4D LUXURY Masszázsfotel

Vélemények
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D/4D masszázsgörgők 8 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Vádli gyúrás funkció
Hát fűtése Intelligens mechanizmus Bluetooth Slide funkció
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000

Terápiás masszázs , tökéletes minden felhasználónak

A Komoder LUXURY fotel a Komoder új generációjából való, 8 okos és halk masszázskézzel van felszerelve, amelyek függőlegesen mozognak a hát teljes masszírozásának érdekében. A KM9000 modell az új 135 cm „L” sínes masszázs rendszert használja.

Légnyomással történő teljes test masszázs (váll, hát, ülés, kar, láb).

A legkiválóbb kar masszázsrendszer (18 masszázspárna 3 kapcsolat ponttal ). A légszivattyúk állandóan műkődnek, hogy a szükséges erőt biztosítsák az összes légpárnának, amellyel a fotel fel van szerelve. Úgy a lazító masszázs, mint a légpárnák erős nyomása precíz és egyedi. Mindez lehetővé teszi, hogy egy frissítő masszázsban legyen része.

4D masszazsfotelnel

Japán Masszázsfotelek D.CORE

Fedezze fel a japán masszázsfotel előnyeit saját otthonában. Rácz Jenő ajánlásával
Japán Masszázsfotelek D.CORE ➔

Tökéletes az Ön lakásában

Ha attol félt ,hogy a KM9000 SL fotel nem talál lakásába, ne aggódjon! A speciális “nulla tér funkció a falhoz viszonyitva” lehetővé teszi , hogy a fotelt a falhoz ragasztva helyezze el. Ez a fejlett funkció olyan masszázst nyújt, amejről már régóta csak álmodozott még a legkorlátozotabb helyen is. A Komoder állandoan arra törekszik , hogy elérje a luxus és a lazitás csúcspontját és a KM9000-os model egy tökéletes szimbóluma ennek a missziónak.

Tokeletes az on lakasanak

Vádli masszázs- egyedi funkció

A KM9000 SL fotel egyik leghiresebb és legújabb funkciója a vádli masszázs, egy abszolút ujdonság. Mindkét lábresz egység két görgőt tartalmaz , amely segit a fájdalom enyhitésben és a vádli izmok ellazitásában. A görgők egy valódi kezet utánoznak , finoman dolgoznak ahhoz , hogy eltávolitsák a feszültséget és a fájdalmat , helyre hozzák a vérkeringést és az itteni izmok rugalmasságát.

vadli gyuras a KM9000 masszazsfotelnel

Zero Gravity- a fotelt vizszintes helyzetbe lehet dönteni

Az új KM9000-as Komoder model lehetővé teszi a fotel hátradöntését 3 Zero Gravity pozicióba. Ez a pozició egy súlytalan állapotba hozza a testet, igy korláttalanul élvezhet egy tökéletes lazitást.

Zero Gravity módban a felsőtest és az alsótest közti szög körülbelül 118 fok. Ebben a pozicióban a comb és a vádlik a szivnél magasabban vannak. A test súlya egyformán van elosztva a masszázsfotelben, ahhoz hogy a testre valo nyomás egyforma legyen.

Komoder LUXURY Zero Gravity hatradontes

Audio Bluethoot funkció. Beépitett hangfalak. Kábelek nélkül a házban

Lehetősége van egy smartphone vagy tablett segitségével zenét hallgatni.

Csatolja bluetoothon keresztül a telefont, laptopot vagy tablettet. A fotel egy pár beépitett hangfallal van felszerelve és a bluetooth kapcsolat segitségével kedvenc zenéjét tudja hallgatni közvetlenül a mobiltelefonjáról.

bluetooth

TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS LEIRÁS

Hangutasítás Igen, a programok módosítására
Távirányító zseb Igen
Időzítés 5/1015/20/25/30 Perc
Méretek függőleges pozícióban 160 x 82 x 127 cm
Méretek hátradöntött pozícióban 190 x 82 92 cm
Nettó súly 159 Kg
Váll légpárnák Igen
Hát légpárnák Igen
Derék légpárnák Igen
Ülő légpárnák Igen
Kar légpárnák Igen
Vádli légpárnák Igen
Lábfej légpárnák Igen
Előre csúsztatás Igen
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Kiváló minőségű masszázsfotel
Palkó Erzsébet / Győr
5 / 5 pont
Kiváló minőségű masszázsfotel. Jó minőségű bőrbevonattal rendelkezik, ami biztos vagyok hogy sok éven keresztül tartani fog. Imádom, hogy hangvezérléssel is eltudom indítani a kedvenc masszázsprogramomat, majd akár le is állíthatom.
Nagyon megelégedett ügyfél!
K. Szilárd / Érd
5 / 5 pont
Noha úgy vásároltam meg, hogy nem próbáltam ki előtte, életem legjobb döntése volt, hogy megvásároltam ezt a fotelt. Megváltoztatta a mindennapjaimat. Minden reggel munka előtt és este munka után használom. Alaposan meggyúr, miután kiszáll belőle az ember, olyan mintha szárnyalna.
Csillagos 5os szolgaltatas!
Kelemen P. Kinga / Szolnok
5 / 5 pont
Teljes mértékben a másszázsfotel szakértőre bíztam magam, mivel egy minőségi termékre vágytam. Neki ez volt az egyik legkedvencebb masszázsfotele, így vállt az én kedvencemmé. Hetente kétszer jártam masszőrhöz, és rájöttem, hogy azt a pénzt amit a masszőrnek szánok, belefektethetem egy ilyen masszázsfotelbe is. Bármikor használhatom, és a masszázsa pont olyannyira precíz mint a masszőr keze.
Legjobb vádli masszázs
Pál Ernő / Kiskunmajsa
5 / 5 pont
A legtöbb masszázsgörgős fotelt szerettem volna megvásárolni, ezért választottam ezt. A 8 masszázsgörgő igencsak precízen végigmasszíroz. Imádom azt, hogy a vádlinál is görgőkkel rendelkezik. Pincérként dolgozok, mivel sokat állok lábon, minden nap alig várom, hogy hazaérjek, s megmasszíroztassam lábam, karjaimat, hátam, ülőizmaimat ezzel a masszázsfotellel.
Legjobb minőség!
Simon Helga / Kecskemét
5 / 5 pont
Volt lehetőségem ismerősöknél kipróbálni a Luxury masszázsfotelt.Leírhatatlan élményt nyújtott, ezért gyorsan eldöntöttem, hogy az én lakásomba is szükség van egy ilyen szuper termékre. Kényeztet ha kell, de a 8 masszázsgörgő segítségével keményebb masszázst is biztosít. Használat után mindig kicsit újjászületik a testem.
Ezt kerestem
Kósa Imre / Székesfehérvár
5 / 5 pont
Nincs időm masszázsra járni, ezért döntöttem egy felső kategóriás masszázsfotel mellett a saját otthonomba. Ez a termék ugyanolyan precíz munkát végez, akárcsak a masszázs teraputa keze. Időt spóroltam meg, és elégedett is vagyok. Köszönöm szépen!
Tetszik!
Csáki Béla / Nyíregyháza
5 / 5 pont
Az értékesítő segítségével választottam a Luxury terméket. Kedvenc funkció, amit a masszázsfotel tud az a Zero Gravity, amikor a fotel vízszintes helyzetben végzi a masszázst a testemen. Teljesen ellazítja az izmokat, egyszerűen imádom. Csak pozitív dolgokat tudok mondani, köszönöm.
Hasonló termékek
VELETA II masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
VELETA II DELUXE masszázsfotel. 4D- típusú nmasszázsgörgőkkel, 23 önműködő masszázsprogrammal, 11 nmasszázstechnikával, vádlimasszírozással, vezetékmentes gyorstöltővel, nhangvezérléssel és sok új funkcióval felszerelt masszázsfotel!
megnézem »
4 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés