FOCUS II Masszázsfotel

Vélemények
 • Elérhetőség

  Korlátozott készlet

 • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén ✓

 • Garancia 3 + 5 év ✓

 • Régi ár:

  1.030.000 Ft.

 • AKCIÓS TAVASZI ÁR:

  799.000 Ft.

 • MEGTAKARÍTHAT:

  231.000 Ft.

RENDELJEN MOST »
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

KOMODER FOCUS II – A teljes családnak tervezve. Megváltoztatja az életét és szabadidejét

A KOMODER FOCUS II cégünk 2022-es kiadású újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. A KOMODER FOCUS II masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testre szabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

FOCUS II Masszázsfotel

Egy hatékony masszázs a talpak masszírozásával kezdődik (reflexoterápia)

A KOMODER FOCUS II masszázsfotelt reflexoterápiás funkcióval láttuk el. Ez hármas görgőrendszert használ a talpak masszírozására, ami tökéletes az idegvégződések stimulálására.

A reflexoterápia egy szükséges masszázs, ami mély benyomást kelt!

A reflexoterápiás masszázst egy görgőkkel ellátott lapfelület végzi, a talptartó pedig a különböző testmagasságokhoz igazodva nyúlik ki. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

FOCUS II Masszázsfotel

A KOMODER FOCUS II masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

A KOMODER FOCUS II masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja a KOMODER FOCUS II-t

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

FOCUS II Masszázsfotel

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔

Beépített fűtőfunkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően a KOMODER FOCUS II masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hátfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

A KOMODER FOCUS II olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

A KOMODER FOCUS II által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

FOCUS II Masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

A KOMODER FOCUS II légpárnái követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

FOCUS II Masszázsfotel

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait,
amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez
a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FOCUS II Masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

FOCUS II Masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

A KOMODER FOCUS II önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

3D-típusú görgőrendszer

A KOMODER FOCUS II masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

FOCUS II Masszázsfotel

Elkülönített rekesz távvezérlő számára. Töltőport okostelefon számára

A KOMODER FOCUS II masszázsfotelt USB csatlakoztatóval láttuk el, ami alkalmas okostelefonok vagy egyéb készülékek tápcsatlakoztatására.

FOCUS II Masszázsfotel

Hangvezérlés

Utasítsa masszázsfotelét, és az azonnal futtatja az Ön igényeinek megfelelő masszázsfolyamatot. Ön tovább lazíthat ahelyett, hogy a távirányítót böngészné.

FOCUS II Masszázsfotel

Súlytalansági üzemmód-vezérlő joystick és vezérlőgombok

Az új KOMODER FOCUS II vezérlőgombjaihoz sokkal könnyebben hozzáférhet. Többé nem kell megállítania a masszázsfolyamatot ahhoz, hogy módosítsa a masszázshelyzetet. A masszázsfotelt bármilyen helyzetben megállíthatja.

FOCUS II Masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új KOMODER FOCUS II masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

FOCUS II Masszázsfotel

Beépített hangrendszer, megnövelt jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.

Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét a KOMODER FOCUS II masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

FOCUS II Masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak?
A masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.

A KOMODER FOCUS II masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni 12 önműködő, minőségi masszázsprogramja segítségével.

FOCUS II Masszázsfotel

Vádlimasszírozó egység nyújtása

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 15 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

FOCUS II Masszázsfotel

Műszaki adatok

Időzítő Igen
A teljes hát felületét érintő masszázs Igen
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábmasszírozó egység Önműködő nyújtófunkcióval ellátva
Fartáji légpárnás masszázs Igen
Légpárnás vádlimasszázs Igen
Masszázsgörgők 3D-típusú
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció Háttájon
Távvezérlő Igen
Rekesz távvezérlő számára Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 90 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
VIDEÓ - Használati útmutató:
Szállítás & Beüzemelés:
Méretek
Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Jó választás!
K.Károly / Budapest
5 / 5 pont
Színekben pontosan illik a bútorainkhoz, ami színt szerettünk volna épp raktáron volt, ezért két nap a házunkhoz szállították és ingyenesen beüzemelték. Jó befektetés, mert az egész család szereti, és nem mellesleg a lakásunk egy fontos kiegészítője lett.
Kicsi és praktikus
R. Péter / Solymár
5 / 5 pont
Mikor a bemutatóteremben kiválasztottuk az is fő szempont volt, hogy minél kisebb legyen. Nem lőttünk túl nagyra így nekünk teljesen megfelel ez a termék. A hangvezérlés segítségével még csak hozzá sem kell érnünk, ha ki szeretnénk kapcsolni. A gyerekünk imádja ezt a funkciót. A modern elvárásoknak maximálisan megfelel.
Nagyi ajándéka
Cs. Zsolt / Győrság
5 / 5 pont
Nagymamámnak vettem karácsonyra, először meglepődött, furcsa volt neki, de miután hozzászokott mintha megfiatalodott volna. Örülök, hogy boldoggá tehettük.
Ajándék a távolból
S. Dóra / München
5 / 5 pont
Külföldön dolgozom, ezért sajnos nem tudtam ott lenni anyukám születésnapján, rendeltem neki egy fotelt, mivel folyton hátfájásra panaszkodik. Születésnapja hetén meg is érkezett a fotel, azóta is nagy kedvenc, anyukám és a párja is imádják. Én is maximálisan elégedett vagyok, alig várom, hogy haza jussak és én is kipróbálhassam.
Tökéletes funkciók!
Fehér Gábor / Gödöllő
5 / 5 pont
A szakértő szerint az egyik legeladottabb termék a Focus II, ezért én is ezt választottam! Kellően intenzíven de akár gyöngéden is tud masszírozni. Igyekszünk beépíteni a napi rutinba a használatát, mivel nagyon jó! Köszönöm a megfelelő tájékoztatást, és üzembe helyezést!
Kedves értékesítők!
G. Piroska / Kiskunhalas
5 / 5 pont
Köszönöm a Komoder munkatársainak azt a profi kiszolgálást, amiben részesítettek! Minden kérdésemre választ kaptam és sikerült a számomra legjobb és legszebb fotel megtalálnom! A terméket pár nap után megkaptam, a szállító fiúk nagyon gyorsan beüzemelték, és segítettek a működését is megérteni.
Hasonló termékek
VICTORIA II masszázsfotel, vádligyúró funkcióval, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérlővel, súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth zenelejátszóval.
megnézem »
7 vélemény
KOMODER FOCUS III masszázsfotel 12 önműködő programmal, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérléssel, súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth zenelejátszóval.
megnézem »
5 vélemény
A Komoder EVEREST FLEX II masszázsfotelt kifejezetten úgy tervezték, hogy még a magas felhasználók számára is kellemes élményt kínáljon.
megnézem »
3 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu