Kötelezettség alóli mentesítés - Komoder.hu

A KOMODER Kft. nem vállal felelősséget a termékek helytelen használata vagy kezelése révén fellépő bármilyen nemű anyagi károsodásokért és testi sérülésekért, esetleges halálesetért (sem a felhasználó, sem hozzátartozó, sem háziállatok vonatkozásában).


A KOMODER Kft. nem vállal felelősséget azokért az esetleges egészségügyi gondokért, állapotokért, vagy releváns tájékoztatásokért (mint például a különleges szállítási feltételekre, termékkezelési és beüzemelési környezetre vonatkozóan), amiket a lehetséges vagy tényleges megrendelők, szándékosan vagy akaratukon kívül nem fedtek fel a céggel való viszonyukban, és aminek követkeménye képpen nem kívánt helyzetek következhetnek be, így például: anyagi és tulajdonkárok, meglévő szellemi vagy testi egészségügyi állapot rosszabbodása, testi károsodás, baleset vagy halál.


A KOMODER Kft. nem vállal felelősséget a megrendelések szállításának késleltetése miatt amennyiben azokat vámhivatali eljárások, természeti jelenségek megléte, kedvezőtlen forgalmi viszonyok, és egyéb külső elemek megléte vagy beláthatatlan helyzetek fennállása okozza.


A KOMODER Kft. nem vállal felelősséget a teljesítés mulasztásáért azoknak a megrendeléseknek az esetében, amiket a megrendelő előzetes értesítés mellett vagy annak elmulasztásával visszamondott; továbbá abban az esetben sem, amikor lehetetlenné vált a megrendelőnek a szállításról való értesítése, vagy hogyha a megrendelő hibás szállítási címet adott meg.