Komoder Masszázsfotelek - Tippek vásárlás előtt

Mire érdemes figyelni masszázsfotel vásárlása esetén?

Azért gyűjtöttük csokorba az alábbi kérdéseket, hogy Ön pontosan tudja, mit szükséges feltétlenül átgondolni egy masszázsfotel vásárlása előtt.

1. Bölcs dolog-e masszázsfotelt online vásárolni?

A megfelelő tanács birtokában biztonságos az online vásárlás. Győződjön meg róla, hogy az összes szükséges információ birtokában van-e, mielőtt meghozza döntését és leadja rendelését.
Győződjön meg róla, hogy az összes szükséges információ birtokában van-e, mielőtt meghozza döntését és leadja rendelését. Sok olyan szempont van, melyekre mindenképpen érdemes figyelmet fordítani, ezeket a lentiekben soroljuk fel.
Bár biztonságos masszázsfotelt online rendelni, mégis azt javasoljuk, hogy tesztelje le a masszázsfotelt, ha erre lehetősége van! A személyes kipróbálás során pontosan megtapasztalhatja, mit tud egy adott masszázsfotel,valamint a tesztelés során az is kiderülhet, melyik masszázsfotel illik legjobban Önhöz.

2. Hogyan tud meggyőződni arról, hogy a megfelelő masszázsfotelt találta meg?

Ön most éppen masszázsfotel vásárlásán gondolkodik, de nem tudja, milyet vegyen? Ebben az esetben érdemes alaposan előre tájékozódni.
Szakmai tanácsért, kérjük, forduljon egyik munkatársunkhoz vagy látogasson el valamelyik bemutatótermünkbe!

3. Milyen elvárásai vannak egy masszázsfotellel szemben?

Mindenki más-más céllal indul neki a masszázsfotel vásárlásnak. Van, aki pihenés céljából szeretne egyet, míg mások kimondottan azzal a céllal vásárolnának, hogy a masszázsfotel enyhítse a hátfájásukat.
Éppen ezért hasznos, ha tudjuk, mit nyújtanak az egyes fotelek a mi számunkra. Ma már a masszázsfotelek nagyon sok formában és méretben kaphatóak, ill. egy masszázsfotel ma már sokkal többet nyújt egy szimpla masszázsnál.
Például, ha Önnek a relaxálás az elsődleges, akkor ehhez ma már lehet olyan modern masszázsfotelt találni, melyben beépített hangszórók is vannak, így tehát Ön a kedvenc zenéjét hallgathatja Bluetooth-on keresztül a masszázs közben a telefonjáról.
Fentiek miatt érdemes jeleznie a vásárláskor, hogy milyen célra fogja használni a masszázsfotelt.
Javaslatokért és tanácsért konzultáljon szakemberrel!

4. Mennyit szán a vásárlásra?

Sokféle kialakítású és méretű masszázsfotelt lehet kapni, így természetesen az árak is széles skálán mozognak. Javasoljuk, hogy mielőtt körülnéz a modellek között, határozza meg azt az árkategóriát, melyet kényelmesnek érez. Ehhez kérje segítségül az aktuális árlistát!

5. Hol lesz a fotel helye?

Érdemes előre átgondolni, hova szeretnénk tenni a masszázsfotelt. A legtöbben a nappalijukban, a hálószobájukban vagy az otthoni irodájukban helyezik el a fotelt.
Gondolja át, vajon elegendő-e a hely a masszázsfotel számára? A legtöbb masszázsfotel nagyobb méretűre nyúlik ki működés közben, emiatt tanácsos információt kérni az iinduló és a maximális kiterjedési méretről.
Kérje a masszázsfotelek mérettáblázatát szakembereinktől.

6. Ki fogja használni a masszázsfotelt?

Célszerű átgondolni, ki fogja használni a masszázsfotelt.
Kizárólag Ön? Vagy van olyan családtag, aki szintén használni fogja? Minden egyes embernek mások az igényei. Amit az egyik ember kellemesnek tart, más valaki kevésbé. A bemutatótermi kipróbálás megoldást jelenthet erre a dilemmára.

7. Hogyan kerül kiszállításra Önhöz a masszázsfotel?

Számos típust a helyszínen kell összeszerelni, de távolról sem minden forgalmazó végzi ezt el Ön helyett. Sokszor fordul elő, hogy a masszázsfotel megérkezik egy dobozban és még csak akkor kezdődik az igazi munka.
Győződjön tehát meg arról, hogy biztosan nem éri meglepetés! Kérje a szakmai csapatunk által biztosított összeszerelést!
Jó hírünk az Ön számára, hogy cégünk a szállítást és az összeszerelést is ingyenesen végzi Magyarország egész területén.

8. Hol tudom kipróbálni a masszázsfoteleket?

Most jön a legfontosabb kérdés: Hol lehet kipróbálni a masszázsfoteleket?
Örömmel értesítjük, hogy masszázsfoteleinket a budapesti, valamint pécsi bemutatótermünkben tudják kipróbálni.
Címeink:

Budapesti bemutatóterem: 1055 Budapest, Nagy Ignác u. 16. Több információért, és időpontfoglalásért bizalommal hívják munkatársunkat a +36 30 012 4066-os telefonszámon.

Pécsi bemutatóterem: 7621 Pécs, Király u. 30. Több információért, és időpontfoglalásért bizalommal hívják munkatársunkat a +36 30 366 5028-os telefonszámon.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu