Az új FOCUS III masszázsfotel 6 masszázstechnikát és 15 automatikus masszázsprogramot használ

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067

KOMODER FOCUS III Masszázsfotel- Részletes termékbemutató

VELETA 2 masszázsfotel

Az új FOCUS III masszázsfotel 6 masszázstechnikát és 15 automatikus masszázsprogramot használ. A masszázspárnás masszázs 24 légzsákkal történik, és a fokozott kényelem érdekében a masszázsfotel bluetooth vezérlésű audio hangszórókkal, táblagéppel, hangutasításokkal és innovatív fűtési rendszerrel van felszerelve!

A siker titka napjainkban abban rejlik, hogy a szervezet képes-e elég gyorsan felépülni egy kimerítő, hosszú nap után. A masszázs az egyik leghatékonyabb módszer erre, ezért a modern technológia arra törekszik, hogy betegségekre megoldást nyújtson. A lumbális, nyak vagy hátfájdalmak megszüntetésében megoldást kínál a Focus III masszázsfotel.

KOMODER FOCUS III Masszázsfotel

A FOCUS III masszázsfotel kitűnő választás az egész család számára! Búcsút mondhat a fáradtságnak, energiát ad egész napra!

A test felfrissítése a 3D-típusú masszázsrobot technológia, a fűtési rendszer és a különféle masszázstípusok segítségével történik. A vádligyúrás funkció és a reflexológiás talpmasszázs teszi teljessé a terápiás varázslatot.

Masszázssál
- innovatív funkció a vállak, a hát, a derék és a has melegítésére

A masszázsfotel egyedi grafén fűtésű masszázssállal van ellátva. A felhasználók igény szerint használhatják a masszázssálat. Ezzel hatékonyan enyhíthető a befeszült vállak érzése, de amennyiben derék- és hastáji melegítésre használja, a grafénalapú hősugárzó enyhíti vagy akár megszünteti a fájdalmat.

Masszázssál

Érintőképernyős vezérlőpanel a személyre szabott masszázshoz

A FOCUS III masszázsfotelt érintőképernyős vezérlőpanelen lehet személyre szabni. Így könnyen hozzáférhet a masszázsprogramok során elérhető összes funkcióhoz. Minden masszázs lehetőség kéznél van.

A FOCUS III masszázsfotel érintőképernyős vezérlőpanele

A FOCUS III testhelyzet-felismerő funkcióval biztosít személyre szabott masszázst a felhasználó számára

A Focus III automatikus váll felismerő rendszerrel, a lábtartó egység pedig kinyújtható funkcióval rendelkezik. Ezek segítségével a masszázsfotel beolvassa a felhasználó megfelelő testhelyzetét, így tökéletesen személyre szabja a masszázst.

Fedezze fel Ön is a 6 féle masszázstechnikát

A masszázsfotel 6 különböző masszázstechnikát használ: Shiatsu, Gyúrás, Enyhe ütögetés, Kombinált gyúrás és ütögetés, Kopogtatás és “Masszázs”. Ezeknek a technikáknak köszönhetően a felhasználó mindig talál számára megfelelő masszázs módot.

A tökéletes masszázsélmény érdekében a vállak, karok és lábak masszírozása 24 masszázspárna segítségével történik

A Focus III 4 féle légpárnás masszázst végez: a kar, a kéz és tenyérmasszázs 4-4 légpárna segítségével, a vádlimasszázs pedig 12 légpárna segítségével működik. A masszázspárnák erőssége három erősségi fokozaton állíthatóak.

KOMODER FOCUS III melegítés

A FOCUS III masszázsfotel vádligyúró funkcióval rendelkezik

A gyúrást a vádlinál lévő masszázspárnák végzik, amelyek lazítják a merev izmokat vagy a hosszan tartó állás okozta feszültséget. A masszázs intenzitása könnyen állítható. Ez a fajta masszázs különösen azoknak szól, akik sok álló munkát végeznek.

Komoder Focus 3 - vádligyúrás

Folyamatos egészségfigyelő

A masszázsfotel jobb karján, az ujjak mentén található a pulzusszám, a vér oxigénellátása és a fáradtsági index beolvasására és kimutatására szolgáló szenzor, azaz egészségi állapot megfigyelő rendszer.

Komoder Focus 3

A FOCUS III masszázsfotel tökéletesen illeszkedik otthonába vagy akár az irodájába

A masszázsfotel háttámlája, maximális helymegtakarítás érdekében, speciális síneket alkalmaz, amely segítségével a masszázsfotel előre csúszik, így csupán 5 cm-re kell elhelyezni a faltól. A masszázsfotel tökéletesen illeszkedik otthona világába.

Gyorsvezérlő gombok a jobb karfán

A masszázsfotel jobb karján lévő gyorsvezérlő gombok segítségével a teljes masszázsélmény irányítható.

Gyorsvezérlő gombok

Hallgassa kedvenc zenéjét vagy műsorát a masszázs során

A rendelkezésre álló audiorendszer 3D-típusú hangszóró készletet, digitális hangot biztosít a bal és jobb vállaknál beépítve. Okoseszközének Bluetooth funkciója vezeték nélküli zenelejátszásra használható. A jobb oldali kartámasz USB töltési funkcióval is rendelkezik.

KOMODER Focus III audiorendszer

A Focus III most hangutasítással is vezérelhető

A masszázsfotel intelligens hangfelismerő funkcióval és különféle hangutasításokkal van ellátva, amelyekkel kiválaszthatja az Ön által kívánt masszázstípusok egyikét.

Hangvezérlés

Intelligens helymegtakarító funkció

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszázsfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Műszaki adatok

Önműködő masszázsprogramok 15
6 masszázstechnika Egy gyúró technika
Két könnyű ütögetési technika
Kombinált technika: gyúrás enyhe ütögetéssel
Két shiatsu technika
Megfogó masszázstechnika.
Motorikus masszázskarok 3
A teljes hát felületét érintő 3D-típusú masszázs Igen. „SL”-íves 135 cm hosszú masszázssín
Kézi masszázs 5 területre összpontosítva: 1. Teljes test
2. Felső test
3. Középen
4. Alsótest
5. Rögzített ponton
Légpárnák szorítás erőssége 3 erősségi fokozaton állítható
Masszázssebesség 5 erősségi fokozaton állítható
Lábmasszírozó egység Nyújtható 20 cm-es távon
Melegítés Igen. Masszázssálat használva a felső testrészen
Típusú Masszázsgörgők 3D
Vádligyúrás Igen
Reflexoterápia Igen, a talp három részén, 3 erősségi fokozaton állítható
Érintőképernyős vezérlőpanel Igen.Vezérlőpanel tartón
Hangvezérlés Igen
Súlytalansági üzemmód Igen
Helytakarékos Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 90 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
VIDEÓ - Használati útmutató:
Elérhető színek
Grey Orange Brown Brown Brown
Méretek
Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Szeretem!
K. Anna / Bóly
5 / 5 pont
Nekem fontos volt a láb és vádli masszázs, mivel egész nap álló munkát végzek. Kellemesen intenzíven masszíroz, és a lábaim kevésbe fáradtak használat után. Ajánlom!
Az egész család imádja!
D. Sándor / Kiskunhalas
5 / 5 pont
Mivel mindenki más erősségen szereti használni a fotelt, nagyon praktikus a 3 hátpárna. Nagyon meg vagyok elégedve, profi csapat. Köszönjük a sok segítségét a Komoder munkatársainak!
Ajánlom!
H. Olivér / Baja
5 / 5 pont
Gyors szállítás, profi csapat! Minden úgy történt, ahogy telefonon egyeztettük. Mi a Focus III-at választottuk, és nagyon szeretjuk. Minden nap használjuk!
Tökéletes masszázs!
P.Éva / Budapest
5 / 5 pont
Több terméket is kipróbáltunk, de első benyomásra ez tetszett meg! Egyszere tud lágyan, de akár erősen is masszírozni. Köszönjük a szakmai útmutatást, a profi munkát. A vásárlástól számítva 3 nap alatt megkaptuk a terméket. Profik voltak a szállítok! Kösöznjük.
Hasonló termékek
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
A KOMODER MARINA MEDICAL II egy 135 cm-es SL-pályás sínrendszerrel és 3D típusú görgőkkel ellátott masszázsfotel, amely teljes testet masszíroz. Tökéletesen alkalmas magas személyek számára.
megnézem »
4 vélemény
VICTORIA II masszázsfotel, vádligyúró funkcióval, beépített fűtőfunkcióval, hangvezérlővel, space saver (helymegtakarító funkcióval), súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval
megnézem »
7 vélemény
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.