg vagyok róla győződve, hogy a legjobbat választottuk. Elég hamar rájöttünk, hogy Magyarországon jobb terméket nem találunk. Csúcsmodell. Fontos volt számunkra a kialakítás, hiszen egészen alacsonytól, a nagytermetűekig mindenki használja a családban. Tökéletesen működik. A kedvencünk a Thai nyújtás program, ami véleményem szerint mindenkinek napi 1x legalább igénybe kellene vennie.
Profizmus
J. Endre
on

Volt lehetőségem az ismerősömnél kipróbálni egy masszázsfotelt, abban a percben eldöntöttem nekem is kell egy. Akkor még nem tudtam milyen, honnan, csak hogy kell. Utána is néztem, megtaláltam a Komoder céget akik roppant profizmussal leszervezték nekem az egész folyamatot. Csak ki kellett választanom a számomra megfelelőt, a többiről ők gondoskodtak. Azóta is élvezem ennek a gyümölcsét.
Ajándék
G. Gábor
on

A feleségemet leptem meg vele a 60. születésnapja alkalmából. Nagy volt az öröm, egész család odavan érte. Választásom azért esett a Prime fotelre, mert hosszútávon úgy gondolom ez az újgenerációs eszköz még hosszú ideig az élen lesz a piacon.
Köszönöm ezt a csodálatos masszázsfotelt!
Angyalosi Béla
on

Ez a masszázsfotel messze felülmúlta az elképzeléseimet! Leírhatatlanul kifinomult, végtelenül pontos,sok masszázsgörgő, tökéletes masszázs! Csúcskategória! Egyszerűen ki kell próbálni!
Mindenkinek ajánlom! Legjobb termék!
Imre András
on

Megszerettem volna vásárolni Magyarország legmodernebb masszázsfotelét. Gyönyörű kivitelezés, a masszázs pedig leírhatatlan pontos! Olyan mintha két masszőr masszírozná a testem. Egyszerre gyöngéd és erős. Mindenkinek ajánlom! Legjobb termék! Köszönöm az értékesítők munkáját valamint a szállítok profizmusát. 3 nap alatt kiszállították!
Profi termék!
Cs. Attiláné
on

Ez a termék valami zseniális! Sok masszázsfotelt próbáltam már, de ez semmihez se hasonlítható. Imádom minden részét, minden programját! Mindenkinek ajánlom!
Legújabb és legjobb!
D.Tibor
on

Határozottan a legjobb termék! A hosszú párna a vádli részen pont tökéletesen körül fogja a vádlimat, a hátamon olyan mmintha egyszerre ketten maszíroznának! Leírhatatlan jó érzés, kedvencem mégis, hogy a sok program közül minden hangulatomnak és aktuális egészségügyi állapotomnak találok megfelelő masszázst. Ezt persze bármilyen erősségen tudom használni, mivel állítható! Szuper termék! Ajánlom!
Elégedett ügyfél!
L. Andrásné
on

Olyan fotelre vágytam, amely egyben tud erősen és akár gyengéden is masszírozni. A sok programnak köszönhetően mindig megtudom találni az adott problémára a megfelelő masszázst! Köszönöm, nagyon szeretem a masszázsfotelt!
Köszönöm a segítséget!
K. Anna
on

Eddig nem sokat tudtam a fotelekről, de a szakértő segítségével úgy érzem a legjobb döntést hoztam meg. Imádom!
Tökéletes!
E. László
on

Olyan pontokat tud masszírozni, ami évek óta problémát jelent. Nagyon szeretem, köszönöm a pontos információkat a termékről! Szuper csapat!
Mindenki otthonába való!
P. Mariann-Andrea
on

Nem csak tudásban nagyon fejlett, hanem kinézetre is tökéletes. Letisztult és részletes. Én szeretem az erős de relax masszázst is, és ez a termék mindent tud! A szállító fiúk nagyon profik, segítettek bútorokat is pakolni. Elégedett ügyfél vagyok!
Jó választás!
K.Károly
on

Színekben pontosan illik a bútorainkhoz, ami színt szerettünk volna épp raktáron volt, ezért két nap a házunkhoz szállították és ingyenesen beüzemelték. Jó befektetés, mert az egész család szereti, és nem mellesleg a lakásunk egy fontos kiegészítője lett.
Kicsi és praktikus
R. Péter
on

Mikor a bemutatóteremben kiválasztottuk az is fő szempont volt, hogy minél kisebb legyen. Nem lőttünk túl nagyra így nekünk teljesen megfelel ez a termék. A hangvezérlés segítségével még csak hozzá sem kell érnünk, ha ki szeretnénk kapcsolni. A gyerekünk imádja ezt a funkciót. A modern elvárásoknak maximálisan megfelel.
Nagyi ajándéka
Cs. Zsolt
on

Nagymamámnak vettem karácsonyra, először meglepődött, furcsa volt neki, de miután hozzászokott mintha megfiatalodott volna. Örülök, hogy boldoggá tehettük.
Ajándék a távolból
S. Dóra
on

Külföldön dolgozom, ezért sajnos nem tudtam ott lenni anyukám születésnapján, rendeltem neki egy fotelt, mivel folyton hátfájásra panaszkodik. Születésnapja hetén meg is érkezett a fotel, azóta is nagy kedvenc, anyukám és a párja is imádják. Én is maximálisan elégedett vagyok, alig várom, hogy haza jussak és én is kipróbálhassam.
Tökéletes funkciók!
Fehér Gábor
on

A szakértő szerint az egyik legeladottabb termék a Focus II, ezért én is ezt választottam! Kellően intenzíven de akár gyöngéden is tud masszírozni. Igyekszünk beépíteni a napi rutinba a használatát, mivel nagyon jó! Köszönöm a megfelelő tájékoztatást, és üzembe helyezést!
Kedves értékesítők!
G. Piroska
on

Köszönöm a Komoder munkatársainak azt a profi kiszolgálást, amiben részesítettek! Minden kérdésemre választ kaptam és sikerült a számomra legjobb és legszebb fotel megtalálnom! A terméket pár nap után megkaptam, a szállító fiúk nagyon gyorsan beüzemelték, és segítettek a működését is megérteni.
Szeretem!
K. Anna
on

Nekem fontos volt a láb és vádli masszázs, mivel egész nap álló munkát végzek. Kellemesen intenzíven masszíroz, és a lábaim kevésbe fáradtak használat után. Ajánlom!
Az egész család imádja!
D. Sándor
on

Mivel mindenki más erősségen szereti használni a fotelt, nagyon praktikus a 3 hátpárna. Nagyon meg vagyok elégedve, profi csapat. Köszönjük a sok segítségét a Komoder munkatársainak!
Ajánlom!
H. Olivér
on

Gyors szállítás, profi csapat! Minden úgy történt, ahogy telefonon egyeztettük. Mi a Focus III-at választottuk, és nagyon szeretjuk. Minden nap használjuk!
Tökéletes masszázs!
P.Éva
on

Több terméket is kipróbáltunk, de első benyomásra ez tetszett meg! Egyszere tud lágyan, de akár erősen is masszírozni. Köszönjük a szakmai útmutatást, a profi munkát. A vásárlástól számítva 3 nap alatt megkaptuk a terméket. Profik voltak a szállítok! Kösöznjük.
Egyszerűen nélkülözhetetlen
Károly Róbert
on

Ezt a fotelt mindenkinek ajánlom, aki az egészségét és a kényelmét fontosnak tartja. Egyszerűen nélkülözhetetlen!
Jó választás
M. János
on

Sok gondolkodás után erre a termékre esett a választásunk. A masszázsát mi állítjuk, lehet erős vagy lágy; dizájnos, illik a bútorokhoz. Külön köszönet a tanácsadóknak, hogy segítettek nekünk megtalálni a számunkra legmegfelelőbb modellt.
Átlátható kezelés
B. Bernadett
on

Mivel idős szüleimnek vettük fontos szempont volt, hogy könnyen kezelhető legyen. A távirányítója átlátható, mindent tudunk rajta szabályozni. Édesapám imádja, ahogy a görgő erősen gyúrja a vádliját, mivel külön is lehet állítani, anyukámnak ki szoktuk kapcsolni, mert ő a finom masszázst élvezi. 1 hónapja használják és azóta már nem panaszkodnak annyit a hátfájásra. Köszönjük szépen!
A lábrésze egy álom
N. Helga
on

Gyorsan reagáltak a megkeresésemre, rugalmas volt a szállítas. Nagy pozitívum, hogy nem kellett külön fizetnünk érte, sem a beüzemelésért. A masszázsfotel remekül működik. Vádlipárnás masszázsa mára nélkülözhetetlenné vált számunkra. Akinek a lábrész fontos, bátran ajánlom ezt a típust!
Hálásan köszönjük!
F. Erika
on

Kedves Előd és Krisztina! Szeretném megköszönni Önöknek a férjem születésnapi meglepetésének a megszervezését, a szép és egyedi üdvözlőlapot, a kollégáknak a kiszállítást és a beüzemeltetést valamint azt az egyedi és ügyfélbarát kommunikációt, amellyel végig kísérték a masszazsfotelük átadása előtti bemutatást és szervezést. Szeretnék nyilvánosan is pozitív feedbacket írni, de nem találtam, hogy hol kell. Hálásan köszönjük!! Küldök egy fotót, amint a férjem boldogan ismerkedik a termékükkel.
Mindenkinek ajánlom
Titkos Ervin
on

Az elmúlt hetekben több szalonban jártam, sok masszásfotel kipróbáltam, végül a Komoder budapesti bemutató termében kötöttem ki. Itt egy hozzáértő, fiatal hölgy segítségével több fotelt kipróbáltunk és feleségemmel együtt mindketten a tudás és az ár mérlegelése után a Viktória II-re tettük a voksunkat. Kicsit izgalmas volt a szállítás mert a célhelyre részben csigalépcső vezet, de az udvarias, maszkos szállítók könnyen megoldották a helyzetet és a fotel pont oda került, ahová kértük. A feleségem által választott szürke-fehér szín nagyon szép, szebb mint a képen és megy szinte mindenhez.
Jó döntés volt!
Horváth Ferencné
on

A pécsi bemutatóteremben próbáltuk ki a masszázsfotelt és azonnal tudtunk, hogy ez az a termék amire vágytunk! Megfelelően erős, a nyaki masszázs kimondodttan jó, és a vádlit is jól meggyúrja. Köszönjük a kedves hölgynek a sok információt, nagyon örülünk a masszázsfotelnek!
Kedvenc!
G. Lilla
on

Több terméket is próbáltunk, viszont nekem és férjemnek is ez volt a kedvence! Kedves munkatársak, nagyon otthonos hangulatú bemutatóterem! Köszönjük, hogy segítettek megtalálni a kedvenc masszázsfotelt!
Tokeletes masszazs!
V. András
on

Epitkezesben dolgozom, ezert nagyon faj a hatam mar evek ota. A barataim ajanlottak a Komodert, mivel ok mar vasaroltak fotelt. Az ertekesito ur nagyon kedves volt, mindenre nagyon figyelmesen rakerdezett és az en kerdeseimre is tudoott valaszolni. A Marina medical II masszzsfotel a leirtak és elmondottak alapjan is jo dontesnek tunt. Amiota hasznalom enyhult a hatfajdalmam, konnyebb a mindennapi fizikai munka. Koszonom a lehetoseget!
Profi csapat!
Péter Andrea
on

A megrendeléstől a beüzemelésig minden szuperül működött. Minden úgy történt, ahogy az le volt egyeztetve! Külön köszönöm a szállítóknak, hogy segítettek egy plusz bútort áthelyezni a lakásban! Nagyon szeretjük a masszázsfotelt!
Elégedett vagyok!
Hosszú Pál
on

A megrendelést követően, harmadik napon szállították a masszázsfotelt! A szállítók nagyon profik voltak, bemutatták azt is, hogy hogyan működik a fotel. Párommal használjuk ketten, de nagyon sok ismerősünk próbálta már és mindenki imádja. Nagyon emberhűen masszíroz. Köszönjük a Komoder összes munkatársának!
Szuper termék!
F.Levente
on

Amióta megérkezett a termék, nincs olyan nap, hogy ne használnám. Minden este kimasszírozza a fotel a felgyűlt feszültséget a hátamból. A talpmasszázs nagyon kifinomult és részletes masszázst nyújt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Zseniális
Nagy Péter
on

Sosem hittem volna, hogy egy fotel ilyen sokféle masszázst kínálhat. Az alsó hátfájásom gyakran enyhül tőle. Mindenkinek ajánlom, 21 különböző programot tud, 5 erősségen. Zseniális
A hölgyek kedvence!
Gábor Éva
on

Nem túl erős, nem túl gyenge. Édesanyám imádja, naponta használja. Köszönjük a pécsi bemutatóteremben lévő szakértők segítségét a választásban!
Ajánlom minden szépkorúnak!
Soós Árpádné
on

Egyik legnagyobb meglepetés, amit kaphattam! Gyermekeim nagyon jól eltalálták a számomra pont ideális masszázsfotelt. Nagyon szép, keskeny, kis helyen elfér a házban. Mondanom se kell, mindenki kedvence. Minden este a masszázsfotelben zárom a napot! Köszönöm, nagyon jó!
Igazi öröm!
Balázs Noémi
on

Konkrétan körül ölel ez a fotel. Követi a hátgerinc görbuletét, nagyon kellemes masszázst végez. A kávébarna szín pedig a kedvencem. Mindenkinek ajánlom!
Minden este igazi kikapcsolódást jelent számomra
Anna Ildikó
on

A Komoder Monaco masszázsfotel egyszerűen elképesztő élményt nyújt. Minden este igazi kikapcsolódást jelent számomra!
A Monaco fotel a stressz leküzdésének titka számomra
H. Lehel
on

A Monaco fotel a stressz leküzdésének titka számomra. Hihetetlenül jól kikapcsol és felfrissít minden használat után.
Nagyon könnyű használni!
Dénes Ilona
on

75 és 80 éves szüleimnek vásároltam. Fontos szempont volt, hogy a vezérlőpanelt ne legyen nehéz használni. Magyar használati utasítással nagyon hamar megtanulták a szüleim beállítani a masszázst. Köszönöm a hozzáértő segítséget, a szüleim nagyon szeretik.
Letisztult és szép!
K. Anna
on

Mivel a lakásom nem túl tágas, ezért ez a fotel pont tökéletes választás volt. Letisztult designnal rendelkezik, ami kicsit engem is jellemez. Mikor használom a fotelt, szinte minden alkalommal elalszom. Nagyon jó pihenésre, csak javasolni tudom másoknak is, ha sokat dolgoznak. A masszázsfotelben igazán relaxálni tudok.
Szuper!
Szima Lajos Attila
on

Köszönöm, a szállítás a megbeszéltek szerint történt, a fiúk nagyon profik voltak. Gyorsan összeszerelték és helyére rakták a fotelt. Meg vagyok elégedve!
A Veleta Deluxe egyszerűen fantasztikus
P. E
on

Bátran ajánlom mindenkinek, aki az otthonában is szeretné élvezni a prémium minőségű masszázsélményt. A Veleta Deluxe egyszerűen fantasztikus!
Csak így tovább!
Ferenc István
on

A szállítás rendkívül gyors volt, és a szállító csapat profin és udvariasan végezte a munkáját. A Veleta II Deluxe érkezése egy igazi ünnep volt számomra! Csak így tovább!
Ajánlom!
Lengyel Andrea
on

Ez a fotel tökéletesen illeszkedik a nappalim stílusához, és a zéró gravitációs pózban érzem, hogy minden stressz eltűnik. Az ügyfélszolgálat pedig kiválóan segített a választásban. Ajánlom!
Köszönöm a ajánlást, örülök, hogy ezt a fotelt választottam!
Deák Botond
on

A lábmasszázs a kedvencem, intenzív vádli és talp masszázs jellemzi a fotelt. Köszönöm a ajánlást, örülök, hogy ezt a fotelt választottam. A Komoder minden munkatársa profi!!!! Mindenkinek ajánlom!
Köszönöm a Komoder minden munkatársának a munkáját
D.A.
on

Nagyon letisztult és elegáns kialakítása van a fotelnek. Az, hogy ennyire testreszabható, teljesen meggyőzött. Férjem először ki sem akarta próbálni, most meg imádja. Köszönöm a Komoder minden munkatársának a munkáját, profi munkát végeztek a megvásárlástól a szállítás, beüzemelésig!
Ez a masszázsfotel tényleg életmódváltást hozott az életembe
Kerekes Szabolcs
on

Ez a masszázsfotel tényleg életmódváltást hozott az életembe. Az innovatív design és a kiváló minőségű anyagok miatt hosszú ideig hű társam lesz.
A Theraputix masszázsfotel rendkívül sokoldalú
L.É
on

A Theraputix masszázsfotel rendkívül sokoldalú. A különböző masszázsprogramok és a testalkatom alapján működő beállítások miatt minden alkalommal új élményt nyújt. Szé!
Kipróbálás után már éreztem a javulást
Szabó D
on

A bemutatótermi látogatás során mindent láttam, és már ott tudtam, hogy ezt a fotelt szeretném magamnak. Kipróbálás után már éreztem a javulást. Nagyon emberien masszíroz, segít teljesen ellazulni
Olyan mintha egy ágyban feküdnék!
P.P
on

Bátran ajánlom mindenkinek, aki az egészségét és a kényelmét fontosnak tartja. Olyan mintha egy ágyban feküdnék!
Reggelente használom az Everest Flexet
Balogh Erika
on

Reggelente használom az Everest Flexet. A testem minden részét átmasszírozza, és minden alkalommal feltölt energiával!
Egyszerűen elengedhetetlen
Soros K
on

A Komoder Nova Duo fotel a napi rutinom fontos részévé vált. Egyszerűen elengedhetetlen az egészségem és a jó közérzetem szempontjából.
Ez a fotel olyan, mintha egy wellness központban lennék
Gábor Lajos
on

Ez a fotel olyan, mintha egy wellness központban lennék. Köszönöm a segítséget a választáshoz, minden a megbeszéltek alapján működött.
Köszönjük, és mindenkinek ajánljuk!
B. Anna
on

Legújabb modell, szuper áron elérhető, és nagyon jól masszíroz. Megrendeléstől 3 nap alatt megkaptuk a fotelt, az egész család imádja. Köszönjük, és mindenkinek ajánljuk!
Ajánlom mindenkinek ezt a fotelt!
Fülöp Adrienn
on

Azért választottam ezt a terméket, mert egy időben masszírozza az alső testem és a hátamat is. Sok program és erősséget is tudok szabályozni ami fontos, mivel a családban mindenki használja. Bézs színben egyszerűen lenyűgöző és elegáns. Minden nap használjuk. Ajánlom mindenkinek ezt a fotelt!
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu