Melyek egy masszázsfotel legfontosabb funkciói?Masszázsfotelt funkciói

Egy masszázsfotel beszerzése már nem egy szeszély, hanem egy szükséglet, amely védi a fizikai és mentális egészséget. A mind jobban megterhelő munkahelyek, a számos napi aktivítás, a sok ülés és a szegényes táplálkozás, a szervezet fizikai és mentális stressz forrása. Az agitáció amelyet a nap folyamán átérzünk, nem engedi hogy ellazuljunk és pihenjünk. Mindezek alváshiányhoz, szorongás állapothoz és akkár depresszióhoz is vezethetnek. Ahhoz, hogy megelőzzük ezeket a megnyilvánulásokat, fontos megtanuljuk beosztani a napi programunkat és lazítsunk, de hogyan is tudnánk ezt az aktivítást kellemesebben elkezdeni, mint egy masszázsfotel segítségével.

Mielőtt egy ijen gadget-ot vásárolnánk, fontos pár részletet megtudni ennek a műkődési módjáról, funkciók és jellemzők, így biztosak lehetünk, hogy ez egy jól kigondolt befektetés. Íme melyek a legfontosabb szempontok, amelyeket egy masszázsfotelnél elemezni kell.

Méretek, design, kinézet

Fontos, hogy több figyelmet szánjunk ezekre a részletekre, legfőképpen akkor, ha lakása nem valami tágas. Meg kell említenünk, hogy ezek a készülékek könnyen átvehetik egy hagyományos masszázsfotel helyét, modern vonásuknak köszönhetően bármilyen nappaliba kényelmesen beilleszthető. A masszázsfotel lehet az a színfolt, amely életet ad a szobának vagy kiegészíti a szobában létező más darabokat, de ami biztos, hogy ennek a funkciói a kedvenc lazító hellyé alakítják át a szobát. Lehet a tökéletes olvasó hely, ahol a kedvenc könyvedből elolvashatsz pár érdekes oldalt vagy az a tökéletes hely ahol kedvenc TV műsoraidat nézed.

Masszázs funkciók és opciók

A masszázsfotelek nem a legolcsóbb készülékek, viszont a funkciók amelyekkel rendelkeznek biztosítanak arról, hogy minden pénzét megéri! A legfontosabb feladatok, amelyet ezek a nagyon hatékony készülékek végeznek, a masszázs. Biztosan, hogy ezek a tevékenységek mellett, a masszázsfoteleknek más érdekes példányuk is van. Például állíthatóak és egy tökéletes testtartást biztosítanak a lazításhoz, lengetési funkcióval jönnek, amelyek serkentik a kényelemet és természetesen számos idő és masszázs intenzítást beállító programmal rendelkeznek. A legfontosabb funkciók viszont azok, amelyek a masszázsmozdulat módjára vonatkoznak. A professzionális fotelek több masszázstípus teljesítését engedélyezik, így a szervezet ellazulhat és javul a vérkeringés. A gyúrással történő masszázs célja, hogy eltávolítsa a fájdalmat a feszült területekről. A mechanikus kezekkel történő különböző intenzítású mozgásoknak az a célja, hogy eltávolítsák a nap folyamán összegyűlt váll, nyak, ágyék comb és vádli területi nyomást.

A lengetéses masszázs egy olyan funkció, amely azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek olyan a munkahelye, hogy sokat kell egy helyben üljenek és azoknak, akik sok időt kell töltsenek a forgalomban. Az enyhe lengetés mozdulatok stimulálják a csigolyákat és ízületeket és segít a helyes testtartás fenntartásában. Ezek a funkciók által stimulálva vannak a szinaptikus idegek és a vérkeringés.

A rezgéses masszázs, amelyet a karok gyors rezgése hoz létre, a leghatékonyabb fáradtság és izomfeszültség eltávolító módszer. A létrehozott rezgések javítják az izomtónust és stimulálják a keringést a periférikus kapillárisok szintjén, tény amely mozgosítja úgy az izomszövetet, akár a derma periférikus rétegjeit is. Egy másik értékelt masszázstípus az, amely nyomással történik. A mechanikus karok a hát és láb izmaira gyakorolnak egy adott nyomást, tény amely teljes lazítási állapotot teremt. A pneumatikus rendszerrel ellátott készülékek olyan masszázst végeznek, ahol a szorítás enyhe vagy akkár erős is lehet.

Ezek a komplex masszázsfotelek lehetővé teszik a test teljes ellazulását, a test feszült területeire ható stratégikus mozdulatokkal, viszont ahhoz, hogy egy kellemes állapotot keltsen más különleges funkciókkal is rendelkezik: lengetés, hőfunkció, masszázs szögeinek beállítása.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés