Stressz tippek: stressz elleni küzdelem masszázsfotelek és más egyszerű technikák segítségévelStressz tippek

Korszakunk egyik legnagyobb problémája a stressz, amely számos negatív állapotnak és egészségügyi problémának az oka. A gyors életritmus által okozta; pár egyszerű “kezelés” segítségével enyhíteni lehet a stresszet. Függetlenül attól, hogy zenét hallgat, függetlenül attól, hogy masszázsfotelt használ pihenésre, lassan de biztosan ezek segítenek megszabadulni a feszült állapottol.

A stressz egy feszült és kényelmetlen állapot, amely a negatív tényezők, feladatok vagy problémák nehéz vagy lehetetlen megoldásának következménye . Ugyanakkor egyes események vagy külső vagy belső szituációk is okozhassák ezeket, valódi vagy képzeletbeli, de elég intenzív vagy gyakori ahhoz, hogy egy személynek nyugtalan állapotot keltsen, a nehéz alkalmazkodás miatt.

A stressz előfordulásának oka többszörös. Fizikai vagy mentális betegségek, fizikai bántalmazás, érzelmi vagy sexuális, anyagi helyzet, konfliktusok, saját személyére szoló elégedetlenségek, természeti katasztrófák, és nem utolsó sórban a munkahelyi problémák- túlterhelés, kollegákkal vagy főnökökkel lévő problémák, rossz munkakörülmények, mindezek egy stresszes és feszült állapothoz vezethetnek. Az első módszer a stressz elleni küzdelemben, a stresszes tényezők azonósítása és folyamatos ellenőrzése. A következő lépés az, hogy előre kiszámítsa egy stresszes időszak bekövetkezését, egy terv készítéséhez, hogy legyőzhesse a stresszes pillanatokat és gyakorlatba tegye a stressz enyhítési technikáit.

Stressz legyőző módszerek: a legismertebb “kezelések”

Masszázsfotelek a stressznek

Egy megfelelő masszázs, nagyon hasznos lehet ebben az esetben. Izomlazítás, ínszalagok, csigolyák stímulálása, váll gyúrása és fej masszázsa, a masszázsfotel minden eféle tevékenysége segít a stresszes feszültségérzet eltávolításában. A Komoder masszázsfotelek többszörös funkcióval vannak felszerelve, a híres Shiatsu technikát is beleértve, amely egy beépített masszázsgörgős rendszer segítségével történik, ezek az emberi test akúpunkturás pontjaira hatnak (shiatsu pontok), speciális masszázs technikákat utánozva.

Ha felülmúlnak a stresszes helyzetek, próbálj szünetet venni és zenét hallgatni. A természet vagy az óceán hangjainak pihentető hatása van, csökkenti a vérnyomást és a kortizol szintet, a stressz hormona.

Hívj fel egy barátot

Ha úgy érzed stresszes vagy, vegyél kis szünetet, hívj fel egy barátot és mesélj neki problémáidról, amelyek téged nyugtalanítnak. A barátokkal és családdal lévő jó kapcsolatok nagyon fontosak egy egészséges életmódhoz. Egy lágy hang és a közeliek megértése segíteni fog ahhoz, hogy megnyugodj és hogy egy más szemszögből lásd a dolgokat.

Táplálkozz egészségesen

Az egyik legjobb módszer a stressz ellen, természeti módszerekkel, az élelmiszer-adaptáció. A stressz szintje és a diéta szoros kapcsolatban állnak. Amikor túlterheltek érezzük magunkat szokásunk rosszul enni- cukorban gazdag élelmiszerek, zsírok és kémiai vegyszerek. Ha meg szeretnél szabadulni a stressztől, szükséges, hogy sok gyümölcsöt fogyasszál, zöldségeket, halat, élelmiszerek, amelyek csökkentik a stressz tüneteit.

Sport

Egy más módszer a stressz ellen a fizikai mozgás. Egy rövid séta az irodában vagy néhény nyújtozkodás az ebédszünetben, ezek is segíthetnek a stressz eltávolításában. Javul a vérkeringés, a szervezet több endorfint bocsájt ki és állapotod majdem helyben javulni fog.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés