Komoder Masszázsfotelek - Tippek vásárlás előtt

Mire érdemes figyelni masszázsfotel vásárlása esetén?

Azért gyűjtöttük csokorba az alábbi kérdéseket, hogy Ön pontosan tudja, mit szükséges feltétlenül átgondolni egy masszázsfotel vásárlása előtt.

1. Bölcs dolog-e masszázsfotelt online vásárolni?

A megfelelő tanács birtokában biztonságos az online vásárlás. Győződjön meg róla, hogy az összes szükséges információ birtokában van-e, mielőtt meghozza döntését és leadja rendelését.
Győződjön meg róla, hogy az összes szükséges információ birtokában van-e, mielőtt meghozza döntését és leadja rendelését. Sok olyan szempont van, melyekre mindenképpen érdemes figyelmet fordítani, ezeket a lentiekben soroljuk fel.
Bár biztonságos masszázsfotelt online rendelni, mégis azt javasoljuk, hogy tesztelje le a masszázsfotelt, ha erre lehetősége van! A személyes kipróbálás során pontosan megtapasztalhatja, mit tud egy adott masszázsfotel,valamint a tesztelés során az is kiderülhet, melyik masszázsfotel illik legjobban Önhöz.

2. Hogyan tud meggyőződni arról, hogy a megfelelő masszázsfotelt találta meg?

Ön most éppen masszázsfotel vásárlásán gondolkodik, de nem tudja, milyet vegyen? Ebben az esetben érdemes alaposan előre tájékozódni.
Szakmai tanácsért, kérjük, forduljon egyik munkatársunkhoz vagy látogasson el valamelyik bemutatótermünkbe!

3. Milyen elvárásai vannak egy masszázsfotellel szemben?

Mindenki más-más céllal indul neki a masszázsfotel vásárlásnak. Van, aki pihenés céljából szeretne egyet, míg mások kimondottan azzal a céllal vásárolnának, hogy a masszázsfotel enyhítse a hátfájásukat.
Éppen ezért hasznos, ha tudjuk, mit nyújtanak az egyes fotelek a mi számunkra. Ma már a masszázsfotelek nagyon sok formában és méretben kaphatóak, ill. egy masszázsfotel ma már sokkal többet nyújt egy szimpla masszázsnál.
Például, ha Önnek a relaxálás az elsődleges, akkor ehhez ma már lehet olyan modern masszázsfotelt találni, melyben beépített hangszórók is vannak, így tehát Ön a kedvenc zenéjét hallgathatja Bluetooth-on keresztül a masszázs közben a telefonjáról.
Fentiek miatt érdemes jeleznie a vásárláskor, hogy milyen célra fogja használni a masszázsfotelt.
Javaslatokért és tanácsért konzultáljon szakemberrel!

4. Mennyit szán a vásárlásra?

Sokféle kialakítású és méretű masszázsfotelt lehet kapni, így természetesen az árak is széles skálán mozognak. Javasoljuk, hogy mielőtt körülnéz a modellek között, határozza meg azt az árkategóriát, melyet kényelmesnek érez. Ehhez kérje segítségül az aktuális árlistát!

5. Hol lesz a fotel helye?

Érdemes előre átgondolni, hova szeretnénk tenni a masszázsfotelt. A legtöbben a nappalijukban, a hálószobájukban vagy az otthoni irodájukban helyezik el a fotelt.
Gondolja át, vajon elegendő-e a hely a masszázsfotel számára? A legtöbb masszázsfotel nagyobb méretűre nyúlik ki működés közben, emiatt tanácsos információt kérni az iinduló és a maximális kiterjedési méretről.
Kérje a masszázsfotelek mérettáblázatát szakembereinktől.

6. Ki fogja használni a masszázsfotelt?

Célszerű átgondolni, ki fogja használni a masszázsfotelt.
Kizárólag Ön? Vagy van olyan családtag, aki szintén használni fogja? Minden egyes embernek mások az igényei. Amit az egyik ember kellemesnek tart, más valaki kevésbé. A bemutatótermi kipróbálás megoldást jelenthet erre a dilemmára.

7. Hogyan kerül kiszállításra Önhöz a masszázsfotel?

Számos típust a helyszínen kell összeszerelni, de távolról sem minden forgalmazó végzi ezt el Ön helyett. Sokszor fordul elő, hogy a masszázsfotel megérkezik egy dobozban és még csak akkor kezdődik az igazi munka.
Győződjön tehát meg arról, hogy biztosan nem éri meglepetés! Kérje a szakmai csapatunk által biztosított összeszerelést!
Jó hírünk az Ön számára, hogy cégünk a szállítást és az összeszerelést is ingyenesen végzi Magyarország egész területén.

8. Hol tudom kipróbálni a masszázsfoteleket?

Most jön a legfontosabb kérdés: Hol lehet kipróbálni a masszázsfoteleket?
Örömmel értesítjük, hogy megnyitottuk budapesti bemutatótermünket. Címünk: 1013 Budapest, Pauler u. 15. Több információért, és időpontfoglalásért bizalommal hívják munkatársunkat a +36 30 012 4066-os telefonszámon.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés