Komoder a CONSTRUMÁN - OTTHONDesign Tavaszi Kiállítás 2022. április 6-10

Íme a 2022-es tavaszi Construma OTTHONDesign kiállítás a Komoder masszázsfotelek standjánál. Köszönjük Rácz Jenő Michelin csillagos sztárséfnek, hogy megosztotta velünk őszinte véleményét és tapasztalatait a termékeinkről és mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk. Köszönjük vásárlóinknak, hogy ezúton is minket választottak. Várjuk, hogy a következő kiállításon ismét megmutathassuk mindenkinek a tökéletes masszázsélményt a legújabb termékeink által.
KOMODER Masszázsfotelek a Construma kiállításon - Day 1KOMODER Masszázsfotelek a Construma kiállításon - Day 2KOMODER Masszázsfotelek a Construma kiállításon - Day 3 - Rácz JenőKOMODER Masszázsfotelek a Construma kiállításon - Day 3KOMODER Masszázsfotelek a Construma kiállításon - Day 4

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.