0 vélemény
A 3D masszázstechnológiát alkalmazó Komoder C302 lábmasszírozó tökéletes ellazulást biztosít a bokától a talpig! A C302 a talp idegvégződéseinek stimulálására összpontosít.
Komoder C302 Lábmasszírozó
4 vélemény
Komoder C30 lábmasszírozó gép. Pihentesse és masszírozza talpát valamint vádliját.
Komoder C30 lábmasszírozó gép
3 vélemény
Komoder D180 masszázsöv nyaki és váll fűtéssel - A legelérhetőbb és egyszerűbb terápiás masszázs a hát számára. Ingyenes szállítás
Komoder D180 Masszázsöv
3 vélemény
Komoder masszázs szemüveg - A legújabb terápiás masszázs megoldás az arc- és a szemizmok számára
Komoder masszázs szemüveg

"Próbálja Ön is ki a Komoder csúcskategóriás masszázsfoteleit a budapesti bemutatótermükben!"

Rácz Jenő IDŐPONTOT FOGLALOK
SUPERIA
SUPERIA

"Intenzív masszázs élményre vágyik? Én a Komoder masszázsfoteleit ajánlom!"

Rácz Jenő FEDEZZE FEL A CSÚCSMINŐSÉGŰ MASSZÁZSFOTELEKET
SUPERIA

Tekintse meg Rácz Jenő sztárséf miért választotta a Komoder masszázsfotelt

Mit mondanak a vásárlók masszázsfoteleinkről?
Megéri!
Kis Géza / Budapest
Egyik ismerősömnél próbáltam ki először. Nagyon megtetszett, úgyhogy gondolkodás nélkül vásároltam egyet. Azóta naponta használom.
Imádjuk!
Németh Albertné / Kecskemét
Gyors kiszállítás után azonnal használni kezdte az egész családom. Mindenki előszeretettel használja, gyermekeim és a szüleim is, úgyhogy mindenkinek ajánlani tudjuk. Köszönjük
Gratulálok!
Egyed Aranka / Nyíregyháza
Köszönöm a gyors kiszállítást, a rendelést követő második napon megérkezett a masszázsöv. Nagyon megvagyok elégedve a választással
Újra nyugodtan alszok
Husztig Éva / Györ
Először nem akartam elhinni, hogy a szemüveg tényleg segít az alvásban. Fiatal korom óta nyugtalanul alszok. Mióta megvásároltam ezt a Komoder terméket minden este lefekvés előtt és reggel meló előtt használom. Kipihenten kelek reggelente. Köszönöm!
Tökéletes kiegészítő!!
Máté Tamás / Székesfehérvár
Korábban vásároltam egy Luxury terméket, akkor javasolta az értékesítő, hogy ez egy tökéletes kiegészítő. Mikor kényelembe helyezem magam, kiválasztom a masszázs szemüvegen a kedvenc zeném, engedem, hogy egy teljesen más világba repítsen a fotel és szemüveg.
Pihentető, kis helyet foglal.
Kovácsné Melissza / Szentes
Sokat utazom. Mivel nagyon kis helyet foglal, mindig magammal viszem. Használat után rövidesen el is alszom és érzem, hogy bármennyit is dolgoztam pihenten kelek.
Gyors kiszállítás!
Balogh Pál / Nagykanizsa
Gratulálok a gyors kiszállításért. Minden információt megkaptam még a termék megérkezése előtt, köszönöm a pontos és hasznos útmutatást az eladási ügynöknek.
Legjobb termék!
Pataki Ágnes / Kaposvár
Bearanyozza a napjaimat a láb masszázs gép. Egész napos álló munkát végzek, ezért estére mindig nagyon elfárad a lábam, gyakran izomgörcsök nehezítik az elalvást. Amióta ezt a terméket használom, ami a vádlikat is masszírozza, ugyanakkor melegíti a lábaim, elmúltak a fájdalmak és mondhatni pihent lábakkal ébredek.
Kiváló!
Deák Aladár / Szekszárd
Kiváló görgők segítségével a lábmasszázs a mindennapjaim része. Pihentető, lazító hatással bír. Mindenkinek ajánlom, nálunk az egész család imádja.
Köszönöm!
Lukács Éva / Kaposvár
Nagyon megvagyok elégedve a termékkel. Köszönöm a hozzáértő szaktudást és a hasznos információkat az eladási ügynök részéről. A kiszállítás a megígértnél hamarabb történt. Köszönöm szépen.
Elégedett vagyok!
Molnár Andrásné / Kecskemét
A lábmasszírozó gép elengedhetetlen a lakásból,aminel külön örülök, hogy nem foglal nagy helyet. Jó döntés volt ez a termék. Minden korosztálynak ajánlom.
Szuper termék
Keresztes Zoltán / Kaposvár
Egyik rokonomnál próbáltam ki a lábmasszázst, utána azonnal eldöntöttem, hogy én is rendelek egyet. Mivel már volt lehetőségem kipróbálni, ezért nem csalódtam. Egyszerűen imádom.
Jó döntés volt!
Farkas Réka / Nyíregyháza
Egy napom se telik el a lábmasszázs nélkül. Több program közül választhatok, hogy az adott napon mivel kényeztettem a lábam. Határozottan érzem, ahogy ?elindul az élet? a lábaimban. Külön köszönöm a cég munkatársainak a segítőkész munkát.
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés