C30 Lábmasszírozó Gép

Vélemények
Hívjon most!+36 30 012 4067
3 fűtési fokozat Vádli masszázspárnák Térd masszázspárnák Talpmasszázs görgők
3 sebességben állítható masszázs 3 intenzitási szinten állítható légpárnák 3 intenzitási szinten állítható talp görgők Reflexológia

Komoder lábmasszázs gép.

A Komoder C30 lábmasszázs gép a fejlett Komoder technológiát használja, nagyszerű háromdimenziós (3D) masszázst kínálva a felhasználó számára.

Alaposan megmasszírozza a lábát, vádliját, talpát és térdét, attól függően, hogy melyik testrészének van szüksége masszírozásra.

A fűtéssel ellátott Komoder C30 három állítható sebességgel működik, előre definiált programjával egy igencsak testreszabott masszírozást tud véghez vinni. Mindezeket a beépített távirányítóval lehet beállítani.

Komoder C30 lábmasszírozó gép

Fontos funkciók

1. Előre meghatározott masszázs program

A masszázsgép olyan technikákat használ, amelyek pontosan utánozzák a professzionális masszőr kézmozgásait, ez a masszázsprogram könnyen eltávolítja a fájdalmat ami pédául a túl sok lábon állástól keletkezik.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

2. Láb-, talp-, térdmasszázs

A gép pozícióját be lehet állítani attól függően, hogy a lábak melyik területén végezzen masszázst: vádlik, talpak, vagy a térd területén. A készülék felső része mozgatható.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

3. Masszázsgörgők a talpnál

A 20 masszázsgörgővel ellátott Komoder C30 legjobb masszázs élményét a reflexológiás talpmasszázs jelenti. Mivel a talpak állandó jelleggel fenntartják és hordozzák a test súlyát, a talpak masszíroztatása elengedhet folyamat kell legyen a mindennapokban. Masszázsgörgői segítségével, a lábak minden olyan kis pontját megmasszírozza, ahol feszültség keletkezett, javul a vérkeringés, ezáltal az egész testét energikusabbnak érzi. Igénye szerint három intenzitás szintet választhat.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

4. Vádli masszázs

Azon fejlett masszázstechnika amely a vádlikat görgőkkel masszírozza,egy olyan masszázs élményt biztosít amelyet semmilyen más masszázskészülék nem biztosít. Három állítható intenzitás szintet választhat az Ön igénye szerint.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

5. 3 sebességes masszázs

A maximális felhasználói kényelem érdekében a masszázs intenzitása szabályozható, így a C30-as masszázsgép 3 sebességgel rendelkezik.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

6. Beépített távirányító

A beépített távirányító segítségével pár egyszerű gombnyomással beállíthatja az ön által kiválasztott programot, masszázstípust.
Komoder C30 lábmasszírozó gép

Terápiás térdmelegítő rendszer.

A Komoder C30-as lábmasszírozó gép fel van szerelve egy olyan fűtési rendszerrel, amelyet a HEATING THERAPY gomb megnyomásával lehet aktiválni.
A rendszer melegíti a térdeket is szénszálas hőtechnikát alkalmazva.

Komoder C30 lábmasszírozó gép

Műszaki előírások és jellemzők

Előre meghatározott masszázsprogram 1 Elforgatás 360°-os
Kárpitozás: antibakteriális műbőr Masszázs párnák 30
Masszázssebesség 3 Fűtés Igen
Időzítő 15 perc Termék magassága 60 cm
Egységtömeg (kg) 25 kg Áramellátás 220V
Elérhető színek fekete és narancssárga, fekete és bordó

A tökéletes ajándék. A lábak jóllétéért.

A készülék légpárnákat használ a vádlik és térdek masszázsához. Ez a funkció elősegíti a vérkeringést, növeli az egyén mindennapos jóllétét. A 30 légpárna kombinációja teljes mértékben befedi a vádlit és térdet, így ezek alaposan végig vannak masszírozva.

Amennyiben a Komoder C30 masszírozó gépet napi rendszerességgel fogja használni, észreveszi hogy a lábai erősebbek és könnyebbek lesznek, valamint nem fognak olyan gyorsan fáradni sem. A készüléket mindenkinek ajánljuk, de különösen azok számára, akik fáradtaknak érzik a lábaikat, talpaikat, vádlijaikat.

Komoder C30 lábmasszírozó gép
Ingyenes és gyors szállítás.
Igényelje most most a kedvezményes árat!
Árajánlatkérés
Fizetési lehetőségek:
1. Bankkártyával;
2. Banki átutalással (előre utalás vagy szállításkor);
3. Készpénzben szállításkor.
Árajánlatkérés

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Gyors kiszállítás!
Balogh Pál / Nagykanizsa
5 / 5 pont
Gratulálok a gyors kiszállításért. Minden információt megkaptam még a termék megérkezése előtt, köszönöm a pontos és hasznos útmutatást az eladási ügynöknek.
Legjobb termék!
Pataki Ágnes / Kaposvár
5 / 5 pont
Bearanyozza a napjaimat a láb masszázs gép. Egész napos álló munkát végzek, ezért estére mindig nagyon elfárad a lábam, gyakran izomgörcsök nehezítik az elalvást. Amióta ezt a terméket használom, ami a vádlikat is masszírozza, ugyanakkor melegíti a lábaim, elmúltak a fájdalmak és mondhatni pihent lábakkal ébredek.
Kiváló!
Deák Aladár / Szekszárd
5 / 5 pont
Kiváló görgők segítségével a lábmasszázs a mindennapjaim része. Pihentető, lazító hatással bír. Mindenkinek ajánlom, nálunk az egész család imádja.
Köszönöm!
Lukács Éva / Kaposvár
5 / 5 pont
Nagyon megvagyok elégedve a termékkel. Köszönöm a hozzáértő szaktudást és a hasznos információkat az eladási ügynök részéről. A kiszállítás a megígértnél hamarabb történt. Köszönöm szépen.
Hasonló termékek
Komoder D181 masszázsöv nyaki és váll fűtéssel - A legelérhetőbb és egyszerűbb terápiás masszázs a hát számára. Ingyenes szállítás
megnézem »
0 vélemény
Komoder masszázs szemüveg - A legújabb terápiás masszázs megoldás az arc- és a szemizmok számára.
megnézem »
3 vélemény
A 3D masszázstechnológiát alkalmazó Komoder C302 lábmasszírozó tökéletes ellazulást biztosít a bokától a talpig! A C302 a talp idegvégződéseinek stimulálására összpontosít.
megnézem »
1 vélemény
Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Pécs bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu

Hivjon most
Árajánlatkérés