Szállítás és összeszerelés

Ingyenes házhozszállítás és összeszerelés

Minden masszázsfotelt ingyen házhoz szállítunk. Sok esetben bérmentve összeszerelhetjük masszázsfotelét.

Olyan esetekben, ahol a szállítást elszigetelt helyszínre kell megszerveznünk, vagy a folyamat különleges felszerelés használatát igényli, más feltételek érvényesek.

Amennyiben ellenőrizni szeretné, hogy a szállítás helyszínét el tudjuk-e érni, érdeklődjön a [email protected] e-mail címen vagy hívja a ++36 30 012 4067 telefonszámot.

Szállító szolgálatunk

Megrendelését a Komoder szakképzett szállítási szolgálatával juttatjuk el Önhöz. A kiszállítási időpont egyeztetése érdekében futárunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Összeszerelés

A masszázsfoteleket dobozolva szállítjuk, majd a helyszínen összeszereljük. Ha nem biztos abban, hogy lépcsőházának vagy bejáratának mérete elegendő a termékek beszállításához, a szükséges méretekről érdeklődjön a [email protected] e-mail címen vagy hívja a ++36 30 012 4067 telefonszámot.
Az összeszerelés közben munkatársaink rövid bemutatót tarthatnak a masszázsfotel használatáról.

Szállítanak-e emeleti lakrészekbe is?

Amennyiben első vagy második emeleti lakrészben kívánja használni termékeinket, ezeknek a helyben történő összeállítására lehetőséget kínálunk Önnek. A szállítási útvonalnak megközelíthetőnek kell lennie felvonón vagy megfelelő lépcsőházon keresztül.

Szállítási idő

Arra törekszünk, hogy megrendeléseinket a lehető legrövidebb időn belül kiszállítsuk. Általában 1-2 heten belül szállítani tudjuk termékeinket. A szállítás időpontját előzetesen közöljük Önnel.

Régi masszázsfotelemet el tudják szállítani?

Esetenként erre van lehetőség. A feltételekről érdeklődjön a [email protected] e-mail címen vagy hívja a +36 30 012 4067 telefonszámot.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés