Egy masszázsfotel minden iparág számára

Masszázsfotelt keres munkahelye, edző- vagy váróterme számára? A Komodernél megtalálja a megfelelő terméket.

Egy masszázsfotel minden iparág számára

MUNKAHELYI WELLNESS

Milyen előnyökkel jár a munkahelyen elhelyezett masszázsfotel?

Javítja a közérzetet és növeli a termelékenységet

Tudta, hogy az alkalmazottak sokkal elköteleződöttebbek olyan szervezetek iránt, akik gondjukat viselik? Egy masszázsfotel segít a fej- és hátfájás valamint az alkalmazottakat ért stresszhatás enyhítésében. A masszázsfotel használata segíti a felhasználókat abban, hogy teljes figyelmüket a munkájuknak szenteljék.

Testi egészség

Valószínű, hogy számos alkalmazottja tölti teljes munkaidejét számítógép előtt. A képernyők előtt naphosszig görbülő felhasználókban felgyűl a stressz, izomfájdalmat tapasztalnak, krónikus nyak és hátfájdalmakkal küzdenek. A munkahelyen elhelyezett masszázsfotel segít az izmokban felgyűlt feszültség enyhítésében. Használata segíti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást és erősíti az immunrendszert.

Szellemi egészség

A masszázsfotel használata a stresszkezelés egyik formájaként értelmezhető. Alkalmazása nagyszerű módja a nap folyamán felgyűlt stressz leküzdésének. A nap bármilyen pontján beiktathat egy rövid szünetet annak érdekében, hogy egy rövid masszázzsal kényeztesse magát. A dögönyözés után teljesen felfrissült erővel folytathatja munkavégzését.

Egy masszázsfotel minden iparág számára

ÉRTÉKESÍTÉSI WELLNESS

Milyen előnyökkel jár a vállalkozásában vagy klinikáján elhelyezett masszázsfotel?

Ön fodrászatot, hotelt vagy klinikát vezet, esetleg értékesítési helyiséget üzemeltet? Valószínű, hogy ügyfeleinek néha várniuk kell, és bár a várakozási idő csökkentése szavatolja az ügyfelek boldogságát, ez nem az egyedüli módja a vevőszolgálat javításának. Kínáljon fel egy ingyenes masszázst várakozó ügyfeleinek, ezzel élvezhetővé teheti a tapasztalatot.

FITNESZ

Milyen előnyökkel jár az edzőteremben elhelyezett masszázsfotel?

A fitnesz és masszázs kiválóan javítják az ügyfelek általános jólétét. Egy masszázsfotel és fitneszedzés 2 alapvető módon egészítik ki egymást. A fitneszedzés támogatja az erőnlétet és csökkenti a test zsírtömegét, a masszázs pedig csökkenti a pulzusszámot és a vérnyomást a lazító hatása révén. Fájó izmokkal nehéz megtalálni a megfelelő motivációt ahhoz, hogy elkezdjünk újra edzeni. A masszázsfotel csökkenti a sportolás következtében kialakult izomfájdalmat, így a gyors felépülésnek köszönhetően ügyfelei visszatérhetnek saját edzőtervük megvalósításához a lehető legrövidebb időn belül.

A lehetőségek feltérképezéséhez vegye fel a kapcsolatot értékesítési szakértőnkkel

Ismerje meg, hogy egy masszázsfotel hogyan válhat vállalkozása hasznára. Keressen minket a +36 30 012 4067 telefonszámon, vagy a elod@komoder.hu e-mail címen.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés