Komoder a CONSTRUMÁN

A Komoder masszázsfotelek legvonzóbb árait kifejezetten számodra készítettük elő!

A 2023-as Construmán, az OTTHONDesign G pavilonjának 205A standjánál megtalálod promóciós ajánlatainkat és kínálatunk csúcsmodelljeit.

Komoder a CONSTRUMÁN

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

Navigáció a kiállítás helyszínére →


Ilyen volt a 2022-es Construma kiállításunk

Az alábbiakban szeretnénk megosztani Önökkel képekben és videó anyagokban, hogyan zajlottak eddigi kiállításaink, amelyek több száz érdeklődőnek adták át a Komoder masszázsfotelek élményét. Büszkék vagyunk arra, hogy sok ügyfelünknek sikerült megtalálni a tökéletes masszázsfotelt, amely garantálja a teljes pihenést és kikapcsolódást.

Szeretettel várjuk Önöket is bemutatótermünkben, hogy saját maguk is átélhessék, milyen is az igazi Komoder élmény. Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is üdvözölhetjük a Komoder családban.

OTTHONDesign Őszi Kiállítás 2022


Tekintsünk vissza a 2022 őszi OTTHONDesign kiállításra, ahol a Komoder büszkén mutatta be legújabb Japán D.CORE masszázsfoteleit »

OTTHONDesign Tavaszi Kiállítás 2022


Íme a 2022-es tavaszi Construma OTTHONDesign kiállítás a Komoder masszázsfotelek standjánál »

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.