4D LUXURY Masszázsfotel

Vélemények
  • Elérhetőség
    Saját raktáron

  • Garancia
    3 + 5 év

  • Szállítás
    Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D/4D masszázsgörgők 8 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Vádli gyúrás funkció
Hát fűtése Intelligens mechanizmus Bluetooth Slide funkció
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000
Komoder KM9000

Terápiás masszázs , tökéletes minden felhasználónak

A Komoder LUXURY fotel a Komoder új generációjából való, 8 okos és halk masszázskézzel van felszerelve, amelyek függőlegesen mozognak a hát teljes masszírozásának érdekében. A KM9000 modell az új 135 cm „L” sínes masszázs rendszert használja.

Légnyomással történő teljes test masszázs (váll, hát, ülés, kar, láb).

A legkiválóbb kar masszázsrendszer (18 masszázspárna 3 kapcsolat ponttal ). A légszivattyúk állandóan műkődnek, hogy a szükséges erőt biztosítsák az összes légpárnának, amellyel a fotel fel van szerelve. Úgy a lazító masszázs, mint a légpárnák erős nyomása precíz és egyedi. Mindez lehetővé teszi, hogy egy frissítő masszázsban legyen része.

4D masszazsfotelnel

Tökéletes az Ön lakásában

Ha attol félt ,hogy a KM9000 SL fotel nem talál lakásába, ne aggódjon! A speciális “nulla tér funkció a falhoz viszonyitva” lehetővé teszi , hogy a fotelt a falhoz ragasztva helyezze el. Ez a fejlett funkció olyan masszázst nyújt, amejről már régóta csak álmodozott még a legkorlátozotabb helyen is. A Komoder állandoan arra törekszik , hogy elérje a luxus és a lazitás csúcspontját és a KM9000-os model egy tökéletes szimbóluma ennek a missziónak.

Tokeletes az on lakasanak

Vádli masszázs- egyedi funkció

A KM9000 SL fotel egyik leghiresebb és legújabb funkciója a vádli masszázs, egy abszolút ujdonság. Mindkét lábresz egység két görgőt tartalmaz , amely segit a fájdalom enyhitésben és a vádli izmok ellazitásában. A görgők egy valódi kezet utánoznak , finoman dolgoznak ahhoz , hogy eltávolitsák a feszültséget és a fájdalmat , helyre hozzák a vérkeringést és az itteni izmok rugalmasságát.

vadli gyuras a KM9000 masszazsfotelnel

Zero Gravity- a fotelt vizszintes helyzetbe lehet dönteni

Az új KM9000-as Komoder model lehetővé teszi a fotel hátradöntését 3 Zero Gravity pozicióba. Ez a pozició egy súlytalan állapotba hozza a testet, igy korláttalanul élvezhet egy tökéletes lazitást.

Zero Gravity módban a felsőtest és az alsótest közti szög körülbelül 118 fok. Ebben a pozicióban a comb és a vádlik a szivnél magasabban vannak. A test súlya egyformán van elosztva a masszázsfotelben, ahhoz hogy a testre valo nyomás egyforma legyen.

Komoder LUXURY Zero Gravity hatradontes

Audio Bluethoot funkció. Beépitett hangfalak. Kábelek nélkül a házban

Lehetősége van egy smartphone vagy tablett segitségével zenét hallgatni.

Csatolja bluetoothon keresztül a telefont, laptopot vagy tablettet. A fotel egy pár beépitett hangfallal van felszerelve és a bluetooth kapcsolat segitségével kedvenc zenéjét tudja hallgatni közvetlenül a mobiltelefonjáról.

bluetooth

TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS LEIRÁS

Hangutasítás Igen, a programok módosítására
Távirányító zseb Igen
Időzítés 5/1015/20/25/30 Perc
Méretek függőleges pozícióban 160 x 82 x 127 cm
Méretek hátradöntött pozícióban 190 x 82 92 cm
Nettó súly 159 Kg
Váll légpárnák Igen
Hát légpárnák Igen
Derék légpárnák Igen
Ülő légpárnák Igen
Kar légpárnák Igen
Vádli légpárnák Igen
Lábfej légpárnák Igen
Előre csúsztatás Igen
Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben ☟

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


☝ Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Kiváló minőségű masszázsfotel
Palkó Erzsébet / Győr
5 / 5 pont
Kiváló minőségű masszázsfotel. Jó minőségű bőrbevonattal rendelkezik, ami biztos vagyok hogy sok éven keresztül tartani fog. Imádom, hogy hangvezérléssel is eltudom indítani a kedvenc masszázsprogramomat, majd akár le is állíthatom.
Nagyon megelégedett ügyfél!
K. Szilárd / Érd
5 / 5 pont
Noha úgy vásároltam meg, hogy nem próbáltam ki előtte, életem legjobb döntése volt, hogy megvásároltam ezt a fotelt. Megváltoztatta a mindennapjaimat. Minden reggel munka előtt és este munka után használom. Alaposan meggyúr, miután kiszáll belőle az ember, olyan mintha szárnyalna.
Csillagos 5os szolgaltatas!
Kelemen P. Kinga / Szolnok
5 / 5 pont
Teljes mértékben a másszázsfotel szakértőre bíztam magam, mivel egy minőségi termékre vágytam. Neki ez volt az egyik legkedvencebb masszázsfotele, így vállt az én kedvencemmé. Hetente kétszer jártam masszőrhöz, és rájöttem, hogy azt a pénzt amit a masszőrnek szánok, belefektethetem egy ilyen masszázsfotelbe is. Bármikor használhatom, és a masszázsa pont olyannyira precíz mint a masszőr keze.
Legjobb vádli masszázs
Pál Ernő / Kiskunmajsa
5 / 5 pont
A legtöbb masszázsgörgős fotelt szerettem volna megvásárolni, ezért választottam ezt. A 8 masszázsgörgő igencsak precízen végigmasszíroz. Imádom azt, hogy a vádlinál is görgőkkel rendelkezik. Pincérként dolgozok, mivel sokat állok lábon, minden nap alig várom, hogy hazaérjek, s megmasszíroztassam lábam, karjaimat, hátam, ülőizmaimat ezzel a masszázsfotellel.
Legjobb minőség!
Simon Helga / Kecskemét
5 / 5 pont
Volt lehetőségem ismerősöknél kipróbálni a Luxury masszázsfotelt.Leírhatatlan élményt nyújtott, ezért gyorsan eldöntöttem, hogy az én lakásomba is szükség van egy ilyen szuper termékre. Kényeztet ha kell, de a 8 masszázsgörgő segítségével keményebb masszázst is biztosít. Használat után mindig kicsit újjászületik a testem.
Ezt kerestem
Kósa Imre / Székesfehérvár
5 / 5 pont
Nincs időm masszázsra járni, ezért döntöttem egy felső kategóriás masszázsfotel mellett a saját otthonomba. Ez a termék ugyanolyan precíz munkát végez, akárcsak a masszázs teraputa keze. Időt spóroltam meg, és elégedett is vagyok. Köszönöm szépen!
Tetszik!
Csáki Béla / Nyíregyháza
5 / 5 pont
Az értékesítő segítségével választottam a Luxury terméket. Kedvenc funkció, amit a masszázsfotel tud az a Zero Gravity, amikor a fotel vízszintes helyzetben végzi a masszázst a testemen. Teljesen ellazítja az izmokat, egyszerűen imádom. Csak pozitív dolgokat tudok mondani, köszönöm.
Hasonló termékek
Luxury 4D II Masszázsfotel. Valós idejű állapotfelmèréssel', '15', 'A Luxury II az egyetlen masszázsfotel amely 4D mechanizmussal, és 8 görgővel rendelkezik, ultra hosszú sl sínen. Forradalmi rendszerrel felszerelt, mely értékes információkat szolgáltat használója egészségügyi állapotáról. A mikrokeringès, pulzus és a véroxigènszint nyomonkövetèse hozzásegíti egy kiegyensúlyozottabb élethez.
megnézem »
5 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés