Inada Dreamwave masszázsfotel- Japánba gyártott. A legjobb, komplex programokkal rendelkező masszázsfotel a világon. Inada gyártotta- világvezető 1962-től.

 • Elérhetőség

  Előrendelhető

 • Garancia

  3 + 5 év

 • Gyártó

  Inada

 • Szállítás

  Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők Stretching program Zero Gravity rendszer Hátfűtés
Intelligens Mechanizmus Lengetés Légnyomásos masszázs Japánba gyártott

A legjobb masszázsfotel a világon. Japánba gyártott.

Több éves kutatás és tesztelés után tervezték, a Japán szakképzett mérnökök és a keleti masszázs művészet szakértők hatékony együttműkődése segítségével. Az Inada Dreamwave tényleg képes egy álom-masszázst végezni , így nem is találhattak volna egy jobb nevet neki : Dreamwave.

Rendkívüli Design. Terápiás hatások.

Az Inada Dreamwave újraértelmezi a masszázsfotel fogalmát az őskeleti terápiás módszerek és a modern vizuális megjelenés vonzereje kombinálásával .

Egy széles masszázs hatásterületet biztosít és egy sorozat előre meghatározott, gondosan tervezett masszázs programot bocsájt a használó rendelkezésére. Ez a model egy teljes pihenést garantál és egy erős terápiás hatást.

a masszázs szerkezete az Inada DreamWave-nél

Az Inada Dreamwave új funkciói

Húzás-szorítás Shugi masszázs funkció ( „a gyógyász tappintása”) / Shiatsu

A légpánás huzós-szorítás Shiatsu masszázs rendszer az iparág első funkcióját képvislei , amely a nyak masszázsát a váll masszázsával kombinálja. A rendszer kétoldalról felemeli a nyakat ,ezután a nyaktámaszba beépített légpárnák közvetlen nyomást gyakorolnak a Shiatsu pontokra. Ennek a masszázstípusnak a célja az, hogy eltávolítsa a izommerevséget, amely a mozgáshiány miatt vagy sokáig tartó változatlan testhelyzet miatt következhet be.

A kar teljes masszázs funkciója

A fotel az első olyan kar egységgel van felszerelve , amely az egész karat képes légnyomással megmaszírozni. Húsz légsejt maszírozza a kar felső részét, az alkart és az ujjak hegyét. Ez egy szorításos masszázst biztosít a váll területétől egészen az ujjak hegyéig. Tapasztaljon egy finom masszázst a mozgó, és kifejezetten a kar részének kiszabott egységek segítségével, amely megengedi az ön test méretei után való beállítást.

A test teljes kiterjesztés funkciója

Egy új szintű stretching (kiterjedés). A fotel a kevésbé aktív izmok nyújtó programját mutatja be. Ez a funkció lehetővé teszi a test felső részének hátra fele történő nyújtását , hasonló érzést keltve mint a fejtől lábig történő nyújtásban ( stretching).

Lengetési funkció

Az új lengetési funkció egy professzionális masszőr technikáját szimulálja. Az oldalsó légpárnák a medence területét nyomkodják, így aktiválják az ülés légsejtjeit és egy lengetés állapotot keltenek. Ennek a programnak a célja , hogy még ennél is többet lazíthasson a szokásos masszázsprogramok után.

Programok fiatalok és gyermekek számára

Ez az új program a fiataloknak volt kigondolva ( 14 év és fölött). A dölés szög automatikusan beállítodik ,ahhoz, hogy a fiatalok megszabadulhassanak az izomfeszültségektől és felépüljenek a napi fáradalmak után. Ez a program egy kevésbé intenzív masszázst biztósít , egy finom érzetet nyújtva ahhoz, hogy csökkentse a stressz szintjét , amelyre a fiatalok szervezete ki van téve.

55 Shiatsu Pont

Nyak és váll- légnyomásos rendszerrel felszerelve , az INADA fotel az elvárt kényelmet nyújtja a felhasználoknak. Levegő sejtekel 55 Shiatsu pontot maszíroz a test teljes felületéről, ez a fotel egy finom és alapos kezelést nyújt.

A legfontosabb masszázsfunkciók

Full Body (teljes testfelület)
Kb. 15 perc

Egy alap program a fáradtság eltávolításában , amely a teljes testfelületet megmaszírozza a légpárnák és görgők segítségével. Ez egy olyan masszáz program, amely segít a napi fáradtság enyhítésében.
Inada Dreamwave full body masszázs

Full Body Air ( légnyomásos masszázs)
Kb. 15 perc

A test teljes felületét maszírozó program , amely kizárolagósan a légpárnákat használja. Ez a program azoknak a személyeknek ajánlott , akik nem szeretik a mechanikus masszázs technikákat.
légpárnás full body masszázs az Inada-nál

Swing (lengetés)
Kb. 15 perc

Ez a program azoknak javasolt akik lazítani szeretnének . Ez a program aktiválása , bármely más masszázsfunkció használata után , helyreállítja az izmok egyensúlyát.
lengetés masszázs program az Inada-nál

Youth (fiatalok)
Kb.8 perc

Egy sokkal finomabb masszázs típus, kivételesen fiatal használóknak készítve ( 14+) , megengedi bármely életkorú személynek, hogy egy gyógyászati masszázsfotel előnyeinek örvendhessen. Ez az alacsony intenzítású masszázsprogram segít az izomfeszültség csökkentésében és eltávolítja a fáradtság érzetet a fiataloknál, akik egy gyors életmódot élnek, anélkül ,hogy különlegesebb nyomást gyakorolna a testre.
gyerekeknek való masszázs program

Stretch (nyújtás)
Kb. 8 perc

Először az iparban! Ez a program megengedi a gerinc hosszabítását a teljes testhosszabítás funkció segítségével . Azoknak a személyeknek ajánlott akik felfrissülni szeretnének.

Optikai érzékelő a Shiatsu nyomáspontoknak

A Shiatsu nyomáspontok, amelyek minden személynél különböznek , automatikusan érzékelve vannak az Inada optikai érzékelő által. Mielőtt egy masszázsprogramot elindítana, helyezze magát kényelmesen a fotelbe, aztán lazítson. A masszázs program kiválasztásának pillanatában, INADA letapogatja az ön hátát és összehasonlítja profilját a másik 106 memóriában tárolt profillal. A fotel azonnal az ön fizikai profilja után fog hajlani és egy tökéletesen egyedi masszázst fog nyújtani. Bár a Shiatsu pontok különböznek a testszerkezettől függően , ez a fotel lehetővé teszi az automatikus észlelését , egy optikai érzékelő segítségével. A Shiatsu pontok azonosítása egy kényelmesebb és hatékonyabb masszázst biztosít.

Quick (gyors)
Kb. 8 perc

Ez a masszázsprogram egy gyors masszázs lehetőségét nyújtja azoknak a személyeknek , amelyeknek kevés idejük áll rendelkezésükre reggel vagy este vagy azoknak, akik néhány percig lazítani szeretnének. Fáradtság utáni gyors felépülesre használt program.
gyors masszázs program

Morning ( reggel)
Kb. 15 perc

Ez a program a centripetális masszázst használja – olyan technika, ahol a masszázs kivülről a hát közepe felé történik. Azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek nehéz a reggeli felkelés vagy fáradtnak érzik magukat az elöző nap után. Ez egy felfríssitő program.
reggeli masszázs program

Night ( éjjel)
Kb. 15 perc

Ez a prgram a centrifúg masszázs típust használja- olyan technika, amely belülről kivűlre végzi a masszázst. A napi fáradtság eltávolítására javasolják, alvás előtt. Fáradtság utáni gyors felépülesre használt program.
esti masszázs program

A test teljes felületének masszázsa

Egyedi masszázsprogramok

Az automatikus masszázsprogramokkal együtt , amelyek a távirányító segítségével is kiválaszthatóak , az INADA kézi programozás is rendelkezésére áll , amely lehetővé teszi , hogy több száz masszázs kombinációt készíthessen és ugyanakkor, precíz és egyedi beállításokat végezzen a kiválasztott masszázstípusnak.

Nyak masszázsa ( Shiatsu, Húzás és szorítás)

Kétoldalról felemeli a nyakat , ahhoz, hogy megmaszírozza az itteni izmokat a húzás-szorítás technikával. nyakmasszázs az Inadanál

Shiatsu masszázs a vállnak ( Shiatsu variáció)

A beépített légpárnák közvetlen nyomást gyakorolnak a váll területi Shiatsu pontjaira, határozott légnyomással maszírozva , egy emberi kéz által végzett szorításos masszázsérzetet keltve. Shiatsu masszázs az Inadanál

Hengeres vállmasszázs

A görgők egy mély masszázst biztósítanak akkor, amikor a légpárnák felemelt pozícióban vanak. gördülős masszázs az Inadanál

Karmasszázs (Teljes maszírozás funkció)

A kar légpárnás masszázsegységei egy mély masszázst nyújtanak a kar felső részétől egészen az ujjak hegyéig. Felfrissülve fogja érezni karjait és megszabadul a fáradtság érzettől. Inada karmasszázs

Hengeres hátmasszázs

Az INADA egyedi körős-szorításos masszázs funkció segítségével ( Tapping/Rhytm Shiatsu – ütögetős masszázs/ Shiatsu ritmus és Hand Kneading/Double Kneading- szorításos masszázs és dupla szorításos masszázs ),mind jobban megközelítettük a professzionális masszőrök technikáit. Inada gördülős hátmasszázs

Csipő masszázs ( levegős Shiatsu)

Ez a mechanizmus megengedi a medence területének masszázsát mindkét oldalról , eltávolítja az ülés és csipő területi fáradtságot. Inada légpárnás shiatsu masszázs

Ülő terület masszázsa ( levegő és rezgés)

A levegő lengetés állapotot kelt , ahhoz hogy ellazítsa önt és maszírozza , míg a rezgések egy kényelmes stímulálást biztosítanak. Inada ülés masszázsa

Hát alsó területének masszázsa ( görgők és levegős Shiatsu)

A levegő és a görgők az izmok határozott masszázsát biztosítják . A görgők képesek elérni a hát nagyon alacsony területéig. hát alsó területének masszázsa

Talp és sarok masszázs ( Levegős Shiatsu)

Shiatsu-s légmasszázs a talpnak, talp felső területének és saroknak. Inada talpmasszázs

Vádli masszázs ( levegős Shiatsu)

A légpárnák a Shiatsu pontok erős masszázsát végzik, a vádlik hátulsó ,valamint oldalsó területét maszírozzák. Ez a masszázs típus főként azoknak a személyeknek javasolt, akik a vádli területeken érzik vissza a fáradtságot , hosszú lábon állás után. vádli masszázs az Inadanál

Az Inada Dreamwave masszázs mechanizmusai

4 mozgó görgő egység és az Ultra-lassú Rendszer

Ezek a görgős mechanizmusok úgy voltak készítve ,hogy egy kényelmes masszázst biztosítsanak és az izmok szintjén lévő Shiatsu pontokat stimulálják, a nyak és váll részéről , egészen a hát alsó területéig. A görgők nyomása 4 pont között van elosztva , egy finom szorításos masszázst nyújtva , túlzott stimuláció nélkül és anélkül, hogy egy kényelmetlen állapotot keltsen. Az Ultra-lassú rendszert használva egy finom masszázs érdekében, eredménye hasonló egy professzionális masszőr által végeztt masszázsal.

Légnyomásos és légpárnás mozgó mechanizmus.

A levegő használata a légnyomás és görgők beállítására, egy finom és kényelmes masszázst biztosít.

3D masszázs- a leghatékonyabb görgős rendszer.

A görgők egész 7 cm-ig felemelkednek, ahhoz, hogy ehy alapos hátmasszázst biztosítsanak.

Inada- masszázs mechanizmusok
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

Hát fűtés-funkcióval felszerelve.

A hőfunkció fokozza a masszázs hatékonyságát, eltávolítja a hideg érzetet a tél folyamán vagy a légkondicionális szobákban a nyár folyamán.

Ezzel a beépített hőfunkciós rendszerrel, az Inada Dreamwave masszázsfotel a világ legfejlettebb technológiájának tulajdonosa, megjelenésével egy időben forradalmasítja az összes masszázsfotel ipart.

Masszázsfelület

A görgők körülbelül 72 cm -t fednek le, fent-lent, a felső görgő 5-19 cm között képes oldalra mozogni, az alsó görgő meg 9-16 cm-t. A görgők elmozdulása egy megfelelő és hatékony kezelést gyakorol a Shiatsu pontokra és az izmokra.

A legdíjazottabb masszázsfotel a világon.

Kiváltságlevél az Inada Dreamwave masszázstechnikának

A finom és hullámos 8-as szám formájú mozgás , a masszőr olyan mozgását utánozza , amelyet egy Shiatsu masszázs idején végezhet.

Kiváltságlevél a váll masszázs technikájának

A nyak és váll masszázs kiváltságleveles funkciója- a váll és nyak hátsó területének mély erős masszázsát biztosítja és ( fantasztikus módon) megengedi a nyak finom húzását.

Kiváltságlevél a „Full Arm Shiatsu” masszázs technikának

Ez a „shiatsu” egység keretén belül, 20 légpárnás egység masszírozza állandó, ritmikus és lazító mozdulatokkal, ezeknek az a célja , hogy felfrissítsék a kar teljes felületét a válltól, egészen az ujjak hegyéig.

Kiváltságlevél a csipő és comb masszázs technikájának

Egy enyhe mély nyomást alkalmazva , lazító hatással van ezekre a nagy méretű izmokra.

Kiváltságlevél a leghatékonyabb és legteljesebb izomnyújtó funkciónak

Biztosítja a meghosszabítást és rugalmasságot és egy könnyű nyújtás a váll, csipő és comb forgásának irányában.

Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

Technikai jellemzők és karaktérisztikák

Telefontartó Igen
Gyógyászati masszázs programok 16
Használó magassága 152-198 cm között
A felhasználó súlyhatára Nem létezik meghatározott vagy közzétett súly. Ha belefér a fotelbe, nyugodtan ülhet . Maximális dölés szög: 170 fok.
Görgős készülékek leírása Inada 3D
Légpárnák Összesen: 100
Légsejtek szerkesztése Burduf Hi-Flex (nagyfokú rugalmassággal), PVC/Nailon
Motrok 13
Előre beállított masszázsprogramok: 8 (teljes test,test levegővel), Fiatalok, Gyors, Reggel, Éjjel, Nyújtás, Dreamwave
Kézi masszázs jellemzők: Több mint 1000 masszázs kombináció lehetőség. Itt van egy részleges lista a manuális módban rendelkezésére álló programokról: gyúrás, ütögetés, guruló, Shiatsu, emberi kéz, dupla gyúrás, talp légmasszázsa, kar légmasszázsa, ülés légmasszázsa, hát rezgése és mások. A kézi vezérlés legtöbb billentyűje több lehetőséget nyújt. Fej és nyak területi masszázs: maszírozza a trapéz izmokat, a nyak finom húzását nyújtsa . Levegő segítségével cselekszik.
Karmasszázs: Megmaszírozza a vállat, bicepszeket, tricepszeket, alkart és ujjakat. Légpárnák segítségével.
Ülés masszázsa: Dreamwave technológia, légsejtek és rezgés.
Vádli masszázs: A légpárnák nyomást-nyomáscsökkenést és alternatív dagasztást gyakorolnak.
Talpmasszázs: Maszírozza a talpot, sarkot és lábujjakat. Lábtartó hosszabítása: kb. 24,13. Anyag: szintetikus bőr, antibakteriális, szennyeződés ellenálló .
Megjegyzés: autentikus, magass minőségű finom bőr , most TruBlack-ben (fekete) is kapható.
Biztonsági készülékek gyerekeknek és házi állatoknak A zár és a biztonsági kulcs megakadályozza a gyerekeket ,hogy felügyelet nélkül használják a fotelt, háttámla dölését megakadályozó szenzor, eltávolítható tápkábel.
Elektromos funkciók: 230-240 AC (váltóáram)/ 50-60 Hz/ 170 Watt
Vádlik masszázsa: A légpárnák nyomást-nyomáscsökkenést és alternatív dagasztást gyakorolnak.
3D masszázsgörgők Igen
Dölési szög Kb. 120-165 fok
Kárpítozás Antibakteriális bőr/ szennyeződés ellenálló
Reflexóterápia Igen
Lábterület Igen
Vádli masszázs Igen
Masszázssebesség Enyhe ütögetés: 3 fokozat 180-480/perc .
Hengerléssel: 3 fokozat.
Automatikus leállítás Kb. 15 perc
Automatikus hátradöntés vezérlése Igen
Programkijelző Display (kőpernyő).Igen
Vádli és lábmasszázs Igen
Kéz és karmasszázs Igen
Csipő és comb masszázs Igen
Ülés és medence masszázs Igen
Távirányító Igen
Hely a fejrész területének Igen
Méretek normál pozicióban Kb. 121 x 94 x 140 cm
Méretek hátradöntött pozicióban Kb. 76 x 97 x 210 cm
Masszázsfotel súlya 115 Kg ( Fő egység: 97 Kg, lábtartó: 18 Kg)
Áramellátás 220 - 230V
Csomagolás 2 Csomag
Csomagok tömege 86kg + 51kg
Kiegészítők Válli Shiatsu párnák
Ezek a Shiatsu párnácskák megengednek egy intenzívebb vagy finomabb masszázst , ahhoz, hogy az ön szükségletei szerint alkalmazkodjon.

Puffer támogatás
Szabályozza a masszázs intenzítását a fotel háttámlájára helyezve a vékonyabb vagy vastagabb puffer támogatót.
Rendelkezésre álló színek Fekete vagy Bézs
Gyártva Japán
Gyártó Inada family Japán

A fotel méretei

Inada Dreamwave méretek

Első osztályú esztétika.
Créme vagy Grey slate.

Az Inada dreamwave fantasztikus masszázslehetőség kiegészítőjeként, felfedezheti Toshiyuki Kita rendkívüli Design-ját.

A világhírű Design bútordarab, a New York-i Modern Művészeti Múzeumban (MoMA), a Párizs-i Georges Pompidou Központban és a Munchen-i Pinakothed der Modarne-ban biztosított helyet a művésznek.

Grey Slate szin az Inada Dreamwave masszáfotelnél
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Nagyon elégedettek. Ajánlom.
5 / 5 pont
Épp most jövök a masszázsfotelből és mint első benyomásom az, hogy nagyon szép a design-ja , a masszázsrogramok pedig jók és hatékonyak a hátnak... Végig mentem a Dreamwave összes előre meghatározott programján , az első a hatékonyság és élvezet sorrendjében- és nekem a leg teljesebbnek is tűnik- All Body, Quick is nagyon tetszik és a Night , valamint a Stertch is nagyon érdekes. A masszázs más szinten van elérve- mélyebb-a hátnál- és orvosilag hatékonyabb. Különben is kipróbáltam a manuális programokat minden módban és érdekes kombinációkat fedeztem fel és ha Kolozsváron járunk és időnkből kitelik, meglátogatunk és lehet más programokat is bemutattok. A következtetés pozitív a nagyon pozitív fele, a feleségem 2-3 órákat tölt a fotelben, a tény az ,hogy pár nap használat után, én meg a feleségem is sokkal kihúzotabb hátgerincel járunk és nálam mintha csökkent az a duzzanat is , amely már jóideje a lapockámon volt. Még visszatérek véleményekkel. Egy kellemes estét kívánok és várom esetleges visszaszólásotokat. Köszönjük a segítséget.
Nagyon elégedett
5 / 5 pont
Az Inada Dreamwave masszázsfotel ténylegesen álomi . Még nem sikerült eldöntenem ,hogy a 8 előre meghatározott program közül melyik a kedvencem, az összes szenzációs. És ne beszéljünk a kézi beállításokról... Csak a következő képpen tudom leírni ezt a fotelt : legalább 5 pár kéz felfedezi, dagassza, nyomkodja ugyanabban az időben az egész testet, a talptól elkezdve , egészen a tenyérig. Az intelligens shiatsu pont felfedező rendszer fantasztikus, valamint a légpárnás masszázs is. És mivel egy masszázs nem lehet tökéletes csak akkor, ha a hőmérséklet eléggé magass ahhoz, hogy felmelegítse és ellazítsa az izmokat , a fotel hőfunkciós rendszere ezt a problémát is megoldja. Boldog vagyok az új beszerzésemmel.
Elégedett.
5 / 5 pont
Köszönöm, minden jól zajlott le. Meg vagyok nagyon elégedve professzionalizmusotokkal és a termék minőségével. A Dreamwave tényleg valami különleges dolog
Nagyon elégedett.
5 / 5 pont
Köszönöm javaslatukat az Inada Dreamwave-el kapcsolatosan. Több mint elégedett vagyok ezzel a masszázsfotellel. Fantasztikusan érzem magam.
Elragadtattva és elégedett.
5 / 5 pont
Igen, minden rendben van. Az fotel összeszerelése a leszögezett dátumon történt és az adaptőr időben megérkezett.
Elégedettek.
5 / 5 pont
Teljes bizalommal vásároltam meg ezt a terméket. A Dreamwave masszázs típusa hihetetlenül jól ki van gondolva. Két gyerekem van és ők is majdnem naponta használják. A Japán minőség távolról látható.
Nagyon elégedett vagyok a masszázsfotellel.
5 / 5 pont
Olvastunk, érdeklődtünk és úgy döntöttünk, hogy azt szeretnénk ami a legjobb. Problémám volt a hátammal és nyakammal és állíthatom ,hogy több mint két hét használat után sokkal jobban és energikusabbnak érzem magam. A legdrágábbat választottuk, mivel a legújabb generációt akartuk. A masszázsról meg annyit mondhatok hogy.... fantasztikus.
értékelés: 5 / 5, -tól 7 ügyfelek
Hasonló termékek
A legújabb Japán fotel a világon most Magyarországon. A legteljesebb masszázsfotel váll, hát, nyak , kar, láb stb. masszázs programmal, plusz hőfunkció a hát és kar területén.
megnézem »
3 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés