Az új EVEREST FLEX II masszázsfotel a FLEX164 technológiával készült

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067

Miért jó választás az új EVEREST FLEX II?
- a masszázsfotelt 11 önműködő programmal láttuk el, amik minden felhasználó igényének tökéletesen megfelelnek
- kényelmes és tágas ülőfelület és bőséges hely a vállak számára
- az új FLEX164 technológia előnyeit élvezi
- még tenyérmasszázst is kínál

Az EVEREST FLEX II a Komoder termékcsalád azon masszázsfotele, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy még a magas felhasználók számára is kellemes élményt kínáljon. Ha Ön legfeljebb 2 méter magas és 120 kilogrammot nyom, ez a legjobb választás. A korszerű műszaki fejlesztések megoldások sokaságát kínálják, az EVEREST FLEX II pedig a tökéletes hátmasszázsra összpontosítva használja ezeket az első nyakcsigolyától az utolsó keresztcsigolyáig.

EVEREST FLEX II

FLEX164 - az új rugalmas, hajlékony, ívelt sínes masszázsrendszer

Az EVEREST FLEX masszázsfotel erőssége kétségtelenül a FLEX164 technológia. A FLEX164 technológia legfőbb előnye, hogy a nyújtó masszázs sokkal hatékonyabbá válik. Az új technológia lehetővé teszi, hogy az ülés és a háttámla közötti dőlésszög akár 164 fokos legyen.

FLEX164 rugalmas masszázssín

A FLEX164 technológia és az SL ívelt sín összehasonlítása

FLEX164 rugalmas sín

Masszázs testreszabása

A masszázs könnyen testre szabható a masszázsgörgők szélességének 3 nyomtávolságban történő beállításával. A görgők sebessége itt is 5 fokozatban állítható.

Önműködő masszázs vagy rögzített ponton történő masszázs

A rögzített ponton történő masszázs fontos funkció. Az EVEREST FLEX három beállításban kínál rögzített ponton történő masszázst: részleges masszázs, felsőhát masszázs vagy alsóhát masszázs.

EVEREST FLEX masszázsfotel

Masszázspárnák és fűtőrendszer

A hősugárzással egybekötött masszázs megduplázza a folyamat hatékonyságát. A fűtési funkció különösen a háti területre összpontosít.

Tenyérmasszázs. Karmasszázs

A tenyérmasszázs egy másik fontos funkció. A masszírozó légpárnák követik a karok természetes görbületét, így teljes testmasszázst biztosítanak. Az ilyen masszázs ellazítja és élénkíti a karokat és a tenyereket. A vállszinten elhelyezett légpárnák a felhasználó megfelelő elhelyezkedését szolgálják a hatékony paravertebrális izommasszázs elvégzése érdekében.

Lábmasszázs. Vádlimasszázs

A lábtartó egységet szintén légpárnákkal láttuk el, amik a légnyomás-váltogatás segítségével szorítómasszázst hajtanak végre.

A különböző formájú légpárnák teljesen körülölelik a vádlidat a felejthetetlen élmény érdekében. Aktiválja a szorítómasszázs funkciót az akupresszúrás pontok stimulálásához. Ez a funkció páratlan pihentetést biztosít lábai számára!

Légpárnák

Vádlimasszázs és a vádlipihentető egység kinyújtása
20 cm-es távon nyújtható vádlipihentető egység

A felhasználó magasságától függően a vádlipihentető egység maximálisan 20 cm-es távon nyújtható, így biztosítva a minden felhasználó magasságának megfelelő teljes körű masszázst.

Reflexológia - tökéletes az idegközpontok serkentéséhez

A reflexológia a fizikai vagy szellemi fáradtság gyors megszüntetéséhez szükséges masszázsfajta.

A reflexológiai masszázst egy görgőkkel felszerelt masszázslap végzi, a vádlipihentető egység pedig a különböző magasságú felhasználók igényeihez igazodva hosszabbítható meg. A reflexológia funkciót lábfájdalmakkal küszködőknek vagy azoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek állva.

EVEREST FLEX masszázsfotel

Intelligens testhelyzet-beolvasás. Csípőringató funkció

Az önműködő vállhelyzet-felismerő rendszer minden masszázsülést előzetes testhelyzet-beolvasással indít, hogy felismerje a felhasználó magasságát és súlyát, így a masszázsfolyamat személyre szabottan történik.

A masszázsfotel két légpárnával van felszerelve, amelyek segítik a csípő ringatását, ami a nyújtó masszázs és a derékmozgás fontos szempontja.

SL-íves 137 cm hosszú sínen elhelyezett 3D típusú masszázsszerkezet, akupresszúrás pontok precíz beolvasásával.

A masszázsfotel egy 3D masszázsszerkezettel van felszerelve, amely a FLEX164 sín segítségével mozdulva érinti a teljes hát felületét.

Légpárnák

Távirányító

Az EVEREST FLEX II masszázsfotel távirányítója intuitív és könnyen kezelhető. Segítségével bármikor be- vagy kikapcsolhatók a masszázsgörgők, a légpárnák, valamint új program vagy masszázstípus választható ki.

EVEREST FLEX masszázsfotel távirányítója

Kellemes kivitelezés. Funkcionális formatervezés

Ennek a masszázsfotelnek a dinamikus formáját pontosan úgy tervezték, hogy helyet takarítson meg az otthonában. Ez a modell ideális otthonra, lakásba, irodába még ott is, ahol kevés a hely.

Az EVEREST FLEX masszázsfotel formatervezése

Súlytalansági üzemmód. Helytakarékos funkció

A Zero Gravity a súlytalanság állapotába juttatja Önt, ahol tökéletes kikapcsolódást élvezhet. A masszázsfotel két dugattyú segítségével képes súlytalansági üzemmódba állni. A súlytalansági üzemmód ideális testhelyzetet biztosít a masszázs számára. A súlytalansági üzemmód keretében a masszázsfotel elemei közötti dőlésszög 3 különböző szögben állítható, és azt a lebegő érzést nyújtja, amit az űrhajósok éreznek, amikor kimennek az űrbe.

A masszázsfotelt szűk helyekre tervezték, ezért az üzemeltetése közben mindössze 5 cm távolságot kell tartani a hátsó faltól. A masszázsfotel ülőkéje a hátsó fal érintése nélkül csúszik előre.

zero gravity

Beépített hangrendszer

A bluetooth hangrendszer biztosítja a masszázsfolyamat legkellemesebb zenei kíséretét.

EVEREST FLEX Beépített hangrendszer

Hangvezérlés

A további kényelmet a hangvezérlő funkció szolgálja, amellyel a masszázsprogramok távirányító nélkül is aktiválhatók.

comanda vocala

Műszaki adatok

11 önműködő masszázsprogram: Teljes relaxáció
Energiatöltés
Kellemes álmok
Nyak- és vállápolás
Thai masszázs
Ebédszünet
Izomtorna
Testegyensúly
Egész test nyújtása
Gerincnyújtás (igazítás)
Lábápolás
6 Masszázseljárások: Gyúrás
Nyomás
Gyúrás és enyhe ütögetés
Shiatsu
Enyhe ütögetés
Leállítás
Időzítő Igen
Teljes hát 3D masszázsa Igen. 137 cm-es SL-íves sín
Rögzített ponton történő masszázs lehetséges Igen
Légpárnák szorítóerőssége 3 fokozatban állítható
Masszázs sebessége 5 fokozatban állítható
Lábtartó egység 20 cm-es távon nyújtható
Hátmelegítés Igen
Fenékmasszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexológia Igen 3 fokozatban állítható
Távirányító Igen
Távirányító zseb Igen
Borítás Öko-bőr, antibakteriális. Az EVEREST FLEX II környezetbarát anyagokból készült, amelyek könnyen karbantarthatók és tisztíthatók
A masszázsfotel súlya (kg) 91 kg
Áramellátás 220 - 230V
Méretek
Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Hasonló termékek
KOMODER FOCUS III Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító funkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval.
megnézem »
4 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
megnézem »
4 vélemény
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék. A LUXURY masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint 4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.