SUPERIA Masszázsfotel

Vélemények
 • Elérhetőség

  Raktáron ✓

 • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén ✓

 • Garancia 3 + 5 év ✓

 • Régi ár:

  2.080.000 Ft.

 • AKCIÓS TAVASZI ÁR:

  1.420.000 Ft.

 • MEGTAKARÍTHAT:

  660.000 Ft.

RENDELJEN MOST »
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

A felhasználó személyes igényeihez igazítható 3D-típusú masszázs.
A masszázsrendszer irányítása teljes mértékben az Ön kezében van

A masszázsfotel 3D-típusú technológiája lehetővé teszi, hogy a masszázsgörgők süllyedését távvezérlő segítségével személyre szabhassa. A 3D-típusú masszázs 5 erősségi fokozata közül választhat. Tapasztalja meg a mélyszövetek masszírozásának nyaktáji kényeztetését, vagy azt, ahogyan a görgők érezhetően javítják testtartását.

SUPERIA Masszázsfotel

Hangvezérlés

Parancsszóval utasítsa masszázsfotelét, hogy futtassa kedvenc masszázseljárását. Kikapcsolódhat anélkül, hogy a távvezérlő használata megzavarná. Minden elérhető parancs megtalálható a kartámlán, így Önnek mindössze ki kell ejtenie kedvenc parancsszavait.

SUPERIA Masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód (Zero Gravity)?

Ez a masszázshelyzet a súlytalanság tapasztalatát kínálja, amivel felhasználóink a teljes kikapcsolódásnak örvendhetnek. Az új SUPERIA masszázsfotel felépítése lehetővé teszi a súlytalansági üzemmód futtatását.

A súlytalansági üzemmód helyzetei

Amennyiben a „Zero Gravity” parancsot adja meg a hangvezérlő rendszeren keresztül, a masszázsfotel a csípőt és a vádlikat a vállakkal egyező vízszintes helyzetbe hozza. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

SUPERIA Masszázsfotel

Ön is keresi a teljes kikapcsolódás lehetőségét?

A dánok hygge-nek nevezik azt a korlátlan kikapcsolódást, amiben a kényelemérzet felülmúlhatatlan.

A Superia masszázsfotelt azért fejlesztettük ki, hogy ez a tökéletes kényelem rendelkezésére álljon a nap minden órájában.

Superia – a kényelem és kikapcsolódás szimbóluma

A Superia neve is sugallja, hogy ez a termék szuper jó minőségű masszázst kínál Önnek és családja számára. A legtöbb személy életstílusa rendkívül felgyorsult, és az egyedüli kikapcsolódási lehetőséget kizárólag a szabadság jelenti, de ez korántsem elegendő.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

Önműködő testhelyzetbeolvasás.
Állítható 3D-típusú masszázs

A 3D-típusú intelligens masszázsszerkezet tökéletesen követi a gerincoszlop természetes ívét. A 3 síkban állítható masszázsszerkezet a teljes gerinc menti izomzat mély masszírozását biztosítja. A paraspinális izomzat hatékony stimulálásával növelhető az izomtónus és javítható a testtartás.

SUPERIA Masszázsfotel

Beépített fűtőfunkció a tökéletes kikapcsolódás támogatására!

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően a SUPERIA masszázsfotel tágítja a vérereket, ezzel pedig támogatja a jólét és a kikapcsolódás tapasztalatát. A hát- és lábfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

A SUPERIA olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni!

A SUPERIA által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

Egy lábtartó egység, amit úgy terveztünk, hogy a vádlikat teljesen átölelje

Hasonló termékekhez képest a Superia 12 cm-el hosszabb vádlimasszírozó egységgel rendelkezik, ami egyidőben kínál hatékony lábmasszázst és gondoskodik a talpakról is. A SUPERIA által használt szerkezet nagyobb felületet fed le, ami a lábfejektől egészen a térdhajlatokig átfogó, minőségében és hatékonyságában felülmúlhatatlan masszázst kínál.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

A masszázsfotel széleskörű használata átíveli a kikapcsolódás és a rehabilitáció teljes skáláját. Számos érv szól a masszázsfotelek használata mellett

A masszázsfotel használatának egyik legfőbb hozadéka az a tény, hogy mély lazító hatás megtapasztalását teszi lehetővé. Emellett csökkenti az artériás vérnyomást, a pulzusszámot, és serkenti az anyagcserét.

A SUPERIA leképezi a szakképzett masszőr által végzett hagyományos masszázst egy masszázsgörgő-rendszer és légpárnák segítségével, ami az összes testrész kényeztetése által teljes masszázst kínál.

SUPERIA Masszázsfotel

Fényterápia

A belső fényérzékelő rendszerünket ért hatások határozzák meg testi működésünket. A színes fényterápia, amit chromoterápiának is neveznek, a fény hatását terápiás céllal használja az egészségállapot javítása érdekében.

A rendszeres masszázs természetes ritmusát összehangolt LED-fények követik, amiknek működése csökkenti a szorongást, a feszültséget és a depressziót tapasztalatát.

Vezetékmentes töltőtechnológia

A technológia világában közismert tény, hogy okoseszközeink folyamatosan velünk vannak. Műszaki fejlesztéseinknek köszönhetően új masszázsfotelünk lehetővé teszi, hogy mobiltelefonját vezetéknélküli kapcsolaton keresztül töltse fel.

SUPERIA Masszázsfotel

A Superia új szintre emeli a kikapcsolódás élményét!

A SUPERIA kipróbálása után teljesen megváltozik a jó masszázsról és a luxusélményről alkotott képe.

A masszázsfotel beolvassa az Ön testhelyzetét, ezzel személyre szabott, kiváló masszázsélményt kínál. A masszázseljárásokat hangvezérléssel irányíthatja, emiatt karjai a teljes masszázs ideje alatt lazíthatnak.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

Masszázsterápia és a zene gyógyító ereje!

Jól ismert tény, hogy a hangulatteremtő zene serkenti az endorfintermelést, ami javítja a közérzetet, enyhíti a fájdalomérzetet, és támogatja a tökéletes kikapcsolódás tapasztalatát. A zene elűzi a rossz gondolatokat, erősíti a jólét tapasztalatának nyugtató érzetét és előkészíti a szervezetét a pihentető alvásra.

A Superia Bluetooth funkciója lehetővé teszi, hogy a masszázsfolyamat alatt lejátssza kedvenc zenéit. A térhatású hangszórók tökéletesen visszaadják a zene dinamikáját és kiváló zenehallgatási élményt biztosítanak.

MŰSZAKI ADATOK

9 Önműködő wellness program 1. Csúcsmasszázs
2. Nyak- és vállmasszázs
3. Frissítő/élénkítő masszázs
4. Gerincoszlop pihentető masszázsa
5. Vérkeringés-javító masszázs
6. Thai nyújtómasszázs
7. Helyreállító masszázs
8. Mélyszövetek masszírozása
9. Rock&Recline - ringató masszázs
Masszázsrendszer 3D "SL", 130 CM
Masszázsgörgők közötti nyomtávolság 3 szinten állítható
Görgők erőssége 5 erősségi fokozaton és 8 cm-es süllyedési távon állítható
Görgők sebessége 3 fokozaton állítható
Masszázseljárások 5 egyedi eljárás
Vezérlési lehetőségek Távvezérlő
Súlytalanság dőlésszögének állítására használt joystick
Ünműködő üzemmódok kiválasztására használt gyorsgomb
Okos hangvezérlő rendszer
Légpárnás masszázs 66 légpárnával végzett átölelő masszázs
Lábmasszírozó görgők Vádli: 4
Talpak: 6 (Reflexoterápia)
Fűtőfunkció hát-, és vádli tájon
Időzítő állítható (5/10 perces időközökkel)
Méretek Alaphelyzet: 169 x 87 x 125 cm
Súlytalanság: 205 x 87 x 108 cm
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Superia a legszuperebb masszázsfotel!
T. Anita / Szombathely
5 / 5 pont
A masszázsfotel rendben, megbeszélt időre megérkezett. Minden nap használjuk, teljes mértékben kielégíti a kívánságainkat. Mind formailag, esztétikailag, valamint a masszázsfélék bőségességében. Külön köszönöm a rugalmasságát, amit a próbanap során tanúsítottak irányunkban.
Superia a legjobb ajándék!
B. Barbara / Csorna
5 / 5 pont
Nagyon tetszik, a szüleimtől kaptam ajándékba és hatalmas élmény, hogy egy ilyen fotel tulajdonosa lehetek, a bemutatóremben pedig az értékesítő mindenben a rendelkezésemre állt, segített kiválasztani a számomra tökéletesen megfelelő masszázsfotelt, amit azóta is szívesen használok én is és az egész család, az erős masszázs nagyon jót tesz a hátamnak a sok sport után. Kedvencem a nyújtó masszázs program. Ajánlom mindenkinek!
Legjobb!
B. Enikő / Vonyarcvashegy
5 / 5 pont
10/10, imádjuk a masszázsát, napi szinten használjuk. A legerősebb masszázsfotel amit valaha próbáltunk. Ajánlom.
Hasonló termékek
Jobban hiányzik az otthon, ha várja a PRIME. A fotel csúcstechnológiája a korszerű formatervezéssel ötvözve kínálja Önnek a teljes kikapcsolódás és egészségmegőrzés tapasztalatát. Lassítson a gyors iramon a saját „fészkében”, amit arra terveztünk, hogy valóra váltsa álmait!
megnézem »
4 vélemény
KOMODER FOCUS II Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített nfűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító nfunkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott nzenelejátszóval. Ízléses formatervezése tökéletesen igazodik Önhöz. Válassza a KOMODER II masszázsfotelt naponkénti használatra!
megnézem »
6 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés