Bőr Masszázsfotelek

PU bőr vs. PVC bőr. A bőr minőségének fontossága

A Komodernél valljuk, hogy a termékeinkben használt anyagok számottevően befolyásolják az Ön általános tapasztalatát. A minőség iránti elkötelezettségünk nyilvánvaló a bőr kiválasztásában, amelyet masszázsfoteljeinkben használunk. Büszkén mutatjuk be Önnek a PU (poliuretán) bőr világát és azt, hogy ez miben különbözteti meg masszázsfoteljeinket a versenytársaktól.

PVC Leather Massage Chair
A PVC bőr lehet, hogy olcsóbb, de környezetvédelmi és egészségügyi aggályokat vet fel
PU Leather Massage Chair
A masszázsfotel PU bőrborítása kényelmes, tartós és könnyen tisztítható is. Emellett olyan érzés, mint a valódi, kiváló minőségű bőr

Antibakteriális és antimikrobiális PU bőr

Komoder masszázsfoteljeinket antibakteriális és antimikrobiális hatású PU bőrrel borítottuk. Ez a különleges bőr nemcsak tiszta és higiénikus masszázsélményt biztosít, hanem a fotel funkcionalitásához elengedhetetlen rugalmasságot is nyújt. Mivel a masszázs során a hátsó görgők több irányban mozognak, a PU bőrünk rugalmas és tartós marad, így egyenletes és kényelmes élményt nyújt Önnek.

Környezeti felelősségvállalás

Törődünk bolygónkkal, és igyekszünk csökkenteni a környezetre gyakorolt hatásunkat. Ezért választottuk a PU bőrt a hagyományos állati bőr helyett. A PU bőr választásával képesek vagyunk luxusérzést nyújtani Önnek, miközben védjük az állatokat és minimalizáljuk a környezeti lábnyomunkat.

A bőrminőség fontossága

Amikor masszázsfotelbe fektet, a bőranyag minősége kiemelkedően fontos. Ettől függ az Ön kényelme és a szék tartóssága. A folyamatos súrlódás és nyomás a masszázs során károsíthatja a rosszabb minőségű bőrt, csökkentve a fotel élettartamát. A Komodernél a legmagasabb minőségű PU bőr használatát helyezzük előtérbe, hogy az Ön elégedettsége még évekig tartó használat után is biztosítva legyen.

A PU bőr megkülönböztetése a PVC bőrtől

Bár sok cég "vegán bőrrel" vagy "műbőrrel" reklámozza a masszázsfoteleket, fontos megérteni, hogy a műbőrnek különböző típusai vannak. A két elsődleges típus a PVC bőr és a PU bőr. A PVC bőr, amelyet néhány gyártó általánosan használ, egészségügyi kockázatot jelenthet a ftalát lágyítószerek jelenléte miatt. Ezzel szemben a PU bőr biztonságos és fenntartható választás, amely puhaságot és rugalmasságot biztosít, ami a PVC bőrből hiányzik.

Összehasonlító táblázat: PVC bőr vs. PU bőr

Ahogy a táblázat is mutatja, a Komoder PU-bőr antibakteriális, antimikrobiális tulajdonságai, rugalmassága, fenntarthatósága és általános kényelme miatt ez az egyértelműen jobb választás. A masszázsfotel anyagának kiválasztásakor a minőséget és a felhasználói élményt helyezze előtérbe. Így válik a PU bőr az ideális választássá.

Műszaki adatok/Anyag PVC Bőr PU bőr
Antibakteriális tulajdonságok Korlátozott vagy teljesen hiányzik Jellemző
Antimikrobiális tulajdonságok Korlátozott vagy teljesen hiányzik Jellemző
Rugalmasság Kevésbé rugalmas Rugalmas
Környezeti hatás Környezetromboló hatású Fenntartható
Textúra Változó, általában sima Utánozza a bőr természetes érzetét
Tisztítás könnyűsége Kevésbé foltálló Foltálló
Élettartam Kevésbé tartós Tartósabb
Egészségügyi kockázat Káros ftalátokat tartalmazhat Ftalát-mentes
Lebomló képesség Nem lebomló Környezetbarát
Ár Olcsóbb Kissé Magasabb Költség
Alkalmas masszázsfotelek számára Nem biztosít megfelelő kényelemérzetet Kiemelkedő kényelemérzetet nyújt

Könnyen tisztítható

A klinikák, fitneszközpontok vagy gyógyfürdők ügyfelei számára a tisztaság fenntartása kiemelkedően fontos szempont. Termékeink PU bőrborítása kivételesen könnyen tisztítható antibakteriális törlőkendőkkel, így biztosítva a felhasználók számára makulátlan és higiénikus környezetet.

A Komoder elkötelezettsége a minőség iránt

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb minőségű PU bőrrel ellátott masszázsfoteleket kínáljuk Önnek. A PU bőrünk nemcsak puha és rugalmas, hanem ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződéseknek is, így biztosítva, hogy a fotel kiváló állapotban maradjon. Bár a kiváló minőségű PU-bőr miatt a PVC-bőrrel ellátott foteleknél kissé drágábbak lehetnek a termékeink, mi hiszünk abban, hogy megfizethető, kiváló minőségű lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek.

Hogyan ismerhető fel a PU bőr és a PVC bőr

Masszázsfotel vásárlásakor elengedhetetlen, hogy jól tájékozott legyen a kárpitozáshoz használt bőr típusát illetően. A műbőr két gyakori típusa, amellyel találkozhat, a PU (poliuretán) bőr és a PVC (polivinil-klorid) bőr. A köztük lévő különbségek megértése kulcsfontosságú a megalapozott választáshoz.

PU bőr: A kiváló választás

  • A természetes bőrre emlékeztető textúra: A PU bőr ismert textúrájáról, amely szorosan utánozza a valódi bőr kinézetét és tapintását. Gyakran texturált megjelenésű és sima felületű, ezért népszerű választás azok számára, akik értékelik a valódi bőr esztétikáját.
  • Könnyű karbantartás: A PU bőr kivételesen könnyen ápolható, minimális erőfeszítést igényel, hogy megőrizze makulátlan kinézetét. Rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, és kevésbé hajlamos a szennyeződésekre, mint a természetes bőr.
  • Vízálló: Ez a fajta műbőr vízálló, így további védelmet nyújt a kiömlött folyadékok és foltok ellen.
  • Poliuretán összetétel: A PU bőr, a poliuretán bőr rövidítése, hőre lágyuló polimerből készül. Kifejezetten az állati bőr fényűző megjelenésének és tapintásának utánzására tervezték, költséghatékony alternatívát kínálva.
  • Megfizethető és értékorientált: A PU bőr kiváló ár-érték arányt biztosít. A bőrszerű anyag előnyeit a magas árcédula nélkül kapja meg.

PVC bőr: Kevésbé kedvező több okból is

  • Vegyi összetétel: A PVC bőr, vagyis a polivinil-klorid bőr a műbőr egy másik típusa. Úgy jön létre, hogy a vinilcsoportok hidrogéncsoportjait kloridcsoportokkal helyettesítik. Ez a kémiai összetétel környezetvédelmi és egészségügyi aggályokat vet fel.
  • Kevésbé drága: A PVC bőrt gyakran az alacsonyabb előállítási költségei miatt választják, így megfizethetőbb alternatívát jelent. Ez a költségcsökkentő intézkedés azonban jelentős hátrányokkal jár.
  • Környezeti hatás: A PVC gyártása veszélyes dioxinok kibocsátásával és rendkívül mérgező klór felhasználásával jár. Ebből kifolyólag válik a PVC bőr környezetszennyező anyaggá, amelynek hosszú távú ökológiai következményei vannak.
  • Biológiai lebonthatóság hiánya: A PVC bőrből készült termékek selejtezés után nem bomlanak le, és akár évezredekig is megmaradhatnak a környezetben.
  • Kevésbé tartós és kevésbé kényelmes: A PVC bőr általában kevésbé tartós és kevésbé kényelmes a PU bőrhöz képest. Hiányozhat belőle az a puhaság és rugalmasság, amely kiváló ülésélményt biztosít.

Fedezze fel a PU bőr masszázsfotelek választékát

Bár a piacon kapható masszázsfotelek némelyike szövet és bőr keverékével rendelkezik, mi megértjük a választás lehetőségének a fontosságát. Akár a PU bőr sima textúráját kedveli a teljes fotelen, akár olyan modelleket választ, amelyek bizonyos területeken, például a lábtartónál vagy a hátpárnánál szövetet tartalmaznak a még élénkítőbb mélyszöveti masszázs érdekében, nálunk megtalálja a megfelelő masszázsfotelt.

TITAN II Masszázsfotel
Komoder TITAN II - A legújabb két független masszázsrendszerrel rendeklező, SL sínes masszázsfotel számos hatékony funkcióval.
Megnézem »
4 vélemény
KORLÁTOZOTT KÉSZLET
VELETA II Masszázsfotel
VELETA II masszázsfotel 4D masszázsgörgőkkel, 23 önműködő programmal, 11 masszázstechnikával, vezetékmentes gyorstöltővel és számos funkcióval ellátva.
Megnézem »
4 vélemény
Az új THERAPEUTIX masszázsfotel
A Komoder Therapeutixet az emberi testalkat alapos kutatása után terveztünk és gyártottuk. Bármilyen típusú felhasználó igényének megfelelő masszázsfotel.
Megnézem »
3 vélemény
KORLÁTOZOTT KÉSZLET
Az új EVEREST FLEX II masszázsfotel
A Komoder EVEREST FLEX II masszázsfotelt kifejezetten úgy tervezték, hogy még a magas felhasználók számára is kellemes élményt kínáljon.
Megnézem »
3 vélemény
NOVA DUO Masszázsfotel
A NOVA DUO újgenerációs masszázsfotel innovatív technológiával, ami 20 önműködő programot és 9 különleges masszázseljárást kínál a felhasználónak
Megnézem »
4 vélemény

Védje a befektetését: Miért van szüksége minden masszázsfotelnek huzatra?

Nem számít, hogy egy luxus PU bőr masszázsfotelt vagy egy költségkímélő PVC bőr modellt választ, van egy fontos kiegészítő, amit mindenképpen figyelembe kell vennie: a masszázsfotel huzat. A bőr, típustól függetlenül, nem biztos, hogy elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon a házikedvencek játékos bohóckodásának, mancsainak és karmainak. A Komodernél határozottan javasoljuk, hogy tájékoztasson minket, ha van háziállata, mert a masszázsfotel huzatba való befektetés olyan döntés, amelyet nem fog megbánni. Nem csak arról van szó, hogy megőrizze a fotel megjelenését, hanem arról is, hogy biztosítsa annak hosszú élettartamát, és megóvja a karcolásoktól, foltoktól és a háziállatokkal kapcsolatos kopástól. Masszázsfotel huzatainkat úgy terveztük, hogy biztosítsák a befektetésének megérdemelt védelmét, és biztosítsák, hogy a fotel makulátlan állapotban maradjon, még egy olyan háztartásban is, ahol macskák vagy kutyák élnek.

PVC Leather Massage Chair

A masszázsfotele bőrborításának megkímélése: Kerülje a napfényt és a párás levegőt

Ezenkívül azt tanácsoljuk, hogy masszázsfoteljét ne tartsa közvetlenül a napon vagy a szabadban. A közvetlen napsugarak és a magas páratartalom nagyobb hatással lehet a bőrborításra, mint gondolná. A túlzott napsugárzás hatására a bőr idővel kifakulhat, kiszáradhat és törékennyé válhat. A páratartalom penész és penészgomba kialakulásához vezethet, ami károsíthatja a bőrt és befolyásolhatja a masszázsfotel általános épségét. Annak érdekében, hogy masszázsfoteljének bőrborítása optimális állapotban maradjon, a legjobb, ha a közvetlen napfénytől és a túlzott nedvességtől védett, árnyékos, fedett helyen helyezi el. Ez az egyszerű óvintézkedés jelentősen meghosszabbíthatja a masszázsfotel élettartamát, és megvédheti befektetését.

Tűzálló Masszázsfotelek

A Komodernél Ügyfeleink biztonsága és kényelme a legfontosabb számunkra. Ennek érdekében professzionális tesztet végeztünk, hogy bemutassuk a kiváló minőségű masszázsfoteleink gyártása során használt környezetbarát bőranyagok tűzállóságát.

Tűzállósági vizsgálat

Közvetlen lángvizsgálatnak vetettük alá a termékeink környezetbarát bőrének mintáját, amelyet masszázsfoteleink gyártása során használunk. Ellenőrzött körülmények között az anyagot különböző távolságból lángnak tettük ki, hogy értékeljük reakcióját.

Eredmények

Az eredmények egyértelműek. A Komoder Masszázsfotelek környezetbarát bőre még akkor sem gyullad meg, ha közvetlen lángnak van kitéve, így bizonyítja tűzálló tulajdonságait. Ez a bemutató bizonyítja, hogy masszázsfoteleink nem csupán pihenést és kényelmet nyújtanak, hanem minden felhasználó biztonságát is szem előtt tartva készültek.

Elkötelezettségünk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan termékeket kínáljunk Ügyfeleinknek, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak. Tesztünk alátámasztja a Komoder innováció és biztonság iránti elkötelezettségét, hogy teljes mértékben megbízhass termékeinkben. Meghívunk, hogy nézd meg az alábbi videót, hogy szemtanúja legyél a tűzállósági bemutatónak, és többet megtudj a Komoder biztonság iránti elkötelezettségéről.

Rácz Jenő Michelin csillagos séf egy Komoder Masszázsfotellel regenerálódik minden nap.

Cirrus - Rácz Jenő ajánlásával

Vélemények - VIDEÓ

Demjén Ferenc szívből ajánlja a KOMODER Veleta II Masszázsfotelt

Egy Sportoló Véleménye a KOMODER Masszázsfotelről

Komoder Veleta II Masszázsfotel: Az Erős Masszázs Titka

KOMODER Masszázsfotel: Feszült Izomzat Elleni Megoldás

Komoder Focus III: Ügyfeleink Őszinte Véleménye

KOMODER Masszázsfotel: Testre Szabott Masszázsélmény

Az összes vélemény megtekintése
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu