[2020-as modell] Komoder Bari masszázsfotel. SL masszázsrendszer, Bluetooth, fűtés és reflexológia. Egyedi funkciója- légpárnás fejmasszázs.

Vélemények
Komoder Bari masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlat igénylés
Hivjon most+36 70 233 0546
3D masszázsgörgők Reflexológia (talpmasszázs) Nulla gravitációs rendszer Hát és láb melegítés
Intelligens mechanizmus Testfelmérő funkció Bluetooth Fejmasszázs
Komoder Bari masszázsfotel
Komoder Bari masszázsfotel
Komoder Bari masszázsfotel
Komoder Bari masszázsfotel
Komoder Bari masszázsfotel

Gyúrásos nyak és váll masszázs. Látni fogja, hogy a tökéletes nyak és váll masszázs lehetséges. Imádni fogja a masszázstechnikát és órákat fog tölteni a masszázsfotelben.

Egy intelligens masszázsrendszer körkörös mozdulatait fogja érezni a vállán és nyakán, gyúrásos masszázs technikákat utánozva így a befeszült izmait teljes mértékben kilazítja.

Komoder Bari masszázsfotel

Gyúrásos derék és hát masszázs. Imádni fogja a masszázstechnikát és órákat fog tölteni a masszázsfotelben.

Az intellgens masszázsgörgők folyamatos körkörös mozdulatot végeznek az Ön derekán és hátán, egy professzionális masszőr technikáit utánozza azért, hogy tökéletes masszázst biztosítson az összes hát izmainak.

Komoder Bari masszázsfotel

Fűtőrendszer a hát és lábak számára + Reflexológia.

A fűtési mechanizmus a masszázs hatékonyságát hangsúlyozza ki, így elfelejtheti a hideg érzést a téli napokon. Ezzel a beépített fűtőrendszerrel a Bari masszázsfotel igazi kedvenccé válik. A szénszálas fűtő rendszerrel együtt a masszázsfotel reflexológiás talpmasszázst is kínál.

Komoder Bari masszázsfotel

Teljes testmasszázs légpárnákkal (váll, hát, farizom, kar, láb).

A légpumpák folyamatosan működnek azért, hogy a szükséges erőt biztosítsák a légpárnáknak. Úgy a relaxációs masszázs, mint az erős légpárnás masszázs abban segít, hogy Önnek egy élvezhető, frissítő, gyöngédebb vagy erősebb masszázsban legyen része.

Új funkció - Légpárnás fejmasszázs. Igazi öröm. Felejthetetlen masszázsélmény.

Komoder Bari masszázsfotel

A lábtartó automatikus hosszabbítható.

A lábtartó egy innovatív rendszerrel bír.

Egy teljesen új tervezésről beszélhetünk, ami kb.195-200 cm magas személyek számára is kényelmet biztosít. A Komoder Bari masszázsfotel ideális magas személyek számára is, és olyanoknak akiknek nagyobb lábtérre van szükségük.

Tökéletes magas felhasználók számára.

Komoder Bari masszázsfotel

Díjmentesen gondoskodunk a masszázsfotel szállításáról és beüzemeltetéséről. Itt az ideje, hogy Ön is részese legyen egy felejthetetlen masszázsélménynek.

Ingyenes szállítást és beüzemelést biztosítunk az ország egész területén.
Ön nem kell segítsen, a Komoder alkalmazottai segítenek.

Az Ön egészsége elsődleges.

Itt az idő, hogy a masszázsfotelt otthonában vagy akár az irodájában is használja. A hát egészsége és jólléte mindennél fontosabb.

Komoder Bari masszázsfotel
Méretek - Komoder Bari
Vásárolj most és fizess készpénzel vagy bankkártyával is fizethetsz kiszállitáskor!
Árajánlat igénylés

Leírás és műszaki jellemzők

Távirányító zseb Igen
Masszázsfotel súlya (Kg) 90 kg
Váll légpárnák Igen
Hát légpárnák Igen
Derék légpárnák Igen
Farizom légpárnák Igen
Kar légpárnák Igen
Vádli légpárnák Igen
Lábfej légpárnák Igen

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Jó választás volt!
-tól
5 / 5 pont
186 cm vagyok, nehezen találtam a magasságomnak is megfelelő masszázsfotelt. Ezzel a termékkel viszont, nagyon meg vagyok elégedve. A fizetés igencsak könnyen ment, elutaltam a pénzt és második napon már szállították is a fotelt. Bíztam bennük, ugyanis egy multinacionális vállalatról beszélünk akik egész Európában forgalmazzák termékeiket.
Leírhatatlan érzés!
-tól
5 / 5 pont
Mostmár biztosan tudom, hogy fölöslegesen óvakodtam a fotel megvásárlásával kapcsolatban. Olyan masszázs élményt nyújt, amilyet egy masszőr keze. A legjobb, hogy a nap bármelyik órájában elérhető és órák hosszat is használhatom. Köszönöm!
Idősek kedvence.
-tól
5 / 5 pont
Nagyszüleim évek óta hátfájással és séta utáni lábgörcsökkel küszködnek. A masszázsfotel szakértőre bíztam magam, így szüleim miután kipróbálták az ajándékot, izmaik kilazultak, és most sokkal könnyebben mozognak. Mindenkinek ajánlom, minden korosztálynak.
Remek csapat!
-tól
5 / 5 pont
Köszönöm a fiúk segítségét. Utalástól számítva a második napon már megkaptam a terméket. A szállítók percek alatt a lakásomba helyezték, beüzemelve. Legjobb választás a saját árkategóriájában. Csak így tovább!
értékelés: 5 / 5, -tól 4 ügyfelek
Hasonló termékek
Komoder Focus a legújabb 2020-ben kiadott masszázsfotel, 4 nagyon halk és mozgó 3D masszázsgörgővel felszerelve , amely a teljes hátat megmasszírozza. A Focus az új 135 cm "L" alakú rendszert használja és a leghosszabb masszázssugara van . A fotel néhány nagyon pontos programot tartalmaz: Stretch, Confort, Relax, Full Body , Váll és Nyak, Hát és Derék.
megnézem »
10 vélemény
A Victoria a legújabb fotel , amely 2020-ban volt kiadva,4 intelligens, nagyon halk  és mozgó masszázskézzel felszerelve a hát teljes masszázsának. A Victoria  az új 135 cm hosszú "L" alakú masszázsrendszert használja, amelynek a leghosszabb masszázs sugara van. A fotel bluetooth-al , USB portállal, negativ ion rendszerrel , audio rendszerrel és  gyors hátradöntési billentyűkkel van felszerelve.
megnézem »
6 vélemény
[2020-as modell] Komoder Everest 2020-as masszázsfotel hát fűtéses, bluetooth rendszerrel. Tökéletes magas emberek számára.
megnézem »
5 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa szerte.
Termékeinket tökéletes körülmények között tároljuk.

Biztonságos kezelés

A masszázsfotel nagy figyelemmel, mechanikusan van kezelve.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját flottával rendelkezünk,
munkatársaink szállítják ki a megvásárolt termékeket.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent mi végzünk. Csak üljön a masszázsfotelbe, máris élvezheti a masszázst!
Hagyd az adataidat és mi visszhívunk

Töltsd ki az alábbiakban adataiddal és a legrövidebb időn belül egy Komoder szakember felveszi veled a kapcsolatot, ahhoz, hogy azonosítsa azt a masszázsfotelt amelyre szükséged van. Tanácsadónk számitásba veszi a te magasságod és testsúlyod és azokét is, akik még a fotelt használni fogják.