[2021-as kiadás] Marina Masszázsfotel, hangvezérléssel, súlytalansági üzemmód-vezérlő joystick, beépített fűtőfunkció, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval, USB-csatlakozóval

păreri
Marina Masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D-típusú masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Fűtőfunkció Negatív oxigénion-generátor
Testhelyzet-felismerő funkció Hangvezérlés [ÚJ] Súlytalansági üzemmód-vezérlő joystick „SL”-íves, 135 cm-es masszázssín-rendszer

Marina – a hivatásos masszőrök tehetséges mozgásait leképző masszásfotel a teljes család kényelmére tervezve. Bízza magát egy szakértő kezeire

A Komoder Marina cégünk 2021-as kiadású újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésébe beletartozik a 4 db csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. A Marina masszázsfotel az új, piacvezető, „L”-íves, 135 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja.

A masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A Marina fotelt innovatív légpompával és légszeleppel láttuk el. A folyamatosan vagy váltakozva működő légpompa képes a 28 légpárna számára zavartalan levegőellátást biztosítani. Ezzel az innovatív eljárással kétoldali lazító masszázst biztosít, ugyanakkor képes hatékony szorítómasszázst is végezni pontos és egyedi módon.

Marina Masszázsfotel

JOTSTICK – A tökéletes megoldás a masszázshelyzet állításához most teljesen az Ön kezében van.

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

Marina Masszázsfotel
Marina Masszázsfotel

Reflexoterápia. Egy jó masszázs a talpak masszírozásával kezdődik

Marina masszázsfotelt reflexoterápiás funkcióval láttuk el. Ez kettős görgőrendszert használ a talpak masszírozására, ami tökéletes az idegvégződések stimulálására.

Marina Masszázsfotel

Beépített hátfűtő funkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített hátfűtő funkciónak köszönhetően a Marina masszázsfotel a jelenleg elérhető piaci kínálat egyik legkomplexebb darabja. A hátfűtő funkció szénszálas rendszerrel biztosítja az infravörös hősugárzást.

Marina Masszázsfotel

A fotel rendelkezik intelligens helymegtakarító funkcióval

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

Marina Masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

Az új Marina modell önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

3D-típusú görgőrendszer 5 erősségi fokozattal

Az új Marina masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

Marina Masszázsfotel
Marina Masszázsfotel

Vezérlőgombok. Elkülönített rekesz távvezérlő számára

Az új Marina vezérlőgombjaihoz sokkal könnyebben hozzáférhet. Többé nem kell megállítania a masszázsfolyamatot ahhoz, hogy módosítsa a masszázshelyzetet. A masszázsfotelt bármilyen helyzetben megállíthatja.

A bal kartámlán található USB csatlakoztató segítségével feltöltheti okostelefonját

A Marina masszázsfotelt USB csatlakoztatóval láttuk el, ami alkalmas okostelefonok vagy egyéb készülékek tápcsatlakoztatására.

Marina Masszázsfotel
>

Negatív oxigénion-generátor

A fejpárna közelében elhelyezett, egyedi fejlesztésű negatív oxigénion-generátor folyamatos, friss, negatív oxigénion-kibocsátást biztosít, ami hatékonyan tisztítja a levegőt, élénkíti a sejteket és javítja az ellenállóképességet. Az infravörös sugárzást kibocsájtó, elektronikus ipari készülékeket vizsgáló minőségellenőrző és minőségbiztosítási központ ellenőrizte a terméket, és megállapította, hogy 240.000 negatív oxigénion / cm3 kibocsájtásával egy erdőhöz vagy vízeséshez hasonló hatást gyakorol az emberi szervezetre, ami segíti annak azonnali felépülését.

Marina Masszázsfotel

A masszázsfotel maximális dőlésszöget képes felvenni

Az új Marina masszázsfotel 3 súlytalansági (Zero Gravity) üzemmódot kínál a felhasználóknak. Ezek súlytalansági érzetet keltenek, ami által Ön teljes mértékű, zavartalan kikapcsolódásnak örülhet.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs 118o-os dőlésszögben helyezkednek el, így a vádlik és a csípők a szív szintje fölé kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás.

Marina Masszázsfotel

Hangrendszer. Beépített hangszórók. Vezetékmentes kivitelezés

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit.

Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét a masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

Marina Masszázsfotel

Izomfájdalmai vannak? A masszázsfotel gyógyítja az izomfeszülést

A kar-, hát- és lábnyújtás ajánlott a csontregenerálódás beindításához valamint az izomfeszülés feloldásához. A nyújtás a váll-, kar- és lábszinti légpárnák segítségével történik.

A Marina masszázsfotel számos felhasználó igényeit képes kiszolgálni innovatív, önműködő masszázsprogramja segítségével.

Marina Masszázsfotel

Vádligyúrás és –nyújtás

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 20 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

Marina Masszázsfotel

Reflexoterápia. Egy masszázs, ami mély benyomást kelt

A reflexoterápiás masszázst egy görgőkkel ellátott lapfelület végzi, a talptartó pedig a különböző testmagasságokhoz igazodva nyúlik ki.

Lábmasszázs

A lábtartón légpárnák találhatók, amik váltakozó légnyomás segítségével végeznek masszázst.

Nyaktól egész a lábig terjedő masszázs

A masszázsfotel „L”-íves masszázs-sínnel rendelkezik, aminek tervezése integrálja a legújabb műszaki fejlesztéseket. Az elmozdulást segítő 135 cm-es sínszerkezet teljesen lefedi az emberi hátat a nyaktól egészen a lábak szintjéig.

Talpmasszázs. Mindenki ajánlja, aki kipróbálta

Kitűnő pontnyomással tervezett talpmasszírozó szerkezet. A 3 cm-es távon elmozduló Guasha típusú dörzsölőmasszázs utánozza a gyógymasszőr mozdulatait, és stimulálja a Yongquan akupresszúrás pontot. A masszázs erősségi fokozata tetszés szerint állítható a távvezérlő egység segítségével.

Lábak légpárnás masszírozása

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat és a bennük levő légnyomás váltakozásával serkentik a Xuanzhong és a Taixi akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját.

LED-égőkkel támogatott fényterápia

A Marina masszázsfotel kartámláján hideghatású LED-égősor található, ami kizárólag csak a masszázsfolyamat futtatása közben bocsájt ki fényt. Egy sötét helyiségben a LED-égősor kék, hideg fényt vetít a falfelületre és ezzel megteremti a pihentető környezeti hatást.

Masszás tetőtől talpig

Az intelligens masszázskarok a nyaki-, váll-, hát- és csípőtájékon fel-le mozognak, és követik a gerincoszlop természetes ívét 21 cm-es nyomtávolságon. Az elmozdulást segítő 135 cm-es sínszerkezet teljesen lefedi az emberi hátat.

A masszázsfotel felismeri a felhasználó hátának természetes ívét

Az „S”-íves szerkezet tökéletesen támogatja a hát ergonomikus formáját, a masszázskarok nyomtávolsága pedig 6-21 cm-es távon 3 állítási szinten szabályozható.

Átfogó karmasszázs légpárnák segítségével

A masszázsfotel 12 db légpárna biztosítja a karok átfogó masszírozását az által, hogy ezek teljes mértékben igazodnak a kar természetes ívéhez, és stimulálják a Yangchi és Quchi akupresszúrás pontokat. A ritmikusan pulzáló légpárnák az ujjbegyektől kezdve a teljes karra terjedő frissítő lazítást biztosítanak.

Infravörös hőhatás – tökéletes a téli időszakra

A 40-50 Co-os hőhatás enyhíti a hát tájékán érzett kihűlés érzetét és enyhítheti a fájdalmat. A kibocsájtott infravörös sugárzás hullámhossza egyezik az emberi test hullámhosszával, így a sugárzott energiát a sejtek képesek felvenni. Az energiaátadás folyamata aktiválja a sejteket és beindítja az anyagcserét.

3 memóriafunkció

A rendelkezésre álló memóriafunkció segítségével Ön és családtagjai teljes mértékben személyre szabott masszázsprogramokat tárolhatnak. A tárolt masszázsfolyamat könnyen előhívható.

Válassza ki a masszázs időtartamát

Ennek a funkciónak a segítségével testre szabhatja a masszázsfolyamat időtartamát, ami felkínálja a folyamatos masszírozás megtapasztalásának lehetőségét.

Termék műszaki adatai

Alapértelmezett állapotba történő visszaállás védelmi funkcióval Igen
Teljes hátfelületre terjedő masszázs Igen
Elektromosan süllyeszthető háttámla Igen
Lábmasszírozó egység Kihúzható, állítható
Légpárnák a fartáj szintjén Igen
Légpárnák a vádli szintjén Igen
Masszázsgörgők 3D
Hangvezérlés Igen
Fartáji masszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen
Fűtőfunkció Hátrészen
Távvezérlő Igen
Rekesz távvezérlő számára Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Súly (kg) 110 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Színkínálat
blue blue blue
méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Jó befektetés
5 / 5 pont
Feleségem szépségszalonjába vásároltuk. A dolgozók és minden vendég imádja. Jó befektetés volt
értékelés: 5 / 5, -tól 1 ügyfelek
Hasonló termékek
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ból. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Az új masszázsfotel funkciója és célja az, hogy alkalmazkodjon az emberi csontváz jellemzőihez, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nulla gravitáció, nulla tér, teljes testmasszázs légpárnákkal, 130 cm SL sínes masszázs, guasha görgők a talpnak, zenét szolgáltató Bluetooth hangrendszer. Ez a Komoder fotel az Ön otthonában a legmagasabb masszázs élményt nyújtja, ezáltal segítve az Ön egészségének megőrzésében.
megnézem »
3 vélemény
[2021-as MODELL] Hangvezérelt Masszázsfotel, 3D Joystick, hát és lábfűtés, Bluetooth zene, USB port. A legfelszereltebb masszázsfotel.
megnézem »
4 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés