Melyek egy masszázsfotel legfontosabb funkciói

Egy masszázsfotel beszerzése már nem egy szeszély, hanem egy szükséglet, amely védi a fizikai és mentális egészséget. A mind jobban megterhelő munkahelyek , a számos napi aktivítás, a sok ülés és a szegényes táplálkozás, a szervezet fizikai és mentális stressz forrása. Az agitáció amelyet a nap folyamán átérzünk, nem engedi hogy ellazuljunk és pihenjünk. Mindezek alváshiányhoz, szorongás állapothoz és akkár depresszióhoz is vezethetnek. Ahhoz, hogy megelőzzük ezeket a megnyilvánulásokat, fontos megtanuljuk beosztani a napi programunkat és lazítsunk , de hogyan is tudnánk ezt az aktivítást kellemesebben elkezdeni, mint egy masszázsfotel segítségével.
Mielőtt egy ijen gadget-ot vásárolnánk, fontos pár részletet megtudni ennek a műkődési módjáról, funkciók és jellemzők, így biztosak lehetünk, hogy ez egy jól kigondolt befektetés. Íme melyek a legfontosabb szempontok , amelyeket egy masszázsfotelnél elemezni kell.

 

Méretek, design, kinézet

Fontos, hogy több figyelmet szánjunk ezekre a részletekre, legfőképpen akkor, ha lakása nem valami tágas. Meg kell említenünk, hogy ezek a készülékek könnyen átvehetik egy hagyományos masszázsfotel helyét, modern vonásuknak köszönhetően bármilyen nappaliba kényelmesen beilleszthető. A masszázsfotel lehet az a színfolt, amely életet ad a szobának vagy kiegészíti a szobában létező más darabokat, de ami biztos, hogy ennek a funkciói a kedvenc lazító hellyé alakítják át a szobát. Lehet a tökéletes olvasó hely , ahol a kedvenc könyvedből elolvashatsz pár érdekes oldalt vagy az a tökéletes hely ahol kedvenc TV műsoraidat nézed.

 

Masszázs funkciók és opciók

A masszázsfotelek nem a legolcsóbb készülékek, viszont a funkciók amelyekkel rendelkeznek biztosítanak arról, hogy minden pénzét megéri! A legfontosabb feladatok , amelyet ezek a nagyon hatékony készülékek végeznek, a masszázs. Biztosan, hogy ezek a tevékenységek mellett, a masszázsfoteleknek más érdekes példányuk is van. Például állíthatóak és egy tökéletes testtartást biztosítanak a lazításhoz, lengetési funkcióval jönnek, amelyek serkentik a kényelemet és természetesen számos idő és masszázs intenzítást beállító programmal rendelkeznek. A legfontosabb funkciók viszont azok, amelyek a masszázsmozdulat módjára vonatkoznak. A professzionális fotelek több masszázstípus teljesítését engedélyezik, így a szervezet ellazulhat és javul a vérkeringés. A gyúrással történő masszázs célja, hogy eltávolítsa a fájdalmat a feszült területekről. A mechanikus kezekkel történő különböző intenzítású mozgásoknak az a célja, hogy eltávolítsák a nap folyamán összegyűlt váll,nyak, ágyék comb és vádli területi nyomást.
A lengetéses masszázs egy olyan funkció, amely azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek olyan a munkahelye, hogy sokat kell egy helyben üljenek és azoknak, akik sok időt kell töltsenek a forgalomban. Az enyhe lengetés mozdulatok stimulálják a csigolyákat és ízületeket és segít a helyes testtartás fenntartásában. Ezek a funkciók által stimulálva vannak a szinaptikus idegek és a vérkeringés.
A rezgéses masszázs, amelyet a karok gyors rezgése hoz létre, a leghatékonyabb fáradtság és izomfeszültség eltávolító módszer. A létrehozott rezgések javítják az izomtónust és stimulálják a keringést a periférikus kapillárisok szintjén, tény amely mozgosítja úgy az izomszövetet, akár a derma periférikus rétegjeit is. Egy másik értékelt masszázstípus az, amely nyomással történik. A mechanikus karok a hát és láb izmaira gyakorolnak egy adott nyomást , tény amely teljes lazítási állapotot teremt. A pneumatikus rendszerrel ellátott készülékek olyan masszázst végeznek ,ahol a szorítás enyhe vagy akkár erős is lehet.
Ezek a komplex masszázsfotelek lehetővé teszik a test teljes ellazulását , a test feszült területeire ható stratégikus mozdulatokkal, viszont ahhoz, hogy egy kellemes állapotot keltsen más különleges funkciókkal is rendelkezik: lengetés, hőfunkció, masszázs szögeinek beállítása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *