[2021-es kiadás] NOVA II masszázsfotel, vádligyúró funkcióval, beépített fűtőfunkcióval, helymegtakarító funkció, súlytalansági üzemmóddal, Bluetooth-csatlakoztatással ellátott zenelejátszóval. Válassza a NOVA II masszázsfotelt- A tökéletes egyensúly!

Vélemények
NOVA II masszázsfotel
 • Elérhetőség

  Saját raktáron

 • Garancia

  3 + 5 év

 • Gyártó

  komoder

 • Szállítás

  Ingyenes Magyarország egész területén

Árajánlatkérés
Hívjon most!+36 30 012 4067

NOVA II – A teljes család számára tervezve. Ez a masszázsfotel megváltoztatja életét és szabadidejét

A NOVA II cégünk újgenerációs masszázsfotelei közé tartozik. Felszerelésbe beletartozik a 4 db 3D típusú, csendes, intelligens masszázskar, ami függőleges íven mozogva tökéletes masszázst biztosít a teljes hát számára. A NOVA II masszázsfotel az új, piacvezető, „SL”-íves, 130 cm-es hosszúságú masszázssín-rendszert használja, ami jelenleg a leghosszabb masszázsfelület elérését biztosítja. A masszázsszerkezet tarkótól egész combközépig masszíroz, majdnem elérvén a térd hajlatát.

A masszázsfotel teljes légpárnás masszázst kínál a felhasználók számára a vállak, hát, fartáj, karok, lábak szintjén

A fotelt különleges testhelyzet-felismerő rendszerrel láttuk el, ami beolvassa a felhasználó testtartásának egyedi mutatóit. Ezzel az innovatív testreszabási eljárással a fotel tökéletes nyaki és reflexoterápiás masszázst biztosít.

NOVA II masszázsfotel

Intenzív reflexológiás masszázsrendszer

A NOVA II masszázsfotelt reflexoterápiás funkcióval láttuk el. Ez hármas görgőrendszert használ a talpak masszírozására, ami tökéletes az idegvégződések stimulálására.

A reflexoterápia olyan szükséges masszázseljárás, ami gyorsan megszünteti a testi és szellemi fáradtságérzetet

A NOVA II masszázsfotel a reflexoterápiás masszázst görgőrendszerrel ellátott lapfelület segítségével végzi. A vádlipihentető egység önműködően nyúlik ki, és alkalmazkodik a felhasználó magasságához. A reflexoterápia funkciót olyan felhasználóknak javalljuk, akik lábfájdalmakra panaszkodnak, vagy akik sok időt töltenek lábon állva.

NOVA II masszázsfotel

A NOVA II masszázsfotel rövid időn belül családja részévé fog válni

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja a masszázsgörgők közötti távolságot, a kívánt masszázssebességet, és azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

Ha szereti a masszázst és a kikapcsolódást, folyamatosan használni fogja a NOVA II masszázsfotelt

A masszázsfotel folyamatainak testre szabási lehetőségét bizonyítja a masszázshelyzet állításának technológiája is. Kiválaszthatja a masszázsgörgők közötti távolságot, a kívánt masszázssebességet, és azt a masszázshelyzetet, ami Önnek leginkább megfelel, így például nyakát mély masszázzsal kényeztetheti, vagy a görgők segítségével javíthatja testtartását.

NOVA II masszázsfotel

Beépített fűtőfunkció

A hősugárzó rendszer növeli a masszázs hatékonyságát, kiküszöböli tél idején vagy a nyári légkondicionált terekben tapasztalt hidegérzetet. A beépített fűtőfunkciónak köszönhetően az ágyéki légpárnák fokozatosan melegednek át, ezzel segítve az izomzat ellazítását.

A NOVA II olyan masszázsfotel, amit azonnal meg fog szeretni

A NOVA II által kínált masszázsélmény lenyűgöző. Fantasztikus az, ahogyan a masszázsfotel a teljes ellazulás megtapasztalását megteremti. A használt technológia segítségével a masszázsfotel sikeresen gyógyítja az ágyéki- és nyakfájásokat.

NOVA II masszázsfotel

Légpárnás vállmasszázs

A válltáji légpárnák szerepe segíteni a tökéletes elhelyezkedést egy hatékony gerincmenti masszázs érdekében.

Légpárnás karmasszázs

A légpárnák követik a karok természetes ívét, így átfogó masszázst kínálnak, amelyben a légpárnák ellazítják és felfrissítik a karokat és a tenyereket.

Légpárnás lábmasszázs

A lábtartó egységet légpárnákkal láttuk el, így a légnyomás váltakozásával kellemes masszázst biztosít a lábak számára.

Légpárnás vádlimasszázs

A különböző alakú légpárnák teljesen körül ölelik a vádlit, a bokákat és a talpat, a bennük levő légnyomás váltakozásával pedig serkentik az akupresszúrás pontokat ezzel segítve a felhasználó tökéletes komfortérzetét és harmóniáját. A légpárnás vádlimasszázs támogatja a lábak ellazítását és a lábizmok javítását.

NOVA II masszázsfotel

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a masszázsfotel tökéletesen leképez:
10 önműködő program
5 masszázstípus által
Reflexoterápia és vádligyúrás

A karok, a hát és a lábak nyújtása ajánlott gyakorlatok a csontszövetek regenerálódásának támogatásához és az izommerevség megszüntetéséhez. Ezt a nyújtást végzik el a beépített masszírozó légpárnák a vállak, karok és lábak szintjén.

A NOVA II masszázsfotel 10 önműködő masszázsprogramja minőségi masszázst kínál és így tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók egyéni igényeihez.

Vádligyúrás és vádlimasszírozó egység nyújtása
Kihúzható tartó 22 cm

A felhasználó magasságának függvényében tetszőlegesen állítható a lábtartó nyújtásának hossza 22 cm-es távon annak érdekében, hogy a masszázs teljes testhezálló élmény legyen.

NOVA II masszázsfotel

Mindössze 5 cm távolság a faltól! - Intelligens helymegtakarító funkció

A masszázsfotelt szűk helyeken való üzemelésre terveztük, üzemkész helyzetében a faltól számítva csupán 5 cm-es távolságra van szüksége. A masszásfotel ülőkéje előre csúszik és így nem érinti a közeli falat.

Kifinomult stílus. Funkcionális formatervezés

A masszázsfotel dinamikus formájának tervezésében figyelmet szenteltünk a szűk üzemeltetési hellyel rendelkező felhasználók igényeinek. Ez a modell tökéletes választás korlátozott felülettel rendelkező irodahelyiségek, szűk házak és lakrészek számára.

NOVA II masszázsfotel

A masszázsfotel önműködően beolvassa testhelyzetét és Önhöz igazodik

A NOVA II önműködően felismeri a felhasználó vállhelyzetét. A rendszer minden masszázsfolyamat indítása előtt futtatja a testhelyzet-beolvasási funkciót, és ami után felismeri a felhasználó magasságát és súlyát, tökéletesen testre szabja a masszázsélményt.

3D-típusú görgőrendszer „SL”-íves, 130 cm-es hosszúságú sínrendszeren az akupunktúrás pontok beolvasásával

A NOVA II masszázsfotelt intelligens, halk működésű, 3D-típusú masszázskarokkal szereltük fel, amik fel-le irányban mozdulnak el, kidomborodnak és süllyednek majd oldalirányba is nyúlnak. Ezek segítenek a felhasználó testhelyzeti mutatóinak beolvasásában.

NOVA II masszázsfotel

Elkülönített rekesz távvezérlő számára. Töltőport okostelefon számára

A NOVA II masszázsfotelt USB csatlakoztatóval láttuk el, ami alkalmas okostelefonok vagy egyéb készülékek tápcsatlakoztatására.

NOVA II masszázsfotel

Vezérlőgombok

Az új NOVA II vezérlőgombjaihoz sokkal könnyebben hozzáférhet. Többé nem kell megállítania a masszázsfolyamatot ahhoz, hogy módosítsa a masszázshelyzetet. A masszázsfotelt bármilyen helyzetben megállíthatja.

NOVA II masszázsfotel

Mi a súlytalansági üzemmód? (Zero Gravity)

Az új NOVA II masszázsfotel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtapasztalja a súlytalansági állapotot ez által pedig a tökéletes kikapcsolódást.

Súlytalansági üzemmódok (Zero Gravity)

A súlytalansági üzemmód azt jelenti, hogy a lábak és a törzs olyan dőlésszögben helyezkednek el, hogy a vádlik és a csípők a vállakkal egyező szintre kerülnek. A testnek a masszázsfotelre gyakorolt nyomása egyenlően oszlik el, így biztosított a teljes ellazulás. Ez az ideális masszázsszög, amiben a felhasználó megtapasztalhatja ennek a kiváló masszázsfotelnek minden funkcióját.

NOVA II masszázsfotel

Beépített hangrendszer, hatványozott jólét!

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével lejátszhatja kedvenc zenéit. Csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül készülékét a NOVA II masszázsfotelhez, aminek háttámláján beépített hangszórókat helyeztünk el. Így a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül a masszázsfotel hangrendszerén keresztül közvetlenül lejátszhatja kedvenc zenéit.

NOVA II masszázsfotel

Műszaki adatok

10 önműködő masszázsprogram Gyógyító-, enyhítő-, nyújtó-, zenével összehangolt-, felüdítő-, nyugtató masszázs, különleges (frissitő-, energizáló masszázs, Komoder I, Komoder II)
5 masszázstechnika Gyúrás, Ütögetés, Kopogtatás, Kombinált gyúrás és ütögetés, Pulse Shiatsu
Időzítő Igen
A teljes hát felületét érintő 3D-típusú masszázs Igen. „SL”-íves 130 cm hosszú masszázssín
Rögzített ponton végzett masszázs lehetősége Igen
Légpárnák szorítóerőssége 3 erősségi fokozaton állítható
Masszázssebesség 5 erősségi fokozaton állítható
Lábmasszírozó egység Nyújtható 22 cm-es távon
Ágyéki légpárnák Igen. Fűtött
Masszázsgörgők 3D-típusú
Csípőmasszázs Igen
Vádlimasszázs Igen
Reflexoterápia Igen. Állítható 2 erősségi fokozaton
Távvezérlő Igen
Rekesz távvezérlő számára Igen
Felületborítás Antibakteriális hatású műbőr
Masszázsfotel súlya (kg) 87 kg
Tápfeszültség 220 - 230V
Színek Fehér-bézs, fekete-barna
Igényelje a promóciós árajánlatunkat

Tapasztalja meg a fáradhatatlan, hivatásos masszőr tehetséges mozgásait, amit a KOMODER FOCUS II masszázsfotel tökéletesen leképez a 12 önműködő program és 6 masszázstípus által

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FOCUS II-T
FOCUS II

A KOMODER-el megtapasztalhatja a 4D-típusú luxusmasszázs felülmúlhatatlan élményét

FEDEZZE FEL AZ ÚJ LUXURY 4D-T
KOMODER LUXURY 4D

Mit mondanak a vásárlók erről a masszázsfotelről:

értékelés: 0 / 5, -tól ügyfelek
Hasonló termékek
Komoder - Ingyenes szállitást ajánlunk
Megfelelő tárolás

Megfelelő tárolás

6 raktárral rendelkezünk Európa-szerte.
Termékeinket megfelelő körülmények között tároljuk.

Biztonságos raktározás és szállítás

Termékeinket nagy odafigyeléssel kezeljük.
Transport Gratuit

Ingyenes szállítást biztosítunk

Saját gépjárműflottával rendelkezünk.
A megrendelt termékeket saját munkatársaink szállítják ki a megadott címre.
Kezelés és összeszerelés

Összeszerelés és beüzemelés

Szállítástól beüzemelésig mindent elvégzünk! Önnek csak annyi a dolga, hogy beül a masszázsfotelbe és máris élvezheti a masszázst!
Kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet az adataival, szakértőnk a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! A beszélgetés során kollágánk segíteni fog Önnek beazonosítani, hogy melyik masszázsfotelre lenne Önnek szüksége. Tanácsadónk számitásba veszi az Ön magasságát és testsúlyát, ill. minden olyan személy paramétereit, akik még Önön kívül használni fogják a fotelt.

Hivjon most
Árajánlatkérés