Nyitva vagyunk

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kialakult helyzetben kiszállításunk zavartalanul üzemel.

Kiszállítás óvintézkedések mellett

Cégünkben a kialakult helyzetre való tekintettel óvintézkedéseket vezettünk be.

Értékesítő munkatársaink - ha csak lehet - homeoffice-ból dolgoznak, és kérésre a termékekről további képeket és videókat küldenek.

A foteleket készletről szállítjuk dobozos csomagolásban, a fotelek csomagolására hónapokkal ezelőtt került sor.

A foteleket a helyszínen össze is szereljük.

Munkatársaink védőfelszerelést viselnek az Önök védelme érdekében, és Önöket is arra kérjük, hogy munkatársaink védelmében tegyenek így.

Fizetés a helyszínen készpénzben

A mai akadozó gazdasági helyzetben lehetőséget teremtünk, hogy Ön a kiszállításkor pontos készpénzben fizethesse ki fotelját, hogy ne kelljen attól félnie, hogy kifizetett fotele nem érkezik meg.

Biztonságosabb azonban az előre utalás, hiszen nem kell kontaktba kerülni, de ha él a helyszíni fizetéssel, kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő.

Maximális elégedettség garancia kipróbálás nélkül is

Mivel a személyre szabott fotelek kiajánlása mindig magasság, súly és igények alapján történik masszázsfotel szakértőink által, ezért biztosan nem fog csalódni luxus termékeink kényelmében:

ügyfeleink eddig is rendeltek tőlünk akár kipróbálás nélkül is, és még nem volt olyan, aki ne azt kapta volna, amire igénye volt.

Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.