A legelőnyösebb masszázstípusokA legelőnyösebb masszázstípusok

Mi lehetne csodálatosabb egy hosszú munkanap után, mint egy masszázs? Ellazítja izmaid és segít ellazulni, akkár ha egy masszázsfotelt választasz vagy akkár egy professzionális szalont. Emelett, minden orvos ajánlani fogja a masszázst nem csak mint lazító módszer, hanem mint terápia is. Így, ha hát vagy váll fájdalmakkal küzdesz vagy bármely más sérelem, a masszázsal történő terápia egy első fantasztikus lépés a gyógyulásra. Mindenek előtt viszont kell ismerj néhány masszázs technikát és mijen hatással lehet az egészségedre.

Svéd masszázs

A svéd masszázs egy olyan típus, amelyet bármely klinika, edzőterem vagy spa központ nyújt. Annyira ismert lett, hogy standardnak van tekintve. Egy hidratáló testápoló vagy masszázsolaj segítségével, a gyógyázsok kiterjedt mozdulatokkal indulnak, majd következik, hogy a problémás területekre öszpontosítsanak. A svédmasszázs a test teljes izomzatának lazítását biztosítja és egy sérelem utáni gyógyulásban javasolt.

Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs gyakorlatilag egy svéd masszázs ahol a masszázsolajba illóolajokat csepegtetnek. Az illóolajok növényekből vannak kivonva és csodálatos aromákba borítanak, amelyek segítenek hogy ellazulj és meggyógyulj. Az aromaterápiás masszázsok jótékony hatással lehetnek rengeteg problémában mint például álmatlanság, migrénok, hátfájás és akkár premenstruális tünetekben. Mielőtt egy ijen masszázstípusra beprogramálnád magad, javaslom, hogy meggyőzödj arról, hogy nem vagy allergiás azokra a növényekre, amelyeket az olajokban használnak.

Shiatsu masszázs

A Shiatsu masszázs egy régi japán terápia forma, amely azzal jár, hogy a masszőr nyomást gyakorol egyes testpontokra, ritmikus sorrendben az ujjak, kéz meg a könyék segítségével. Minden nyomáspont körülbelül 8-10 másodpercig van nyomkodva és nem használnak olajokat. A Shiatsu masszázs jótékony hatással van artrózis, álmatlanság, hát és nyakfájás esetén vagy az orrmelléküreg problémákban.

Vulkánköves masszázs

Ahogy a név is javasolja, a vulkánköves masszázs magába foglalja a test konkrét pontjaira való felmelegített kövek elhelyezését. A meleg segít az izmok ellazulásában úgy, hogy a gyógyász könnyebben kezelhesse az izomfeszültséget. Mielőtt egy ijen masszázstípusra beprogramálnád magad, javasoljuk, hogy előbb kérd orvosod tanácsát. Olyan egészségügyi problémák mint cukorbetegség, szívbetegség vagy visszér, kellemetlen érzést okozhatnak a vulkánköves masszázs esetén.

Thai masszázs

A legerőteljesebb masszázstípus ebből a listából, a thai masszázs a jogát is beavatja, passzív nyújtás és izmokra ható nyomás. Egy yoga órával lehet összehasonlítani, más különleges erőfeszítés nélkül- a gyógyázs foglalkozni fog a mozgásokkal, nyújtásokkal amelyeket végzel. Ez a masszázs típus tökéletes izomgörcsök és hátfájások gyógyításában és segít egy jo egyensúly fenntartásában és hogy megszabadulj a migrénektől.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés