Komoder Luxor Zero Gravity 3D kapszula masszázsfotel, hőfunkció, vádli gyúrás, talp görgők, bluetooth zene.A legteljesebb masszázsfotel magyarországról.

Luxor masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlat igénylés
Hivjon most+36 70 233 0546
3D masszázsgörgők 6 masszázsgörgő Zero Gravity rendszer Vádli gyúrás funkció
Hát fűtése Intelligens mechanizmus Bluetooth Slide funkció

Masszázsfotel akár egy gyógyász keze

A Komoder Luxor masszázsfotel, a Komoder új generáciojából vesz részt. 4 okos és halk masszázskézzel rendelkezik amelyek függőlegesen mozognak, hogy egy teljes hátmasszázst végezhessenek. A LUXOR SL az “L” alakú mechanikát alkalmazza, 125 cm görgős masszázst nyújt a nyaktól a combnyakig. A leghosszabb “L” alakú görgős sinnel rendelkező masszázsfotel.

Teljes masszázs légnyomással ( váll, hát, fenék, kéz, láb)

A LUXOR SL újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak, amellyel a masszázsfotel fel van szerelve. Úgy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst tudjon nyújtani.

Luxor masszázsfotel

Egyedi funkció: 3D kontroll

Egy újabb bizonyiték, hogy a masszázsfotel képes egy személyre szólo masszázst nyújtani az, hogy lehetővé teszi a görgők mélységének beállitását. Kiválaszthatja egyiket az 5 3D intenzitás fokozatból, igy egy erősebb nyakmasszázst élvezhet az automatikusan kiterjedő funkció által és ugyanakkor lehetővé teszi könnyen kiválasztani egyiket az új automatikus 3D program közül.

Tökéletes beállitó mechanizmus

Ön választhatja ki a masszázs erösségét . A fotel folyamatos használata segit megerősiteni a paravertebrális izmokat.

Komoder Luxor 3D

A LUXOR automatikus testfelmérő rendszerrel van felszerelve

Az akupunktúrás pontok és pulzus követése egy nagyobb precizitást ad a masszázsnak. A fotel bionikus intelligens érzekelő rendszert használ, igy a LUXOR SL fotel képes érzékelni a nyak, váll, hát, derék és fenék területét . A LUXOR SL intenzivebb és precizebb fixpontos masszázst tud nyújtani a különböző magasságú felhasználoknak; képes egy felsőfokú kinai hagyományos masszázstapasztalatot nyújtani bárkinek.

masszazs pontok

Hőfunkcióval rendelkezik a háttámlában.

A hőfunkció fokozza a masszázs hatékonyságát, eltávolitja a hideg érzetet a tél folyamán vagy akkár a nyár folyamán is a légkondicionális szobákban. Ez a beépitett hőfunkció teszi a LUXOR SL masszázsfotelt a legkomplexebb fotelé. A hát melegitése infravörös sugárzással működik , szénszál felhasználásával.

hat futese a Komoder Luxor masszazsfotelnel

Nagyon fontos funkció: automatikus kiterjedés a nyak és váll területén.

A hosszú “L” alakú sin mellett a LUXOR SL fotel egy kiegészitő masszázs sinnel is rendelkezik, amely lehetőve teszi , hogy a masszázsgörgők elérhessék a nyak és a váll felső részét is. Ezt a tipusu funkciót használja a fotel a legtöbb automatikus masszázs programban, amely az egyik legteljesebb masszázst tudja nyújtani a nyaknak és vállnak.

hosszabitas a nyaknak

Ideális masszázs pozició- javitja az alvás minőségét

A hát, ülés és a lábtartó szinkronizálásával és a többszögös mód által az egyik legjobb Zero Gravity masszázst tapasztalhatja. Tökéletes lazitást és egy természetes meg kényelmes poziciót nyújt. Csökkenti a sziv vérnyomását és a hátgerincre ható nyomást, igy növeli a vér és oxigén szintet amely az agyhoz jút, javitja az alvás minőségét és megszünteti a fáradtságot.

Luxor masszázsfotel

Nem kell aggodjon a tér miatt, a fotel kevés helyet foglal.

A fotel kis helynek volt betervezve, úgy, hogy a faltól csak 5 cm távolságra szükséges elhelyezni amikor a fotel műkődési funkcióban van. A fotel ülése előre csúszik, anélkül hogy a falat elérintené.

Kellemes kinézet. Funkcionális design.

A fotel dinamikus alkata a használok szükségletei szerint volt kigondolva , hogy helytakarékos legyen a lakásban. Ez a model tökéletes egy házban, lakásban, irodában vagy akár egy korlátozott helyen is.

korlatozott hely a Komoder Luxor masszazsfotelnek

Izomfájdalom? A fotel kezeli az izomgörcsöket

A kéz, hát és láb nyújtását javasolják a csontregeneráció aktiválására, az izomfeszültség és az izomgörcsök eltávolitására . Ez a nyújtás funkció a váll, kéz és lábnal elhelyezett légpárnák segitségével történik.

A LUXOR masszázsfotel több tipusu felhasználónak volt kitervezve . Újitott automatikus masszázsprogramjai egyéni masszázst nyújtanak, melyek kielégitik a különböző elvárásokat.

osszehuzodasok

A fotel megvizsgálja és intelligensen beállitja magát

Az új LUXOR SL model automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik, automatikusan felismeri a vállat. Ez a rendszer előzetes letapogatást igényel, ahhoz hogy felismerje a használó magasságát és testsúlyát, igy a masszázs tökéletesen személyre szabott lessz.

Letapogatas a Komoder Luxor masszazsfotelnel

Az egesz hátat átmaszirozza az “L” alakú 125 cm hosszú, 3D görgők segitségével

Az új LUXOR SL masszázsfotel egy készlet halk, intelligens 3D mechanikus kézzel van felszerelve. A maszirozófejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, oldalra. Ezek a mechanikus kezek segitenek felmérni külön minden felhasználónak a paramétereit: testsúly és magasság. Egy maximális pihenést élvezhet az “L” alakú sin-nek köszönhetően, amely körülbelül 125 cm hosszú.

L alaku masszazs rendszer a KM9500-nal

Tökéletes az Ön lakásában

Ha attol félt ,hogy a LUXOR SL fotel nem talál lakásába, ne aggódjon! A speciális “nulla tér funkció a falhoz viszonyitva” lehetővé teszi , hogy a fotelt a falhoz ragasztva helyezze el. Ez a fejlett funkció olyan masszázst nyújt, amejről már régóta csak álmodozott még a legkorlátozotabb helyen is. A Komoder állandoan arra törekszik , hogy elérje a luxus és a lazitás csúcspontját és a KM9500-os model egy tökéletes szimbóluma ennek a missziónak.

Tokeletes az on lakasanak

Vádli masszázs- egyedi funkció

A LUXOR SL fotel egyik leghiresebb és legújabb funkciója a vádli masszázs, egy abszolút ujdonság. Mindkét lábresz egység két görgőt tartalmaz , amely segit a fájdalom enyhitésben és a vádli izmok ellazitásában. A görgők egy valódi kezet utánoznak , finoman dolgoznak ahhoz , hogy eltávolitsák a feszültséget és a fájdalmat , helyre hozzák a vérkeringést és az itteni izmok rugalmasságát.

vadli gyuras a LUXOR masszazsfotelnel

A legteljesebb lábmasszázs. Reflexóterápia

A vádli táj görgői mellett a LUXOR-as fotel görgős masszázst tud nyújtani a talpnak is. Mindkét lábegység egy-egy reflexóterápiás görgőt tartalmaz , amely forog és gyúrja a talpat, igy serkenti a talpon lévő akupunktúrás pontokat.

A vádli görgők , a légpárnák és a talp görgői segitségével , a LUXOR-as fotel egy tökéletes talpmasszázst tud nyújtani.

Kulonbozo felhasznalok a Luxor nek

A lábtartó automatikusan hosszabitható. Tökéletes a magass személyeknek.

Az előző modellekhez képest, a LUXOR-as model lábtartója egy korszerűsitett változattal jön. Egy teljesen új design-ról van szó , amely úgy volt tervezve , hogy tökéletes kényelmet nyújtson a 195-200 cm magass felhasználoknak is. Ez teszi a LUXOR-as fotelt tökéletes masszázsfotelé a magass személyeknek vagy bárkinek akinek extra helyre van szüksége a lábnál.

Kulonbozo felhasznalok a Luxor nek

Lumbális és nyakfájdalommal küzd vagy akár túlterheltséggel?

Az új nyújto funkció által a LUXOR-as Komoder fotel tökéletes megoldássá válik bármely felhasználónak aki lumbális és nyaki fájdalommal küzd vagy akár álmatlansággal a stress vagy a túlterheltség miatt.

agyeki fajdalmak

Ideje hogy masszázsfotelt használjon.

Az akupunktúrás pontokat érzékelő funkció által és a test fizikai jellemzői által, a LUXOR-as fotel képes a nyak, váll, hát , derék és fenék területét érzékelni, ahhoz, hogy egy erősebb és precizebb fixpontos masszázst nyújthasson a felhasznaló magasságától függetlenül.

Nem számit hogy a 6 kategoria mejikébe tartózik, ideje hogy a LUXOR-as Komoder masszázsfotelt használja otthon vagy az irodájában.

masszazs pontok

Negativ oxigénion funkció

Negativ oxigénion funkció- Ellenőrizze le a jobb kartámasz felső részén található billentyűket. A fejtámlában beszerelt negativ oxigénionos funkció egy újitott design, amely képes állandó áramlásban kibocsájtani a negativ oxigénionokat. A negativ oxigénion sűrűsége elérheti a 240.000/cm3 , akár egy erdő vagy vizesés koncentrációja. Ez besegit a szervezet spontán gyógyulásában.

negativ ionok

Zero Gravity- a fotelt vizszintes helyzetbe lehet dönteni

Az új LUXOR-as Komoder model lehetővé teszi a fotel hátradöntését 3 Zero Gravity pozicióba. Ez a pozició egy súlytalan állapotba hozza a testet, igy korláttalanul élvezhet egy tökéletes lazitást.

Zero Gravity módban a felsőtest és az alsótest közti szög körülbelül 118 fok. Ebben a pozicióban a comb és a vádlik a szivnél magasabban vannak. A test súlya egyformán van elosztva a masszázsfotelben, ahhoz hogy a testre valo nyomás egyforma legyen.

Komoder Luxor Zero Gravity hatradontes

Fényterápia

Úgy ahogy a beépitett levegő ionizátor segit egy tökéletes környezetet teremteni egy lazitó masszázshoz, úgy a fejtámlába beépitett LED-es fények is hozzájárulnak ehez a funkcióhoz. A fényterápia abbol áll, hogy különböző szines fényeket használ fel terápiás célokra; különböző szineknek különböző hatásuk van. A LUXOR-as Komoder fotel halványkék és zöld árnyalatokkal rendelkezik, ahhoz , hogy egy nyugtató környezetet hozzon létre.
Ha fények nélkül szeretné élvezni a masszázst, a fényterápiás LED-et bármelyik percben kikapcsolhassa.

fenyterapia Komoder KM9500

Audio Bluethoot funkció. Beépitett hangfalak. Kábelek nélkül a házban

Lehetősége van egy smartphone vagy tablett segitségével zenét hallgatni.

Csatolja bluetoothon keresztül a telefont, laptopot vagy tablettet. A fotel egy pár beépitett hangfallal van felszerelve és a bluetooth kapcsolat segitségével kedvenc zenéjét tudja hallgatni közvetlenül a mobiltelefonjáról.

bluetooth

MANUÁLIS MASSZÁZSTIPUSOK

Gyúrás

Egy általános masszázstechnika , ahol a masszázsgörgők eröss mozgásokkal szoritsák és dörzsölik az izmokat.

Ütögetés

Olyan technika, ahol a görgők enyhe kopogtatást végeznek.

Csapkodás

Egy élénkebb technika , ahol a görgők erősebb kopogtatást végeznek.

Shiatsu

Egy olyan technika, amely a Jappán masszázs tipusra alapózik az ujjak segitségével; a görgők kis mozgásokban enyhe nyomást végeznek az izmokra.

Szinkrón

Amikor ezt a technikát használja, a görgők mozgása szinkronizálódik a zene ritmusával . Ahhoz hogy ezt a technikát használja , egy olyan eszközt kell hozzácsatoljon a fotel bluetooth rendszeréhez, amely zenét képes előadni.

Ritmikus

Ez a technika eröss, ritmikus masszázst végez.

Lumbális vagy nyakfájdalommal küzd?

A LUXOR SL újitott funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és a szelepek terén. A légszivattyúk szinkrón és folyamatosan működnek ,hogy a szükséges motorerőt biztosithassák a légpárnáknak, amellyel a masszázsfotel van felszerelve. Ugy a relaxációs masszázs, mint a légpárnák eröss nyomása is preciz és egyedi, ahhoz, hogy egy felfrissitő masszázst nyújthasson.

A fotel tudja és cselekszik!

A leggyakoribb oka a derék meg hátfájásnak vagy akár a nyakfájásnak a hátgerinctől indul ki. A LUXOR-as fotel felfedező funkciót alkalmaz, amely az illető magasságától függően képes felismerni a masszázspontokat. Ez a technológia 500 pontot tartalmaz az egész testen, a nyaktól a talpig és segit a szervezet gyógyulásában és felfrissitésében.

Luxor masszázsfotel
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlat igénylés

3D automatikus programok

Egészséges lélegzés

Ez az egyedi 5 perces program jellemző ritmusokban előre-hátra mozgatja a 3D görgőket, úgy, hogy a légzést javithassa. Ha azt észleli hogy vissza tartja a lélegzetét vagy enyhén szédul, akkor ez a program önnek való.

3D mély Shiatsu

Ez a 10 perces program arra használja a 3D görgőket, hogy eröss nyomást végezzenek az izmokra, úgy akár egy mélyszöveti masszázs esetén is.

Nyújtó masszázs

Ez egy 5 perces nyújtó program , ahol a 3D görgők együtt műkődnek a légpárnákkal , ahoz hogy nyújtó funkciót tudjon végezni az egész testnek.

Standard automatikus programok

Felfrissülés sport után

Ez a program speciálisan arra volt kitalálva ,hogy nagy erőfeszitések után lehessen használni, mint például sport vagy edzés után. A thaiföldi masszázsra alapózik, amely kombinálja az eröss masszázst a gyúrással,görgőkkel és nyújtó funkció a légpárnás masszázsrendszer segitségével. A program egész folyamán kinyújtja és maszirozza a lábat, derekat és a különböző testrészeket élénk technikákat használva. Az intenziv masszázs segit egy megfelelő vérkeringést fenntartani és felgyorsitsa az izomvisszanyerés folyamatát.

Pihenés és alvás

Ez a program úgy volt kigondolva, hogy alvás elött lehessen használni vagy akár gyors lazitás módszerként a nap folyamán, mint például ebédszünetkor. A gyengéd de dinamikus masszázsmozgások megnyugtatják és ellazitják az izmokat igy teljes lazitásban lehet része.

Munka utáni lazitás

Ez a program azoknak a felhasználoknak volt kitalálva , akik sok időt töltenek a számitógép előtt vagy sokat utaznak autóval meg repülővel. Az eröss és intenziv masszázs enyhiti a fájdalmat és a feszültséget a felsőtestben , váll és nyak területén. Egy fantasztikus felfrissitő program egy stresszes iródai munkanap után.

Nyak és váll

Egy egész testre szabott masszázsprogram, amely főképp a nyakat és vállat maszirozza. A 3D masszázsgörgőket használva eltávolitja a fájdalmat és a feszültséget.

Hátgerinc és derék

Ez a program körülbelül 80%-ban inkább a lumbális izmokra és a csigolyákra fókuszál. A görgők a légpárnákkal együtt dolgoznak úgy, hogy a lumbális rész maszirozása közben, a többi tesztrésznek is egy enyhe masszázsban legyen része.

Görgős masszázsterület

A masszázstechnika kiválasztása után, kiválaszthatja a masszázs tipusát és azt a fix pontot ahol a görgőket szeretné hogy maszirozzák.

Egész

A masszázsgörgők a sin teljes hosszában maszirozzák a testet.

Részleges

Ez a mód lecsökkenti a görgők hatáskörét a háton egy kisebb területre. Ezt a területet fennebb vagy lennebb lehet költöztetni a távirányiton levő fel-le billentyűvel.

Fixpont

Ebben a módban, a masszázsgörgők fix pontban maszirozzák a hátat a kiválasztott technikával. Ezt a fix pontot fennebb vagy lennebb lehet költöztetni a háton vagy az ülésen a távirányiton levő fel-le billentyűk segitségével.

A LUXOR-as Komoder masszázsfotel az ön otthoni gyogyásza

Az intelligens mechanikus masszázskezek állandóan információkat gyűjtenek a hát görbületéről, utánozván a profi masszőrök masszázstechnikáit azzal a céllal, hogy egy többdimenziós masszázst nyújthasson.

Masszázsgörgők: akár egy gyógyász keze.

A következő masszáztipusokat képesek elvégezni a masszázsgörgők: gyúrás, préselés, lengetés, nyomkodás,érintés, csavarás.

masszazs Komoder KM9500
Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlat igénylés

TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS LEIRÁS

Elektromosan hátradönthető hát Igen
Lábtartó Elektromosan mozgatható
Távirányitó Igen.
Zseb a távirányitónak Igen.
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Fotel méretei (ültetve) 152,4 cm hosszú x 83,8 cm széles x 114,3 cm magass
Fotel méretei (fektetve) 182,8 cm hosszú x 83,8 cm széles x 86,3 cm magass
Terhelhetősége 140 kg
Maximális hossza 195 cm
Masszázsfotel súlya 158 kg
Kérjen különleges ajánlatunkat
Ahoz, hogy egy megfelelő fotelt javasoljunk önnek, kérjük jegyezze be magasságát/ testsúlyát.

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Elégedettek vagyunk!
5 / 5 pont
Egy érdekes szék, megfelelő arra amire mi akartuk használni: egy ajándék.
Jó minőség.
5 / 5 pont
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Nagyon jó ár.
5 / 5 pont
Elégedettek vagyunk a kiszállitással! A termékről annyit mondhatok, hogy olyan mint amijenre mindig is vágytam és nagyon örvendek ,hogy felhivtatok és megkérdeztétek véleményem a masszázsfotelről . Gratulálok nektek!
Nagyon elégedettek!
5 / 5 pont
10-es. Szeretjük a masszázst!
Fantasztikus.
5 / 5 pont
Egy igazi masszázs mester. Egy gyönyörű design darab a lakásban. Ajánlom, hogy próbálják ki ezt a masszázs fotelt.Egy művészet!
Olyan, ahogy nekem tetszik!
5 / 5 pont
Az egyetlen fotel, amelynél igazából be tudtam állitani a görgők intenzitását. Kerestem ezt a funkciót ,mivel egy nagy masszázs kedvelő vagyok és nagyon választékos. Olyan fotel, amilyent mindig is kivántam.
értékelés: 5 / 5, -tól 6 ügyfelek
Hasonló termékek
Az Inada DreamWave a legkeresetebb masszázsfotel a masszázsfunkciói által. A leg performánsabb full body masszázs technológiája van: talp, láb,ülés, csipő, hát, váll, nyak stb.
megnézem »
7 vélemény
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ből. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
4 vélemény
[2020-as MODELL] Hangvezérelt Masszázsfotel, 3D Joystick, hát és lábfűtés, Bluetooth zene, USB port. A legfelszereltebb masszázsfotel.
megnézem »
4 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlat igénylés