Victoria 3D Zero Gravity lábfűtéssel rendelkező masszázsfotel, bluetooth zene, USB portál. Tökéletes a lakásába.

Komoder Victoria Zero Gravity masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Hát és lábfűtés
Intelligens mechanizmus Slide funkció 2 memória mód Bluetooth

Masszázsfotel akár egy gyógyász keze

A Komoder Victoria masszázsfotel, a Komoder új generáciojából vesz részt. 4 okos és halk masszázskézzel rendelkezik amelyek függőlegesen mozognak, hogy egy teljes hátmasszázst végezhessenek. A Victoria az “L” alakú mechanikát alkalmazza, 135 cm görgős masszázst nyújt a nyaktól a combnyakig. A leghosszabb “L” alakú görgős sinnel rendelkező masszázsfotel.

Teljes masszázs légnyomással ( váll, hát, fenék, kéz, láb)

A Victoria újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak, amellyel a masszázsfotel fel van szerelve. Úgy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst tudjon nyújtani.

Komoder Victoria masszázskapszula

Hőfunkcióval rendelkezik a háttámlában és a lábnál.

A hőfunkció fokozza a masszázs hatékonyságát, eltávolitja a hideg érzetet a tél folyamán vagy akkár a nyár folyamán is a légkondicionális szobákban. Ez a beépitett hőfunkció teszi a Victoria masszázsfotelt a legkomplexebb fotelé. A hát melegitése infravörös sugárzással működik , szénszál felhasználásával.

Hőfunkcióval rendelkezik a háttámlában és a lábnál. Komoder KM400L

Nem kell aggodjon a tér miatt, a fotel kis helyet foglal el.

A fotel kis helynek volt betervezve, úgy, hogy a faltól csak 5 cm távolságra szükséges elhelyezni amikor a fotel műkődési funkcióban van. A fotel ülése előre csúszik, anélkül hogy a falat elérintené.

Kellemes kinézet. Funkcionális design.

A fotel dinamikus alkata a használok szükségletei szerint volt kigondolva , hogy helytakarékos legyen a lakásban. Ez a model tökéletes egy házban, lakásban, irodában vagy akár egy korlátozott helyen is.

>Kellemes kinézet. Funkcionális design. Komoder KM400L

A fotel átvizsgálja az ön testét és intelligensen beállitja magát

Az új Victoria model automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik, automatikusan felismeri a vállat. Ez a rendszer előzetes letapogatást igényel, ahhoz hogy felismerje a használó magasságát és testsúlyát, igy a masszázs tökéletesen személyre szabott lessz.

3D görgös funkció

Az új Victoria masszázsfotel egy készlet halk, intelligens 3D mechanikus kézzel van felszerelve. A maszirozófejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, oldalra. Ezek a mechanikus kezek segitenek felmérni külön minden felhasználónak a paramétereit: testsúly és magasság.

3D görgös funkció Komoder KM400L

Kényelmes használat: hátradöntés, start/stop, automatikus masszázs, USB

Az új Komoder Victoria fotel lehetővé teszi, hogy könnyebben hozzá férjen a hátradöntés és a lábmasszázs funkció billentyűihez. Többé nem szükséges megállitsa a masszázsciklust, ahhoz, hogy masszázs pociciót változtasson. Bármikor megállithatja a fotelt egy adott pozicióban, hogy pihenjen vagy a Tv-t nézhesse.

Telefon feltöltés

A Victoria fotel USB portállal rendelkezik, ahhoz hogy a telefonját vagy más elektromos eszközt bármikor feltölthessen.

Telefon feltöltés

A fotel jól átmaszirozza a kezet több légpárna segitségével

A Komoder Victoria javitott funkcióval rendelkezik a kézmasszázs terén. A légpárnák különböző pozicióba vannak elhelyzve ,úgy, hogy a kéznek kiszabott hely kényelmesebbé váljon igy a kézmasszázs sokkal hatékonyabb legyen.

4 légpárnás területet nyújt mindegyik kéznek

Más masszázsfotelhez viszonyitva, ez a model több légpárnát tartalmaz ahhoz, hogy a kéz masszázsa hatékonyabb legyen. Élvezze a légpárnás és légnyomásos masszázst.

4 légpárnás területet nyújt mindegyik kéznek

Negativ oxigénion funkció

Negativ oxigénion funkció- Ellenőrizze le a jobb kartámasz felső részén található billentyűket. A fejtámlában beszerelt negativ oxigénionos funkció egy újitott design, amely képes állandó áramlásban kibocsájtani a negativ oxigénionokat. A negativ oxigénion sűrűsége elérheti a 240.000/cm3 , akár egy erdő vagy vizesés koncentrációja. Ez besegit a szervezet spontán gyógyulásában.

Negativ oxigénion funkció

A fotel teljesen hátradönthető így teljesen ellazulhat

Az új Komoder Victoria model lehetővé teszi a fotel hátradöntését 3 Zero Gravity pozicióba. Ez a pozició egy súlytalan állapotba hozza a testet, igy korláttalanul élvezhet egy tökéletes lazitást.

Zero Gravity funkció

Zero Gravity módban a felsőtest és az alsótest közti szög körülbelül 118 fok. Ebben a pozicióban a comb és a vádlik a szivnél magasabban vannak. A test súlya egyformán van elosztva a masszázsfotelben, ahhoz hogy a testre valo nyomás egyforma legyen.

Zero Gravity funkció Komoder KM400L

Audio rendszer. Beépitett hangfalak. Kábelek nélkül a házban

Lehetősége van egy smartphone vagy tablett segitségével zenét hallgatni.

Csatolja bluetoothon keresztül a telefont, laptopot vagy tablettet. A fotel egy pár beépitett hangfallal van felszerelve és a bluetooth kapcsolat segitségével kedvenc zenéjét tudja hallgatni közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Audio rendszer. Beépitett hangfalak. Kábelek nélkül a házban

Fontos funkciók

Reflexóterápia. Lenyűgöző masszázs

A reflexóterápiás masszázs egy görgős lemezzel történik. A lábtartó akadáj nélkül hosszabitható, ahhoz, hogy a felhasználó magasságához alkalmazkodhasson.
Reflexóterápia. Lenyűgöző masszázs

Lábmasszázs

A lábtartó légpárnákkal van felszerelve, ez egy légnyomásos masszázst végez. A légpárnák mellett 8 természetes mágnessel is fel van szerelve.
Lábmasszázs

Nyaktól térdig történő masszázs

A fotel egy különleges funkcióval rendelkezik, éspedig az „L” alakú gőrbitett sinnel, amely egy hosszas tanulmány és a legfrissebb tudomány kombinációjának az eredménye. A sin hatásköre 135 cm , amely lehetővé teszi, hogy egy személyre szabott masszázst élvezzen a nyaktól közel a térd területéig.
Nyaktól térdig történő masszázs

Talpmasszázs. Bárki kedvence aki kiprobálta.

A kéz érintését utánozza és ami a görgőket illeti, egy olyan fejlett technológiával rendelkezik ,amely képes egy olyan Guasha masszázst nyújtani akár egy profi masszőr keze. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszál, így a masszázs lehet enyhéd és állandó vagy akár erősebb, attól függ hogyan állitja be a távirányitoján.
Talpmasszázs. Bárki kedvence aki kiprobálta.

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen betakarják a vádlikat, bokát és lábfejet, ahhoz , hogy egy hármas tapasztalatot nyújthassanak. Rendre kapcsolja be az nyomkodásos funkciót, szünet és légkinyomást , ahhoz, hogy a Xuanzhong és Taixi akupresszúrás pontokat stimulálja. Ez egy kényelem és harmónia érzetet teremt önnek.
Légpárnás lábmasszázs Komoder KM400L

Mágnesterápia

Mágneses terápia 8 állndó 300 cc mágnessel, precizen elhelyezve, javitja a csökkent magnetit szintet az emberi szervezetből a Chengshang és Zhonmai akupreszúrás pontok stimulálásának segitségével.
Mágnesterápia

Teljes testmasszázs

Az intelligens mechanikus masszázskezek fel-le mozognak a nyaktól kiindulva ,a váll, hát és derékig . A kezek automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatóköre 21 cm szélességig is elérhet, függőlegesen meg 135 cm, így az egész hátat befedi.
Teljes testmasszázs

A fotel felismeri az ön hátát

Az „S” alakú görbület amely a testet támogatja , a hátmasszázs struktúra és az emebri mérnökelv közti kombinációt feltételezi,úgy , hogy egy felső fokú preciz hátmasszázst élvezhessen. A görgők szélessége 6 és 21 cm közott állitható három opcióval.
A fotel felismeri az ön hátát

Légpárnás karmasszázs

12 légpárnával van felszerelve, amely az emberi kéz görböletét követi; olyan masszázst nyújt amely teljesen körülfogja az egész kezet, hangsúlyt fektetve főképp a Yangchi és Quichi pontokra. A légpárnák segitenek a kar és tenyér ellazitásában és felfrissülésében.
Légpárnás karmasszázs

Infravörösös hőterápia- tökéletes a téli idöszakra

A hát hőfunkciója 40-50 fokon eltávolitja a hideg érzetet és a hátfájást. Az infravörös sugarak hatásköre megfelel az emberi test hatáskörének, amely megengedi a sejteknek, hogy az energiát felszivják,aktiválja a sejteket és stimulálja az anyagcserét.
Infravörösös hőterápia- tökéletes a téli idöszakra

2 memória masszázs funkció

Ez a két funkció a család kéréseinek tesz eleget. Bármely módszer kombináció és masszázsfunkció amelyet ön és a családja kiválaszt, lementhető az M1/M2 memória program funkcióval. Csak annyit kell tegyen, hogy két másodpercig lenyomja ezt a billentyűt míg ez egy bizonyos hangot ad ki ,ezt követően a automatikus memória mód bekapcsolódik.

Válassza ki a masszázs időtartamát

Ezzel a funkcióval tetszés szerint kiválaszthatja a masszázs időtartamát, ez megengedi hogy egy folyamatos masszázsban legyen része.

Lumbális vagy nyakfájdalommal küzd?

A Victoria újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak. Ugy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst nyújthasson.

A fotel tudja és cselekszik!

A leggyakoribb oka a derék meg hátfájásnak vagy akár a nyakfájásnak a hátgerinctől indul ki. A KM400-as fotel felfedező funkciót alkalmaz, amely az illető magasságától függően képes felismerni a masszázspontokat. Ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen, a nyaktól a talpig és segit a szervezet gyógyulásában és felfrissitésében.

Komoder Victoria masszázskapszula
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

KM400L- masszázsfotel akár egy gyógyász keze

Az intelligens mechanikus masszázskezek állandóan információkat gyűjtenek a hát görbületéről, utánozván a profi masszőrök masszázstechnikáit azzal a céllal, hogy egy többdimenziós masszázst nyújthasson. Az intelligens masszázskezek egy profi masszőr technikáit utánozva a következő masszáztipusokat képesek elvégezni: gyúrás, préselés, lengetés, nyomkodás,érintés, csavarás.

Komoder Victoria masszázskapszula

Izomfájdalom? A fotel kezeli az izomgörcsöket

A kéz, hát és láb nyújtását javasolják a csontregeneráció aktiválására, az izomfeszültség és az izomgörcsök eltávolitására . Ez a nyújtás funkció a váll, kéz és lábnal elhelyezett légpárnák segitségével történik.

A Victoria masszázsfotel több tipusu felhasználónak volt kitervezve . Újitott automatikus masszázsprogramjai egyéni masszázst nyújtanak, melyek kielégitik a különböző elvárásokat.

Komoder Victoria masszázskapszula

Lábtáji hőfunkció

A hőfunkció az alsó masszázsrendszer légpárnáival együtt serkenti a talp és vádli rész vérkeringését.

Állitható lábtartó

A felhasználó magasságától függően a lábtartó szabadon hosszabitható, maximális hosszabitás 15 cm. Ez biztósitja, hogy az egész test át legyen maszirozva, függetlenül hogy a felhasználó mijen magass.

Állitható lábtartó Komoder KM400L

Fényterápia kőr alakú LED-el

A Victoria LED-es fényekkel van felszerelve ahhoz, hogy különböző hangulatot kelthessen. A hideg fények a fotel karfájára vannak helyezve és csak akkor láthatóak amikor a fotel masszázsciklúst végez. Egy sötét szobában a LED-es fény hideg, kék szinű fényt vetit a falra egy nyugott légkőrt teremtve.

Fényterápia kőr alakú LED-el Komoder KM400L
Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS LEIRÁS

Védelem hátradöntés közben Igen
Teljes hátmasszázs Igen
Elektromosan hátradönthető hát Igen
Lábtartó Elektromosan mozgatható
Légárnák az ülés területén Igen. 8 légpárna a láb és fenék területének
Vádli légpárnák 8 vádli és talp légpárna
Masszázsgörgők 3D
Légpompák 2
Szivattyúk 7
Ülőtájéki masszázs Igen
Masszázs és lazitó pozíció Igen
Vádli masszázs Igen
Reflexóterápia Igen
Hőfunkció Hát és lábnál
Talpmasszázs Igen
Távirányitó Igen.
Zseb a távirányitónak Igen.
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (Kg) 97 kg
Áramellátás 220 - 230V
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Elégedettek!
5 / 5 pont
Magamnak és a feleségemnek vásároltam. Egz nagyon érdekes fotel és elégedett vagzok. Gratulálok a cégnek!
Egy hatékony és szép model.
5 / 5 pont
Idejében lefoglaltam ezt a fotelt és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy teljes szolgáltatásban volt részem: működésbe tevése, felcipelése, összeszerelése, minden. Egy nagyon szervezett cég.
Gyors kiszállitás. Nagyon jó minőség!
5 / 5 pont
Kipróbáltam és nagy bizalommal megvásároltam. Mindazok közül amelyeket kipróbáltam, ez tűnt a legjobb Komoder fotelnek. A fiúk segitettek a felcipelésével, saját autójukkal jöttek. Egy nagyon komoly cég.
10-es nektek!
5 / 5 pont
Örvendek a választásomnak!Én pirosat szerettem volna de végül a feleségem a bézst is elfogadta. Minden nap élvezzuk a masszázst. Más családi ismerőseimnek is fogom ajanlani.
Nagyon elégedettek vagyunk!
5 / 5 pont
A legjobb masszázsfotel, merem mondani miután kipróbáltam a bemutató teremben. A családnak vásároltam és fantasztikus a masszázs. A masszázsgörgő a fenék résztől egészen a nyak részéig megy fel és nagy a hátradöntési szöge. Az KM400 a legjobb masszázsfotel amelyet kipróbáltam.
Nagyon elégedettek!
5 / 5 pont
10-es. Szeretjük a masszázst!
értékelés: 5 / 5, -tól 6 ügyfelek
Hasonló termékek
Komoder Focus a legújabb 2020-ben kiadott masszázsfotel, 4 nagyon halk és mozgó 3D masszázsgörgővel felszerelve , amely a teljes hátat megmasszírozza. A Focus az új 135 cm "L" alakú rendszert használja és a leghosszabb masszázssugara van . A fotel néhány nagyon pontos programot tartalmaz: Stretch, Confort, Relax, Full Body , Váll és Nyak, Hát és Derék.
megnézem »
10 vélemény
Az új masszázsfotel funkciója és célja az, hogy alkalmazkodjon az emberi csontváz jellemzőihez, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nulla gravitáció, nulla tér, teljes testmasszázs légpárnákkal, 130 cm SL sínes masszázs, guasha görgők a talpnak, zenét szolgáltató Bluetooth hangrendszer. Ez a Komoder fotel az Ön otthonában a legmagasabb masszázs élményt nyújtja, ezáltal segítve az Ön egészségének megőrzésében.
megnézem »
3 vélemény
[2020-as MODELL] Hangvezérelt Masszázsfotel, 3D Joystick, hát és lábfűtés, Bluetooth zene, USB port. A legfelszereltebb masszázsfotel.
megnézem »
4 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés