Egészségügyi problémák, amelyeket egy masszázsfotellel tudsz kezelni

Az egészségügy területi szakemberek megerősítik, hogy ezek a masszázsfotelek segíteni tudják a használókat ,hogy megszabaduljanak számos problémától : hátfájás, emésztés, fejfájás, álmatlanság, szorongás, depresszió és egy bő választékú más gyakori betegség.

Egy masszázsfotel segíthet a testben lévő véráramlás javításában, tény ami több szempontból is előnyös lehet. Mivel a véráramlás és a nyirokrendszer segít a szervezetben lévő toxinok eltávolításában , egy gyógymasszázs segít a véráramlás és nyirokrendszer növekvésében , amelyek segítenek hatékonyabban eltávolítani a szervezetben lévő toxinokat. Sok személy számos pozitív eredményt jelentett egy masszázskészülék rendszeres használata után. Fontoljuk meg ezeket az egészségügyi előnyöket, amelyeket egy masszázsfotel vagy gyógyászati masszázs szék nyújt:

 

Mijen hatással van egy masszázsfotel napi használata

  • Csökkent izomgörcsös problémák
  • Fáradtság érzés csökkentése- egy általános jó érzés
  • Növelt energia a nap folyamán
  • Növekedett mozgékonyság és rugalmassága képesség egy gyorsabb elalváshoz és egy pihentető alvásban lehet része
  • Javítja a légzést
  • Csökkenti a mindennapi stressz szintet
  • Megnövelt képesség,hogy megfelelő képpen válaszoljunk a stresszes helyzetekre.
  • Magasabb tónus
  • Székrekedés krízisek csökkentése vagy eltávolítása.

Akár azok a személyek is, akik csak enyhe depresszió formával szenvednek, jobban érezhetik magukat egy masszázsfotel használata és lazítása után, mivel egyes depresszió formák közvetlenül a fájdalom és kényelmetlenségnek az eredménye, sok más betegséggel társulva.
Következtetésképpen, egy masszázsfotel sikeresen segíthet, hogy fenntartsa egészségi állapotát és teljesen élvezhesse az élet szép dolgait.

Masszázsfotel az izomfájdalmak enyhítésére

Az Amerikai Gyógytornász Orvosok Főiskolája és American Pain Society a masszázst ajánlja mint módszer a krónikus fájdalmak enyhítésére. A gyógymasszázs szakemberei specifikus technikákat használnak ,hogy a feszült meg megerőltetett izmokkal dolgozzhassanak. Egy masszázsfotel sok olyan alaptechnikákat végez, mint amijent egy szakértő gyógyász használ és bármej pillanatban a lakásod kényelmében lehet használni.
Ha izomfájdalmad van, feszült hát – az azonnali kezelés általában különböző tabletták beadását tartalmazza, jég használata és az erőfeszítés elkerülése 1-2 napig. A következetes fájdalom más egészségügyi problémákból is indulhat mint például artrózis vagy porckorongsérv, olyan problémák, amelyeket egy orvos kell felbecsüljön. A kezeslés, masszázst foglalhat magába az izmgörcsök és fájások eltávolítására. A masszázs segít az izomfájdalom enyhítésében , test ellazításában és eltávolítsa a feszültséget. Egyes masszázstípusok azért voltak kitalálva ,hogy előnyöket nyújthassanak a test egészségének, mint például immunrendszer stimulálása, emésztés javítása, fejfájások megkönnyebbítése , stímulálja a keringést és segít a kisebb depressziók felügyeletében.
Egy masszázsfotel használata öt állandó elönnyel van az egészségre:

 

1. Kiegyenesíti a hátgerincet és csökkenti az idegekre való nyomást.
A szék hátradöntési opciója csökkenti a hátgerincre való nyomást a hát vízszintes támogatásával . A csigolyák területén lévő fő idegek egészen a test periférikus területéig el vannak lazítva , kéz és lábujjakat beleértve. A hátgerinc meg az elmozdult csigolyák területén lévő feszültség összehúzodást végezhet az idegekre. Amint az izmok ,amelyek a csigolyákat támogatják ellazulnak, megengedik a csigolyák természetes sorakozását. Amiután az izmok, amleyek a csigolyákat támogatják ellazulnak , a hátgerinc természetesen visszaáll normál állapotába, a nyomás eltűnik és az ideg ingerek egészen a test végtagjáig fognak mozogni.

 

2. Ellazítja az izmokat és segít a testtartás helyes fenntartásában.
A masszázsfotelek célja az, hogy egy adott izom csoportokra cselekedjenek ahhoz, hogy a fájdsalmat enyhítsék. Amint az izmok kezdenek ellazulni , a testtartás is helyes kezd lenni. Az ellazult izmok megengedik a szervezet magas mobilitását. Egy természetes hajlam a fájdalom enyhítésében , egy másik izomkészlet használatával történik. Ez általában egy indokolatlan nyomást végez az izmokra és a szomszédos ínszalagokra. Például, egy csípőfájdalom egy helytelen testállásra késztethet valakit, ahhoz, hogy csökkentse a nyomást a fájdalmas területről. A nyak és váll izmai feszültek lehetnek egy helytelen testtartástól vagy a súlytól, amelyet általában a hátgerinc alsó részén lehet visszaérezni. Egy masszázsfotelben történő masszázs után sok személy úgy érzi, hogy javult a tartásuk és egyensúlyuk.

 

3. Segít a stressz eltávolításában.
A stressz nem csak a mentális egészséget befolyásolja, hanem a fiziológiai egészségre is hatással van. A stressz álmatlanságot, étvágytalanságot és magass vérnyomást okozhat. A stressz enyhítése csökkenti a vér kortizol szintjét , amely segít a vérnyomás szabályzásában.

 

4. Javítja a keringést. Létfontosságú egy jó keringés.
A vér oxigént és tápanyagokat szállít a sejtekhez és szervekhez és eltávolítja a toxinokat. A feszült izmok nyomást okozhatnak a véráramlás szintjén. Az izmok ellazításával a vér könnyen elér a szövetekhez és szervekhez. A Mayo Klinika tanulmányokat jelent be ,amelyek azt javasolják,hogy az immunrendszer megerősül a masszázs által.

 

5. Stímulálja az endorfinok szbadon bocsájtását a szervezetből.
Az endorfinok neurotranszmitterek ,amelyek segítenek a fájás felfogás csökkentésében és csökkentik a stressz hatásait. Az endorfinok stímulálják a szervezet jólét érzetét és javítja az immunérzékelést. A tanulmányok megmutatták,hogy a masszázs, endorfin váladékot vált ki.
A masszázsfotelek nem csak a fájdalmat csökkentik, hanem csökkentik a stresszes állapotot és segítenek ellazulni. Egy masszázsfotel használata pozitív hatással lehet a test fizikai és a mentális egészségére.

Mijen gyakran kéne egy masszázsfotelt használj?

Az egyik leggyakoribb előítélet , amelyel ezen a pályán találkozunk ,azokra az emberekre hivatkozik, akik úgy vélik,hogy a masszázsfotel egyszerűen egy különcség vagy egy szeszély és csak a magas jövedelemmel rendelkezőeknek felel meg. Gyakran a masszázs olyan aktivitásként van tekintve , amelyet csak azárt végzel,hogy kényeztesd magad, legfőképpen a szabadságok idején. Teljesen hibás! Egy professzionális masszázsfotel , mint amijeneket a Komoder cég forgalmaz, több szempontból is egy előnyös befektetést jelent, mivel segít hogy örvendj a meglepő eredményeknek.
Egy masszázsfotelt rendszeres használata után érezni fogod a szervezetre ható jótékony hatását ahhoz, hogy csökkentse a hát, nyak és lábfájást, segít hogy ellazulj, megszabadulj a fáradtságtól és a nap folyamán összegyűlt stresszes állapottól.

 

Egy masszázsfotel használatának gyakorisága

Azon gondolkozol, hogy egy masszázsfotelt beszerezz magadnak és családodnak, viszont nem tudod, hogy mennyire gyakran jó használni ? A válasz nagyon egyszerű: akkár hányszor is szeretnéd! Vagy jobban mondva, minél többet lehetséges! Egy masszázsfotel fő előnye az, hogy bármely kontextusban lehet használni , a nap bármely pillanatában anélkül , hogy egy szakképzett szalonhoz vagy spa központhoz lenne szükséges elmenned.
Ha mégis egy útmutatóra van szükséged ebben a szempontban, íme pár hasznos információ!

 

A fájdalom enyhítésére

Abban az esetben, ha fizikai fájdalmakkal küzdesz, mint például hátfájás, váll vagy nyakfájás, ajánlott,hogy heti 6-7 masszázs értekezletben legyen részed. Élvezz minden fokozatot és elemezd hogyan reagál a szervezet a kezelésre, szükségletek szerint illesztve hozzá a masszázs programot. Rövid időn belül egyensúlyt találasz és észreveszed, hogy a problémás területeken lévő feszültség és merevség állapot eltűnik.

 

A stressz eltávolítására

Ha stresszes vagy, egy szorongó perióduson méssz keresztül és teljes lazításra van szükséged, egy masszázs értekezlet jól van jőve akkárhányszor úgy érzed, hogy a stressz a napi aktivitásaid hatékonyságára van hatással. Normálisan, egy masszázsfotelben történő terápiás értekezletet heti 2-3 alkalommal végezhető. A legjobb eredményeket akkor éred el, ha a masszázsfotelt este, alvás előtt használod.

3 gyakran megtalálható technika a masszázsfoteleknél

Az egyik legfontosabb kritérium ,amelyet figyelembe kell venni egy masszázsfotel beszerzése előtt , a technika amelyet használ. A legfontosabb technikák közül, amelyet a masszázsfotelek használnak megemlítjük: Shiatsu, Kenbiki és a Svéd. A következőekben , felfedezheted külön-külön mindegyik technika előnyeit.

 

Shiatsu masszázs

A Shiatsu, amely tű nélküli akupunktúrának is van nevezve vagy japán fizioterápiának, olyan masszázstípus,amely a testen lévő több tucat pont munkájának nyomását feltételezi. A Shiatsu szó etimológiája a “shi” kifejezésből jön -ujj, valamint “atsu” , amely nyomást, nyomkodást jelent . A Shiatsu masszázs célja, akkár az akupunktúra esetén is az, hogy visszaállítsa az emberi test energetikai egyensúlyát elzáró pontok felszabadításával- “tsubo”. A fő ötlet a Shiatsuban az, hogy egyes egészségügyi problémák akkor jelennek meg amikor a testünkben lévő energia áramlás elzárodik. A Shiatsu masszázson keresztül ilyen elzárodások kiküszöbölhetőek és a testben lévő energia áramlás javítható. A Shiatsu masszázsnak az a célja, hogy egyensúlyt találjon a Yin és Yang között , két alapvető koncepció a kínai kultúrában és filozófiában, amelyek a bennünk létező negatív és pozitív energiákra hivatkozik.
A Shiatsu masszázs inkább egy spirituális tapasztalat, mint fizikai. Amikor a testben létező energiák egyensúlyban vannak , az emberek egészsége és jóléte (well-being) nagyon sokat javulhat. A Shiatsu úgy szakértő gyógyászok segítségével történhet, akik a masszázs idején különböző testrészüket használják – ujjakat és lábujjakat , könyék és láb , valamint a különleges masszázsfotelek segítségével. A fotelek a test különböző területeit maszírozzák , mint például a nyak, csipő, hát, vádlik, talp és sarok, olyan mechanizmusok segítségével mint a légpárnák és masszázsgörgő rendszerek. A masszázsfoteleknek számos funkciója és programja van , úgy, hogy minél több szükségletnek tudjon megfelelni.

 

Kenbiki masszázs

A Kenbiki a Shiatsu masszázs egyik formája , amely nem feltételezi a testben lévő energetikus meridiánok közvetlen kezelését, hanem az a célja, hogy javítsa a testben lévő kevésbé harmónikus energiák minőségét. A Kenbiki terápia kezeli a szenvedésben lévő izmokat és izületeket. A Kenbiki nem jelenti az izmok maszírozását , hanem az izületek stimulálását. Az idők folyamán a Kenbiki masszázs nagyon hatékonynak bizonyult különböző problémák kezelésében , mentális szinten is. A hátfájások, feszült vállak , fáradtság, depresszió és székrekedés , néhány a problémák közül , amely enyhíthető vagy gyógyítható a Kenbiki terápián keresztül.

 

Svéd masszázs

A Svéd masszázs (klasszikus masszásként is ismert) az egyik legelterjedtebb terápiás technikát képviseli a világról. A Svéd masszázs a test “gyúrását” és széles mozdulatok alkalmazását jelenti, hogy a szervezet vérkeringését stimulálja. A svéd masszázstechnika az izmok súrolását jelenti a véráramlás szív iránya fele. A Svéd masszázs a vérkeringés stímulálása melett segít a testben lévő feszültség eltávolításában vagy az érzelmi stressz csökkentésében.

A legelőnyösebb masszázstípusok

Mi lehetne csodálatosabb egy hosszú munkanap után, mint egy masszázs? Ellazítja izmaid és segít ellazulni, akkár ha egy masszázsfotelt választasz vagy akkár egy professzionális szalont. Emelett, minden orvos ajánlani fogja a masszázst nem csak mint lazító módszer, hanem mint terápia is. Így, ha hát vagy váll fájdalmakkal küzdesz vagy bármely más sérelem, a masszázsal történő terápia egy első fantasztikus lépés a gyógyulásra. Mindenek előtt viszont kell ismerj néhány masszázs technikát és mijen hatással lehet az egészségedre.

 

Svéd masszázs

A svéd masszázs egy olyan típus, amelyet bármely klinika , edzőterem vagy spa központ nyújt. Annyira ismert lett, hogy standardnak van tekintve. Egy hidratáló testápoló vagy masszázsolaj segítségével , a gyógyázsok kiterjedt mozdulatokkal indulnak, majd következik, hogy a problémás területekre öszpontosítsanak. A svédmasszázs a test teljes izomzatának lazítását biztosítja és egy sérelem utáni gyógyulásban javasolt.

 

Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs gyakorlatilag egy svéd masszázs ahol a masszázsolajba illóolajokat csepegtetnek. Az illóolajok növényekből vannak kivonva és csodálatos aromákba borítanak , amelyek segítenek hogy ellazulj és meggyógyulj. Az aromaterápiás masszázsok jótékony hatással lehetnek rengeteg problémában mint például álmatlanság, migrénok, hátfájás és akkár premenstruális tünetekben. Mielőtt egy ijen masszázstípusra beprogramálnád magad , javaslom, hogy meggyőzödj arról ,hogy nem vagy allergiás azokra a növényekre, amelyeket az olajokban használnak.

 

Shiatsu masszázs

A Shiatsu masszázs egy régi japán terápia forma, amely azzal jár, hogy a masszőr nyomást gyakorol egyes testpontokra, ritmikus sorrendben az ujjak, kéz meg a könyék segítségével. Minden nyomáspont körülbelül 8-10 másodpercig van nyomkodva és nem használnak olajokat. A Shiatsu masszázs jótékony hatással van artrózis, álmatlanság, hát és nyakfájás esetén vagy az orrmelléküreg problémákban.

 

Vulkánköves masszázs

Ahogy a név is javasolja, a vulkánköves masszázs magába foglalja a test konkrét pontjaira való felmelegített kövek elhelyezését. A meleg segít az izmok ellazulásában úgy, hogy a gyógyász könnyebben kezelhesse az izomfeszültséget. Mielőtt egy ijen masszázstípusra beprogramálnád magad, javasoljuk ,hogy előbb kérd orvosod tanácsát. Olyan egészségügyi problémák mint cukorbetegség, szívbetegség vagy visszér , kellemetlen érzést okozhatnak a vulkánköves masszázs esetén.

 

Thai masszázs

A legerőteljesebb masszázstípus ebből a listából, a thai masszázs a jogát is beavatja, passzív nyújtás és izmokra ható nyomás. Egy yoga órával lehet összehasonlítani , más különleges erőfeszítés nélkül- a gyógyázs foglalkozni fog a mozgásokkal, nyújtásokkal amelyeket végzel. Ez a masszázs típus tökéletes izomgörcsök és hátfájások gyógyításában és segít egy jo egyensúly fenntartásában és hogy megszabadulj a migrénektől.

Minden amit a masszázsfotelekről tudnod kell!

Egy pillanat lazítás egy hosszú munkanap után, minden amire vágyhatsz. Egy fantasztikus tapasztalat, amikor haza érve kedvenc masszázsfoteledbe sűlyesztheted magad, de ehhez egy olyan masszázsfotelt kell választanod, amely megfelel a te és a családod szükségleteinek. Függetlenül attól, hogy a költsévetésről van szó, funkciókról , kinézetről vagy más személyes kritériumokról, ha nem találkoztál még egy masszázsfotellel, itt megtalálhatód a legfontosabb információkat róla.

Első sórban tudnod kell, hogy a masszázsfotel nem egy olcsó befektetés . Ugyanakkor egy olyan pálya ,ahol megfizeted a minőséget és ha egy hatékony masszázst szeretnél és érdekes funkciókat, lehetséges ,hogy egy tágasabb költségvetésre lessz szükséged. Azonban ez a befektetés vissza tér- ritkábban fogsz szaki masszőrhöz fordulni a városban, amikor a lakásod saját kényelmében kaphatsz egyet.

Az első tényező amit ki kell próbálj, az a kényelem. A komoder.ro egy bő fantasztikus fotel választékkal rendelkezik, az összes fotel kényelmes , de amíg nem próbálod ki, nem tudhatod,hogy mejik felel meg a legjobban neked. A kényelemért figyelembe kell venni, hogy a fotel mijen állítási opciókkal rendelkezik. Ezek lehetnek a hátnak, ülésnek és lábnak. Minél több beállítást tudsz végezni egy fotelnél, annál kényelmesebbé válik neked. A legjobb az, hogy látogasd meg a bemutató üzleteinket ,hogy kipróbálhasd a foteleket egy autentikus érzésért.

Ne felejtsd el számításba venni a masszázs teljesítmény tényezőjét. Az emberek különböznek, ha te egy élénk masszázst kedvelsz , ez nem mindenkire vonatkozik. A saját preferenciától függően , választhatsz egy olyan fotelt, amely egy gyengébb masszázsra képes , finom, vagy egy olyant, amely egy durvább masszázst végez, élénkebb vagy egy olyant, amely mindkettőt tudja. Ezzel kapcsolatosan ne habozz megkérdezni a Komoder.ro személyzetét a masszázsgörgők pozíciójárol is- egy plusz tényező lehet!

Az első dolog amit meg kéne kérdezz, a masszázsprogramokra vonatkozik. Minél több van, aszerint a fotel ára is növekszik. Egyes foteleknek külön kar és lábmasszázs funkciója van. Szintén , kiválaszthatod a masszázs időtartamát és intenzítását.

Érdeklődj a légmasszázsos opció után. A rezgéses masszázs, a klasszikus, görgős, egy durvább masszázs technika. Bár csökkenteni tudod a masszázs intenzítását, jó hogy érdeklődj a légfúvokás vagy felfújható párnákkal történő masszázs után, amely egy nyugodtabb masszázs típus.

Ha melegítést is szeretnél , a hőfunkció plusz költségekkel jár. Mégis, a meleg ellazítja az izmokat ,így jobban ellazulhatsz, a masszázs meg annál is mélyebb.

Nagyon fontos a kinézet is. Végülis ez a fotel a lakásodban fog állni és a többi bútordarabbal is össze kell illjen. Komoder.ro nagy színválasztékkal rendelkezik , feketétől , világos bézs, camel barna és más árnyalatok, fekete fém , ezüst és barna példányokkal kísérve .

Ezek a legáltalánosabb és hasznosabb információk amelyeket tudnod kell és amelyeket számításba kell venni akkor, amikor egy masszázsfotelt választasz. Ténylegesen, a részletek teszik a különbséget , de ha nem értesz egyet a fentebb megemlített pontok egyikével, akkor nem kell egy olyan masszázsfotelbe belefktess, amely nem tetszik 100%-an neked . A legbölcsebb választás az lenne, hogy meglátogasd a bemutató üzletet és ott helyben döntést hozhatsz, ahol láthatod és megérintheted a kiállított modeleket.

3 masszázsfotel típus ,amely javítja az egészség állapotot

A masszázsfotelek mind híresebbeké váltak és nagyra értékelik azok a személyek, akiknek megeröltető munkaprogramjuk van. Ezeket a készülékeket sokan használják, mivel egy lazító állapotot kelt, de azért is értékelve vannak mivel segítenek az izomlazításban és javítják a mentális állapotot. A nagy erejű fotelek különleges masszázs funkciókkal és újszerű programokkal vannak felszerelve, amelyek igazi orvosi központtá alakítják át, ezek fenntartsák az izmok és keringési rendszer jó műkődést. Ugyanakkor ,ezeknek a pozitív hatását mentális szinten is érezni lehet , mivel lazítást és jó érzést kelt, kedvezi a pihentető alvást és megelőzi a túlterhelés által okozott szorongást. Ha úgy döntöttél, hogy ki szeretnéd próbálni ezeknek a jótékony hatását de nem tudod mejik model felelne meg a legjobban a te szükségleteidnek, íme pár masszézsfotel típus , amely segít , hogy könnyebben a megfelelő döntést tudd hozni.

 

Inada masszázsfotelek

Az Inada masszázsfotelek a kiváló stretching eredményeik által ismertek . Meg kell említeni, hogy ezek egy különleges kinézettel jönnek a design oldalán, így könnyen beilleszthető bármijen modern lakásban. Beállíthatóak egy fedett terasz alá és egy kellemes estét fantasztikussá alakítanak át, de a különleges masszázs funkciók teszik ezt a készüléket tökéletessé.
A fotelek magass hatékonyságát , ezeknek a tervezési és összeszerelési módja kínálja. A fotelek műkődésének alapján az orvosok és tapasztalt sportedzők által bizonyitott elvek állnak. A beépített karok lehetővé tesznek egy hagyományos masszázs tapasztalatot, amely segít az izomlazításban , de a stretching mozgások is, amelyek javítják az izomszövetek tevékenységét és stimulálják a periférikus vérkeringés szintjét. Az Inada készülékekkel egy teljes testmasszázsban lehet részed , de más különleges funkciói is vannak , amelyek egy kellemes állapotot keltenek.

 

Tokuyo masszázsfotel- egy új lazítás koncepció

A Tokuyo masszázsfotel funkciói annyira komplexek és hatékonyak, hogy átalakítják a relaxáció koncepciót. Egyszer, miután már kipróbáltad, elkerülhetetlenül beleszeretsz.
Ez a készülék, amely karokkal és mechnikus masszázsgörgőkkel vann felszerelve, hatékony az izomrendszer egészségére, egy jó izomköteg irrigálását kedvezve . Az a masszázstípus amelyet végez, segít az ágyék területének lazításban gyúrás mozdulatokkal, ez pedig a kívánt intenzítással történik. Egy ijen intelligens szék nem csak relaxációs és izomlazító mozdulatokat végez, hanem azonosítsa a neuralgikus központokat és intenzívebben hat rájuk. Ha a Tokuyo-tól választasz egy modelt, egy egyéni kezelésben lehet részed , mivel testsúly memória és magasság felmérő funkcióval van felszerelve és a test sajátosságaival összhangban cselekszik. Egyébként még tudnod kell, hogy utolsó generációjú bluetooth technológiával van felszerelve, tehát a kedvenc zenédnek örvendhetsz és kábelek nélküli kapcsolódásban. Egy ijen gadget-al egy saját relaxáció és lazító oázist tudsz teremteni magadnak.

 

Komoder masszázsfotelek, több mint ergonómikusak

A legújabb Komoder masszázsfotelek design változásokon mentek keresztül, amely kompakt készülékekké változtatta át, egységes kinézettel és ez a részlet a kulcs egy magass szintű ergonómiához. Azok a készülékek ,amelyek a Komoder márkát viselik,egyedi tapasztalatot biztosítanak az egész testnek , kar, láb, hát, ülés és oldalsó területek is bő masszázs mozdulatoknak vannak kitéve, amely teljes lazítást nyújt. Ez a masszázsfotel által végzett mozdulatok segítenek, hogy hamarabb megszabadulj a migrénektől és a napi feszültségektől.
Ugyanakkor, a készülék nagy mennyiségű melléklettel és funkcióval van felszerelve , amelyek javítják az általános egészségi állapotot.

Melyek egy masszázsfotel legfontosabb funkciói

Egy masszázsfotel beszerzése már nem egy szeszély, hanem egy szükséglet, amely védi a fizikai és mentális egészséget. A mind jobban megterhelő munkahelyek , a számos napi aktivítás, a sok ülés és a szegényes táplálkozás, a szervezet fizikai és mentális stressz forrása. Az agitáció amelyet a nap folyamán átérzünk, nem engedi hogy ellazuljunk és pihenjünk. Mindezek alváshiányhoz, szorongás állapothoz és akkár depresszióhoz is vezethetnek. Ahhoz, hogy megelőzzük ezeket a megnyilvánulásokat, fontos megtanuljuk beosztani a napi programunkat és lazítsunk , de hogyan is tudnánk ezt az aktivítást kellemesebben elkezdeni, mint egy masszázsfotel segítségével.
Mielőtt egy ijen gadget-ot vásárolnánk, fontos pár részletet megtudni ennek a műkődési módjáról, funkciók és jellemzők, így biztosak lehetünk, hogy ez egy jól kigondolt befektetés. Íme melyek a legfontosabb szempontok , amelyeket egy masszázsfotelnél elemezni kell.

 

Méretek, design, kinézet

Fontos, hogy több figyelmet szánjunk ezekre a részletekre, legfőképpen akkor, ha lakása nem valami tágas. Meg kell említenünk, hogy ezek a készülékek könnyen átvehetik egy hagyományos masszázsfotel helyét, modern vonásuknak köszönhetően bármilyen nappaliba kényelmesen beilleszthető. A masszázsfotel lehet az a színfolt, amely életet ad a szobának vagy kiegészíti a szobában létező más darabokat, de ami biztos, hogy ennek a funkciói a kedvenc lazító hellyé alakítják át a szobát. Lehet a tökéletes olvasó hely , ahol a kedvenc könyvedből elolvashatsz pár érdekes oldalt vagy az a tökéletes hely ahol kedvenc TV műsoraidat nézed.

 

Masszázs funkciók és opciók

A masszázsfotelek nem a legolcsóbb készülékek, viszont a funkciók amelyekkel rendelkeznek biztosítanak arról, hogy minden pénzét megéri! A legfontosabb feladatok , amelyet ezek a nagyon hatékony készülékek végeznek, a masszázs. Biztosan, hogy ezek a tevékenységek mellett, a masszázsfoteleknek más érdekes példányuk is van. Például állíthatóak és egy tökéletes testtartást biztosítanak a lazításhoz, lengetési funkcióval jönnek, amelyek serkentik a kényelemet és természetesen számos idő és masszázs intenzítást beállító programmal rendelkeznek. A legfontosabb funkciók viszont azok, amelyek a masszázsmozdulat módjára vonatkoznak. A professzionális fotelek több masszázstípus teljesítését engedélyezik, így a szervezet ellazulhat és javul a vérkeringés. A gyúrással történő masszázs célja, hogy eltávolítsa a fájdalmat a feszült területekről. A mechanikus kezekkel történő különböző intenzítású mozgásoknak az a célja, hogy eltávolítsák a nap folyamán összegyűlt váll,nyak, ágyék comb és vádli területi nyomást.
A lengetéses masszázs egy olyan funkció, amely azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek olyan a munkahelye, hogy sokat kell egy helyben üljenek és azoknak, akik sok időt kell töltsenek a forgalomban. Az enyhe lengetés mozdulatok stimulálják a csigolyákat és ízületeket és segít a helyes testtartás fenntartásában. Ezek a funkciók által stimulálva vannak a szinaptikus idegek és a vérkeringés.
A rezgéses masszázs, amelyet a karok gyors rezgése hoz létre, a leghatékonyabb fáradtság és izomfeszültség eltávolító módszer. A létrehozott rezgések javítják az izomtónust és stimulálják a keringést a periférikus kapillárisok szintjén, tény amely mozgosítja úgy az izomszövetet, akár a derma periférikus rétegjeit is. Egy másik értékelt masszázstípus az, amely nyomással történik. A mechanikus karok a hát és láb izmaira gyakorolnak egy adott nyomást , tény amely teljes lazítási állapotot teremt. A pneumatikus rendszerrel ellátott készülékek olyan masszázst végeznek ,ahol a szorítás enyhe vagy akkár erős is lehet.
Ezek a komplex masszázsfotelek lehetővé teszik a test teljes ellazulását , a test feszült területeire ható stratégikus mozdulatokkal, viszont ahhoz, hogy egy kellemes állapotot keltsen más különleges funkciókkal is rendelkezik: lengetés, hőfunkció, masszázs szögeinek beállítása.

Prémium masszázsfotelek vs olcsó masszázsfotelek- Mit válassz?

Első látásra, egyre gyakrabban találkozunk velük az izgatott és futó életmód miatt, stressz, fáradtság és az izomfájdalom olyan problémák, amelyet legtöbb ember figyelmen kívül hagy és nem próbál megoldást találi rájuk. Bár csekély problémának tűnnek, idővel negatív hatással lehetnek a szervezetünkre , zért nagyon fontos, hogy megszabaduljunk tőlük, hogy egészségesek maradjunk.

Az egyik leghatékonyabb módszer a stressz és „merevség” érzet eltávolításában, egy hosszú munkanap után, a masszázs- egy enyhe érintés ,amely enyhíteni tudja ezeket az izomfájdalmakat és csökkenteni tudja a fizikai és pszihikai féradtságot. Valójában, a gyógyászati masszázs nem csak egy általános felszabadulás módszert képvisel és a szorongás csökkentését, hanem be van bizónyítva az a tény, hogy jótékony hatással van az egészségre az élet folyamán, mivel csökken a szív és -érrendszeri megbetegedés kockázata és javítja a vérkeringést.

Mindazonáltal, kevesen engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy naponta elmenjenek egy Spa központba és egy szakember által végezett masszázsnak örvendhessenek. Amellett ,hogy a terápia nagyon drága , az ehhez szükséges szabad idő is egy valódi probléma napjainkban. És akkor mi a megfelelő megoldás ? Masszázsfotelek! Gondolkozz mijen lenne , hogy neked is legyen otthon, saját lakásod kényelmében , egy olyan készülék, amely több tucatnyi különböző masszázs funkcióval van felszerelve, a test minden területének. Ezen kívül, bármikor használhatod amikor csak szeretnéd egy olyan környezetben , ahol te nyugodtnak és kényelmesen érzed magad.

Az iparágban egy nagyon változatos sorozat létezik a masszázsfotelek terén ,bármilyen pénzösszegben, hogy mindenkinek lehetősége legyen egy ijen eszközt beszerezni. A gyártók rendelkezésünkre bocsájtanak úgy felső minőségű prémium masszázsfoteleket, mint nagyon kedvező és olcsó masszázsfoteleket. És akkor mejiket jó választani?

Hogyan válaszd ki az ideális masszázsfotelt?

Az utobbi években mind több és több személy gondolkozik azon, hogy egy masszázsfotelt vásároljon, ahhoz, hogy különböző egészségügyi problémákat megoldjanak vagy azért , hogy egy hosszú munkanap után lazíthassanak. Ha te is érdekelt vagy egy ijen termék iránt, fontos tudnod, hogy mijen fontos jellemzőket kell számbavenni , amikor egy masszázsfotelt szeretnél vásárolni. Ahhoz, hogy teljesen élvezhesd egy ijen készülék előnyeit, fontos, hogy pontosan meghatározd melyek a te elvárásaid , szükségleteid, valamint a pénzösszeg amely rendelkezésedre áll.

Miért vásárolj egy masszázsfotelt?

Egy masszázsfotel egy teljes testmasszázst nyújt lakásod saját kényelmében , bármikor, amikor néhány perced áll rendelkezésre. Mindazok mellett , hogy segít a stresszes állapot , fizikai fáradtság és a nap folyamán felgyűlt feszültség eltávolításában, egy masszázsfotel fontos szerepet játszik az általános egészség állapotában, mivel csökkenti a test fájdalmait , serkenti a vérkeringést , csökkenti a vérnyomást és segít a szervezet lazításában. Ugyanakkor, egy masszázsfotel folyamatos használata javítja a rugalmasságot és aktiválja a legfontosabb izomcsoportokat.

Melyek a rendelkezésére alló masszázsfotel változatok?

Az iparágban egy nagyon változatos sorozat létezik a masszázsfotelek terén, elindulva azoktól a készülékektől, amelyek különlegesen a hátproblémák , láb vagy nyak terület megoldására vannak, egészen a több fontos funkcióval rendelkező modelekig, úgy kigondolva, hogy egy komplex masszázst nyújtsanak , egyidejűleg a test számos területére hatékony. A Komoder weboldalán több tucat fotel áll rendelkezésére vilaghírű gyártoktól (Komoder, Inada, Tokuyo, Rokol, Panasonic vagy Humantouch), ezek minden masszázs változatra alkalmasak, mivel ellazítják a testet, eltávolítanak bizonyos típusú fájdalmakat és csökkentik az izomfeszültséget.

Tanácsok egy masszázsfotel kiválasztásában

Majdnem mindegyik fotel egy srozat új masszázs funkcióval jön és több sebességgel, amelyek a legfontosabb jellemzőket képviselik akkor, amikor egy masszázsfotel kiválasztásáról jön szó, legfőképpen akkor, ha kedveled a technológiát. Mindez által , több olyan személy van aki véglegesen csak két-három dolgot használ közülük, vagy azért, mert így szokták meg, vagy nem tartsák szükségesnek a másikokat. Ezért, ahhoz hogy elkerüljük az ijen helyzeteket, mielőtt egy masszázsfotelt választanál, gondold meg mit szeretnél tőle és melyek az elvárásaid.

Egy egyetlen hát masszázs alapfunkciós masszázsfotelre van szükséged? Inkább a láb területét szeretnéd dolgoztatni vagy ellenkezőleg, a nyak területét? Szeretnéd hogy a fotelnek saját fűtése legyen vagy beépített zene lejátszója? Rengeteg lehetőség létezik , mindössze annyit kell tegyél, hogy tudd pontosan mire van szükséged.

A Komoder üzletekben lehetőséged van,hogy legalább 30 percig tetszés szerint bármilyen típusú masszázsfotel modelt kipróbálj, úgy, hogy meggyőzhesd saját magad ezeknek a készülékeknek az előnyeiről.