Melyek egy masszázsfotel legfontosabb funkciói?Masszázsfotelt funkciói

Egy masszázsfotel beszerzése már nem egy szeszély, hanem egy szükséglet, ami védi a testi-lelki egészséget. A munkahelyek egyre inkább igénybe vesznek, a napi teendők sora egyre bővül, a mozgásszegény életmód és az egysíkú táplálkozás pedig számottevő stresszforrást jelentenek. A folyamatos terhelést napi szinten érezzük, és ez ellehetetleníti az ellazulást és a pihenést. Az összhatás alvászavarhoz, szorongásos állapotokhoz és akár depresszióhoz is vezethet. Megelőzés gyanánt fontos lenne megtanulni a napi programot úgy összeállítani, hogy legyen idő a lazításra. Ennek egyik legkellemesebb módja egy masszázsfotel használata, viszont mielőtt ilyen eszközt vásárolnánk, fontos információt gyűjteni a működési módjáról, az elérhető funkciókról, egyéb kiegészítőkről. Így biztosak lehetünk, hogy a megfontolt befektetés jó döntés volt. Íme, a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe kell venni egy masszázsfotel kiválasztásakor.

Méret, formatervezés, kinézet

Amennyiben lakásában korlátozott a rendelkezésre álló hely, fontos figyelmet szentelni erre a részletre is. A Komoder masszázsfotelek modern formatervezésüknek köszönhetően bármilyen nappaliba beilleszthetők. A masszázsfotel lehet az a színfolt, ami életet ad a szobának vagy kiegészíti a szobában levő egyéb bútordarabokat. Az viszont biztos, hogy a beépített funkcióknak köszönhetően a masszázsfotel gyorsan elnyeri a lazítás közkedvelt helyszínének címét. Tökéletes helyet biztosít kedvenc könyvének olvasására, vagy kedvenc tévéműsorának követésére.

Változatos masszázsfunkciók

Egy masszázsfotel megfontolt befektetést jelent, a funkcióinak köszönhetően viszont meggyőződhet arról, hogy a megtérülés azonnal tapasztalható. A masszázsfotelek fő rendeltetése értelemszerűen a dögönyözés, de számos olyan további funkcióval is elláttuk őket, amik a tökéletes testtartás biztosításával segítik a teljes ellazulást, a ringató mozgással pedig növelik a felhasználó kényelemérzetét. A masszázsfolyamat erősségi fokozata és időtartama tetszés szerint állítható. Foteleink kitűnő masszázseljárások egész sorát állítják a felhasználók szolgálatába, amivel segítik a szervezet ellazulását és serkentik a vérkeringést. A gyúró masszázseljárás célja ellazítani azokat a területeket, ahol a felhasználó feszültséget tapasztal. A masszázsszerkezet változó erősségű mozgássorai enyhítik a vállak, a nyak, a derék, a lábak és a vádli szintjén tapasztalt nyomás érzetét. A ringató masszázs olyan személyeknek ajánlott, akiknek a munkahelye sok ülést feltételez. A lágy ringató mozdulatok támogatják a csigolyákat és az ízületeket, hogy az idegek és a vérkeringés javítása által erősítsék a helyes testtartást.

A karok ütemes masszírozása az izomfeszültség eltávolításának leghatékonyabb módszere. A masszázsfolyamatban tapasztalt rezgések javítják az izomtónust, serkentik a vérkeringést a végtagok hajszálereiben, megmozgatják az izom- és bőrszöveteket.

Értékes eljárás a szorítóerősség váltakozásával megvalósított masszázs, amit két különálló rendszer tesz lehetővé. A masszázskarok a hát és a láb izmaira gyakorolnak nyomóhatást, ami megteremti a teljes lazítás állapotát. A légpárnás masszázsrendszerben állítható a légnyomás szorítóerőssége, így enyhe vagy erős masszázs megtapasztalására is nyílik lehetőség. A sokrétű funkció-kínálattal ellátott masszázsfoteleink biztosítják a felhasználó teljes ellazulását. A ringatás, a hősugárzó funkció, a masszázsszerkezet dőlésszögének beállítása, a légpárnás masszázs, átfogó élményt kínálnak.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu