Komoder Focus masszázsfotel, Guasha lábmasszázs és hát fűtés, stretching program, ledek, helytakarékós. Egy tökéletes fotel bármely méretű lakásban.

Focus masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Hát és lábfűtés
Intelligens mechanizmus Slide funkció Stretching program 3 memória mód

Masszázsfotel, akkár egy masszőr keze.

A Komoder Focus masszázsfotel, a Komoder új generáciojából vesz részt. 4 okos és halk masszázskézzel rendelkezik amelyek függőlegesen mozognak, hogy egy teljes hátmasszázst végezhessenek.A Focus az “L” alakú mechanikát alkalmazza, 135 cm görgős masszázst nyújt a nyaktól a combnyakig. A leghosszabb “L” alakú görgős sinnel rendelkező masszázsfotel.

Teljes masszázs légnyomással ( váll, hát, fenék, kéz, láb)

A Focus újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak, amellyel a masszázsfotel fel van szerelve. Úgy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst tudjon nyújtani.

Focus masszázsfotel

Hőfunkciós rendszer a háttámlában.

A hőfunkció fokozza a masszázs hatékonyságát, eltávolitja a hideg érzetet a tél folyamán vagy akkár a nyár folyamán is a légkondicionális szobákban. Ez a beépitett hőfunkció teszi a Focus masszázsfotelt a legkomplexebb fotelé. A hát melegitése infravörös sugárzással működik , szénszál felhasználásával.

A Focus masszázsfotel hátsó fűtése

A fotel sokkal kisebb helyet foglal más fotelekhez viszonyitva

A fotel kis helynek volt betervezve, úgy, hogy a faltól csak 5 cm távolságra szükséges elhelyezni amikor a fotel műkődési funkcióban van. A fotel ülése előre csúszik, anélkül hogy a falat elérintené.

A fotel dinamikus alkata a használok szükségletei szerint volt kigondolva , hogy helytakarékos legyen a lakásban. Ez a model tökéletes egy házban, lakásban, irodában vagy akár egy korlátozott helyen is.

a karosszék alacsony helyet foglal el

Fókusz masszázs programok- nagyon jól megtervezett masszázs ciklusok.

A fotel megengedi a fókusz programokhoz való hozzáférést a test különböző zónájának. Fókusz programok: Stretch, Confort, Relax, Full Body, Váll és Nyak, Hát és Derék. Válassza ki a megfelelő programot szükséglete szerint. Válassza a Stretch-et egy reggeli masszázsnak, Confort ha épp szünete van az irodában, Relax pihentető pillanatoknak otthon az este folyamán. Válassza a Váll és Nyak programot ha sok időt tölt a számitógép előtt. Használja a Hát és Derék programot izomlazitásra vagy izomösszehúzódások megszüntetésére.

fókusz programok

A fotel átvizsgálja az ön testét és intelligensen beállitja magát

Az új Focus model automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik, automatikusan felismeri a vállat. Ez a rendszer előzetes letapogatást igényel, ahhoz hogy felismerje a használó magasságát és testsúlyát, igy a masszázs tökéletesen személyre szabott lessz.

görgös funkció

Az új Focus masszázsfotel egy készlet halk, intelligens mechanikus kézzel van felszerelve. A maszirozófejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, oldalra. Ezek a mechanikus kezek segitenek felmérni külön minden felhasználónak a paramétereit: testsúly és magasság.

Szkennelés a Focus masszázsfotelbe

Állitható a masszázsgörgők közti távolság, amelyek a hátat maszirozzák.

A hosszú L alakú sin mellett a Focus lehetővé teszi a masszázsgörgők közti távolság beállitását bármely felhasználó testsúlya és hát szélességétől függően. Ez a funkció a távirányitón lévő „width” billentyű megnyomásval használható és egy fontos funkció azoknak a személyeknek , amelyek egy személyes masszázst szeretnének.

a nyak kiterjesztése

Ideális masszázs pozició- javitja az alvás minőségét

Egy tökéletes lazitást és egy természetes meg kényelmes poziciót nyújt. Csökkenti a sziv vérnyomását és a hátgerincre ható nyomást, igy növeli a vér és oxigén szintjét amely az agyhoz jút, javitja az alvás minőségét és eltávolitja a fáradtság érzetet.

Focus masszázsfotel

A fotel jól megmaszirozza a karát. Függőleges és vizszintes légpárnák.

A Komoder Focus javitott funkcióval rendelkezik a kézmasszázs terén. A légpárnák különböző pozicióba vannak elhelyzve ,úgy, hogy a kéznek kiszabott hely kényelmesebbé váljon igy a kézmasszázs sokkal hatékonyabb legyen.

4 nyomás pontot nyújt mindegyik karnak

Más masszázsfotelhez viszonyitva , ennél a modelnél több légpárnát is találhat a karmasszázsnak. Élvezze a légpárnás és légnyomásos masszázst.

kar masszázst a Komoder Focus fotelben

A fotel maximálisan hátradönthető és pihentető érzést nyújt

Az új Komoder Focus model lehetővé teszi a fotel hátradöntését 3 Zero Gravity pozicióba. Ez a pozició egy súlytalan állapotba hozza a testet, igy korláttalanul élvezhet egy tökéletes lazitást.

Zero Gravity pozíció

Zero Gravity módban a felsőtest és az alsótest közti szög körülbelül 118 fok. Ebben a pozicióban a comb és a vádlik a szivnél magasabban vannak. A test súlya egyformán van elosztva a masszázsfotelben, ahhoz hogy a testre valo nyomás egyforma legyen.

Zero Gravity Kommer Focus Összecsukható

Fontos funkciók

Reflexóterápia. Lenyűgöző masszázs

A reflexóterápiás masszázs egy görgős lemezzel történik. A lábtartó akadáj nélkül hosszabitható, ahhoz, hogy a felhasználó magasságához alkalmazkodhasson.
Reflexóterápia

Lábmasszázs

A lábtartó légpárnákkal van felszerelve, ez egy légnyomásos masszázst végez. A légpárnák mellett 8 természetes mágnessel is fel van szerelve.
Lábmasszázs

Nyaktól térdig történő masszázs

A fotel egy különleges funkcióval rendelkezik, éspedig az „L” alakú gőrbitett sinnel, amely egy hosszas tanulmány és a legfrissebb tudomány kombinációjának az eredménye. A sin hatásköre 135 cm , amely lehetővé teszi, hogy egy személyre szabott masszázst élvezzen a nyaktól közel a térd területéig.
Nyaktól térdig történő masszázs

Talpmasszázs. Bárki kedvence aki kiprobálta.

A kéz érintését utánozza és ami a görgőket illeti, egy olyan fejlett technológiával rendelkezik ,amely képes egy olyan Guasha masszázst nyújtani akár egy profi masszőr keze. A talpon lévő Yongquan pontra fókuszál, így a masszázs lehet enyhéd és állandó vagy akár erősebb, attól függ hogyan állitja be a távirányitoján.
Talpmasszázs. Bárki kedvence aki kiprobálta.

Légpárnás lábmasszázs

A különböző formájú légpárnák teljesen betakarják a vádlikat, bokát és lábfejet, ahhoz , hogy egy hármas tapasztalatot nyújthassanak. Rendre kapcsolja be az nyomkodásos funkciót, szünet és légkinyomást , ahhoz, hogy a Xuanzhong és Taixi akupresszúrás pontokat stimulálja. Ez egy kényelem és harmónia érzetet teremt önnek.
Légpárnás lábmasszázs

Mágnesterápia

Mágneses terápia 8 állndó 300 cc mágnessel, precizen elhelyezve, javitja a csökkent magnetit szintet az emberi szervezetből a Chengshang és Zhonmai akupreszúrás pontok stimulálásának segitségével.
Mágnesterápia

Teljes testmasszázs

Az intelligens mechanikus masszázskezek fel-le mozognak a nyaktól kiindulva ,a váll, hát és derékig . A kezek automatikusan követik a hát jellemző görbületét, hatóköre 21 cm szélességig is elérhet, függőlegesen meg 135 cm, így az egész hátat befedi.
Vissza Masszázssor a Komodo Focus karosszékben

A fotel felismeri az ön hátát

Az „S” alakú görbület amely a testet támogatja , a hátmasszázs struktúra és az emebri mérnökelv közti kombinációt feltételezi,úgy , hogy egy felső fokú preciz hátmasszázst élvezhessen. A görgők szélessége 6 és 21 cm közott állitható három opcióval.
A szélesség beállítása hátsó

Légpárnás karmasszázs

12 légpárnával van felszerelve, amely az emberi kéz görböletét követi; olyan masszázst nyújt amely teljesen körülfogja az egész kezet, hangsúlyt fektetve főképp a Yangchi és Quichi pontokra. A légpárnák segitenek a kar és tenyér ellazitásában és felfrissülésében.
Masszázs karokhoz, légpárnákkal

Infravörösös hőterápia- tökéletes a téli idöszakra

A hát hőfunkciója 40-50 fokon eltávolitja a hideg érzetet és a hátfájást. Az infravörös sugarak hatásköre megfelel az emberi test hatáskörének, amely megengedi a sejteknek, hogy az energiát felszivják,aktiválja a sejteket és stimulálja az anyagcserét.
Infravörös fűtés

3 memória mód

Ez a három memória funkció a család kéréseinek tesz eleget. Bármely módszer kombináció és masszázsfunkció amelyet ön és a családja kiválaszt, lementhető az M1/M2 memória program funkcióval. Igy eltávolitja az edzés utáni fáradtság érzetet és egy eröss testet biztosit önnek és családjának. Csak annyit kell tegyen, hogy két másodpercig lenyomja ezt a billentyűt míg ez egy bizonyos hangot ad ki ,ezt követően a automatikus memória mód bekapcsolódik.

Válassza ki a masszázs időtartamát

Ezzel a funkcióval tetszés szerint kiválaszthatja a masszázs időtartamát, ez megengedi hogy egy folyamatos masszázsban legyen része.

Csipő vagy nyakfájdalommal küzd?

A Focus újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak. Ugy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst nyújthasson.

A fotel tudja és cselekszik!

A leggyakoribb oka a derék meg hátfájásnak vagy akár a nyakfájásnak a hátgerinctől indul ki. A Focus-as fotel felfedező funkciót alkalmaz, amely az illető magasságától függően képes felismerni a masszázspontokat. Ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen, a nyaktól a talpig és segit a szervezet gyógyulásában és felfrissitésében.

Focus masszázsfotel
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

Focus - masszázsfotel akár egy gyógyász keze

Az intelligens mechanikus masszázskezek állandóan információkat gyűjtenek a hát görbületéről, utánozván a profi masszőrök masszázstechnikáit azzal a céllal, hogy egy többdimenziós masszázst nyújthasson. Az intelligens masszázskezek egy profi masszőr technikáit utánozva a következő masszáztipusokat képesek elvégezni: gyúrás, préselés, lengetés, nyomkodás,érintés, csavarás.

Focus masszázsfotel

Izomfájdalom? A fotel kezeli az izomgörcsöket

A kéz, hát és láb nyújtását javasolják a csontregeneráció aktiválására, az izomfeszültség és az izomgörcsök eltávolitására . Ez a nyújtás funkció a váll, kéz és lábnal elhelyezett légpárnák segitségével történik.

A Focus masszázsfotel több tipusu felhasználónak volt kitervezve . Újitott automatikus masszázsprogramjai egyéni masszázst nyújtanak, melyek kielégitik a különböző elvárásokat.

Focus masszázsfotel

Guasha Reflexoterápia

A Guasha reflexóterápiás rendszer , az alsó masszázsrendszer légpárnáival stímulálja a talp és vádlik vérkeringését.

Állitható lábtartó

A felhasználó magasságától függően a lábtartó szabadon hosszabitható, maximális hosszabitás 15 cm. Ez biztósitja, hogy az egész test át legyen maszirozva, függetlenül hogy a felhasználó mijen magass.

Lábtáji hőfunkció

Csipő és nyakfájdalommal küzd vagy akár túlterheltséggel?

Az új nyújto funkció által a Focus-as Komoder fotel tökéletes megoldássá válik bármely felhasználónak aki lumbális és nyaki fájdalommal küzd vagy akár álmatlansággal a stress vagy a túlterheltség miatt.

lumbális fájdalom

Ideje hogy egy masszázsfotelt használjon.

Az akupunktúrás pontokat érzékelő funkció által és a test fizikai jellemzői által, a Focus-as fotel képes a nyak, váll, hát , derék és fenék területét érzékelni, ahhoz, hogy egy erősebb és precizebb fixpontos masszázst nyújthasson a felhasznaló magasságától függetlenül.

Nem számit hogy a 6 kategoria mejikébe tartózik, ideje hogy a Focus-as Komoder masszázsfotelt használja otthon vagy az irodájában.

masszázspontok

Kör alakú ledes fényterápia

A Focus LED-es fényekkel van felszerelve ahhoz, hogy különböző hangulatot kelthessen. A hideg fények a fotel karfájára vannak helyezve és csak akkor láthatóak amikor a fotel masszázsciklúst végez. Egy sötét szobában a LED-es fény hideg, kék szinű fényt vetit a falra egy nyugott légkőrt teremtve.

LED-ek a Focus masszázsfotelhez
Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

Technikai Jellemzők és Karakterisztikák

Teljes test masszázsa Igen
Elektromosan hátradönthető hát Igen
Lábtartó Elektromosan mozgatható
Ülő légpárnák Igen. 8 légpárna a láb és fenék területének
Vádli légpárnák 8 vádli és talp légpárna
Légpompák 2
Ülőtájéki masszázs Igen
Reflexóterápia Igen
Hőfunkció Lábnál
Távirányitó Igen.
Zseb a távirányitónak Igen.
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Masszázsfotel súlya (Kg) 97 kg
Áramellátás 220 - 230V
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Gyors kiszállitás
5 / 5 pont
Vásároljatok bizalommal, egy nagyon sikeres masszázsfotel. Be lehet állitani az intenzitását és nagyon gyengéd tud lenni. Nagyon elégedett vagyok a választásomban és nagyon jó az ára.
Nagyon elégedettek vagyunk!
5 / 5 pont
Nagyon meg vagyunk elégedve a fotellel, amelyet a tavasszal vásároltunk. Még egy lábmasszázs készülék is érdekel, olyan mint az előző ajánlatban. Ma benéztem a Budapesti üzletbe és ijen modelt láttam, amelyek különbözőnek tünnek.
Megéri az összes pénzét!
5 / 5 pont
Köszönöm a szállitást, szerettem volna tudni vásárlás előtt a fotel méreteit, hogy ne legyen komplikált a lépcsőn való felcipelése. Nagyon jó masszázst végez a fotel!
Mindenkinek ajánlóm!
5 / 5 pont
A legkomolyabb masszázsfotel cég. Azért választottalak titeket mivel helyesen értesitettetek és egy jó árat kaptam erre a masszázsfotelre. Elégedett vagyok, mivel egy új generációs fotelem van és szeretem a minőségét is!
Nagyon elégedett!!
5 / 5 pont
10-es. Imádjuk a masszázst! Nagyon szép a designja!
Nagyon jó kiszállitás.
5 / 5 pont
Egész mostanáig nagyon meg vagyok elégedve a fotellel, habár csak alig egy hete használom.
Köszönöm!
5 / 5 pont
Csak kivaló minőségű termékeket kerestem és azt hiszem ez a leg sikeresebb Komoder model ebben az árban.
Megéri!
5 / 5 pont
Egy bagyon jó masszázs. A fotel nagyon sok személyt vonz helységünkbe és majdnem mindenki érdeklődik ez a model után.
10-es!
5 / 5 pont
Kiváló szolgáltatás. Mindent köszönök. A fotel jól működik, naponta használjuk, a család minden tagja használja.
Szuper!
5 / 5 pont
Nagyon jó a fotel,próbáltuk többen is,eddig mindenki azt mondta hogy nekik is kell egy ilyen! Kedvesek,aranyosak voltak a kiszállítok is,úgyhogy eddig mindennel megvagyok elégedve!
értékelés: 5 / 5, -tól 10 ügyfelek
Hasonló termékek
A Victoria a legújabb fotel , amely 2020-ban volt kiadva,4 intelligens, nagyon halk  és mozgó masszázskézzel felszerelve a hát teljes masszázsának. A Victoria  az új 135 cm hosszú "L" alakú masszázsrendszert használja, amelynek a leghosszabb masszázs sugara van. A fotel bluetooth-al , USB portállal, negativ ion rendszerrel , audio rendszerrel és  gyors hátradöntési billentyűkkel van felszerelve.
megnézem »
6 vélemény
Az új masszázsfotel funkciója és célja az, hogy alkalmazkodjon az emberi csontváz jellemzőihez, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nulla gravitáció, nulla tér, teljes testmasszázs légpárnákkal, 130 cm SL sínes masszázs, guasha görgők a talpnak, zenét szolgáltató Bluetooth hangrendszer. Ez a Komoder fotel az Ön otthonában a legmagasabb masszázs élményt nyújtja, ezáltal segítve az Ön egészségének megőrzésében.
megnézem »
3 vélemény
[2020-as modell] Komoder Everest 2020-as masszázsfotel hát fűtéses, bluetooth rendszerrel. Tökéletes magas emberek számára.
megnézem »
8 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés