Minden amit a masszázsfotelekről tudnod kell!Minden amit a masszázsfotelekről tudnod kell

Egy pillanat lazítás egy hosszú munkanap után, minden amire vágyhatsz. Egy fantasztikus tapasztalat, amikor haza érve kedvenc masszázsfoteledbe sűlyesztheted magad, de ehhez egy olyan masszázsfotelt kell választanod, amely megfelel a te és a családod szükségleteinek. Függetlenül attól, hogy a költsévetésről van szó, funkciókról, kinézetről vagy más személyes kritériumokról, ha nem találkoztál még egy masszázsfotellel, itt megtalálhatód a legfontosabb információkat róla.

Első sórban tudnod kell, hogy a masszázsfotel nem egy olcsó befektetés. Ugyanakkor egy olyan pálya, ahol megfizeted a minőséget és ha egy hatékony masszázst szeretnél és érdekes funkciókat, lehetséges, hogy egy tágasabb költségvetésre lessz szükséged. Azonban ez a befektetés vissza tér- ritkábban fogsz szaki masszőrhöz fordulni a városban, amikor a lakásod saját kényelmében kaphatsz egyet.

Az első tényező amit ki kell próbálj, az a kényelem. A komoder.hu egy bő fantasztikus fotel választékkal rendelkezik, az összes fotel kényelmes, de amíg nem próbálod ki, nem tudhatod,hogy mejik felel meg a legjobban neked. A kényelemért figyelembe kell venni, hogy a fotel mijen állítási opciókkal rendelkezik. Ezek lehetnek a hátnak, ülésnek és lábnak. Minél több beállítást tudsz végezni egy fotelnél, annál kényelmesebbé válik neked. A legjobb az, hogy látogasd meg a bemutató üzleteinket, hogy kipróbálhasd a foteleket egy autentikus érzésért.

Ne felejtsd el számításba venni a masszázs teljesítmény tényezőjét. Az emberek különböznek, ha te egy élénk masszázst kedvelsz, ez nem mindenkire vonatkozik. A saját preferenciától függően, választhatsz egy olyan fotelt, amely egy gyengébb masszázsra képes, finom, vagy egy olyant, amely egy durvább masszázst végez, élénkebb vagy egy olyant, amely mindkettőt tudja. Ezzel kapcsolatosan ne habozz megkérdezni a Komoder.hu személyzetét a masszázsgörgők pozíciójárol is- egy plusz tényező lehet!

Az első dolog amit meg kéne kérdezz, a masszázsprogramokra vonatkozik. Minél több van, aszerint a fotel ára is növekszik. Egyes foteleknek külön kar és lábmasszázs funkciója van. Szintén, kiválaszthatod a masszázs időtartamát és intenzítását.

Érdeklődj a légmasszázsos opció után. A rezgéses masszázs, a klasszikus, görgős, egy durvább masszázs technika. Bár csökkenteni tudod a masszázs intenzítását, jó hogy érdeklődj a légfúvokás vagy felfújható párnákkal történő masszázs után, amely egy nyugodtabb masszázs típus.

Ha melegítést is szeretnél, a hőfunkció plusz költségekkel jár. Mégis, a meleg ellazítja az izmokat, így jobban ellazulhatsz, a masszázs meg annál is mélyebb.

Nagyon fontos a kinézet is. Végülis ez a fotel a lakásodban fog állni és a többi bútordarabbal is össze kell illjen. Komoder.hu nagy színválasztékkal rendelkezik, feketétől, világos bézs, camel barna és más árnyalatok, fekete fém, ezüst és barna példányokkal kísérve.

Ezek a legáltalánosabb és hasznosabb információk amelyeket tudnod kell és amelyeket számításba kell venni akkor, amikor egy masszázsfotelt választasz. Ténylegesen, a részletek teszik a különbséget, de ha nem értesz egyet a fentebb megemlített pontok egyikével, akkor nem kell egy olyan masszázsfotelbe belefktess, amely nem tetszik 100%-an neked. A legbölcsebb választás az lenne, hogy meglátogasd a bemutató üzletet és ott helyben döntést hozhatsz, ahol láthatod és megérintheted a kiállított modeleket.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés