Inada 3S Flex masszázsfotel- a legjobb stretching (nyújtó) fotel a világon. Orvosilag ajánlott.

 • Elérhetőség

  Előrendelhető

 • Garancia

  3 + 5 év

 • Gyártó

  Inada

 • Szállítás

  Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Stretching program
Intelligens mechanizmus Slide rendszer Reflexóterápia Légnyomásos masszázs

A legjobb stretching masszázsfotel

Az Inada legújabb modele, új 3D masszázsfotel, 3S Flex orvosi fotel. Ez a fotel kitűnő úgy kinézetében, mint a teljesitmény terén is. Tadashi Kaneko , hires stretching sportoló tanácsadása alatt volt gyártva és az egyetlen fotel a világon, amely egyidejüleg stretching mozgásokat végez, miközben a hagyományos masszázstechnikák folyamatban vannak. Ezért Flex masszázsfotelként van osztályozva és orvosi igazolás számot is kapott ( orvosi jóváhagyás száma: 223AKBZX00226000) .

Kiváló design. Terápiás hatások.

A 3S masszázsfotel tökéletes azoknak , akik stretching-et szeretnének végezni, ahhoz, hogy tartásukon javitsanak és megkaphassák egy egészséges test minden előnyét, a relaxációs masszázsal kombinálva. Kiválaszthat eggyet az automatikus programok közül , amely a következőeket tartalmazza: masszázs az egész test számára, nyújtó masszázs (stretching), a test alsó részére ható masszázs. Ezek szintén tartalmaznak „hőfunkció” és „nyugtató” programot , valamint sok más Jappán masszázstechnikát.

az Inada 3S Flex masszázsának struktúrája

Hőfunkciós masszázsrendszer.

Az alsó masszázsrendszer hőfunkciója a légpárnákkal együtt, serkentik a talp és vádlik vérkeringését. A Shiatsu masszázs a talpi légpárnák segitségével történik . Az Inada 3S eltávolitható Shiatsu golyókkal van felszerelve , melyek a reflexóterápiás masszázst végzik. Flex az egyetlen fotel, amely a lábnál is hőfunkcióval rendelkezik.

Hőfunkciós lábmasszázs rendszer

Tökéletes masszázspozició. Maximálisan hátradönthető.

Az Inada 3S masszázsfotel a leg kényelmesebb fotelnek biozonyul és a legnagyobb hátradöntési szöggel rendelkezik. Alakjának köszönhetően könnyen kezelhető és a hátradöntési funkciója különböző mas fotelhez képest; mindez annak a sinnek köszönhető, amelyen a fotel a hátradöntés folyamata alatt mozog. A fotel nagyon közel helyezhető a falhoz , mivel a hátradöntés idején előre csúszik és vizszintes helyzetbe hozza a fotelt.

Inada 3S vizszintes pozició

Masszázspárnák. Buffer párna.

A fotel a buffer párnát is magába foglalja, amely a fotel fő masszázspárnája (közvetlenül a fotelre szerelve) és a távirányitónak szánt zsebet. A fő masszázspárna egy védőanyagba van bevonva , amely könnyen eltávolitható és tisztitható. Ez a párna masszázs közben eltávolitható, abban az esetben, ha egy mélyebb nyakmasszázst szeretne élvezni.

Inada 3S masszázs párna

A test helyes tartása befolyásolja az egészséget.

Az Inada 3S Flex úgy volt tervezve, hogy javitsa a napi funkciónális mozgásokat , a fizikai teljesitményt és a hatékony légzési technikákat, de ugyanakkor figyelem alatt tartja a hátfájás és a váll merevségének felépülését. A „Shoulder Focus „ program a kulccsont maszirózása által a váll területi feszültség csökkentésére összpontosit. Ez a kulccsont masszázs az elülső és hátulsó levegő nyomkodásával történik, amely a mellkas kiterjedéséhez vezet. Az elülső és hátulsó nyomás által, mély kiterjesztés érhető el és eltávolitja a váll feszültségének fő okát (helytelen testtartás) .

Inada 3S masszázspozició

Strech programok

Teljes stretch (nyújtás)

Az #1 Strech program kinyújtja a belső hasizmokat és lazitja a rekeszizmot. Ez a program ülő személyeknek ajánlott, akiknek nincs lehetőségük sok mozgást végezni a nap folyamán vagy olyan a munkályuk, hogy egyáltalán nincs idejük a napi mozgásra.
Teljes stretch (nyújtás)

Strech (nyújtás) a hátnak

A #2 Strech program határozottan, teljes ivvel kinyújtja a hátat. Ez a program azoknak a személyeknek volt kitalálva, akik sok időt töltenek számitógép előtt és teljes feszültség csökkentő hatással van a hátgerincre.
Strech (nyújtás) a hátnak

Teljes testmasszázs

Kenbiki masszázs (váll közti)

Az Inada 3S mélyen megmaszirozza a fájos helyeket a vállak széle mentén. A beépitett légpárnák közvetlen nyomást gyakorolnak a váll terület Shiatsu pontjaira , eröss légnyomással maszirozván, így egy szoritó, emberi kéz által végzett masszázs érzését keltik.

Kenbiki masszázs (váll közti)

Nyak masszázs

A 3S a nyak izmait maszirozza gyúrás mozdulatokkal. Mindkét felén felemeli a nyakat, ahhoz , hogy az itteni izmokat megmaszirozza; kinyújtsa és szoritsa az izmokat.

Nyak masszázs

Kensei masszázs

A váll és nyak közti Kensei pontok intenziv maszirozása (gyakran feszültek).

Kensei masszázs

A medence és csipő területének masszázsa

A medence izmainak maszirozása az oldalsó légpárnák szoritásával történik. Ez a mechanizmus leheővé teszi, hogy a medence mindkét részről át legyen maszirozva , eltávolitván a medence és csipő terület fáradtság érzetét.

A medence és csipő területének masszázsa

Mély masszázs a hát alsó részének.

Az Inada 3S fotel mély masszázst nyújt a hát alsó részének . A levegő meg a görgők biztósitják az izmok erélyes maszirozását és a görgők képesek a hát legalacsonyabb részéig elérni. A 3S a leg performánsabb masszázsgörgőkkel van felszerelve, melyek a vizszintes tengelyen mozogva egyik végtől a másikig mozognak és 3D masszázst végeznek. A hát alsó részén lévő görgők 20 cm -ig képesek kiterjedni keresztmozgással , ahhoz ,hogy egy minnél nagyobb területet tudjanak maszirozni és a fájdalmat eltávolitani.

Mély masszázs a hát alsó részének.

EGYEDI! 3D mechanizmus, masszázsgörgők és légpárnák

A masszázsgörgő rendszer a masszázs rendszer alapján lévő légpárnákon keresztül van adaptálva Ez a technológia megengedi, hogy a görgők állandó érintkezésbe maradjanak a háttal. A görgők a kismedence területéig csúsznak le és gördüléses masszázst végeznek. Ennek a körös szoritó masszázs funkciónak köszönhetően, az Inada fotel majdnem tökéletesen megközeliti egy profi masszőr masszázs technikáit. Igy eltávolitja a hát területi mély fájdalmakat. A 3D masszázs lehetőséget nyújt beállitani a Push-Out mechanizmus intenzitását egész 4,5 cm-ig ( a legmélyebb masszázs változatért).

3D mechanizmus, masszázsgörgők és légpárnák

Láb masszázsa

Serkenti a láb vérkeringését. Légpárnás Shiatsu masszázs a talpnak, lábnak és saroknak. A masszázsfotel shiatsu golyókkal van felszerelve a talp területén.

Láb masszázsa

Karmasszázs

A kényelmes mellkas hosszabitásának segitségével , a fotel határozott szoritással maszirozza a karat. A kéz légpárnás egységei mélyen átmaszirozzák a kezet a válltól az ujjak begyéig. Felfrissülve fogja érezni a kezet és eltűnteti a fáradtság érzetet.

Karmasszázs

Az Inada 3S masszázs mechanizmusai

Ölelő és allandó érintkezés funkció.

Az Inada 3S Flex orvosi masszázsfotel ölelő maszirozó funkcióval rendelkezik és egy mély masszázst nyújt , mely a válltól a kar felső részéig történő határozott szoritásnak az eredménye.

Az Inada 3S masszázsfotel egyik saját fontos jellemzője az állandó érintkezés funkció. Ez garantálja , hogy a használó testének minden része állandó érintkezésbe marad a fotellel , függetlenül attól, hogy mijen súlya vagy magassága van, és függetlenül a fotel dölés szögétől. Ennek a funkciónak a segitségével a felhasználónak egy hatékony masszázsba lehet része.
Ölelő és allandó érintkezés funkció.

Az optikai érzékelő automatikusan felismeri az optimális shiatsu pontokat

Az Inada 3S masszázsfotel olyan szenzorokkal van felszerelve, amelyek automatikusan felismerik bármely felhasználó Shiatsu pontjait. Ezek a Shiatsu pontok különbőznek személytől függően ,ugyanakkor ez a Shiatsu pont felismerő funkció garantálja ,hogy minden felhasználónak egy hatékony masszázsban legyen része.

Miután kiválasztja a kívánt programot, a 3S Flex masszázsfotel leviszgálja az ön hátát és össze hasonlitja az ön profilját mas felhasználok profiljáva, amelyek a memóriába vannak lementve. Az Inada 3S masszázsfotel rögtön az ön fizikai profiljára alkalmazkodik és egy tökéletesen személyre szabott masszázst fog nyújtani.
shiatsu pontok

Ölelő masszázs

Ez a funkció csak a Jappán Inada foteleknél található meg és a teljes test masszázsát feltételezi, úgy , hogy a fotel teljesen átöleli és maszirozza.

Ölelő masszázs

Hosszabitható lábtartó funkció

Nyomja meg a lábtartót ha akarja ,hogy ez bővüljön. Lehetősége van ezt a lábkinyújtó funkciót a távirányitoról is irányitani.

Hosszabitható lábtartó funkció

Légpárna

Ha egy mély nyakmasszázst szeretne, eltávolithatja a masszázspárnát a fej részéről. Sokszor használják ezt a párnát de eltávolitható , hogy egy erősebb görgős masszázsban lehessen része.

Légpárna

Extra masszázspárna

Ha egy mély nyakmasszázst szeretne, eltávolithatja az extra masszázs párnát. Egy kényelmesebb nyak pozicióért használja a párnát. Egy mélyebb masszázsért távolitsa el a párnát.

Extra masszázspárna

Hőfunkciós masszázs az egész testnek

A kar és a láb masszázsa , de az anyag amelyeből a masszázs görgők készültek súrlódás alapján felhevülnek és az egész hátnak hőt biztositanak. Igy egy egész testre való melegitésről tudunk beszélni.

Hőfunkciós masszázs az egész testnek

Hőfunkciós karmasszázs

Az egyedüli fotel , amely hőfunkcióval rendelkezik a kéz területén is. Stimulálja a vérkeringést és egy kellemes érzést kelt.

Hőfunkciós karmasszázs

Zseb a távirányitónak

Nagyon hasznos ez a zseb, mivel a fotel jobb karfájára van felszerelve és könnyen hozzá férhet ,hogy a tavirányitot ide helyezze.

Zseb a távirányitónak

Elérhető szinek a 3S Flex-nek

Barna 3S Flex

Barna 3S Flex

Fekete 3S Flex

Fekete 3S Flex

Hőfunkció lábnak és kéznek.

A hőfunkció fokozza a masszázs hatását, eltávolitja a hideg érzetet a téli időszak folyamán vagy akkár a nyár folyamán is a légkondicionális szobákban.

Ezzel a beépitett hőfunkcióval az Inada 3S Flex masszázsfotel a leg performánsabb technológiát tartalmazza az egész világról.

Masszázsterület

A masszázsgörgők körülbelül egy 72 cm területet fednek be -alól ,a felső görgő oldalra mozog körülbelül 5-19 cm között és az alsó görgő körülbelül 9-16 cm között. A görgők mozgása egy megfelelő és hatékony kezelést biztósitanak az izmoknak, meg a Shiatsu pontoknak.

Inada 3S Flex masszázsfotel
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

A legújabb masszázsfotel az iparból

Full Body (teljes test)

Körülbelül 15 perc. Az alap program , mely segit a fáradtság eltávolitásában , úgy, hogy az egész testet átmaszirozza a görgők és légpárnák segitségével. A napi fáradtság eltávolitására javasolt program.

Full Body Relief

Egy egész testet maszirozó program , amely kizárólagosan a légpárnákat is használja. Ez a program azoknak javasolt, akik nem kedvelik a mechanikus masszázs technikákat. Olyan személyeknek való program, akik nem szeretik a mechanikus masszázstechnikát .

Full Body Quick (gyors)

Körülbelül 8 perc. Ez a program egy gyors masszázs lehetőségét nyújtja azoknak a személyeknek , akik kevés idővel rendelkeznek reggel vagy este, vagy azoknak, akik pár percig lazitani szeretnének. Ez a fáradtság utáni gyors felépülést nyújtó program.

Morning (reggeli masszázs)

Körülbelül 15 perc. Ez a program a centripetális programot használja – egy oldalról a központba irányuló masszázstechnikát alkalmazza. Azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek nehezükre esik reggel felkelni vagy fáradtnak érzik magukat az előző napok után. Ez egy felfrissitő program.

Night (esti masszázs)

Az Inada 3S masszázsfotel olyan masszázs technikát alkalmaz, amely segit az izomfeszültség és a napi összegyűlt fáradtság eltávolitásában. Alvás elötti használatra javasolják.

Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

Technikai Jellemzők és karakterisztikák

Előre meghatározott masszázs programok az egész testnek Igen
Felismerő és összehasonlitó program 106 memorizalt profil
Manuális masszázs tipusok 6
Manuális masszázs kombinációk Több mint 500 kombináció
3D masszázsgörgők Igen
Kárpitozás Antibaktériális műbőr/ szennyeződés ellenálló
Reflexóterápia Igen
Lábtartó Igen
Vádli masszázs Igen
Automatikus megállitás Kb. 15 perc
Automatikus hátradöntés mód Igen
Programkijelző Igen
Légpárnák Igen
Vádli és lábmasszázs Igen
Kar és kéz masszázs Igen
Comb és csipő masszázs Igen
Medence és ülés területi masszázs Igen
Távirányitó Igen
Hely a fejrésznek Igen
Méretek normál pozicióban Kb. 106 (magasság)x 83 (szélesség) x 100 (hosszúság) cm
Méretek hátradöntési pozicióban Kb. 73 (magasság)x 83 (szélesség) x 185 (hosszúság) cm
Fotel súlya (Kg) 80 kg
Terhelhetősége 100 kg
Feszültségforrás 220 - 230V
Fogyasztás 130 W (fűtéssel). Csak 16W fűtés nélkül
Dölési szög Kb. 115-165 fok zero foktól
Szinek Black (fekete) és Brown (barna)
Tervezték és kifejlesztették Jappán
Gyártó Inada Family Japan
Designer Satoshi Ouchi, Ryosuke Hayashi şi Yudai Kaneko

Japánban gyártották. Orvosi technológia.

Japánba gyártotta az Inada cég, az Inada 3S Flex Tadashi Kaneko stretching sportedző felügyelése alatt volt gyártva. Ez az új model a Family Inada által van gyártva , amely legismertebb a masszázsfotelek terén.

A 3S Flex az orvosi masszázsfotel nevet kapta , mivel az egyetlen Japán orvosi szövetség által elfogadott masszázsfotel. Ennek a terméknek a stretching programja kétségtelenül a legjobb stretching masszázst képes elvégezni. Ha egy ilyen alapos masszázst szeretne, mely segit javitani a testtartásán és ki szeretné használni ennek a masszázsfotelnek az egészségre való jótékony hatásait, az Inada 3S az a termék, amit keres.

Inada 3S fotel szinek
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Nagyon elégedett!!
5 / 5 pont
10-es. Imádjuk a masszázst! Nagyon szép a designja!
Jó minőség.
5 / 5 pont
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Fantasztikus! Nagyon elégedett.
5 / 5 pont
Az este levettem a fotel hátáról a párnát (pontosabban hátra hajtottam) és most rendesen elvégezte dolgát a hátamon, szuper volt a masszázs, még egy kicsit csökkentenem kellett az intenzításból, de a görgőket fantasztikusan éreztem minden csigolyán és izmocskán és végre éreztem ,hogy rendesen megmaszíroz a nyak területét. Tehát párna nélkül sokkal jobb, visszatérek más véleményekkel is. Szép napot!
értékelés: 5 / 5, -tól 3 ügyfelek
Hasonló termékek
Az Inada DreamWave a legkeresetebb masszázsfotel a masszázsfunkciói által. A leg performánsabb full body masszázs technológiája van: talp, láb,ülés, csipő, hát, váll, nyak stb.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés