Az új THERAPEUTIX masszázsfotel

Vélemények
  • Elérhetőség

    Raktáron ✓

  • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén ✓

  • Garancia 3 + 5 év ✓

Árajánlatkérés
☝ Néhány másodpercen belül megkapja az árajánlatot

Therapeutix 4D Masszázsfotel - Részletes termékbemutató

A masszázs művészete

A Therapeutix a Komoder termékcsalád masszázsfotele, amelyet az emberi testalkat alapos kutatása után terveztünk és gyártottunk. Alapvetően a masszázsszerkezet tárolja az adatokat és a megoldásokat, hogy bármilyen típusú felhasználó igényének megfeleljen, a masszázst a művészet szintjére emelve.

KOMODER THERAPEUTIX

Hatékonyabb masszázs

A masszázs sikere olyan változók összessége, amelyeket mind figyelembe kell venni. Ezért a Therapeutix már az elején meghatározza a felhasználó összes lényeges paraméterét. A masszázs megkezdése előtt intelligens magasságmérés történik. A vállak közötti távolság is meghatározásra kerül, így a masszázsgörgők hatékonysága pontosabb lesz, akár 135 centiméteres elmozdulási távon is. A Therapeutix készen áll az alapos felületi és mélyszöveti masszázs elvégzésére is a masszázsgörgők 4 fokozaton történő beállításával.

Elmenthető masszázsprogramok

Az összes masszázsprogram áttekintése után biztosan lesznek kedvenc programok, masszázsfolyamatok, amelyek a legjobban illeszkednek a felhasználó hangulatához és egészségi állapotához. Más masszázsfotelek esetében ezeket lehetetlen külön mappába menteni. A Therapeutix azonban innovatív funkcióval rendelkezik a kedvenc masszázsprogramok elmentésére. Háromféleképpen lehet elmenteni és később előhívni ezeket.

KOMODER THERAPEUTIX

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔

Rögzített ponton történő masszázs

Mindannyian tapasztaltunk már sebezhetőséget, vagy azt, hogy feszültség és szorongás gyűl össze bennünk. Egy általános masszázs az egész testet érinti, de egy tökéletesen célzott dögönyözés sokkal hatékonyabb lehet. A Therapeutix öt masszázsterület választását kínálja a felhasználónak. A rögzített ponton történő masszázs az, amelyik kizárólag a kijelölt területre és az ott érzett elakadásokra összpontosít. A masszázsprogramok kínálatának további négy eleme a hátfelület egészére, annak alsó vagy felső részére összpontosít, illetve a helyi alacsony erősségű masszázs tapasztalatát kínálja. Ily módon az izomgörcs vagy a feszültség feloldásának hatékonysága nagymértékben megnő.

A 4D masszázs nem ismer határokat

A modern masszázsszerkezet-technológia a folyamatos átalakulás területe. A 4D változat a legfejlettebb szint, a legmodernebb masszázsfotelek jellemzője. A masszázsgörgők ebben az esetben nemcsak klasszikus, felületi mozgásokat végeznek, hanem pontosabb, mélyebb mozdulatokat is az izmok belsejében, a feszült vagy érintett területeken. A Therapeutix most négy darab 4D típusú masszázsváltozatot kínál, amelyek keretében a görgők sebessége, a köztük levő nyomtávolság és a masszázsfolyamat erőssége öt fokozatában testre szabható.

Az egészségi állapot meghatározása

A Therapeutix a masszázsfotel bal kartámláján egy digitális érzékelőt helyeztünk el a felhasználó egészségi állapotának érzékelésére. Másodperceken belül meghatározhatók azok a mutatók, amelyek segítenek a masszázs személyre szabásában. A mikrokeringésre, az oxigénellátásra vagy a pulzusszámra vonatkozó adatok elengedhetetlenek az optimális terápiás vagy egyszerűen frissítő program beállításához.

Determinarea stării de sănătate

Modern masszázsélmény

A Therapeutix 5 fokozatban állítható 4D típusú masszázst végez. A masszázskínálat 20 önműködő programot ölel fel, amit 5 általános kategóriába csoportosítottunk. Így ezek még a legigényesebb elvárásoknak is eleget tesznek. Létezik az intelligens masszázsok kategóriája, a feszesítő, általános relaxációra vagy a családtagok számára személyre szabott masszázsok csoportja. A 4D típusú masszázs technikailag egy komplex felületi masszázs, ami egy intenzív mélymasszázs élményével társul.

A 20 önműködő masszázsprogram

1. Brain Relax (Elmepihentetés) 2. Neck & Shoulder Care (Nyak- és vállmasszázs)
3. Back Spa (Hátpihentetés) 4. Hips&Legs Fit (Masszázs a csípőnek és a lábaknak)
5. Leg&Foot Relieve (Oldja a feszültséget a lábakban és a talpakban) 6. Energy Boost (Energiafokozó)
7. Lunch Break (Ebédszünet) 8. Sweet Dream (Masszázs a pihentető alvásért)
9. Relieve Muscle (Izomlazítás) 10. Body Balance (Testegyensúly)
11. President Cosy (Kényelmes masszázs) 12. Keep Fit (Masszázs a fittség megőrzésére)
13. Superior Enjoyable (Maximális öröm) 14. Office Regimen (Masszázs irodai munkások számára)
15. Health Recharge (Egészség-feltöltés) 16. Full-body Stretch (Teljes testnyújtás)
17. Chinese Massage (Kínai masszázs) 18. Thai Massage (Thai masszázs)
19. Spine Traction (Gerincnyújtó masszázs) 20. Sport Recovery (Sport utáni helyreállítás)

A 11 masszázseljárásból álló kínálat minden elvárásnak tökéletesen eleget tesz

1. Gyúrás 2. Veregetés I
3. Veregetés II 4. Gyúrás és veregetés
5. Ujjnyomogatás I 6. Ujjnyomogatás II
7. Vállfogás 8. 4D I (masszázs 4D I)
9. 4D II (masszázs 4D II) 10. 4D III (masszázs 4D III)
11. 4D IV (masszázs 4D IV)

A lábtartó teleszkópos állítása

A masszázsfotel egy intelligens robot, amelynek azonnal alkalmazkodnia kell a felhasználó méretéhez és súlyához. Ehhez elengedhetetlen a testhelyzet-beolvasó funkció, de különösen fontos a lábtartó meghosszabbításának képessége. A Therapeutix rendelkezik a felhasználó által kézileg végzett teleszkópos meghosszabbítás lehetőségével.

KOMODER THERAPEUTIX

Melegséggel mindenben, amit tesz

A hősugárzó masszázs hatékonyságának megduplázása a Therapeutix egyik kiemelkedő tulajdonsága. Egyetlen gombnyomás elegendő a jobb vérkeringéshez vagy egyszerűen csak a hát felmelegítéséhez. A grafén ellenállások hálózata azonnal hihetetlen érzést nyújt.

KOMODER THERAPEUTIX

Lebegő masszázs

A Therapeutix esetében a relaxáció az első pillanatoktól kezdődik. Még mielőtt kiválasztaná a masszázs típusát vagy a masszázseljárást, megjelölheti a súlytalansági üzemmódot. Vízszintes helyzetbe állítva a masszázsfotel azonnal a lebegés érzetét kelti, és automatikusan a biztonság és a teljes relaxáció érzését idézi elő a masszázs során. A Therapeutix masszázsfotel esetében két súlytalansági helyzetváltozat áll a felhasználó rendelkezésére.

Alaphelyzet
THERAPEUTIX
Súlytalansági helyzet
THERAPEUTIX

Nyújtás légpárnákkal

A légpárnás szerelvény lehetővé teszi, hogy a Therapeutix a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. A légpárnák 3 területen végeznek szorítómasszázst, a test teljes felületén, vagy elkülönítve az alsó- vagy felsőtest szintjén. Emellett az 5 erősségi fokozat beállításával a légpárnák teljes nyújtóprogramot biztosíthatnak Önnek, beleértve a térd nyújtását, a vádli gyúrását és a vállak ellazítását.

KOMODER THERAPEUTIX

A Therapeutix tud beszélni!

Ennek a masszázsfotelnek a vezérlését a bal kartámlára erősített nagy, fényes LCD táblagép közvetíti. De az Ön kényelme érdekében a Therapeutix hangutasítással is lefuttatja a masszázsprogramot, így a relaxáció pillanata teljes, minden gondoskodásról Alice személyi asszisztens gondoskodik.

KOMODER THERAPEUTIX

Masszázs és zene

A mai masszázsfotelek egyik jellemzője a hangrendszer és a Bluetooth funkció. A Therapeutix ezért még több relaxációt kínál zenével vagy kedvenc rádióműsorával párosítva, mivel a hangrendszer rendkívül erős és jól kalibrált.

KOMODER THERAPEUTIX

Azonnal tetszetős formatervezés

A Therapeutix egy új generációs masszázsfotel, ezért jól észlelhető a formára és a részletekre fordított figyelem. Ez a többféle színben kapható masszázsrobot azonnal illeszkedik otthonába, irodájába vagy terápiás szobájába. A teljes egészében környezetbarát anyagokból készült masszázsfotelt úgy terveztük, hogy hosszú távon és a legjobb körülmények között is időtálló legyen. A lakáson belül mindössze 5 centiméterre van a hátsó faltól, hogy biztonságosan működhessen.

KOMODER THERAPEUTIX

Műszaki adatok és műszaki jellemzők

Önműködő masszázsprogram: 20
Masszázseljárás : 11
Időzítő Igen
4D masszázs a teljes hátfelületen4D masszázs a teljes hátfelületen Igen. 135 cm SL-íves sín
Kézi masszázs 5 zónában: 1. Rögzített ponton történő masszázs
2. Hátmasszázs
3. Felsőhát-masszázs
4. Alsóhát-masszázs
5. Alacsony erősségű helyi masszázs
A légpárna szorítóerőssége 5 fokozatban állítható
Masszázs sebessége 5 fokozatban állítható
Lábtartó egység 15 cm-es távon nyújtható
Ágyékmelegítés Igen
Masszázsszerkezet 4D típusú, 5 erősségi fokozatban állítható
Vádligyúrás Igen
Reflexológia Igen. 3 erősségi fokozaton állítható, hárompontos masszázs
Táblagép Igen. Állványon, lábbal
Borítás Műbőr
A masszázsfotel nettó súlya (kg) 133 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Méretek
Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Köszönöm a Komoder minden munkatársának a munkáját
D.A. / Kecskemét
5 / 5 pont
Nagyon letisztult és elegáns kialakítása van a fotelnek. Az, hogy ennyire testreszabható, teljesen meggyőzött. Férjem először ki sem akarta próbálni, most meg imádja. Köszönöm a Komoder minden munkatársának a munkáját, profi munkát végeztek a megvásárlástól a szállítás, beüzemelésig!
Ez a masszázsfotel tényleg életmódváltást hozott az életembe
Kerekes Szabolcs / Dunaújváros
5 / 5 pont
Ez a masszázsfotel tényleg életmódváltást hozott az életembe. Az innovatív design és a kiváló minőségű anyagok miatt hosszú ideig hű társam lesz.
A Theraputix masszázsfotel rendkívül sokoldalú
L.É / Pécs
5 / 5 pont
A Theraputix masszázsfotel rendkívül sokoldalú. A különböző masszázsprogramok és a testalkatom alapján működő beállítások miatt minden alkalommal új élményt nyújt. Szé!
Hasonló termékek
VELETA II DELUXE masszázsfotel 4D masszázsgörgőkkel, 23 önműködő programmal, 11 masszázstechnikával, vezetékmentes gyorstöltővel és sok új funkcióval.
megnézem »
4 vélemény
A PRIME masszázsfotel csúcstechnológiája a korszerű formatervezéssel ötvözve kínálja Önnek a teljes kikapcsolódás és egészségmegőrzés tapasztalatát.
megnézem »
4 vélemény
Komoder TITAN II - A legújabb két független masszázsrendszerrel rendeklező, SL sínes masszázsfotel számos hatékony funkcióval.
megnézem »
4 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu