Komoder Luxor Robotic Zero Gravity 4D kapszula masszázsfotel - Hőfunkció - vádligyúrás - talpgörgők - Bluetooth. A legkomplexebb masszázsfotel Magyarországon.

Vélemények
Luxor masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 Év + 5 Év utógarancia

 • Gyártó

  komoder

 • Szállitás

  Ingyenes az egész országban

Árajánlatkérés
Hivjon most+36 30 012 4067
3D masszázsgörgők 4 masszázsgörgő “Zero gravity” rendszer Vádligyúrás funkció
Hátfűtés Intelligens működéd Bluetooth Slide (előre csúszás) funkció

Masszázsfotel – akár egy valódi masszőr

A Komoder Luxor masszázsfotel a Komoder új generációjának egyik eleme. 4 db okos és halk masszázskarral rendelkezik, amelyek függőlegesen mozognak, így teljes hátmasszázst végeznek. A Luxor az L vonalú mechanikát alkalmazza, mely 135 cm pályahosszon nyújt görgős masszázst a nyaktól a combig. Ez a leghosszabb L alakú görgős sínnel rendelkező masszázsfotel.

Teljes masszázs légnyomással (váll, hát, fenék, kéz, láb)

A Luxor továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik a légszivattyúkat és a szelepeket illetően. A légszivattyúk folyamatosan szinkronban működnek, így a szükséges motorerőt tudják biztosítani a masszázsfotel légpárnáinak. A relaxációs masszázs és a légpárnák erős nyomása is precíz és egyedi, ez biztosít igazán frissítő masszázst.

Luxor masszázsfotel

Egyedi funkció: 3D kontroll

Személyre szóló beállításokat tehetünk, pl. Be tudjuk állítani a görgők mélységét. Választhatunk 5 féle 3D intenzitási fokozatatból, így akár erősebb nyakmasszázsban lehet részünk.

A legprecízebb manuális beállítás

A masszázs erősségét Ön saját maga állíthatja be. A fotel folyamatos használata segít megerősíteni a paravertebrális (gerincoszlop melletti) izmokat.

Komoder Luxor 3D

A LUXOR fotel automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik

Az akupunktúrás pontok és pulzus követése nagyobb precizitást ad a masszázsnak. A Luxor fotel intelligens bionikus érzékelőrendszert használ, mely képes érzékelni a nyak, a váll, a hát, a derék és a fenék területét. A Luxor intenzívebb és precízebb fixpontos masszázst nyújt a különböző magasságú felhasználóknak; általa bárki élvezheti a hagyományos kínai masszázs tapasztalataira alapuló masszázst.

masszazs pontok

Hőfunkció a háttámlában

A hőfunkció fokozza a masszázs hatékonyságát, megszünteti a téli hidegérzetet, vagy akár nyáron a hidegérzetet egy légkondicionált szobában. Ez a beépített hőfunkció teszi a Luxor masszázsfotelt a legkomplexebb fotellé. A hát melegítése infravörös sugárzással történik, szénszál felhasználásával.

hat futese a Komoder Luxor masszazsfotelnel

Speciális funkció: teljes masszázs a nyak és váll területén

A Luxor fotel a hosszú L alakú sínen kívül még egy kiegészítő masszázssínnel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a masszázsgörgők elérjék a nyak és a váll felső részét is. Ezt a funkciót használja a fotel a legtöbb automatikus masszázsprogramban, amely az egyik legteljesebb masszázst tudja biztosítani a nyak és a váll számára.

hosszabitas a nyaknak

Ideális masszázspozíció – javítja az alvás minőségét

A hát, az ülés és a lábtartó összehangolásával, valamint a többszöges mód által Ön az egyik legjobb “Zero gravity” masszázst tapasztalhatja meg ebben a fotelben. Tökéletes lazítást, természetes és kényelmes pozíciót nyújt. Csökkenti a szív vérnyomását és a hátgerincre ható nyomást, így növeli a vér oxigénszintjét -amely az agyhoz jut-, javítja az alvás minőségét és megszünteti a fáradtságot.

Luxor masszázsfotel

Helyhiány miatt nem kell aggódnia, hiszen ez a fotel kevés helyet foglal el

A fotelt úgy tervezték, hogy szűk helyen is elférjen, így elegendő a faltól 5 cm távolságban lennie működés közben is. A fotel ülése előrecsúszik anélkül, hogy a falat érintené.

Szép külső, funkcionális design

A fotel dinamikus formáját a használók igényei alapján alakították ki, a cél a helytakarékosság volt. Ez a modell tehát tökéletes bármely házban, lakásban, irodában, akár kis helyen is.

korlatozott hely a Komoder Luxor masszazsfotelnek

Izomfájdalom? A fotel enyhíti az izomgörcsöket

A kéz, a hát és a láb nyújtása javasolt az alábbi esetekben: csontregeneráció aktiválása, izomfeszültség megszüntetése, izomgörcsök enyhítése. A nyújtási funkció a vállnál, kéznél és lábnál elhelyezett légpárnák segítségével történik.

A LUXOR masszázsfotel továbbfejlesztett automatikus masszázsprogramjai személyre szabott masszázst nyújtanak, melyek kielégítik a legkülönbözőbb igényeket is.

osszehuzodasok

A fotel felméri az Ön testét és intelligensen beállítja magát

Az új Luxor modell automatikus testfelmérő funkcióval rendelkezik. Automatikusan felismeri a váll pontjait. Azáltal, hogy a használó magassága és testsúlya szkennelésre kerül, a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz.

Letapogatas a Komoder Luxor masszazsfotelnel

Az egész hátat átmasszírozza az L alakú, 130 cm hosszú pályán mozgó 3D görgők segítségével

Az új Luxor masszázsfotel halk, intelligens, 3D mechanikus karokkal van felszerelve. A masszírozó fejek minden irányba tudnak mozogni: fel-le, előre-hátra, jobbra-balra. A mechanikus karok segítenek felmérni minden egyes felhasználó paramétereit, a testsúlyt és a magasságot, így minden felhsználó maximális pihenést élvezhet részben az L alakú sínnek köszönhetően, amely körülbelül 130 cm hosszú.

L alaku masszazs rendszer a KM9500-nal

Tökéletesen illik az Ön otthonába

Ha attól félt, hogy a Luxor fotel nem fér el a lakásában, ne aggódjon! Ezt a fotelt akár közvetlenül a fal mellett is elhelyezhetjük. Ez a modern fotel olyan masszázst nyújt még a legszűkebb térben is, amelyről Ön már régóta álmodozik. A Komoder folyamatosan arra törekszik, hogy a luxus és a relaxáció legmagasabb szintjét elérhetővé tegye vásárlói számára. A KM9500-os modell tökéletes zászlóshajója ennek a missziónak.

Tokeletes az on lakasanak

Vádlimasszázs – egyedi funkció

A Luxor fotel egyik legkedveltebb és legújabb funkciója egy abszolút újdonság, a vádlimasszázs. Mindkét lábrész egység 2-2 görgőt tartalmaz, melyek segítenek a fájdalom enyhítésben és a vádliizmok ellazításában. A görgők valódi kezeket utánoznak, finoman dolgoznak, hogy eltávolítsák a felgyülemlett feszültséget és fájdalmat. Helyreállítják a vérkeringést és a lokális izmok rugalmasságát.

vadli gyuras a LUXOR masszazsfotelnel

A legteljesebb lábmasszázs. Reflexterápia

A vádli görgői mellett a LUXOR fotel görgős masszázst nyújt a talp számára is. Mindkét egység egy-egy reflexterápiás görgőt tartalmaz. A görgő forog és gyúrja a talpat, így stimulálva a talpon lévő akupunktúrás pontokat.

A vádligörgők, a légpárnák és a talp görgői együttesen tökéletes lábmasszázst nyújtanak a LUXOR fotel használói számára.

Kulonbozo felhasznalok a Luxor nek

A lábtartó automatikusan hosszabbítható. Tökéletes magas emberek számára

Az előző modellekhez képest a LUXOR modell lábtartója egy továbbfejlesztett változat. Egy teljesen új designról van szó, mely úgy terveztek, hogy tökéletes kényelmet nyújtson a 195–200 cm magas felhasználóknak is. Ez teszi a LUXOR fotelt tökéletes masszázsfotellé magas személyek és minden olyan vásárló számára, akinek extra helyre van szüksége a lábnál.

Kulonbozo felhasznalok a Luxor nek

Csípő- és nyaki fájdalommal küzd, esetleg túlterhelt?

Az új nyújtó funkcióval a LUXOR Komoder fotel tökéletes megoldást jelent minden olyan felhasználónak, aki lumbális (ágyéki) és nyaki fájdalommal vagy álmatlansággal küzd stressz, ill. túlterheltség miatt.

agyeki fajdalmak

Ideje, hogy masszázsfotelt használjon!

Az akupunktúrás pontokat érzékelő funkció és a test fizikai jellemzőinek feltérképezése által a LUXOR fotel képes a nyak, váll, hát, derék és fenék területét olyan módon érzékelni, hogy egy erősebb és precízebb fixpontos masszázst nyújtson, a felhasználó magasságától függetlenül.

Nem számít, hogy Ön melyik problémával küzd az itt ábrázoltak közül, ideje, hogy a LUXOR Komoder masszázsfotelt használja otthon vagy az irodájában!

masszazs pontok

Negatív oxigénion funkció

A negatív oxigénion funkció bekapcsolását a jobb kartámasz felső részén található gombbal tehetjük meg. A fejtámlába beszerelt negatív oxigénionos funkció egy olyan újdonság, mely negatív oxigénionokat áramoltat folyamatosan. A negatív oxigénion sűrűsége elérheti a 240.000/cm3-t, akár egy erdő vagy vízesés koncentrációját, ez segít a szervezet spontán gyógyulásában.

negativ ionok

“Zero gravity”: a fotel vízszintes helyzetbe dönthető

Az új LUXOR Komoder modell 3 különböző “Zero gravity” pozícióba állítható. Ebben a pozícióban súlytalan állapotba kerül a test, így Ön korlátlanul élvezheti a tökéletes lazítást.

“Zero gravity” módban a felsőtest és az alsótest által bezárt szög körülbelül 118 fok. Ekkor a comb és a vádlik a szívnél magasabbra kerülnek. A test súlya egyenletesen oszlik el a masszázsfotelben, így a testre ható nyomás mindenhol egyforma.

Komoder Luxor Zero Gravity hatradontes

Fényterápia

A beépített levegőionizátorhoz hasonlóan a fejtámlába beépített LED-es fények is hozzájárulnak a tökéletes környezet megteremtéséhez, a lazító masszázshoz. A fényterápia különböző színű fényeket használ fel terápiás célokra; a különböző színeknek különböző hatásuk van. A LUXOR Komoder fotel halványkék és zöld árnyalatokkal rendelkezik, ezáltal biztosít nyugtató környezetet.
Amennyiben Ön színes fények nélkül szeretné élvezni a masszázst, a fényterápiás LED-et bármikor kikapcsolhatja.

fenyterapia Komoder KM9500

Bluetooth. Beépített hangfalak. Zenehallgatás vezeték nélkül

Önnek lehetősége van egy okostelefon vagy tablet segítségével zenét hallgatni a masszázs közben.

Csatlakoztassa a telefonját, laptopját vagy tabletjét Bluetoothon keresztül. A fotel 2 beépített hangfallal felszerelt, így Ön közvetlenül a mobiltelefonjáról élvezheti kedvenc zenéjét.

bluetooth

MANUÁLIS MASSZÁZSTÍPUSOK

Gyúrás

Általános masszázstechnika. A masszázsgörgők erős mozdulatokkal szorítják és dörzsölik az izmokat.

Ütögetés

Olyan technika, ahol a görgők enyhe kopogtatást végeznek.

Csapkodás

Egy élénkebb technika, ahol a görgők erősebb kopogtatást végeznek.

Shiatsu

A japán Shiatsu masszázstípuson alapuló technika. A görgők apró ujjmozdulatokkal gyakorolnak enyhe nyomást az izmokra.

Szinkrón

A szinkron technika során a görgők mozgása ráhangolódik a zene ritmusára. Ennek a technikának a használatához olyan eszközt kell csatlakoztatni a fotel Bluetooth rendszeréhez, mely alkalmas zene lejátszására.

Ritmikus

Ez a technika erős, ritmikus masszázst végez.

Csípő- vagy nyakfájdalommal küzd?

A LUXOR SL továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik a légszivattyúk és szelepek terén. A légszivattyúk szinkronban és folyamatosan működnek, így biztosítják a szükséges motorerőt a masszázsfotel légpárnái számára. A relaxációs masszázs és a légpárnák erős nyomása precíz és egyedi, mely frissítő masszázst eredményez.

Luxor: az intelligens masszázsfotel

A derék-, hát- és nyaki fájdalmak leggyakrabban a hátgerinctől indulnak ki. A LUXOR fotel egy olyan speciális szoftverrel dolgozik, mely a használó testmagasságától függően képes felismerni a testen lévő masszázspontokat. Ez a funkció 500 pontot pásztáz végig az egész testen, a nyaktól a talpig, ezáltal segítve a szervezetet a gyógyulásban és felfrissülésben.

Luxor masszázsfotel
Kérje most kedvezményes árainkat!
Árajánlatkérés

3D automatikus programok

Egészséges légzés

Ez a különleges, 5 perces program a 3D görgők ritmikusan előre-hátra mozgatásával javítja és segíti a légzést. Ha Önnel elő szokott fordulni, hogy néha akadozik a légzése, esetleg enyhén szédül, akkor ez a program Önnek való!

3D Shiatsu mélyszöveti masszázs

Ebben a 10 perces programban 3D görgők gyakorolnak erős nyomást az izmokra. Ez a program a masszőrök által végzett mélyszöveti masszázsnak felel meg.

Nyújtás

5 perces nyújtó program, mely során a 3D görgők a légpárnákkal együtt fejtik ki hatásukat, ezáltal érik el az egész testes nyújtó funkciót.

Standard automatikus programok

Felfrissülés sportolás után

Ez a program speciálisan olyan helyzetekhez lett kitalálva, melyek kemény erőfeszítéseket igényelnek, pl. sportolás, edzés. A program a thai masszázson alapul, mely kombinálja az erős masszázst a gyúrással. Görgőkkel és nyújtó funkcióval rendelkezik, ill. légpárnás masszázs rendszert alkalmaz. A program a masszázs teljes időtartama alatt folyamatosan nyújtja és masszírozza a lábat, a derekat és a különböző testrészeket, élénkítő technikákat használva. Az intenzív masszázs segít a megfelelő vérkeringés fenntartásában és az izmok regenerálódásában.

Pihenés és alvás

Ez a programot leginkább elalvás előtt érdemes választani, de megfelelő lehet akár egy rövidebb napközbeni relaxáláshoz, például ebédszünetben. A gyengéd, de dinamikus masszázsmozgások megnyugtatják és ellazítják az izmokat, így Önnek maximális pihenésben lehet része.

Munka utáni lazítás

A lazító program azoknal szól, akik sok időt töltenek a számítógép előtt vagy sokat utaznak autóval, repülővel. Az erős, intenzív masszázs enyhíti a fájdalmat és a feszültséget a felsőtestben, valamint a váll és a nyak területén. Fantasztikus frissítő program lehet egy-egy stresszes irodai munkanap után.

Nyak és váll

Egy egész testre szabott masszázsprogram, amely főképp a nyakat és vállat maszirozza. A 3D masszázsgörgőket használva eltávolitja a fájdalmat és a feszültséget.

Hátgerinc és derék

Ez a program körülbelül 80%-ban inkább a lumbális izmokra és a csigolyákra fókuszál. A görgők a légpárnákkal együtt dolgoznak úgy, hogy a lumbális rész maszirozása közben, a többi tesztrésznek is egy enyhe masszázsban legyen része.

Görgős masszázsterület

A masszázstechnika kiválasztása után, kiválaszthatja a masszázs tipusát és azt a fix pontot ahol a görgőket szeretné hogy maszirozzák.

Egész

A masszázsgörgők a sin teljes hosszában maszirozzák a testet.

Részleges

Ez a mód lecsökkenti a görgők hatáskörét a háton egy kisebb területre. Ezt a területet fennebb vagy lennebb lehet költöztetni a távirányiton levő fel-le billentyűvel.

Fixpont

Ebben a módban, a masszázsgörgők fix pontban maszirozzák a hátat a kiválasztott technikával. Ezt a fix pontot fennebb vagy lennebb lehet költöztetni a háton vagy az ülésen a távirányiton levő fel-le billentyűk segitségével.

A LUXOR-as Komoder masszázsfotel az ön otthoni gyogyásza

Az intelligens mechanikus masszázskezek állandóan információkat gyűjtenek a hát görbületéről, utánozván a profi masszőrök masszázstechnikáit azzal a céllal, hogy egy többdimenziós masszázst nyújthasson.

Masszázsgörgők: akár egy gyógyász keze.

A következő masszáztipusokat képesek elvégezni a masszázsgörgők: gyúrás, préselés, lengetés, nyomkodás,érintés, csavarás.

masszazs Komoder KM9500
Fizetési lehetőségek: 1. Banki utalással (előre utalás vagy helyszínen is lehet utalni - instant payment) 2. Készpénzben kiszállításkor.
Árajánlatkérés

TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS LEIRÁS

Elektromosan hátradönthető hát Igen
Lábtartó Elektromosan mozgatható
Távirányitó Igen
Zseb a távirányitónak Igen
Kárpitozás Antibakteriális műbőr
Fotel méretei (ültetve) 152,4 cm hosszú x 83,8 cm széles x 114,3 cm magass
Fotel méretei (fektetve) 182,8 cm hosszú x 83,8 cm széles x 86,3 cm magass
Terhelhetősége (kg) 140
Maximális hossza (cm) 195
Masszázsfotel súlya (kg) 158
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

Elégedettek vagyunk!
5 / 5 pont
Egy érdekes szék, megfelelő arra amire mi akartuk használni: egy ajándék.
Jó minőség.
5 / 5 pont
Azért választottam ezt a fotelt, mivel hőfunkciója is van. Nagyon meg vagyok elégedve a masszázsfotellel és a masszázs pont az amire vágytam.
Nagyon jó ár.
5 / 5 pont
Elégedettek vagyunk a kiszállitással! A termékről annyit mondhatok, hogy olyan mint amijenre mindig is vágytam és nagyon örvendek ,hogy felhivtatok és megkérdeztétek véleményem a masszázsfotelről . Gratulálok nektek!
Nagyon elégedettek!
5 / 5 pont
10-es. Szeretjük a masszázst!
Fantasztikus!
5 / 5 pont
Ez a fotel mestere a masszázsnak. A dizájn megy a lakásomba. Ajánlom, hogy próbálják ki ezt a masszázsfotelt. Igazi művészet.
Olyan, ahogy nekem tetszik!
5 / 5 pont
Az egyetlen fotel, amelynél igazából be tudtam állitani a görgők intenzitását. Kerestem ezt a funkciót ,mivel egy nagy masszázs kedvelő vagyok és nagyon választékos. Olyan fotel, amilyent mindig is kivántam.
értékelés: 5 / 5, -tól 6 ügyfelek
Hasonló termékek
A Komoder 4D Luxury masszázsfotel a legújabb modellű Komoder termék 2020-ból. A LUXURY-es masszázsfotel 8 fűtött kerámia masszázsgörgővel, 12 masszázs programmal, valamint hangvezérléses funkcióval rendelkezik amely a masszázs programok váltásában segít. Ez a masszázsfotel zéró gravitációs, helytakarékos, testfelmérő funkcióval, valamint  4D-s masszázzsal van ellátva amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.
megnézem »
7 vélemény
[2021-as MODELL] Hangvezérelt Masszázsfotel, 3D Joystick, hát és lábfűtés, Bluetooth zene, USB port. A legfelszereltebb masszázsfotel.
megnézem »
4 vélemény
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés