Milyen gyakran kellene egy masszázsfotelt használnia?



Mijen gyakran kéne egy masszázsfotelt használj

Az egyik leggyakoribb tévhit, amivel ezen a területen találkozunk, az, hogy sokan a masszázsfoteleket egyszerűen extravaganciának vagy szeszélynek tekintik, és hogy csak a magas jövedelemmel rendelkezők kiváltságának tartják. Gyakran úgy tekintenek a masszázsra, mint egy olyan tevékenységre, amelyet csak azért végez az ember, hogy kényeztesse magát, különösen nyaraláskor. Teljesen téves! A Komoder cég által forgalmazott professzionális masszázsfotel minden szempontból kifizetődő befektetés, hiszen segítségével meglepő eredményeket érhet el.

Ha rendszeresen elkezd használni egy masszázsfotelt, azonnal érezni fogja, milyen jótékony hatással van a testére, hiszen csökkenti a hát-, nyak- és lábfájdalmakat, segít ellazulni, és megszabadul a napközben felgyülemlett fáradtságtól és stressztől.

A masszázsfotel használatának gyakorisága

Azon gondolkodik, hogy vásároljon egy masszázsfotelt saját használatra, de nem tudja pontosan, milyen gyakran érdemes azt használni? A válasz nagyon egyszerű: amikor csak akarja! Vagy inkább, amennyiszer csak lehetősége nyílik rá! A masszázsfotel legfőbb előnye, hogy bármilyen körülmények között, a nap bármely szakában használható, anélkül, hogy egy erre szakosodott szalonba vagy wellness-központba kellene mennie érte. Ha azonban szüksége van további útmutatásra, íme néhány hasznos információ!

Fájdalomérzet enyhítésére

Ha fizikai fájdalmakkal küzd, például hát-, váll- vagy nyakfájás, akkor ajánlott heti 6-7 masszázskezelés. Élvezze az egyes szakaszokat, és elemezze, hogyan reagál a teste a kezelésre, a masszázsprogramot pedig igazítsa az igényeihez. Rövid időn belül megtalálja az egyensúlyt, és észreveszi, hogy a test problémás területeinek feszültsége és merevsége megszűnik.

Stresszoldásra

Ha stresszes, szorongásos időszakon megy keresztül, és teljes kikapcsolódásra van szüksége, egy masszázskezelés mindig jól jön. Amikor úgy érzi, hogy a stressz befolyásolja a napi tevékenységeinek hatékonyságát, szakítson időt egy masszírozásra. Általában a masszázsfotelben végzett gyógyhatású masszázsfolyamat heti 2-3 alkalommal is elvégezhető. A legjobb eredményeket akkor érheti el, ha a masszázsfotelt esténként, lefekvés előtt használja.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés