3 masszázsfoteltípus, ami javítja az egészségállapotot



3 masszázsfotel típus

A masszázsfotelek közkedveltsége a jó hírnévnek köszönhetően rendkívül gyors iramban erősödött azoknak a körében, akiknek megerőltető munkaprogramjuk van. A széles felhasználói kör rohamos bővülését serkenti a lazítás és a javuló közérzet átfogó tapasztalata. A nagyteljesítményű masszázsfoteleket olyan különleges masszázsfunkciókkal és egyedi programokkal szereltük fel, amelyek igazi gyógyászati központtá teszik őket, támogatva az izmok és a keringési rendszer megfelelő működését. Pozitív lélektani hatásuk vitathatatlan, mivel relaxációt, jó közérzetet idéznek elő, elősegítik a pihentető alvást és megakadályozzák a túlhajszoltság okozta szorongás kialakulását. Ha úgy döntött, hogy kipróbálná masszázsfoteleink jótékony hatásaikat, de nem tudja, melyik modell a legmegfelelőbb az Ön igényeinek, akkor alább bemutatunk néhány masszázsfotel típust, ami segíthet meghozni a helyes döntést.

Inada masszázsfotelek

Az Inada masszázsfotel modellek kiváló nyújtási eredményeikről ismertek. Érdemes megemlíteni, hogy nagyszerű formatervezéssel rendelkeznek, könnyen integrálhatók bármely modern otthonba. A fedett teraszon elhelyezve igazán kivételessé varázsolhatnak egy kellemes estét, de a különleges masszázsfunkciók is tökéletessé teszik ezeket az eszközöket.

A masszázsfotelek nagy hatékonyságát a tervezés és a kivitelezés módja biztosítja; a működésük mögött álló elveket tapasztalt orvosok és sportoktatók bizonyították. A beépített masszázskarok lehetővé teszik a hagyományos masszázsfolyamatok futtatását, amelyek segítenek az izmok ellazításában. Továbbá képesek nyújtó mozdulatokat végezni, amelyek javítják az izomszövetek aktivitását és serkentik a perifériás vérkeringést. Az Inada masszázsfotelek teljes testmasszázst és átfogó jóllétet kínálnak.

Tokuyo masszázsfotel - a relaxáció új koncepciója

A Tokuyo masszázsfotel funkciói annyira összetettek és hatékonyak, hogy újraírják a relaxáció fogalmát. Ha egyszer kipróbálja ezt a masszázsfotelt, óhatatlanul beleszeret.

A masszázsfotelt masszázskarokkal és masszázsgörgőkkel szereltük fel, amelyek javítják az izmok egészségét azáltal, hogy elősegítik az izomkötegek jó vérellátását. A masszázs a kívánt intenzitással végzett gyúró mozdulatokkal segít ellazítani az ágyéki területeket. Egy ilyen intelligens masszázsfotel nemcsak relaxációs és izomlazító mozdulatokat végez, hanem azonosítja az idegközpontokat és erőteljesebben hat rájuk. Ha a Tokuyo termékcsalád egyik modelljét választja, személyre szabott kezelést élvezhet, mivel a masszázsfotel testsúly- és magasságérzékelő funkciókkal van felszerelve, és az Ön alkatának sajátosságaihoz igazodik. Azt is tudnia kell, hogy a masszázsfotelt elláttuk a legújabb Bluetooth-csatlakoztatási technológiával, így vezetékmentes formában élvezheti kedvenc zenéjét. Egy ilyen masszázsfotellel megteremtheti a saját pihenésének és kikapcsolódásának oázisát.

A Komoder masszázsfotelek, több mint ergonomikusak

A legújabb Komoder masszázsfotel modellek olyan formatervezési változásokon mentek keresztül, amelyek egységes megjelenésű, kompakt termékké fejlesztették őket. Ez a részlet kulcsfontosságú a magas fokú ergonómia szempontjából. A Komoder márkájú készülékek egyedülálló élményt nyújtanak a teljes test számára, a karok, a lábak, a hát, a fenék változatos masszázseljárásokat tapasztalhatnak, ezek pedig teljes kikapcsolódást biztosítanak. A masszázsszerkezet mozdulatai segítenek megszabadulni a migréntől és a napközben felgyülemlett feszültségtől.

A masszázsfotelt számos kiegészítővel és funkcióval szereltük fel, amelyek javítják a felhasználó általános egészségi állapotát.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés