EVEREST masszázsfotel Hátfűtés - Bluetooth - Magas emberek számára is tökéletes

Vélemények
Everest masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők Bluetooth hangszórók “Zéró gravitációs” rendszer Hátfűtés
Intelligens testfelmérés Előrecsúszó rendszer - helytakarékos Reflexológia (talpmasszázs) SL vonalú 130 cm-es masszázssín
Everest masszázsfotel
Everest masszázsfotel Távirányító

Nyaktól lábig történő masszázs

Ennek az új masszázsfotelnek a funkciója és célja az, hogy alkalmazkodjon az emberi test felépítéséhez. Jellemzői: “zéró gravitáció”, helytakarékosság, teljes testmasszázs légpárnák segítségével, 130 cm SL sínes masszázs, Gua Sha talpgörgők, Bluetooth hangrendszer. Ez a Komoder fotel a legmagasabb masszázsélményt nyújtja otthonában és segíti Önt egészsége megőrzésében.

Teljes testmasszázs

A legújabb technológiás légpumpa folyamatos mozgással biztosítja a szükséges erőt a felhasználót körülölelő légpárnák számára. A sztereó relaxációs masszázs, valamint a hatékony légpárnákkal támogatott masszázs elősegíti, hogy Ön egy valódi, élvezhető, frissítő, gyengéd vagy erős masszázsban részesüljön.

Everest masszázsfotel

Automatikusan hosszabbítható lábtartó. Tökéletesen alkalmas magas emberek számára

A lábtartót innovatív hosszabbítási lehetőséggel gyártják. A vadonatúj tervezés célja, hogy a masszázsfotel még a 195–200 cm magas vásárlók számára is kényelmes legyen.

Everest masszázsfotel

"Próbálja Ön is ki a Komoder csúcskategóriás masszázsfoteleit a budapesti bemutatótermükben!"

Rácz Jenő IDŐPONTOT FOGLALOK
SUPERIA
SUPERIA

Audio rendszer. Beépített hangszórók. Vezeték nélküli használat

A fotel 2 beépített hangfallal van felszerelve. Hallgassa kedvenc zenéjét akár közvetlenül a mobiltelefonjáról Bluetooth-on keresztül.

Csatlakoztassa a masszásfotelt a telefonjához, táblagépéhez vagy laptopjához Bluetooth-on keresztül. A beépített hangszórók és a Bluetooth kapcsolat segítségével Ön a kedvenc zenéit közvetlenül a saját eszközeiről hallgathatja.

Everest masszázsfotel - bluetooth
Everest masszázsfotel

Intelligens testfelmérés és beállítás

Az új Everest modell automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik.
Az előzetes testfelmérés folyamata során az automatika beazonosítja a váll pontjait, valamint szkenneléssel megállapítja a használó magasságát és testsúlyát, így a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz.

3D görgős rendszer

Az új Everest masszázsfotel halk, intelligens 3D-s mechanikus karokkal van felszerelve. A mechanikus karok minden irányban (fel-le, előre-hátra, jobbra-balra) képesek mozogni. A mechanikus karok segítik a testfelmérést, a testsúly és a magasság megállapítását.

A fotel átvizsgálja az ön testét és intelligensen beállítja magát
Everest masszázsfotel

Infravörös hőterápia, tökéletes télen

A hát felületéhez beállítható hőfunkció 40-50 fokos melegével megszünteti a hidegérzetünket és enyhíti a hátfájásunkat. Az infravörös sugárzást a test “meleg érzetként”, hőhatásként érzékeli. Az infravörös sugárzás aktiválja a sejteket és stimulálja a metabolizmust.

Everest masszázsfotel

Teljes testmasszázs masszázspárnák segítségével (váll, hát, far, kezek, lábak)

Ez a funkció a csont regenerációjának aktiválásához ajánlott az izomfeszültség és az ízületi merevség kiküszöbölése érdekében. Segít az egészség megőrzésében. A nyújtás a vállakon, a karokon és a lábakon lévő masszázspárnák segítségével történik.

Váll, kar, láb, ülés masszázspárnák

Az Everest masszázsfotel kapszulaszerű kéztartóval, kéztartóba beépített légpárnákkal és szemcsés felületű kéztartókkal rendelkezik. Karjaink maximálisan kényelmes masszázsban részesülnek, függetlenül attól, hogy milyen pozícióban áll a fotel. A fenék masszázspárnái, a lábak masszázspárnái és a „zéró gravitációs” funkció kombinációjának köszönhetően a test maximális kényelmet élvez.

Everest masszázsfotel

Nyújtó és feszültségcsökkentő funkciók

Ezek a funkciók a csont regenerációjának aktiválásához ajánlottak az izomfeszültség és az ízületi merevség enyhítése érdekében, így segítve az egészség megőrzését. A nyújtás a vállakon, a karokon és a lábakon lévő masszázspárnák segítségével történik.

Állítható lábtartó

A felhasználó magasságának megfelelően a lábtartó szabadon hosszabbítható. Maximális hossz 15 cm. Ez biztosítja, hogy az egész testet érje a masszázs, függetlenül a felhasználó magasságától.

Minden magassághoz és testsúlyhoz.

A Komoder Everest masszázsfotel minden felhasználó számára tökéletes választás, mely 6 innovatív masszázsprogrammal rendelkezik. A programok személyre szabott masszázst nyújtanak, megfelelve a felhasználók elvárásainak.

Everest masszázsfotel Full Body

Reflexterápia. Lenyűgöző talpmasszázs

A reflexterápia görgős masszázsrendszerrel történik. A lábtartó meghosszabbítható annak érdekében, hogy a fotel bármely felhasználói testmagassághoz alkalmazkodni tudjon.
Reflexóterápia

Lábmasszázs

A lábtartón légpárnák találhatóak, így a massszázsfotel a lábakon légnyomásos masszázst végez. A lábtartók a légpárnákon kívül 8 természetes mágnest is tartalmaznak.
Lábmasszázs

Nyaktól térdig történő masszázs

AAz Everest masszázsfotel különleges funkcióval rendelkezik, ez az L alakú sín, mely tudományos kutatások és a legfrissebb tanulmányok eredményeként lett kifejlesztve. A sínpálya hossza 130 cm, ez teszi lehetővé, hogy a masszázsfotel a nyaktól egészen a combig végezzen személyre szabott masszázst.
Nyaktól térdig történő masszázs

Talpmasszázs: a nagy kedvenc!

Utánozza az emberi kéz érintését. A talpgörgők olyan kifinomult technológiával rendelkeznek, melyek egy professzionális masszőr kezéhez hasonlóan képesek ú.n. Gua Sha masszázst nyújtani. Ez a talpmasszázs a talp közepén található Yong Quan pontra fókuszál. A masszázs erősségét távirányítóval állíthatjuk igény szerint gyengébbre vagy erősebbre.
Talpmasszázs. Mindenki kedvence

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen befedik a vádlit, a bokát és a lábfejet, ezáltal hármas hatást nyújtva. A nyomkodás, szünet és légtelenítés funkciók folyamatosan váltakozva kapcsolódnak be, így stimulálva a Xuanzhong és Taxi akupresszúrás pontokat. A lábmasszázs igazán kellemes és harmonikus érzés.
maLégpárnás lábmasszázs

Mágnesterápia

A mágneses terápia 8 állandó mágnes segítségével működik. A mágnesek precíz beépítésük és a ChengShan és Zhong Mai akupresszúrás pontok stimulálása révén támogatják az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusait.
Mágnesterápia

Teljes testmasszázs

Az intelligens, mechanikus karok fel-le mozognak, a nyaktól kiindulva haladnak a vállon, majd a háton át egészen a derékig. A mechanikus karok automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatókörük elérheti a 21 cm-es szélességet, valamint a 130 cm-es hosszúságot, így az egész hátat képesek lefedni.
Teljes testmasszázs

Automatikus hátfelismerés

A mérnöki tervezés és a hátmasszázs módozatok prémium minőségű és precizitású hátmasszázst eredményeznek a test S vonalában. A görgők szélessége 6-21 cm között állítható, 3 opcióval.
A fotel felismeri az ön hátát

Légpárnás karmasszázs

A légpárnás karmasszázs 12 légpárnával követi az emberi kar vonalát. A légpárnák teljesen körbefogják az egész kart, hangsúlyt helyezve főképp a Yang Chi és Quchi akupunktúrás pontokra. A légpárnák a kar mellett a tenyér ellazításában és felfrissítésében is közreműködnek.
Légpárnás karmasszázs

"Intenzív masszázs élményre vágyik? Én a Komoder masszázsfoteleit ajánlom!"

Rácz Jenő FEDEZZE FEL A CSÚCSMINŐSÉGŰ MASSZÁZSFOTELEKET
SUPERIA

Tekintse meg Rácz Jenő sztárséf miért választotta a Komoder masszázsfotelt

Műszaki adatok és jellemzők

Teljes hátmasszázs Igen
Állítható háttámla Igen
Légpárnák a fenék területén Igen
Légpárnák vádlinál Igen
Masszázsgörgők Igen, 3D
Masszázspárnák Igen, teljes test
Légpumpák Igen
Farizom masszázs Igen
Relaxáló pozíció Igen
Vádli masszázs Igen
Reflexológia Igen
Talpmasszázs Igen
Távirányító Igen
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 110
Max. teherbírás (kg) 130
Áramellátás 220 - 230V
Méretek Méretek Everest
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés
Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Megbízható szállítás
5 / 5 pont
Mindenkinek ajánlom! Minden a megbeszélték alapján történt. Fizetés után azonnal megkaptam a számlát és ahogy ígérték két napon belül megérkezett a kitűnő masszázsfotel.
Kedves ügyfélszolgálat!
5 / 5 pont
Köszönöm a pontos és szakmai információkat, Sikerült személyreszabott fotelt vásárolnom a szakértő segítségével. Gondolkodás nélkül megvásároltam. Mindenkinek ajánlani tudom.
Első a minőség!
5 / 5 pont
Ez a fotel teljesen megfelel az elvárásaimnak. Teljes testmasszázst biztosít, közben zenehallgatásra is alkalmas, lábtartóban görgőkkel rendelkezik és talán az egyik legkedveltebb funkciója, hogy segít a hátfájáson is. A stresszes napok után legjobb befejezés a relaxációs masszázs. Köszönöm a lehetőséget.
Pont ahogy elképzeltem!
5 / 5 pont
Az Everest masszázsfotel pont úgy működik, ahogy elképzeltem. Több intenzitású és sebességű állításokkal van ellátva, valamit a Bluetooth segítségével azonnal meghallgathatom a kedvenc dalomat. Nagyon szeretem, naponta használom, köszönöm.
Szuper szállítás!
5 / 5 pont
A fizetést követő harmadik napon megérkezett a a fotel. Pontos és megbízható! A fiúk segítettek a fotel beüzemelésében, beállításában és gyorsan megtanítottak használni. Mindenkinek ajánlom!
Szüleim imádják!
5 / 5 pont
Évek óta hát fájdalommal küszködtek a szüleim. Mivel nem próbáltam addig soha a masszázsfotel élményét, ezért a szakértő véleményét kértem. A legjobb terméket akartam és első perctől segítségemre voltak, ennek megtalálásának. Szüleim azóta naponta használják a fotelt, és már fájdalom nélkül végzik a ház körüli munkát.
Napindító!
5 / 5 pont
Minden napomat a fotelben indítom. Az Everest teljes testmasszázst végez, ami sokat segít számomra, hiszen egész napos álló munkát végzek. Köszönöm a lehetőséget, mindenkinek ajánlani tudom!
Szuper cég!
5 / 5 pont
Számomra meglepő volt, hogy olyan rövid idő alatt megkaptam a rendelt terméket. Dicséretre méltó az alkalmazottak szakmai tudása. Köszönöm még egyszer!
Hálásan köszönjük!
5 / 5 pont
Kedves Előd és Krisztina! Szeretném megköszönni Önöknek a férjem születésnapi meglepetésének a megszervezését, a szép és egyedi üdvözlőlapot, a kollégáknak a kiszállítást és a beüzemeltetést valamint azt az egyedi és ügyfélbarát kommunikációt, amellyel végig kísérték a masszazsfotelük átadása előtti bemutatást és szervezést. Szeretnék nyilvánosan is pozitív feedbacket írni, de nem találtam, hogy hol kell. Hálásan köszönjük!! Küldök egy fotót, amint a férjem boldogan ismerkedik a termékükkel.
értékelés: 5 / 5, -tól 9 ügyfelek
Hasonló termékek
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés