3 gyakran megtalálható technika a masszázsfoteleknél3 gyakran megtalálható technika a masszázsfoteleknél

Az egyik legfontosabb kritérium, amelyet figyelembe kell venni egy masszázsfotel beszerzése előtt, a technika amelyet használ. A legfontosabb technikák közül, amelyet a masszázsfotelek használnak megemlítjük: Shiatsu, Kenbiki és a Svéd. A következőekben, felfedezheted külön-külön mindegyik technika előnyeit.

Shiatsu masszázs

A Shiatsu, amely tű nélküli akupunktúrának is van nevezve vagy japán fizioterápiának, olyan masszázstípus, amely a testen lévő több tucat pont munkájának nyomását feltételezi. A Shiatsu szó etimológiája a “shi” kifejezésből jön -ujj, valamint “atsu”, amely nyomást, nyomkodást jelent. A Shiatsu masszázs célja, akkár az akupunktúra esetén is az, hogy visszaállítsa az emberi test energetikai egyensúlyát elzáró pontok felszabadításával- “tsubo”. A fő ötlet a Shiatsuban az, hogy egyes egészségügyi problémák akkor jelennek meg amikor a testünkben lévő energia áramlás elzárodik. A Shiatsu masszázson keresztül ilyen elzárodások kiküszöbölhetőek és a testben lévő energia áramlás javítható. A Shiatsu masszázsnak az a célja, hogy egyensúlyt találjon a Yin és Yang között, két alapvető koncepció a kínai kultúrában és filozófiában, amelyek a bennünk létező negatív és pozitív energiákra hivatkozik.

A Shiatsu masszázs inkább egy spirituális tapasztalat, mint fizikai. Amikor a testben létező energiák egyensúlyban vannak, az emberek egészsége és jóléte (well-being) nagyon sokat javulhat. A Shiatsu úgy szakértő gyógyászok segítségével történhet, akik a masszázs idején különböző testrészüket használják – ujjakat és lábujjakat, könyék és láb, valamint a különleges masszázsfotelek segítségével. A fotelek a test különböző területeit maszírozzák, mint például a nyak, csipő, hát, vádlik, talp és sarok, olyan mechanizmusok segítségével mint a légpárnák és masszázsgörgő rendszerek. A masszázsfoteleknek számos funkciója és programja van, úgy, hogy minél több szükségletnek tudjon megfelelni.

Kenbiki masszázs

A Kenbiki a Shiatsu masszázs egyik formája, amely nem feltételezi a testben lévő energetikus meridiánok közvetlen kezelését, hanem az a célja, hogy javítsa a testben lévő kevésbé harmónikus energiák minőségét. A Kenbiki terápia kezeli a szenvedésben lévő izmokat és izületeket. A Kenbiki nem jelenti az izmok maszírozását, hanem az izületek stimulálását. Az idők folyamán a Kenbiki masszázs nagyon hatékonynak bizonyult különböző problémák kezelésében, mentális szinten is. A hátfájások, feszült vállak, fáradtság, depresszió és székrekedés, néhány a problémák közül, amely enyhíthető vagy gyógyítható a Kenbiki terápián keresztül.

Svéd masszázs

A Svéd masszázs (klasszikus masszásként is ismert) az egyik legelterjedtebb terápiás technikát képviseli a világról. A Svéd masszázs a test “gyúrását” és széles mozdulatok alkalmazását jelenti, hogy a szervezet vérkeringését stimulálja. A svéd masszázstechnika az izmok súrolását jelenti a véráramlás szív iránya fele. A Svéd masszázs a vérkeringés stímulálása melett segít a testben lévő feszültség eltávolításában vagy az érzelmi stressz csökkentésében.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés