SUPERIA Masszázsfotel

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067

A felhasználó személyes igényeihez igazítható 3D-típusú masszázs.
A masszázsrendszer irányítása teljes mértékben az Ön kezében van

A masszázsfotel 3D-típusú technológiája lehetővé teszi, hogy a masszázsgörgők süllyedését távvezérlő segítségével személyre szabhassa. A 3D-típusú masszázs 5 erősségi fokozata közül választhat. Tapasztalja meg a mélyszövetek masszírozásának nyaktáji kényeztetését, vagy azt, ahogyan a görgők érezhetően javítják testtartását.

SUPERIA Masszázsfotel

Hangvezérlés

Parancsszóval utasítsa masszázsfotelét, hogy futtassa kedvenc masszázseljárását. Kikapcsolódhat anélkül, hogy a távvezérlő használata megzavarná. Minden elérhető parancs megtalálható a kartámlán, így Önnek mindössze ki kell ejtenie kedvenc parancsszavait.

SUPERIA Masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód (Zero Gravity)?

Ez a masszázshelyzet a súlytalanság tapasztalatát kínálja, amivel felhasználóink a teljes kikapcsolódásnak örvendhetnek. Az új SUPERIA masszázsfotel felépítése lehetővé teszi a súlytalansági üzemmód futtatását.

A súlytalansági üzemmód helyzetei

Amennyiben a „Zero Gravity” parancsot adja meg a hangvezérlő rendszeren keresztül, a masszázsfotel a csípőt és a vádlikat a vállakkal egyező vízszintes helyzetbe hozza. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

SUPERIA Masszázsfotel

Ön is keresi a teljes kikapcsolódás lehetőségét?

A dánok hygge-nek nevezik azt a korlátlan kikapcsolódást, amiben a kényelemérzet felülmúlhatatlan.

A Superia masszázsfotelt azért fejlesztettük ki, hogy ez a tökéletes kényelem rendelkezésére álljon a nap minden órájában.

Superia – a kényelem és kikapcsolódás szimbóluma

A Superia neve is sugallja, hogy ez a termék szuper jó minőségű masszázst kínál Önnek és családja számára. A legtöbb személy életstílusa rendkívül felgyorsult, és az egyedüli kikapcsolódási lehetőséget kizárólag a szabadság jelenti, de ez korántsem elegendő.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

Önműködő testhelyzetbeolvasás.
Állítható 3D-típusú masszázs

A 3D-típusú intelligens masszázsszerkezet tökéletesen követi a gerincoszlop természetes ívét. A 3 síkban állítható masszázsszerkezet a teljes gerinc menti izomzat mély masszírozását biztosítja. A paraspinális izomzat hatékony stimulálásával növelhető az izomtónus és javítható a testtartás.

SUPERIA Masszázsfotel

Beépített fűtőfunkció a tökéletes kikapcsolódás támogatására!

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően a SUPERIA masszázsfotel tágítja a vérereket, ezzel pedig támogatja a jólét és a kikapcsolódás tapasztalatát. A hát- és lábfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

A SUPERIA olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni!

A SUPERIA által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

Egy lábtartó egység, amit úgy terveztünk, hogy a vádlikat teljesen átölelje

Hasonló termékekhez képest a Superia 12 cm-el hosszabb vádlimasszírozó egységgel rendelkezik, ami egyidőben kínál hatékony lábmasszázst és gondoskodik a talpakról is. A SUPERIA által használt szerkezet nagyobb felületet fed le, ami a lábfejektől egészen a térdhajlatokig átfogó, minőségében és hatékonyságában felülmúlhatatlan masszázst kínál.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

A masszázsfotel széleskörű használata átíveli a kikapcsolódás és a rehabilitáció teljes skáláját. Számos érv szól a masszázsfotelek használata mellett

A masszázsfotel használatának egyik legfőbb hozadéka az a tény, hogy mély lazító hatás megtapasztalását teszi lehetővé. Emellett csökkenti az artériás vérnyomást, a pulzusszámot, és serkenti az anyagcserét.

A SUPERIA leképezi a szakképzett masszőr által végzett hagyományos masszázst egy masszázsgörgő-rendszer és légpárnák segítségével, ami az összes testrész kényeztetése által teljes masszázst kínál.

SUPERIA Masszázsfotel

Fényterápia

A belső fényérzékelő rendszerünket ért hatások határozzák meg testi működésünket. A színes fényterápia, amit chromoterápiának is neveznek, a fény hatását terápiás céllal használja az egészségállapot javítása érdekében.

A rendszeres masszázs természetes ritmusát összehangolt LED-fények követik, amiknek működése csökkenti a szorongást, a feszültséget és a depressziót tapasztalatát.

Vezetékmentes töltőtechnológia

A technológia világában közismert tény, hogy okoseszközeink folyamatosan velünk vannak. Műszaki fejlesztéseinknek köszönhetően új masszázsfotelünk lehetővé teszi, hogy mobiltelefonját vezetéknélküli kapcsolaton keresztül töltse fel.

SUPERIA Masszázsfotel

A Superia új szintre emeli a kikapcsolódás élményét!

A SUPERIA kipróbálása után teljesen megváltozik a jó masszázsról és a luxusélményről alkotott képe.

A masszázsfotel beolvassa az Ön testhelyzetét, ezzel személyre szabott, kiváló masszázsélményt kínál. A masszázseljárásokat hangvezérléssel irányíthatja, emiatt karjai a teljes masszázs ideje alatt lazíthatnak.

SUPERIA Masszázsfotel
SUPERIA Masszázsfotel

Masszázsterápia és a zene gyógyító ereje!

Jól ismert tény, hogy a hangulatteremtő zene serkenti az endorfintermelést, ami javítja a közérzetet, enyhíti a fájdalomérzetet, és támogatja a tökéletes kikapcsolódás tapasztalatát. A zene elűzi a rossz gondolatokat, erősíti a jólét tapasztalatának nyugtató érzetét és előkészíti a szervezetét a pihentető alvásra.

A Superia Bluetooth funkciója lehetővé teszi, hogy a masszázsfolyamat alatt lejátssza kedvenc zenéit. A térhatású hangszórók tökéletesen visszaadják a zene dinamikáját és kiváló zenehallgatási élményt biztosítanak.

MŰSZAKI ADATOK

9 Önműködő wellness program 1. Csúcsmasszázs
2. Nyak- és vállmasszázs
3. Frissítő/élénkítő masszázs
4. Gerincoszlop pihentető masszázsa
5. Vérkeringés-javító masszázs
6. Thai nyújtómasszázs
7. Helyreállító masszázs
8. Mélyszövetek masszírozása
9. Rock&Recline - ringató masszázs
Masszázsrendszer 3D "SL", 130 CM
Masszázsgörgők közötti nyomtávolság 3 szinten állítható
Görgők erőssége 5 erősségi fokozaton és 8 cm-es süllyedési távon állítható
Görgők sebessége 3 fokozaton állítható
Masszázseljárások 5 egyedi eljárás
Vezérlési lehetőségek Távvezérlő
Súlytalanság dőlésszögének állítására használt joystick
Ünműködő üzemmódok kiválasztására használt gyorsgomb
Okos hangvezérlő rendszer
Légpárnás masszázs 66 légpárnával végzett átölelő masszázs
Lábmasszírozó görgők Vádli: 4
Talpak: 6 (Reflexoterápia)
Fűtőfunkció hát-, és vádli tájon
Időzítő állítható (5/10 perces időközökkel)
Méretek Alaphelyzet: 169 x 87 x 125 cm
Súlytalanság: 205 x 87 x 108 cm
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Superia a legszuperebb masszázsfotel!
T. Anita / Szombathely
5 / 5 pont
A masszázsfotel rendben, megbeszélt időre megérkezett. Minden nap használjuk, teljes mértékben kielégíti a kívánságainkat. Mind formailag, esztétikailag, valamint a masszázsfélék bőségességében. Külön köszönöm a rugalmasságát, amit a próbanap során tanúsítottak irányunkban.
Superia a legjobb ajándék!
B. Barbara / Csorna
5 / 5 pont
Nagyon tetszik, a szüleimtől kaptam ajándékba és hatalmas élmény, hogy egy ilyen fotel tulajdonosa lehetek, a bemutatóremben pedig az értékesítő mindenben a rendelkezésemre állt, segített kiválasztani a számomra tökéletesen megfelelő masszázsfotelt, amit azóta is szívesen használok én is és az egész család, az erős masszázs nagyon jót tesz a hátamnak a sok sport után. Kedvencem a nyújtó masszázs program. Ajánlom mindenkinek!
Legjobb!
B. Enikő / Vonyarcvashegy
5 / 5 pont
10/10, imádjuk a masszázsát, napi szinten használjuk. A legerősebb masszázsfotel amit valaha próbáltunk. Ajánlom.
Hasonló termékek
Jobban hiányzik az otthon, ha várja a PRIME. A fotel csúcstechnológiája a korszerű formatervezéssel ötvözve kínálja Önnek a teljes kikapcsolódás és egészségmegőrzés tapasztalatát. Lassítson a gyors iramon a saját „fészkében”, amit arra terveztünk, hogy valóra váltsa álmait!
megnézem »
4 vélemény
KOMODER FOCUS II Masszázsfotel 12 önműködő masszázsprogrammal, beépített nfűtőfunkcióval, hangvezérléssel, space saver (helymegtakarító nfunkció), súlytalansági üzemmód, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott nzenelejátszóval. Ízléses formatervezése tökéletesen igazodik Önhöz. Válassza a KOMODER II masszázsfotelt naponkénti használatra!
megnézem »
6 vélemény
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék. A LUXURY masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint 4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés