PRIME Masszázsfotel

  • ELÉRHETŐSÉG

    RAKTÁRON ✓

  • Régi ár:

    3.160.000 Ft.

  • AKCIÓS TAVASZI ÁR:

    2.300.000 Ft.

Prime video

A jólét szakértője

Jobban hiányzik az otthon, ha várja a PRIME. A fotel csúcstechnológiája a korszerű formatervezéssel ötvözve kínálja Önnek a teljes kikapcsolódás és egészségmegőrzés tapasztalatát. Lassítson a gyors iramon a saját „fészkében”, amit arra terveztünk, hogy valóra váltsa álmait!

PRIME

Fájdalommentes élet

Búcsúzzon el a kényelmetlen érzésektől: a PRIME masszázsfotel minden funkciója az Ön kényeztetését szolgálja, hiszen tetőtől talpig szó szerint minden testrészét kényelembe burkolja!

Hosszú munkanap után jól megérdemelt fizetség

A PRIME masszázsfunkciói segítenek abban, hogy levetkőzze a modern munkahelyi betegségek tüneteit. Viszlát nyakfájdalom, hátfájás vagy a helytelen testtartásból származó egyéb fájdalmak.

PRIME Masszázsfotel

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔

Testi-lelki felüdülés

Foglaljon helyet és játssza le kedvenc zenéit! A PRIME célja úgy ötvözni a technológia vívmányait a formatervezéssel és a kizárólagos kivitelezéssel, hogy ezzel teljes testi-lelki felüdülést biztosítson.

Egészséges életvitel

A modern orvoslás megerősítette, amit évezredek óta ismerünk: a dögönyözés jó hatással van az egészségre. A PRIME enyhíti a rohanó és stresszes létforma szövődményeit.

PRIME Masszázsfotel

A MINDENNAPI LUXUS

A PRIME masszázsfotelt 12 önműködő wellness-programmal láttuk el az Ön jólétének támogatására a nap első pillanatától kezdve az olyan estéken át, amikor nagy szükségét érzi pár perc kikapcsolódásnak. Ezeknek időtartamát könnyen személyre szabhatja és hozzá igazíthatja a napi programjához!

PRIME

Életünk egyik legfontosabb stresszforrása a technológia, hiszen folyamatosan sietünk, mindig sürget egy hosszú teendőlista. A PRIME forradalmasítja az egyenletet. Kutató és fejlesztő részlegünk a technológiát a felhasználó egészségének és jólétének szolgálatába állítja. Csak semmi stressz!

PRIME

KETTŐS SZERKEZET, HALMOZOTT HATÁS

A mélyszövetek masszírozására tervezett 3D típusú szerkezet tökéletes összhangban működik a fartáji és derékmasszázs-szerkezettel. Mi az eredmény? Egy olyan szinkronmasszázs, ami leképezi a szakképzett masszázsterapeuták mozdulatait!

NOBEL-DÍJAS ANYAGVÁLASZTÁS!

A Svéd Királyi Tudományos Akadémia Nobel-díjjal tüntette ki a grafén feltalálóját. A PRIME masszázsfotel grafén általi hősugárzó fűtőrendszer segítségével sokszorozza a masszázs hatékonyságát, serkenti a vérkeringést, csökkenti a fájdalomérzetet és az izommerevséget.

PRIME

Két hátmasszírozó tengely

Egyenes masszázssín

A masszázsszerkezet egyenes vonalban lefedi a teljes hátfelületet a nyaktól egészen a derékig.

Hajlékony masszázssín

A masszázssín szabadalmaztatott görbülete támogatja a gerincoszlop ívét, ami szükséges a minőségi Thai-masszázs élményéhez.

Prime Masszázsfotel

Az otthon melegének fészke

2010-ben két fizikus Nobel-díjban részesült a grafén felfedezéséért. Ez a szénnek egy olyan különleges formája, ami a kvantumfizika világából származó rendkívüli tulajdonságokkal bír.
Ebben az évben, a Komoder PRIME a grafént az Ön egészségének szolgálatába állítja. A szénalapú hővezető minden ismert anyag tulajdonságait messze felülmúlja. Az infravörös sugárzást a természetes egészségmegőrzés ideális terápiás eljárásának tartják.

PRIME Masszázsfotel

A formatervezés követi a rendeltetést

A külső formavilág egyszerűsége a kiváló kényelmet szolgáló belsőt rejti. A PRIME masszázsfotel formatervezése követi a Komoder által szabadalmaztatott technológiát, a rugalmas masszázssínt, ami új szintre emeli a masszázsélményt. Az elegáns alapanyagok, a kifinomult megvilágítás, és a multimédia funkciók összedolgoznak azért, hogy Ön a masszázsfolyamat kényeztetésével teljesen ellazuljon.

PRIME Masszázsfotel

Tökéletes az Ön lakása számára

A PRIME masszázsfotelnek a faltól számítva mindössze 5 cm elmozdulási távolságra van szüksége. Két, egyidőben működő rendszer segítségével az ülőke előre csúszik, a háttámla pedig ezzel szinkronban hátra süllyed, így képes a masszázsfotel egy teljes mértékben pihentető helyzetet felvenni, ami ugyanakkor helymegtakarítást is eredményez. A divatos formatervezésnek köszönhetően a PRIME masszázsfotel bármilyen helyiség központi elemévé válik.

PRIME Masszázsfotel

Egyedi, kiegyensúlyozott, megkülönböztetett

A PRIME elegáns vonalvezetésével és kontúrok használatával válik meghatározóvá a modernista esztétika kontextusában. A homorú és domború felületek egymást kiegészítő jellege a védettség és meghittség érzetét kelti.

PRIME

Elegáns illesztés

A masszázsfotel oldallemezeinek háromdimenziós hatású illesztésében olyan dizájnfogás mutatkozik, ami által a PRIME a legtöbb környezetbe feltűnésmentesen illeszkedik. Garantáljuk, hogy a PRIME masszázsfotel az Ön otthonának is részévé fog válni!

PRIME Masszázsfotel

Luxusanyagok

A kiváló minőségű, prémium anyagok kimerítő vizsgálatukat követően bizonyították, hogy mindenben megfelelnek a RoHS (veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozásáról szóló irányelv) szabványainak. A használt bőr, az erezett fa, a luxustermékekre jellemző kézi megmunkálás jegyei hordozzák.

PRIME Masszázsfotel

Az abszolút kényelem helye

Fejlett, környezetbarát anyagok

A PRIME fejlett poliuretán-alapú bőrfelületének finom tapintása esztétikus, érintése első pillanattól kezdve puha kényelmet biztosít. Nedves törlővel könnyen tisztítható. A PRIME minden tekintetben megfelel a környezetvédelmi és minőségi szabványoknak, ezt szavatolja az a tény is, hogy megalkotásában nem használtunk olyan anyagokat, amik a környezetet károsítják vagy a felhasználók egészségére veszélyt jelentenének. A veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozásáról szóló irányelv minden szabványának alkalmazására megkülönböztetett figyelmet szentelünk.

Egyedi formatervezésű párnák

A PRIME fejlett poliuretán-alapú bőrből készült párnái egyedi tervezésű, fonott kivitelezéssel készülnek. Kényelmét szolgálja egy, a teljes ülőfelületet fedő párna, egy nagy és egy közepes- párna a háta számára, és egy kispárna a feje alá. A PRIME garantálja, hogy testének minden centimétere a megfelelő támogatásban részesül. A PRIME párnákat úgy fejlesztettük ki, hogy segítsék a masszázsélmény személyre szabását. Amennyiben erősebben kívánja érezni a dögönyözést, elegendő eltávolítania a párnát, de ha tompítani kívánja a masszázsélmény erősségét, használja a rendelkezésére álló párnákat.

PRIME

Teljes irányítás egyetlen érintéssel

Az érintőképernyős távirányító lehetővé teszi, hogy a PRIME összes funkciójához könnyedén hozzáférjen, beleértve a mobileszközök csatlakoztatását is. Az ikonokat is nagy gondossággal választottuk ki azért, hogy minden intuitívan kézügyben legyen. A kartámlán 7 gyorsparancsgomb érhető el, amivel az alapvető funkciók könnyen irányíthatók.

PRIME Masszázsfotel

6 Masszázstechnika

Szinkronizált gyúrás és ütögetés


A masszázsgörgők a hát teljes felületén végzett szinkronizált gyúrás és ütögetés segítségével lazítják az izommerevséget.

Intenzív nyomogatás


A masszázsgörgők a hátsó meridián meghatározott akupresszúrás pontjait stimulálják folyamatosan. Az egyedüli nyomogatás, ami oldja a nyomást!

Mély Shiatsu


A masszázsgörgők lefele haladó nyomást gyakorolnak a hátsó meridiánra és ez által oldják az elzáródásokat.

Ritmikus kopogtatás


A masszázsgörgők ritmikus kopogtatás segítségével fel-le mozdulva stimulálják a hátsó meridián meghatározott akupresszúrás pontjait és ezzel lazítják el a hátat.

Könnyed gyúrás


Szabaduljon meg az izommerevség feszült érzésétől a könnyed mozdulatok révén. A masszázsgörgők forgómozdulatainak lazító hatását azonnal meg fogja érezni.

3D-típusú Shiatsu


A masszásgörgők 8 cm-es távon domborodnak ki a hát irányába és így biztosítják a meridiánok és energiacsatornák mélymasszázsát.

A PRIME tetőtől talpig jó gondját viseli!

Nyak


A csípő, emelő és húzogató mozdulatokat ötvöző kombinált masszázs tisztítja az elmét, javítja a memóriát és hozzájárul a jó közérzethez!

Vállak


A számítógép előtt töltött nap után tegye le a nehéz terheket, amik Önre nehezednek. A vállak nyomogatása és gyúrása a tökéletes masszázsprogram az Ön számára. Szabaduljon meg a fájdalomtól és a feszültségtől!

Lapockák


Ez egy érzékeny felület, ami gyengéd és innovatív terápia alkalmazását igényli. Az új fejlesztésű programunk tökéletes a lapockák edzésére és pihentetésére, gyógyhatását a teljes hátán érezni fogja.

Derék


A Thai nyújtómasszázs ellazítja a derékizmokat, erősíti a gerincoszlop izomzatát, hosszútávon hozzájárul a helyes testtartás támogatásához. Megelőzi a jövőbeli problémákat!

Talpak


A lábtartó 18 beépített légpárnája és a gyors hősugárzású grafén fűtőrendszer segíti a merev izmok ellazítását, serkenti a talpak és lábak vérkeringését.

A kidudorodásokkal textúrált három talpgörgő kiegészítő stimulálást biztosít a talp akupresszúrás pontjai számára.

Érzékeny a talpa? A PRIME masszázsfotel 5 erősségi fokozaton állítható légpárnás talpmasszázst kínál a felhasználók számára.

Lábak


A lábtartónak kettős rendeltetése van. Ez a szabadalmaztatott innováció támaszt nyújt és kétirányú nyújtást kínál, valamint önműködően alkalmazkodik a felhasználó magasságához.

Mellkas


Javítja a mellkas izmainak rugalmasságát és mobilitását, egy új nyújtási eljárás segítségével megmozgatja a teljes mellüreget. Végre könnyen fellélegezhet!

Arra a barátra is gondoltunk, aki nem hiányozhat

Életünk egyre nagyobb része zajlik mobilkészülékeinken. A PRIME segítségével továbbra is elválaszthatatlanok lehetnek. A masszázsfotel gyorsan összebarátkozik az okoskészülékével a Bluetooth-kapcsolaton keresztül, amivel a beépített hangrendszeren könnyen lejátszhatja kedvenc zenéit. Míg Ön a masszázsélménnyel töltődik, okoskészülékének akkumulátora ugyanezt teheti az USB-porton keresztül.

Sztereóhangszórók

Becsuknád a szemeidet és hagynád, hogy a PRIME teljes testet támogató légpárnái elröpítsenek? Hagyd, hogy mindez kedvenc zenéid kíséretében történjen, aminek dinamikus hangzását hűen közvetíti egyszerre több csatornán a beépített NICAM sztereó hangrendszer. A kikapcsolódás, az álomba merülés, a jólét tapasztalata egész a lélek mélyéig hatnak!

PRIME Masszázsfotel

Műszaki előírások és jellemzők

Időzítő Igen
Automatikus masszázsprogramok 12
Elektromosan állítható háttámla Igen
Lábmasszírozó egység Önműködő nyújtófunkcióval ellátva
Fartáji légpárnás masszázs Igen
Légpárnás vádlimasszázs Igen
Masszázsgörgők 3D
Hátmasszázs rendszer 2 független rendszer
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen
Hőhatás (fűtőfunkció) Hát és láb
Vezérlő Érintőképernyős táblagép
Vezérlő állvány Igen
VIDEÓ - Használati útmutató:
Szállítás & Beüzemelés:

Méretek

Méretek

Színek

Színek
RENDELJE MEG MOST A PRIME MasszázsfotelT

Válassza ki a kívánt színt:

Fizetési lehetőségek:

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Csúcs
F. Gábor / Érd
5 / 5 pont
Minden szempontból megfelel nekem és a családomnak. A dupla görgőrendszer valami elképesztő, mintha egyszerre 4 masszőr dolgozna a hátamon. A kialakítása tökéletesen illik a nappalinkba. Az, hogy ezt a fotelt válasszuk nem volt kérdés, csak a színen vitáztunk kicsit, de sikerült szerencsére kompromisszumot kötnünk és azóta is élvezzük ezt a luxust.
Hála
H. Andrea / Biatorbágy
5 / 5 pont
A masszázs nagyon jó, meg vagyok róla győződve, hogy a legjobbat választottuk. Elég hamar rájöttünk, hogy Magyarországon jobb terméket nem találunk. Csúcsmodell. Fontos volt számunkra a kialakítás, hiszen egészen alacsonytól, a nagytermetűekig mindenki használja a családban. Tökéletesen működik. A kedvencünk a Thai nyújtás program, ami véleményem szerint mindenkinek napi 1x legalább igénybe kellene vennie.
Profizmus
J. Endre / Debrecen
5 / 5 pont
Volt lehetőségem az ismerősömnél kipróbálni egy masszázsfotelt, abban a percben eldöntöttem nekem is kell egy. Akkor még nem tudtam milyen, honnan, csak hogy kell. Utána is néztem, megtaláltam a Komoder céget akik roppant profizmussal leszervezték nekem az egész folyamatot. Csak ki kellett választanom a számomra megfelelőt, a többiről ők gondoskodtak. Azóta is élvezem ennek a gyümölcsét.
Ajándék
G. Gábor / Cegléd
5 / 5 pont
A feleségemet leptem meg vele a 60. születésnapja alkalmából. Nagy volt az öröm, egész család odavan érte. Választásom azért esett a Prime fotelre, mert hosszútávon úgy gondolom ez az újgenerációs eszköz még hosszú ideig az élen lesz a piacon.