ETNA Masszázsfotel, luxus kényelem, minden testméretnek

Vélemények
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D-típusú masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Hát melegítés Láb melegítés
Testhelyzet-felismerő funkció 9 önműködő masszázsprogram Zéró gravitációs rendszer „SL”-íves, 135 cm-es masszázssín-rendszer

ETNA – A teljes családnak tervezve. Az Etna masszázsfotel megváltoztatja életét és szabadidejét

A Komoder Etna cégünk 2022-as kiadású újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. Az Etna masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

A masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testre szabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

Etna masszázsfotel

Az Etna masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

Az Etna masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja az Etnát

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

Etna masszázsfotel

Egy hatékony masszázs a talpak masszírozásával kezdődik (reflexoterápia)

Az Etna masszázsfotelt reflexoterápiás funkcióval láttuk el. Ez hármas görgőrendszert használ a talpak masszírozására, ami tökéletes az idegvégződések stimulálására.

A reflexoterápia egy szükséges masszázs, ami mély benyomást kelt

A reflexoterápiás masszázst egy görgőkkel ellátott lapfelület végzi, a talptartó pedig a különböző testmagasságokhoz igazodva nyúlik ki. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

Etna masszázsfotel

Beépített hát- és lábfűtő funkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített hátfűtő funkciónak köszönhetően az Etna masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hátfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

Az Etna olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

Az Etna által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

Etna masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

Az Etna légpárnái követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

Etna masszázsfotel

Az Etna masszázsfotel által kínált 6 masszázstípus
Tapasztalja meg a fáradhatatlan hivatásos masszőr tehetséges mozgásait

Etna masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció.

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

Etna masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

Az új Etna modell önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

3D-típusú görgőrendszer 5 erősségi fokozatállítási lehetőséggel

Az új Etna masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Etna masszázsfotel

Vezérlőgombok. Elkülönített rekesz távvezérlő számára

Az új Etna vezérlőgombjaihoz sokkal könnyebben hozzáférhet. Többé nem kell megállítania a masszázsfolyamatot ahhoz, hogy módosítsa a masszázshelyzetet. A masszázsfotelt bármilyen helyzetben megállíthatja.

A bal kartámlán található USB csatlakoztató segítségével feltöltheti okostelefonját

Az Etna masszázsfotelt USB csatlakoztatóval láttuk el, ami alkalmas okostelefonok vagy egyéb készülékek tápcsatlakoztatására.

Etna masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új Etna masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

Etna masszázsfotel

Beépített hangrendszer, megnövelt jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.

Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét az Etna masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

Etna masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak? A masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.

Az Etna masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni 9 innovatív, önműködő masszázsprogramja segítségével.

Etna masszázsfotel

Vádlimasszírozó egység nyújtása

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 15 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

Etna masszázsfotel

Termék műszaki adatai

Időzítő Igen
A teljes hát felületét érintő masszázs Igen
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábmasszírozó egység Önműködő nyújtófunkcióval ellátva
Fartáji légpárnás masszázs Igen
Légpárnás vádlimasszázs Igen
Masszázsgörgők 3D-típusú
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció) Hát- és lábtájon
Távvezérlő Igen
Rekesz távvezérlő számára Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 90 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Méretek

méretek

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Legjobb választás
T. Katalin / Vác
5 / 5 pont
A fotelek hihetetlenül sokoldalúak, még a külön lábmasszírozó is nagy élmény, amit ajándékba kaptunk egy promóció keretein belül. Az értékesítő nagyon türelmesen, kedvesen tájékoztatott mindenről és ezért választottuk az Etnát, ami tökéletesen működik, teszi a dolgát. Nyakat nagyon jól megmasszírozza ami a férjemnek a legfontosabb szempont volt.
Profizmus
K. Tamás / Tata
5 / 5 pont
Ha valaki jó masszázsfotelt szeretne mindenképp érdemes felkeresni az üzletet. Az Etna masszázsfotelre esett a választásom a tágas tér, kiváló erős masszázs miatt, ami több fokozaton erősíthető-gyengíthető. Nagyon elégedett voltam a bemutatóterem hangulatával és a kiállított termékek választékával, minőségével.
Jót választottam
O. Tibor / Nyúl
5 / 5 pont
Minden nagyon jól ment, időpontra mentem és kipróbáltam több fotelt is, nagyon jók voltak, nagy méreteim miatt 2-3 fotel jöhetett csak szóba, de azok közül is az Etna volt a legkényelmesebb! Jó környezetben kedves eladó, csak ajánlani tudom!
Szuper a cég!
V. Marika / Szekszárd
5 / 5 pont
Számomra meglepő volt, hogy olyan rövid idő alatt megkaptam a rendelt termékeket, azt hittem hónapokat kell rá várni. Dicséretre méltó az alkalmazottak szakmai tudása. Az igényeim, elvárásaim, méreteim alapján segítettek a legtökéletesebb masszázsfotelt kiválasztani. Köszönöm még egyszer!
Hasonló termékek
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
KOMODER FOCUS III Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító funkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval.
megnézem »
5 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
megnézem »
5 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés