ETNA Masszázsfotel

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D-típusú masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Hát melegítés Láb melegítés
Testhelyzet-felismerő funkció 9 önműködő masszázsprogram Zéró gravitációs rendszer „SL”-íves, 135 cm-es masszázssín-rendszer

ETNA – A teljes családnak tervezve. Az Etna masszázsfotel megváltoztatja életét és szabadidejét

A Komoder Etna cégünk 2022-as kiadású újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. Az Etna masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

A masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testre szabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

Etna masszázsfotel

Az Etna masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

Az Etna masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja az Etnát

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

Etna masszázsfotel

Egy hatékony masszázs a talpak masszírozásával kezdődik (reflexoterápia)

Az Etna masszázsfotelt reflexoterápiás funkcióval láttuk el. Ez hármas görgőrendszert használ a talpak masszírozására, ami tökéletes az idegvégződések stimulálására.

A reflexoterápia egy szükséges masszázs, ami mély benyomást kelt

A reflexoterápiás masszázst egy görgőkkel ellátott lapfelület végzi, a talptartó pedig a különböző testmagasságokhoz igazodva nyúlik ki. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

Etna masszázsfotel

Beépített hát- és lábfűtő funkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített hátfűtő funkciónak köszönhetően az Etna masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hátfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

Az Etna olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

Az Etna által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

Etna masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

Az Etna légpárnái követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

Etna masszázsfotel

Az Etna masszázsfotel által kínált 6 masszázstípus
Tapasztalja meg a fáradhatatlan hivatásos masszőr tehetséges mozgásait

Etna masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció.

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

Etna masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

Az új Etna modell önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

3D-típusú görgőrendszer 5 erősségi fokozatállítási lehetőséggel

Az új Etna masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Etna masszázsfotel

Vezérlőgombok. Elkülönített rekesz távvezérlő számára

Az új Etna vezérlőgombjaihoz sokkal könnyebben hozzáférhet. Többé nem kell megállítania a masszázsfolyamatot ahhoz, hogy módosítsa a masszázshelyzetet. A masszázsfotelt bármilyen helyzetben megállíthatja.

A bal kartámlán található USB csatlakoztató segítségével feltöltheti okostelefonját

Az Etna masszázsfotelt USB csatlakoztatóval láttuk el, ami alkalmas okostelefonok vagy egyéb készülékek tápcsatlakoztatására.

Etna masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új Etna masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

Etna masszázsfotel

Beépített hangrendszer, megnövelt jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.

Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét az Etna masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

Etna masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak? A masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.

Az Etna masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni 9 innovatív, önműködő masszázsprogramja segítségével.

Etna masszázsfotel

Vádlimasszírozó egység nyújtása

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 15 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

Etna masszázsfotel

Termék műszaki adatai

Időzítő Igen
A teljes hát felületét érintő masszázs Igen
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábmasszírozó egység Önműködő nyújtófunkcióval ellátva
Fartáji légpárnás masszázs Igen
Légpárnás vádlimasszázs Igen
Masszázsgörgők 3D-típusú
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció) Hát- és lábtájon
Távvezérlő Igen
Rekesz távvezérlő számára Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 90 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Méretek

méretek

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Legjobb választás
T. Katalin / Vác
5 / 5 pont
A fotelek hihetetlenül sokoldalúak, még a külön lábmasszírozó is nagy élmény, amit ajándékba kaptunk egy promóció keretein belül. Az értékesítő nagyon türelmesen, kedvesen tájékoztatott mindenről és ezért választottuk az Etnát, ami tökéletesen működik, teszi a dolgát. Nyakat nagyon jól megmasszírozza ami a férjemnek a legfontosabb szempont volt.
Profizmus
K. Tamás / Tata
5 / 5 pont
Ha valaki jó masszázsfotelt szeretne mindenképp érdemes felkeresni az üzletet. Az Etna masszázsfotelre esett a választásom a tágas tér, kiváló erős masszázs miatt, ami több fokozaton erősíthető-gyengíthető. Nagyon elégedett voltam a bemutatóterem hangulatával és a kiállított termékek választékával, minőségével.
Jót választottam
O. Tibor / Nyúl
5 / 5 pont
Minden nagyon jól ment, időpontra mentem és kipróbáltam több fotelt is, nagyon jók voltak, nagy méreteim miatt 2-3 fotel jöhetett csak szóba, de azok közül is az Etna volt a legkényelmesebb! Jó környezetben kedves eladó, csak ajánlani tudom!
Szuper a cég!
V. Marika / Szekszárd
5 / 5 pont
Számomra meglepő volt, hogy olyan rövid idő alatt megkaptam a rendelt termékeket, azt hittem hónapokat kell rá várni. Dicséretre méltó az alkalmazottak szakmai tudása. Az igényeim, elvárásaim, méreteim alapján segítettek a legtökéletesebb masszázsfotelt kiválasztani. Köszönöm még egyszer!
Hasonló termékek
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék. A LUXURY masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint 4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés