Vasarlok

F. Erika: Hálásan köszönjük!!

"Kedves Előd és Krisztina!
Szeretném megköszönni Önöknek a férjem születésnapi meglepetésének a megszervezését, a szép és egyedi üdvözlőlapot, a kollégáknak a kiszállítást és a beüzemeltetést valamint azt az egyedi és ügyfélbarát kommunikációt, amellyel végig kísérték a masszazsfotelük átadása előtti bemutatást és szervezést. Szeretnék nyilvánosan is pozitív feedbacket írni, de nem találtam, hogy hol kell. Hálásan köszönjük!!
Küldök egy fotót, amint a férjem boldogan ismerkedik a termékükkel!"


Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?

Csúcs
F. Gábor / Érd
Minden szempontból megfelel nekem és a családomnak. A dupla görgőrendszer valami elképesztő, mintha egyszerre 4 masszőr dolgozna a hátamon. A kialakítása tökéletesen illik a nappalinkba. Az, hogy ezt a fotelt válasszuk nem volt kérdés, csak a színen vitáztunk kicsit, de sikerült szerencsére kompromisszumot kötnünk és azóta is élvezzük ezt a luxust.
Hála
H. Andrea / Biatorbágy
A masszázs nagyon jó, meg vagyok róla győződve, hogy a legjobbat választottuk. Elég hamar rájöttünk, hogy Magyarországon jobb terméket nem találunk. Csúcsmodell. Fontos volt számunkra a kialakítás, hiszen egészen alacsonytól, a nagytermetűekig mindenki használja a családban. Tökéletesen működik. A kedvencünk a Thai nyújtás program, ami véleményem szerint mindenkinek napi 1x legalább igénybe kellene vennie.
Profizmus
J. Endre / Debrecen
Volt lehetőségem az ismerősömnél kipróbálni egy masszázsfotelt, abban a percben eldöntöttem nekem is kell egy. Akkor még nem tudtam milyen, honnan, csak hogy kell. Utána is néztem, megtaláltam a Komoder céget akik roppant profizmussal leszervezték nekem az egész folyamatot. Csak ki kellett választanom a számomra megfelelőt, a többiről ők gondoskodtak. Azóta is élvezem ennek a gyümölcsét.
Ajándék
G. Gábor / Cegléd
A feleségemet leptem meg vele a 60. születésnapja alkalmából. Nagy volt az öröm, egész család odavan érte. Választásom azért esett a Prime fotelre, mert hosszútávon úgy gondolom ez az újgenerációs eszköz még hosszú ideig az élen lesz a piacon.
Köszönöm ezt a csodálatos masszázsfotelt!
Angyalosi Béla / Zalaegerszeg
Ez a masszázsfotel messze felülmúlta az elképzeléseimet! Leírhatatlanul kifinomult, végtelenül pontos,sok masszázsgörgő, tökéletes masszázs! Csúcskategória! Egyszerűen ki kell próbálni!
Mindenkinek ajánlom! Legjobb termék!
Imre András / Héviz
Megszerettem volna vásárolni Magyarország legmodernebb masszázsfotelét. Gyönyörű kivitelezés, a masszázs pedig leírhatatlan pontos! Olyan mintha két masszőr masszírozná a testem. Egyszerre gyöngéd és erős. Mindenkinek ajánlom! Legjobb termék! Köszönöm az értékesítők munkáját valamint a szállítok profizmusát. 3 nap alatt kiszállították!
Profi termék!
Cs. Attiláné / Hortobágy
Ez a termék valami zseniális! Sok masszázsfotelt próbáltam már, de ez semmihez se hasonlítható. Imádom minden részét, minden programját! Mindenkinek ajánlom!
Legújabb és legjobb!
D.Tibor / Szentendre
Határozottan a legjobb termék! A hosszú párna a vádli részen pont tökéletesen körül fogja a vádlimat, a hátamon olyan mmintha egyszerre ketten maszíroznának! Leírhatatlan jó érzés, kedvencem mégis, hogy a sok program közül minden hangulatomnak és aktuális egészségügyi állapotomnak találok megfelelő masszázst. Ezt persze bármilyen erősségen tudom használni, mivel állítható! Szuper termék! Ajánlom!
Köszönöm mindenkinek, szuper jó csapat vagytok!
Lovász Péter / Vác
Ez a termék valami fantasztikus! A vádlimasszázs az egyik kedvencem! A bemutatóteremben először maga a kinézete fogott meg, mivel klasszikus beütésű masszázsfotel. Amikor viszont kipróbáltam, azonnal a kedvencem lett. 2 nap alatt meg is érkezett a termék, a szállító fiúk nagyon profik voltak és kedvesek! Mindent megmutattak és betanítottak.
Ez a masszázsfotel megváltoztatta az életem!
Király Melinda / Tés
A magasságomnak és súlyomnak megfelelően ezt a terméket ajánlotta a pécsi értékesítő. Mindenképpen szerettem volna kipróbálni mielőtt megvásárolom. A bemutatóteremben nagyon kedves volt a hölgy, nagyon otthonosan éreztem magam (Köszönjük még egyszer a finom kávét és teát! ^_^ ). Mivel még sosem próbáltam masszázsfotelt, nem tudtam mire számítsak, de a kipróbálás után leesett az állam, hogy mennyire sokat tud nyújtani a masszázsfotel. Köszönöm a pontos és alapos információkat.
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés