Inada Duet Zero Gravity- az egyedüli 8 görgős japán masszázsfotel. Inada által gyártva Japánban - világ vezető gyártó 1962 óta.

 • Elérhetőség

  Előrendelhető

 • Garancia

  3 + 5 év

 • Gyártó

  Inada

 • Szállítás

  Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
Hívjon most!+36 30 012 4067
3D masszázsgörgő 2 masszázs rendszer Zéró Gravitációs rendszer Karok melegítése
Testfelmérő funkció Terapeutikás modell Japánban gyártva Orvosok által ajánlott

INADA DUET Zero Gravity.

Egyedi masszázsfotel az egész piacon. Az Inada Duet Zero Gravity masszázsfotelt az Inada fennálásának 50. évfordulója alkalmából dobta piacra.

Dupla motorrendszer. 8 tengelyes technológia.

Ez az egyetlen masszázsfotel a világon, amely kétmotoros rendszerrel van felszerelve, és az egyetlen masszázsfotel a világon, amely a legújabb 8 tengelyes technológiával rendelkezik, ezáltal az INADA DUET még több masszázstipussal nyügőzi le a felhasználót. Az egyedi és csodálatos INADA masszázsfotel elengedhetetlen azok számára, akik egy pontos és egy hagyományos test masszázsra vágynak. Segít a befeszült izmok ellazításában, valamint kiváló megoldás a stresszoldásra.

Inada Duet masszazsfotel szerkezete

Inada Duet masszázsfotel videó bemutató

A következő ismertető kisfilmben fontos információkat talál a masszázsfotel működéséről, valamint ismerteti a fontosabb funkciókat. A hátradöntésről , a görgőrendszerről és a 3D mozgásról, a légpárnás masszázsról, valamint a helyes ülési pozicióról szól a film.

» Nyissa meg ezt a videót közvetlenül a YouTube-on

Intelligens 8 tengelyen történő masszázs

Az első „intelligens 8 tengelyes masszázsrendszer” a masszázsfotelek iparágábaan független mozdulatokat hajt végre mindkét irányban (bal-jobb), a hagyományos fel-lefelé irányuló mozgások mellett jelen van a “push-out’’ (kidomborodó) mozgás is amely lehetővé teszi az izmok teljes mértékű ellazítását.

Hogyan működik a 8 tengelyen történő masszázs?
A 8 tengelyen történő intelligens masszázsrendszernek a technikája azonos egy profi masszőr keze munkájával. Alaposan és hatékonyan végig masszírozza a tarkót, csuklyásizmokat, rombuszizmokat, széles hátizmot, valamint a derék-, és farizmokat.

8 tengely az Inada Duet masszazsfotelben

W2-es motor

A W2 motor segítségével a combhajlító izmokat masszírozza két ujjal. A körkörös masszirozó mechanizmus 48 masszázsponttal utánozza a masszőr kezét. A légpárnák segítségével a combhajlító, combfeszítő, valamint farizmokat hatékonyan és intenzíven végig masszírozza.

Inada Duet masszázsfotel

Masszázshelyzet a "síktól" a "nulla gravitációig"

Akkor tudjuk azt mondani, hogy a masszázsfotel segítségével ideális kezelésben részesülünk, amikor a testünket súlytalannak érezzük, valamint teljes mértékben ellazítottnak. Az INADA gyártói különös figyelmet fektettek arra, hogy a zéró gravitációs pozícióban a fotel egyenletesen tartsa a test súlyát, így az összes izmot ellazítja.

Inada Duet masszázsfotel

A masszázs funkciói és típusai

Combizmok

Masszírozza meg a comb hátoldalán lévő izmokat, két ujjal történő dagasztás módszerével, amely akár az izmok közti rostokat is végigmasszírozza. A kétfejű combizmot, féliginas izmokat és félighártyás izmokat is alaposan végigmasszírozza, manuálisan kiválasztható masszázstechnikákkal.

Combizmok

Shiatsu masszázs a vádlinál

Úgy masszírozza meg a vádlikat, mintha kézzel ragadná meg őket, majd shiatsu masszázzsal ellazítja azokat.

Shiatsu masszázs a vádlinál

A lábujjak masszírozza

Megmasszírozza a lábujjait úgy, mintha a masszőr a saját kezében tartaná a talpát és nyomást valamint erőt gyakorolna rá. A masszázspárnák nyomásának köszönhetően még intenzívebben érezni a reflexológiás talpmasszázst.

A lábujjak masszírozza

Fűtésrendszer a kezeknél

Úgy masszírozza a karokat, hogy közben az újjak táján melegítő hatást alkalmaz. A légpárnák finoman illeszkednek az alkar felületéhez, ezáltal ellazítja az egész kart.

Fűtésrendszer a kezeknél

Tarkómasszázs

Mereven tartja a tarkó izmait, és megmasszírozza nyomást és erőt gyakorolván rá. Erős nyomást gyakorolva, shiatsu masszázs érzését kelti a nyakon.

Tarkómasszázs

Lapockamasszázs

Erőteljesen masszírozza a lapocka körüli izmokat. Az Inada Duet mélyen masszírozza azon hátizmokat amelyek legkönnyebben befeszülnek.

Lapockamasszázs

Derék masszázs

Részletesen végig masszírozza az derék izmait, körkörös mozdulatokkal. A tekercsek kb. A görgők 20 cm távolságra kidomborodnak, hogy a lumbális területet részleteiben ellazítsa és megmasszírozza.

Derék masszázs

A piriformis izmok masszázsa

Masszírozza a piriformis izmokat, amelyek az ülőideg fölé nyúlnak. A görgők, amelyek a fenék izmokig legördülnek, végig masszírozzák a nagy gluteus maximus izmokat és a piriformis izmokat, valamint az ülőideget is.

A piriformis izmok masszázsa

Szabadság a pufferpárna használatában

A pufferpárna lehetővé teszi azt, hogy a görgők erejét csökkentsük, valamint a fotel kényelmének optimalizálását.

Inada Duet masszázsfotel

Kényelem és különleges figyelem fektetés a részletekre

Puha bőr a kéz tartónál

Különös puha bőr bevonata van, amire a gyártók különös figyelmet fektettek.

Inada Duet masszázsfotel

Távirányítónak való zseb (vékony, elegáns)

Használja a jobb vagy a bal zsebet, az Ön igényeinek megfelelően.

Inada Duet masszázsfotel

Párnahuzat

A mellékelt párnahuzat szükség esetén tisztítható. A mosógépben mosható.

Inada Duet masszázsfotel

Testreszabott masszázs

A test felső részének alakja eltér a test alsó részének alakjától. A megfelelő masszázshoz speciális kialakítású, speciális formájú mechanizmusra van szükség. A test deformálódása által okozott egyenetlen merevség érdekében fontos, hogy az oldalak (bal és jobb) intenzíven masszírozva legyenek. Ami ezt a problémát megoldja, az az új " W Motor", amelyet a gyártók fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi a testre szabott masszázst.

Az optikai érzékelő automatikusan megtalálja az optimális shiatsu pontokat

Az INADA család által kifejlesztett automata Shiatsu pontérzékelő rendszere pontosan megkeresi a felhasználó Shiatsu pontjait, így hatékony masszázst végez.

Inada Duet masszázsfotel
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

Programok / Távirányító

1. Full Body (teljes testfelület) Kb. 15 perc

Egy alap program a fáradtság eltávolításában, amely a teljes testfelületet megmasszírozza a légpárnák és görgők segítségével. Ez egy olyan masszáz program, amely segít a napi fáradtság enyhítésében.

2. Full Body Relief

Teljes testmasszázs program csak légpárnákkal. Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének egy mechanikus masszázs technikát alkalmazni.

3. Morning ( reggel) Kb. 15 perc

Ez a program a centripetális masszázst használja – olyan technika, ahol a masszázsgörgő kívülről a hát közepe felé történik. Azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek nehéz a reggeli felkelés vagy fáradtnak érzik magukat az előző nap után. Ez egy felfrissítő program.

Night ( éjjel) Kb. 15 perc

Ez a prgram a centrifúgális masszázs típust használja- olyan technika, amely belülről kívülre haladva végzi a masszázst. A napi fáradtság eltávolítására javasolják, alvás előtt. Fáradtság utáni gyors felépülesre használt program.

5. Back Intensity Balance

Ez egy olyan program amely az egyenetlenül befeszült izmokat masszírozza, olyan egyéneknek szól akik a mindennapos tevékenységeikből adódóan egy helytelen testtartással rendelkeznek.

Fókuszált programok

Ez egy olyan program amely a fáradt izmokat masszírozza.

Quick (gyors) Kb. 8 perc

Ez a masszázsprogram egy gyors masszázs lehetőségét nyújtja azoknak a személyeknek, amelyeknek kevés idejük áll rendelkezésükre reggel vagy este; vagy azoknak, akik néhány percig lazítani szeretnének. Fáradtság utáni gyors felépülesre használt program.

Kedvenc program

Válassza kedvenc masszázs tipusát saját preferenciái szerint, manuálisan beállítva bármilyen funkciót.

Lehetővé teszi a lábfejnek a masszázst.

Helyezze a lábfejet a lábmechanizmusra.

Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

Technikai Jellemzők és karakterisztikák

Név / modellszám INADA DUET HCP-WG1000
Tápegység 100V - 230V AC (AC) (50-60 Hz)
Fogyasztás 150 W fogyasztás (a fűtőberendezés külön fogyasztása: 12 W)
Kárpitozás (szintetikus) bőr, poliészter
Hátsó dőlésszög kb. 118º - 153º között a padlóhoz képest , folyamatos mozgás (automatikus hátradölés)
Tartozékok Tápkábel, távirányító zseb, puffer párna
Orvosi eszköz jóváhagyási szám 225AKBZX00065000
Gyártó orvosi eszköz / Nr. Licencelosztó 31B2X00003
A japán Egészségügyi Minisztérium által kiadott orvosi eszköz jóváhagyási száma
Méretek Inada Duet masszázsfotel - Méretek
Méretek Inada Duet masszázsfotel - Méretek
Fotel súlya 80 KG
Tervezés és fejlesztés Japán
Gyártó Inada Family Japan
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Tetszik!
5 / 5 pont
Számomra nehéz döntés volt, hogy kínai vagy japán terméket válasszak, viszont némi segítséggel sikerült meghozni a döntést, és egyáltalán nem csalódtam. Ez a japán termék csodálatos dolgokra képes!
Ez aztán masszázsfotel!
5 / 5 pont
Egy 15 perces masszázs után úgy érzem magam, mintha szabadságon lettem volna 1 hetet. Megmozgatja minden porcikámat. Köszönöm szépen!
Köszönöm!
5 / 5 pont
Egy régebbi masszázsfotelt cseréltem le az Inada Duet termékre. Egyedi masszázsélmény, messze felülmúlja a régit. Az egész testet átmasszírozza, relaxál, segít a pihentetőbb alvásban. Mindenkinek ajánlom!
értékelés: 5 / 5, -tól 3 ügyfelek
Hasonló termékek
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ból. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés