Masszázsfotel az izomfájdalmak enyhítéséreizomfájdalmak enyhítésére

Az Amerikai Gyógytornász Orvosok Főiskolája és American Pain Society a masszázst ajánlja mint módszer a krónikus fájdalmak enyhítésére. A gyógymasszázs szakemberei specifikus technikákat használnak, hogy a feszült meg megerőltetett izmokkal dolgozzhassanak. Egy masszázsfotel sok olyan alaptechnikákat végez, mint amijent egy szakértő gyógyász használ és bármej pillanatban a lakásod kényelmében lehet használni.

Ha izomfájdalmad van, feszült hát – az azonnali kezelés általában különböző tabletták beadását tartalmazza, jég használata és az erőfeszítés elkerülése 1-2 napig. A következetes fájdalom más egészségügyi problémákból is indulhat mint például artrózis vagy porckorongsérv, olyan problémák, amelyeket egy orvos kell felbecsüljön. A kezeslés, masszázst foglalhat magába az izmgörcsök és fájások eltávolítására. A masszázs segít az izomfájdalom enyhítésében, test ellazításában és eltávolítsa a feszültséget. Egyes masszázstípusok azért voltak kitalálva, hogy előnyöket nyújthassanak a test egészségének, mint például immunrendszer stimulálása, emésztés javítása, fejfájások megkönnyebbítése, stímulálja a keringést és segít a kisebb depressziók felügyeletében.

Egy masszázsfotel használata öt állandó elönnyel van az egészségre:

Kiegyenesíti a hátgerincet és csökkenti az idegekre való nyomást

A szék hátradöntési opciója csökkenti a hátgerincre való nyomást a hát vízszintes támogatásával. A csigolyák területén lévő fő idegek egészen a test periférikus területéig el vannak lazítva, kéz és lábujjakat beleértve. A hátgerinc meg az elmozdult csigolyák területén lévő feszültség összehúzodást végezhet az idegekre. Amint az izmok, amelyek a csigolyákat támogatják ellazulnak, megengedik a csigolyák természetes sorakozását. Amiután az izmok, amleyek a csigolyákat támogatják ellazulnak, a hátgerinc természetesen visszaáll normál állapotába, a nyomás eltűnik és az ideg ingerek egészen a test végtagjáig fognak mozogni.

Ellazítja az izmokat és segít a testtartás helyes fenntartásában

A masszázsfotelek célja az, hogy egy adott izom csoportokra cselekedjenek ahhoz, hogy a fájdsalmat enyhítsék. Amint az izmok kezdenek ellazulni, a testtartás is helyes kezd lenni. Az ellazult izmok megengedik a szervezet magas mobilitását. Egy természetes hajlam a fájdalom enyhítésében, egy másik izomkészlet használatával történik. Ez általában egy indokolatlan nyomást végez az izmokra és a szomszédos ínszalagokra. Például, egy csípőfájdalom egy helytelen testállásra késztethet valakit, ahhoz, hogy csökkentse a nyomást a fájdalmas területről. A nyak és váll izmai feszültek lehetnek egy helytelen testtartástól vagy a súlytól, amelyet általában a hátgerinc alsó részén lehet visszaérezni. Egy masszázsfotelben történő masszázs után sok személy úgy érzi, hogy javult a tartásuk és egyensúlyuk.

Segít a stressz eltávolításában

A stressz nem csak a mentális egészséget befolyásolja, hanem a fiziológiai egészségre is hatással van. A stressz álmatlanságot, étvágytalanságot és magass vérnyomást okozhat. A stressz enyhítése csökkenti a vér kortizol szintjét, amely segít a vérnyomás szabályzásában.

Javítja a keringést. Létfontosságú egy jó keringés

A vér oxigént és tápanyagokat szállít a sejtekhez és szervekhez és eltávolítja a toxinokat. A feszült izmok nyomást okozhatnak a véráramlás szintjén. Az izmok ellazításával a vér könnyen elér a szövetekhez és szervekhez. A Mayo Klinika tanulmányokat jelent be ,amelyek azt javasolják, hogy az immunrendszer megerősül a masszázs által.

Stímulálja az endorfinok szbadon bocsájtását a szervezetből

Az endorfinok neurotranszmitterek ,amelyek segítenek a fájás felfogás csökkentésében és csökkentik a stressz hatásait. Az endorfinok stímulálják a szervezet jólét érzetét és javítja az immunérzékelést. A tanulmányok megmutatták, hogy a masszázs, endorfin váladékot vált ki. A masszázsfotelek nem csak a fájdalmat csökkentik, hanem csökkentik a stresszes állapotot és segítenek ellazulni. Egy masszázsfotel használata pozitív hatással lehet a test fizikai és a mentális egészségére.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés