Mijen gyakran kéne egy masszázsfotelt használj?Mijen gyakran kéne egy masszázsfotelt használj

Az egyik leggyakoribb előítélet, amelyel ezen a pályán találkozunk ,azokra az emberekre hivatkozik, akik úgy vélik, hogy a masszázsfotel egyszerűen egy különcség vagy egy szeszély és csak a magas jövedelemmel rendelkezőeknek felel meg. Gyakran a masszázs olyan aktivitásként van tekintve, amelyet csak azárt végzel, hogy kényeztesd magad, legfőképpen a szabadságok idején. Teljesen hibás! Egy professzionális masszázsfotel, mint amijeneket a Komoder cég forgalmaz, több szempontból is egy előnyös befektetést jelent, mivel segít hogy örvendj a meglepő eredményeknek.

Egy masszázsfotelt rendszeres használata után érezni fogod a szervezetre ható jótékony hatását ahhoz, hogy csökkentse a hát, nyak és lábfájást, segít hogy ellazulj, megszabadulj a fáradtságtól és a nap folyamán összegyűlt stresszes állapottól.

Egy masszázsfotel használatának gyakorisága

Azon gondolkozol, hogy egy masszázsfotelt beszerezz magadnak és családodnak, viszont nem tudod, hogy mennyire gyakran jó használni? A válasz nagyon egyszerű: akkár hányszor is szeretnéd! Vagy jobban mondva, minél többet lehetséges! Egy masszázsfotel fő előnye az, hogy bármely kontextusban lehet használni, a nap bármely pillanatában anélkül, hogy egy szakképzett szalonhoz vagy spa központhoz lenne szükséges elmenned.

Ha mégis egy útmutatóra van szükséged ebben a szempontban, íme pár hasznos információ!

A fájdalom enyhítésére

Abban az esetben, ha fizikai fájdalmakkal küzdesz, mint például hátfájás, váll vagy nyakfájás, ajánlott,hogy heti 6-7 masszázs értekezletben legyen részed. Élvezz minden fokozatot és elemezd hogyan reagál a szervezet a kezelésre, szükségletek szerint illesztve hozzá a masszázs programot. Rövid időn belül egyensúlyt találasz és észreveszed, hogy a problémás területeken lévő feszültség és merevség állapot eltűnik.

A stressz eltávolítására

Ha stresszes vagy, egy szorongó perióduson méssz keresztül és teljes lazításra van szükséged, egy masszázs értekezlet jól van jőve akkárhányszor úgy érzed, hogy a stressz a napi aktivitásaid hatékonyságára van hatással. Normálisan, egy masszázsfotelben történő terápiás értekezletet heti 2-3 alkalommal végezhető. A legjobb eredményeket akkor éred el, ha a masszázsfotelt este, alvás előtt használod.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés