3 masszázseljárás, ami általában megtalálható a masszázsfotelekben



3 masszázseljárás, ami általában megtalálható a masszázsfotelekben

Az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennünk egy masszázsfotel megvásárlása előtt, az a masszázseljárás, amit használ. A masszázsfotelek leggyakrabban a Shiatsu, a Kenbiki és a svédmasszázs eljárásait használják. A következőkben megismerheti az egyes technikák előnyeit.

Shiatsu masszázs

A shiatsut tű nélküli akupunktúrának vagy japán fizioterápiának is nevezik. Ez egy olyan masszázsfajta, amely az emberi test tucatnyi akupresszúrás pontját dolgozza meg. A shiatsu szó etimológiája a "shi" - ujj és az "atsu" szavakból származik, ami nyomást, nyomkodást jelent. A shiatsu masszázs célja, az akupunktúrához hasonlóan, az emberi test energetikai egyensúlyának helyreállítása a "tsubo"-nak nevezett elzáródási pontok feloldásával. A Shiatsu alapgondolata az, hogy bizonyos egészségügyi problémák akkor jelentkeznek, ha az energia áramlása a testünkben elakad. A Shiatsu segítségével az ilyen elzáródások megszüntethetők, és javítható az energia áramlása a testben. A Shiatsu masszázs célja, hogy megtalálja az egyensúlyt a Yin és Yang között, a kínai kultúra és filozófia két alapvető fogalma között, amelyek a mindannyiunkban lévő negatív és pozitív energiákra utalnak.

A Shiatsu masszázs inkább spirituális tapasztalat és kevésbé fizikai élmény. Ha a testben lévő energiák egyensúlyban vannak, az emberek egészsége és jóléte nagymértékben javulhat. A shiatsu masszázseljárás alkalmazható egyfelől szakértő terapeuták által, akik a masszázs során az ujjakat, lábujjakat, könyökötet és lábfejet használnak, vagy végrehajtható speciális masszázsfotelek segítségével. A masszázsfotelek a test különböző területeit, például a nyakat, a tarkót, a csípőt, a hátat, a vádlit, a talpat és a sarkokat masszírozzák különböző masszázsszerkezetek, például légpárnák vagy görgős rendszerek segítségével. A masszázsfoteleket számos funkcióval és programmal láttuk el, hogy ezek a felhasználó minél több igényét ki tudják szolgálni.

Kenbiki masszázs

A Kenbiki a Shiatsu masszázs egy olyan formája, amely nem a test energia-meridiánjainak közvetlen kezelését jelenti, hanem a testben lévő kevésbé harmonikus energiák minőségének javítását célozza. A Kenbiki terápia a fájdalommal küzdő izmokat és inakat kezeli. A Kenbiki nem az izmok masszírozását végzi, hanem az inak serkentését. A Kenbiki masszázs rendkívül hatékonynak bizonyult a problémák széles körének kezelésében, beleértve a mentális problémákat is. A hátfájás, a feszült vállak, a fáradtság, a depresszió és a székrekedés csak néhány olyan állapot, amely a Kenbiki terápiával enyhíthető vagy gyógyítható.

Svédmasszázs

A svédmasszázs (más néven klasszikus masszázs) a világ egyik legelterjedtebb gyógyhatású masszázseljárása. A svédmasszázs során a testet "gyúrják", és széles mozdulatokkal serkentik a test vérkeringését. A svédmasszázs során az izmokat a szív felé irányuló véráramlás irányában dörzsölik. A vérkeringés serkentésén kívül a svédmasszázs segít a test feszültségének eltávolításában vagy az érzelmi stressz csökkentésében is.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés