[2020-as Modell] Albert 3D Zero Gravity Bluetooth-os masszázsfotel. 130 cm-es SL masszázsrendszer. Fűtésrendszer. A 2020-as év legújabb modellje

Vélemények
Komoder Albert masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők Bluetooth-on keresztül működő hangszórók Zéró gravitációs rendszer Hátfűtés
Intelligens testfelmérő szoftver Előre csúszó mechanika - helyet takarít meg Reflexológia (talpmasszázs) 130 cm-es SL masszázssín
Albert
Albert

Masszázs a nyaktól a lábfejig

Az új masszázsfotel funkciója és célja, hogy alkalmazkodjon az emberi test felépítéséhez. Jellemzői: “zéró gravitáció”, helytakarékosság, teljes testmasszázs légpárnákkal, 130 cm SL sínes masszázs, Gua Sha talpgörgők, háttérzenét szolgáltató Bluetooth hangrendszer. Ez a Komoder fotel a legmagasabb szintű masszázs élményét nyújtja az Ön otthonában, ezáltal segítve Önt egészsége megőrzésében.

Teljes testmasszázs

A legújabb technológiás légpumpa folyamatos mozgással biztosítja a szükséges erőt az Önt körülölelő légpárnák számára. Mind a sztereó, mind pedig a légpárnás masszázs hozzájárul, hogy Ön egy valódi, élvezhető, frissítő, gyengéd vagy éppen erős masszázsban részesüljön.

Albert masszázsfotel

Kényelem és könnyű használat: egyetlen hátradöntő gomb

Az új Albert masszázsszék egy összetettebb modell, mégis könnyen használható. Egyetlen hátradöntő gomb segítségével be lehet állítani a pozíciót, így nem kell megállítani a masszázs ciklust ahhoz, hogy a kívánt pozícióba helykedjünk. Bármikor megállítható a fotel egy bizonyos helyzetben, pl. pihenéshez vagy TV-zéshez.

Albert masszázsfotel

Audio rendszer. Beépített hangfalak. Vezeték nélküli működés

A masszázsfotel beépített hangszórókkal rendelkezik, így Ön Bluetooth-on keresztül sztereóban hallgathatja kedvenc zenéjét közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Csatlakoztassa a masszázsfotelt a telefonjához, táblagépéhez vagy laptopjához Bluetooth segítségével. A beépített hangszórók, valamint Bluetooth kapcsolat segítségével Ön közvetlenül a mobiltelefonjáról hallgathatja kedvenc zenéit.

bluetooth a masszázs székben
Albert

A fotel automatikusan átvizsgálja az Ön testét, majd ennek megfelelően állítja be magát

Az új Albert modell automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik. A fotel a bekapcsolás után automatikusan végigszkenneli az Ön testét a fejtetőtől a lábakig, felismeri a vállat, valamint megállapítja a magasságot és a testsúlyt, így a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz.

3D görgős funkció

Az új Albert masszázsfotel halk és intelligens 3D mechanikus karokkal rendelkezik. A mechanikus görgők minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, jobbra-balra. A gép a mechanikus görgők segítségével képes felmérni a használó testének paramétereit: a testsúlyt és a magasságot.

Testfelmérő funkciós Komoder Albert masszázsfotel
Albert

Nyújtó és feszültségcsökkentő funkciók

Ez a funkció a csont regenerációjának aktiválásához ajánlott az izomfeszültség és az ízületi merevség kiküszöbölése érdekében. Segít az egészség megőrzésében. A nyújtás a vállaknál, karoknál és lábaknál elhelyezkedő masszázspárnák segítségével történik.

Állítható lábtartó

A lábtartó szabadon hosszabbítható a használó testmagasságának megfelelően. A lábtartó maximális hossza 15 cm. Ez biztosítja, hogy az egész test át legyen masszírozva, függetlenül a használó magasságától.

Tökéletes a különböző magasságú és súlyú használók részére

Ez a Komoder masszázsfotel a legkülönböző igényeket is figyelembe véve készült. 6 innovatív masszázsprogrammal rendelkezik. Személyre szabott masszázst nyújt, ezáltal kielégítve a különböző felhasználói elvárásokat.

Albert masszázsfotel
Albert

Fontos funkciók

Reflexterápia. Lenyűgöző masszázs

A reflexterápia görgőkkel történik. A lábtartó hosszabbítható, így alkalmazkodni tud a használó magasságához.
reflexológia

Lábmasszázs

A lábtartón légpárnák találhatóak, így a masszázsszék nyomásos masszázst végez a lábszáron. A légpárnák mellett 8 természetes mágnes is beépítésre került a lábtartóba.
vádlitartó

Masszázs nyaktól térdig

A fotel egy különleges funkcióval rendelkezik, mégpedig az L alakú sínnel, mely tudományos kutatások és a legfrissebb tanulmányok kombinációjának az eredménye. A sínpálya hossza 130 cm, ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott masszázsban legyen részünk a nyaktól egészen a combokig.
L formájú sín

Talpmasszázs. Mindenki kedvence

Utánozza az emberi kéz érintését. A görgők olyan kifinomult technológiával rendelkeznek, melyek professzionális masszőrök kezéhez hasonlóan képesek ú.n. Gua Sha masszázst nyújtani. Ez a talpmasszázs a talp közepén található Yong quan pontra fókuszál. A masszázs erősségét távirányítóval állíthatjuk gyengébbre vagy erősebbre, igényeink szerint.
guasa masszázs lábak tájékán

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen betakarják a vádlit, a bokát és a lábfejet, ezáltal hármas hatást nyújtva. A nyomkodás, szünet és légtelenítés funkciók egymást váltva kapcsolódnak be, így stimulálva a Xuanzhong és Taixi akupresszúrás pontokat. Ez a folyamat egy nagyon kellemes és harmonikus érzést idéz elő.
nyomásgyakorlással végzett lábmasszírozás a Albert masszázsfotelben

Mágnesterápia

A mágneses terápia 8 állandó mágnes segítségével működik. A precízen elhelyezett mágnesek a ChengShan és Zhong Mai akupresszúrás pontok stimulálása révén támogatják az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusait.
mágneses terápia

Teljes testmasszázs

Az intelligens, mechanikus karok fel-le mozognak és a nyaktól kiindulva haladnak a vállon és a háton át egészen a derékig. A mechanikus masszázskarok automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatókörük elérheti a 21 cm-es szélességet, valamint a 130 cm-es hosszúságot, így az egész hátat képesek lefedni.
a hátmasszázs sugara

Automatikus hátfelismerés

A mérnöki tervezés és a hátmasszázs módozatok kombinációja prémium minőségű és precizitású hátmasszázst eredményez a test S vonalában. A görgők szélessége 3 fokozatban állítható, 6 és 21 cm között.
hát szélesség beállítása

Légpárnás karmasszázs

12 légpárnával követi az emberi kar vonalát. Olyan masszázst nyújt, mely teljesen körbefogja az egész kart, hangsúlyt helyezve főképp a Yang Chi és Quchi akupunktúrás pontokra. A légpárnák segítenek a kar és a tenyér ellazításában és felfrissítésében.
masszázs párnákkal történő karmasszázs

Infravörösös hőterápia - tökéletes a téli időszakra

A hát hőfunkciója 40-50 fokos melegével megszünteti a hidegérzetünket és enyhítheti a hátfájásunkat. Az infravörös sugárzást a test “meleg érzetként”, hőhatásként érzékeli. Az infravörös sugárzás aktiválja a sejteket és stimulálja a metabolizmust.
Infravörös melegítés

Technikai jellemzők és adatok

Teljes hátmasszázs Igen
Állítható háttámla Igen
Légpárnák a fenék területén Igen
Légpárnák vádlinál Igen
Masszázsgörgők Igen, 3D
Masszázspárnák Igen, teljes test
Légpumpák Igen
Farizom masszázs Igen
Relaxáló pozíció Igen
Vádli masszázs Igen
Reflexológia Igen
Talpmasszázs Igen
Távirányító Igen
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 110
Max. teherbírás (kg) 130
Áramellátás 220 - 230V
Méretek Albert masszazsfotel Méretek
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Nagyon örülök a maszázsfotelnek!
5 / 5 pont
Úgy érzem, hogy ez a masszázsfotel tökéletes számunkra. A családnak vettem, és a végzett masszázs rendkívüli. A masszázsgörgők tarkótól az ülőizmokig masszírozzák a testet, és imádom mikor hátradönt nulla gravitációs pozícióba. Naponta várom, hogy melóból hazaérjek hogy végre újra bele ülhessek. Az egész család imádja, senki sem akar kiszállni belőle. Csillagos ötös!!
Elérhető ár, sőt legjobb választás ár/minőség arányban!
5 / 5 pont
Bizalommal ajánlom mindenkinek azt, hogy ezt a terméket megvásárolják. Ebben az árban, jobb terméket nem találtam a magyarországi piacon. Tökéletesen kielégíti minden elvárásomat, ugyanis mindent a saját igényem után tudok beállítani. Elérhető ár, olyan amelyet úgy érzem bárki megengedhet magának.
Kiváló minőség!
5 / 5 pont
Ez a masszázsfotel a tarkómtól egészen a vádliig masszíroz. Tökéletes megoldás egy mozgalmas nap után, hogy percek alatt kipihentnek érezzem a testem. Az egész családom használja, gyerekeim is. Csak ajánlani tudom!
értékelés: 5 / 5, -tól 3 ügyfelek
Hasonló termékek
Everest 2021-as masszázsfotel hát fűtéses, bluetooth rendszerrel. Tökéletes magas emberek számára.
megnézem »
8 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés