A legjobb értékeléssel rendelkező masszázsfotelek

Fedezze fel Magyarország legjobb maszázsfoteleitA Komodernél hiszünk az első kézből származó tapasztalatok erejében. Ezért bátorítjuk ügyfeleinket, hogy vásárlás előtt próbálják ki masszázsfoteljeinket. Budapesti prémium üzletünk tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megtapasztalják a luxus kényelmet és a legjobb minőségű masszázsfotelek innovatív funkcióit.

A bemutatótermünk látogatóitól és a Trustpilot-értékelésekből kapott felbecsülhetetlen értékű visszajelzések alapján örömmel mutatjuk be a három legjobbnak ítélt masszázsfotelből összeállított válogatásunkat. A megfelelő masszázsfotel kiválasztása egy személyes utazás, amely az egész testének bevonását igényli, és mi itt vagyunk, hogy az út minden lépésénél eligazítsuk Önt. Fedezze fel az alábbi kínálatunkat, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő tökéletes masszázsfotelt, és tapasztalja meg, hogy miért kötelező mindenkinek ellátogatni erre az oldalra, aki Magyarországon masszázsfotel vásárlását fontolgatja.

A legjobb értékeléssel rendelkező, teljes testmasszázst kínáló, 3 piacvezető masszázsfotelünk

Ami ezt a három masszázsfotelt megkülönbözteti a versenytársaktól, az a kivételes minőség és teljesítmény. Míg sok 4D-típusú masszázsfotelnek nagyon magas az ára, a TITAN II, kettős masszázssínrendszerrel ellátott, ultra felszereltséggel rendelkező csúcsmodell, a THERAPEUTIX 4D és a VELETA 4D DELUXE csúcstechnológiát kínálnak megengedhető áron. Robusztus felépítésükkel, testreszabható masszázsbeállításaikkal és megfizethető áraikkal nem csoda, hogy kiérdemelték Magyarország legjobban értékelt masszázsfoteljei címet.

TITAN II Masszázsfotel
TITAN II - A legújabb két független masszázsrendszerrel rendeklező, SL sínes masszázsfotel. A pontos testbeolvasó rendszer, a 8 inch-es táblagép, a vezeték nélküli gyorstöltő, valamint a 24 önműködő masszázsprogram, a TITAN II-t jelenleg a leghatékonyabb masszázsfotellé teszik.
Megnézem »
4 vélemény
Az új THERAPEUTIX masszázsfotel
A Therapeutix a Komoder termékcsalád masszázsfotele, amelyet az emberi testalkat alapos kutatása után terveztünk és gyártottunk. Alapvetően a masszázsszerkezet tárolja az adatokat és a megoldásokat, hogy bármilyen típusú felhasználó igényének megfeleljen, a masszázst a művészet szintjére emelve.
Megnézem »
3 vélemény
VELETA II DELUXE
VELETA II DELUXE masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
Megnézem »
4 vélemény

VELETA II 4D DELUXE vs. THERAPEUTIX 4D

A VELETA 4D DELUXE masszázsfotel ötvözi a fényűzést és a gyakorlatiasságot. Tökéletesen megtervezett, és számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek a magyar fogyasztók körében a legjobb választássá emelik. A VELETA 4D DELUXE elegáns formatervezése ötvözve a kimagasló masszázsfunkciók kínálatával, semmi máshoz nem fogható, egyedi érzéki élményt nyújtanak. Az L-alakú masszázstechnológiának és a testre szabható masszázsmódoknak köszönhetően alkalmazkodik teste igényeihez, és ott nyújt enyhülést, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ráadásul versenyképes ára vonzóvá teszi az értéket keresők számára, anélkül, hogy a minőség tekintetében kompromisszum kötésére kényszerülne.

A THERAPEUTIX 4D masszázsfotel magasra emeli a mércét a masszázsterápia terén. Teljesítményéről és formatervezéséről híres, aminek köszönhetően elnyerte a csúcsminőségű relaxációs élményt kereső magyar vásárlók szívét. 4D masszázstechnológiája alkalmazkodik az Ön testének körvonalaihoz, személyre szabott masszázst nyújtva, amely oldja a feszültséget és a stresszt. A magas vagy nehéz testalkatú felhasználók értékelni fogják robusztus felépítését, míg a masszázsbeállítások a legkülönfélébb preferenciáknak is megfelelnek.

A megalapozott döntés megkönnyítése érdekében mellékeltünk egy összehasonlító táblázatot a VELETA II DELUXE és a THERAPEUTIX között, kiemelve az egyes fotelek egyedi jellemzőit. Böngéssze át az alábbi táblázatot, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő tökéletes masszázsfotelt.

Model
Masszázseljárások 7 (gyúrás, ütögetés I, ütögetés II gyúrás és ütögetés, shiatsu I, shiatsu II, vállfogás) 12 6
(gyúrás, kopogtatás, shiatsu, szinkronizált, ütögetés, shiatsu 3D)
Távvezérlés (távirányító) Kartámlán elhelyezett érintőképernyő
Hangvezérlés
8 inches táblagép
Hangvezérlés
Gyorsbillentyűk a jobboldali kartámlán
8 inches LED-kijelzős érintőképernyő
Hősugárzás Háton – a hősugárzó öv
elhelyezhető a mellkason is
Háton Alsó háton, lábakon
3 erősségi fokozatban állítható
Masszázsgörgők szána 4 4 8
(Kettős masszázssínrendszeren)
Légpárnák 36 dupla légpárna,
5 helyzetben állítható
38 24 dupla légpárna, 7 helyzetben állítható
Vádlimasszírozó görgők Igen
(bokarögzítővel)
Igen Igen
(4 / 2 oldalanként)
Vádligyúrás Igen Igen Igen
(3 erősségi fokozatban állítható)
Sebességfokozatok 5 5 6
Görgők közötti nyomtávolság szélességének fokozatai 3 5 3
Hátmasszírozó görgők erősségi fokozatai 3 5 5
Talpmasszírozó görgők erősségi fokozatai 3 4 4
Légnyomás szorítóerőssége 3 5 6
Önműködő programok száma 23 20 24
Ajánlott a következő felhasználók számára:
Magasság / cm 198 188 208
Súly / kg 130 120 140
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu